Morten er en virkelig dygtig fotograf, som hjalp os med at fÃ¥ taget portrÊtbilleder af vores lille familie, der skulle bruges til bÃ¥de barnedÃ¥b og gaver til vores forÊldres sÞlvbryllup. Han er pÃ¥ unde... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Vi brugte Morten fra Fotograf Aalborg til billeder til barnedÃ¥b, og vi kunne ikke vÊre mere tilfredse. Morten er utrolig professionel, god til at lÊse situationen og hurtig til at fange de bedste o... ãã£ãšèŠã
Morten fotograferede til vores bryllup den 20.09.2025. Han er professionel og falder naturligt ind som "fluen pÃ¥ vÊggen". Vi har modtaget nogle fine billeder, som vi kan mindes dagen ved fremover. Fo... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Vi har vÊret fin tilfredse med fotografen, som fulgte vores Þnsker. Fotografen var dejlig afslappet og faldt godt ind i "baggrunden".
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥æ å ±
Fotograf Aalborg ã«ã€ããŠ
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Vi er din fotograf i Aalborg - uanset om du skal bruge en bryllupsfotograf til bryllupsbilleder, en portrÊtfotograf til portrÊtbilleder af dig selv, din familie, dine ansatte - eller andre du holder af ... eller noget helt tredje!
Vores mere end 15 års erfaring som professionel fotograf har gjort os ekstremt alsidige, og har derfor arbejdet med en lang rÊkke forskellige kunder og opgaver - til din fordel. Ingen opgaver er for små - eller for store til os.
Vi arbejder ikke bare i Aalborg - men i hele Nordjylland - og dermed naturligvis og HjÞrring, Frederikshavn, BrÞnderslev, Hobro, SÊby, Aars, Skagen, StÞvring, Svenstrup, Hirtshals, Aabybro, Nibe og Hadsund - og de mange fantastiske små byer rundt omkring dem!
Bryllupsfotograf Aalborg
à rligt er vi så heldige at have mere end 20 bryllupper som bryllupsfotograf - og har haft den Êre i over 15 år. Det giver over 300 vellykkede bryllupper, og er dermed blandt Nordjyllands mest erfarne bryllupsfotografer. Vi tager billeder af alle typer og stÞrrelser af bryllupper - lige fra de helt små rådhusbryllupper til bryllupper der varer hele dagen - fra vielse til og med brudevalsen. Uanset hvad jeres Þnsker er til jeres bryllup - så vil vi hellere end gerne hjÊlpe jer, med jeres store dag.
Bryllupsfotograf Nordjylland
Vi arbejder naturligvis ikke kun i Aalborg - vi arbejder som bryllupsfotograf nordjylland - og har gjort det i mere.
PortrÊtfotograf Aalborg
Mangler du et nyt portrÊtbillede af dig selv, dine ansatte, din familie eller noget helt tredje - så tÞv ikke med at tage fat i os. Vi har rigtig mange års erfaring som portrÊtfotograf og leverer hver eneste dag billeder til CV, LinkedIN, medarbejderportrÊtter, familiebilleder og meget meget mere!
Fotograf Nordjylland
På trods af vores navn, så arbejder vi faktisk som fotograf i hele Nordjylland, Vendsyssel og Himmerland. Vores mange års erfaring som fotograf, bryllupsfotograf, familiefotograf og meget meget andet - bringer os hver eneste uge rundt i alle afkroge af Nordjylland; og ingen opgave er for store eller for små - Uanset hvor dine billeder skal tages henne. Vi tager alle typer af billeder, for både private og erhverv.
é£çµ¡å
MÃ¥gevej 7, 9000, Aalborg, ãã³ããŒã¯
- kontakt@fotografaalborg.dk
- fotografaalborg.dk
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Super oplevelse og fine billeder!
Vi har nu for anden gang fået taget familiebilleder samt billeder af vores sÞn på 2,5 år. Vi havde en rigtig god oplevelse og fik nogle super fine billeder - og vi tager helt sikkert turen fra Randers til Aalborg igen nÊste gang.

Gode oplevelser
Morten har taget nogle gode billeder af vores lille familie - både hjemme hos os og i hans studie.
Vi er fuldt tilfredse med resultaterne, og synes det er rart med hans fleksibilitet ift tid/sted og gennemskuelige priser, der inkluderer, at man får et antal billeder digitalt, man efterfÞlgende selv kan få fremkaldt.
Vi kan klart anbefale Morten :)

Fotograf Aalborg ããã®åç
En fantastisk oplevelse at arbejde medâŠ
En fantastisk oplevelse at arbejde med Morten! Vi havde et produkt der skulle tages produktbilleder af og efter en kort korrespondance fangede Morten 100% hvad vi havde brug for og fik taget nogle fantastiske billeder. Kan varmt anbefales som produktfotograf!
Vores fotograf
Vores fotograf, Morten, var venlig, dygtig og effektiv. Billederne var gode og vi modtog dem endda, redigeret, samme dag som de blev taget. Kan helt klart anbefales!

Fotograf Aalborg ããã®åç
Smukke billeder og hurtig levering.
Vi havde Morten til at fotografere vores bryllup den. 27/7. Han var meget behagelig og stille og rolig da vi skulle fotograferes. Han fik taget nogle virkelig smukke billeder. Allerede den 31/7 var billederne leveret.

Fotograf Aalborg ããã®åç
Great for international couples!
We had a big group of international guests which the photographer handled brilliantly! If you are an international couple, I would definitely recommend him as he makes it easy and fun for all your international guests!
His work is beautiful and of a very high quality. He also delivers the pictures after only a few days. I definitely recommend him!

Morten kan klart anbefales
Morten kan klart anbefales. Han formår at tage de smukkeste billeder, og man bemÊrker ham nÊrmest ikke til festen, hvilket er en god egenskab som fotograf. Vi fik lynhurtigt vores billeder efter festen, og resultatet var top. Klar anbefaling herfra.
Fantastisk oplevelse
Fuldt ud fantastisk oplevelse med vores bryllupsfotograf, Morten! Billederne er vidunderligt smukke, og Morten formåede at fange alle de magiske Þjeblikke, selvom vejret ikke helt var med os på dagen.
Professionel og venlig service hele vejen igennem - fra fÞrste kontakt til efter vi havde modtaget vores skÞnne billeder. Varm anbefaling herfra!ð€©
Super oplevelse.
Morten er super flink, meget snaksalig og vil virkelig gerne levere et godt produkt.
Vi fik taget billeder til en konfirmation og der er masser af gode skud at vÊlge imellem. ð
Velfortjente 5 stjerner til Morten!
Velfortjente 5 stjerner til Morten!
Vi har fået taget de skÞnneste billeder af vores to små drenge! Morten var god til at sÞrge for en god og behagelig stemning for os og bÞrnene. Der var god tid - hvilket bare er ekstra nÞdvendigt, når de små hellere vil kravle alle mulige andre steder hen. Samtidigt var Morten hurtig til at forstå, hvilke slags billeder vi satte pris på, og vi har simpelthen fået jordens bedste billeder - og til en ganske fornuftig pris. Og så er det altså luksus at modtage billederne digitalt, så vi selv kan printe alle de eksemplarer vi vil, igen og igen.
Det bliver i hvert fald ikke sidste gang at vi booker en fotografering hos Morten!
Fantastisk oplevelse
Fantastisk oplevelse. God professionel hjÊlp som resulterer i helt fantastiske billeder. Kan varmt anbefales.
Tak for hjÊlpen i dag med et nytâŠ
Tak for hjÊlpen i dag med et nyt portrÊtfoto.

Fotograf til bryllup 5/8-2023
De stÞrste anbefalinger herfra af Morten som fotograf!
Vi havde fornÞjelsen af Morten hele dagen til vores bryllup. Super nede på jorden da der skulle tages billeder på en lokation og ellers var han den perfekte flue på vÊggen resten af dagen. Vi fik de mest perfekte og naturlige billeder og kunne ikke vÊre mere tilfredse!
Morten var professionel og rar at tale med op til brylluppet og vi fÞlte os i gode hÊnder!
// Nina og Marc

Fotograf Aalborg ããã®åç
Jeg havde en utrolig rar og trygâŠ
Jeg havde en utrolig rar og tryg oplevelse hos Morten! Han er bÃ¥de utrolig professionel, men er samtidig ogsÃ¥ bare meget nede pÃ¥ jorden og er god til, at fÃ¥ en til at fÞle sig afslappet. Det er vigtigt for ham, at billederne bliver som hans kunder Þnsker det, og samtidig ved han ogsÃ¥ bare lige hvad der skal til for at billederne stÃ¥r skarpt og bliver super gode! âºïž
Min varmeste anbefaling herfra!

Fotograf Aalborg ããã®åç
Et godt portrÊtfoto blev skudt til mitâŠ
Et godt portrÊtfoto blev skudt til mit CV i sidste uge. Tak for hjÊlpen

Fotograf Aalborg ããã®åç
Morten er en match marker
Morten er en person som man hurtigt bliver tryg ved. En styrke der giver gode afslappende arbejdsbetingelser, fotograf og kunde imellem.
Jeg skulle bruge min billeder til en dating app. En halv time efter de blev uploaded var der flere match!
Jojo, Morten er skam en rigtig dygtig fotograf ð

KÊmpe kÊmpe ros til Fotograf Aalborg
KÊmpe kÊmpe ros til Fotograf Aalborg! Vi sÞgte en fotograf til vores bryllup maj 2023 der skulle foregå i HjÞrring og Aalborg.
Vi havde en rigitig god dialog fÞr under og efter vielsen og alt hvad der blev lovet blev overholdt. SkÞnne billeder og professionel behandling. Du får vores varmeste anbefalinger, du er en super dygtig bryllupsfotograf og ingen tÞven herfra: skal andre bruge en bryllupsfotograf, så vil vi til enhver tid give vores bedste anbefalinger!
Tak for nogle dejlige billeder og tak for at give os nogle skÞnne minder om vores bryllup.

Fotograf Aalborg ããã®åç
Fuld tilfredshed. Brugt Aalborg Fotograf flere gange.
Vi har brugt Fotograf Aalborg flere gange - blandt andet til konfimationsbilleder og portrÊtbilleder, og har vÊret mere end tilfredse hver gang!
Fotografen var professionel og fleksibel, og vi fik nogle helt fantastiske fotografier.
Superdygtig og professionel fotograf
Jeg kontaktede Fotograf Aalborg for at få taget nogle profilbilleder af mine bÞrn. Morten var meget imÞdekommende og professionel, og han var dygtig til at få bÞrnene til at vÊre på med det samme.
Det blev til nogle virkelig gode billeder, og det gik meget hurtigt.
Morten får de varmeste anbefalinger herfra.

Fotograf Aalborg ããã®åç
Jeg vil hermed gerne give Morten mineâŠ
Jeg vil hermed gerne give Morten mine varmeste anbefalinger. Jeg skulle bruge nogen portrÊt billeder til en gave og var desvÊrre lidt sent ude, men blev anbefalet Morten som til trods for en travl kalender fik mig presset ind og levere billeder I hÞj kvalitet, til fornuftige penge og til aftalt tid. Hans erfaring og kreativitet sikrede nogen ekstraordinÊrt flotte billeder
Jeg blev behandlet super godt hele vejen igennem, Morten overholdt alle aftaler.
Tak for det gode arbejde og den lynhurtige levering!ð

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ