レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Morten er en virkelig dygtig fotograf, som hjalp os med at fÃ¥ taget portrÊtbilleder af vores lille familie, der skulle bruges til bÃ¥de barnedÃ¥b og gaver til vores forÊldres sÞlvbryllup. Han er pÃ¥ unde... もっず芋る

Vi brugte Morten fra Fotograf Aalborg til billeder til barnedÃ¥b, og vi kunne ikke vÊre mere tilfredse. Morten er utrolig professionel, god til at lÊse situationen og hurtig til at fange de bedste o... もっず芋る

Morten fotograferede til vores bryllup den 20.09.2025. Han er professionel og falder naturligt ind som "fluen pÃ¥ vÊggen". Vi har modtaget nogle fine billeder, som vi kan mindes dagen ved fremover. Fo... もっず芋る

䌁業が回答したした

Vi har vÊret fin tilfredse med fotografen, som fulgte vores Þnsker. Fotografen var dejlig afslappet og faldt godt ind i "baggrunden".

䌁業が回答したした

5. 写真通
  6. ブラむダル カメラマン

Fotograf Aalborg に぀いお

圓該䌁業による蚘述

Blandt de bedst anmeldte fotografer i Nordjylland

Vi er din fotograf i Aalborg - uanset om du skal bruge en bryllupsfotograf til bryllupsbilleder, en portrÊtfotograf til portrÊtbilleder af dig selv, din familie, dine ansatte - eller andre du holder af ... eller noget helt tredje!
Vores mere end 15 års erfaring som professionel fotograf har gjort os ekstremt alsidige, og har derfor arbejdet med en lang rÊkke forskellige kunder og opgaver - til din fordel. Ingen opgaver er for små - eller for store til os.
Vi arbejder ikke bare i Aalborg - men i hele Nordjylland - og dermed naturligvis og HjÞrring, Frederikshavn, BrÞnderslev, Hobro, SÊby, Aars, Skagen, StÞvring, Svenstrup, Hirtshals, Aabybro, Nibe og Hadsund - og de mange fantastiske små byer rundt omkring dem!

Bryllupsfotograf Aalborg
Årligt er vi sÃ¥ heldige at have mere end 20 bryllupper som bryllupsfotograf - og har haft den Êre i over 15 Ã¥r. Det giver over 300 vellykkede bryllupper, og er dermed blandt Nordjyllands mest erfarne bryllupsfotografer. Vi tager billeder af alle typer og stÞrrelser af bryllupper - lige fra de helt smÃ¥ rÃ¥dhusbryllupper til bryllupper der varer hele dagen - fra vielse til og med brudevalsen. Uanset hvad jeres Þnsker er til jeres bryllup - sÃ¥ vil vi hellere end gerne hjÊlpe jer, med jeres store dag.

Bryllupsfotograf Nordjylland
Vi arbejder naturligvis ikke kun i Aalborg - vi arbejder som bryllupsfotograf nordjylland - og har gjort det i mere.

PortrÊtfotograf Aalborg
Mangler du et nyt portrÊtbillede af dig selv, dine ansatte, din familie eller noget helt tredje - så tÞv ikke med at tage fat i os. Vi har rigtig mange års erfaring som portrÊtfotograf og leverer hver eneste dag billeder til CV, LinkedIN, medarbejderportrÊtter, familiebilleder og meget meget mere!

Fotograf Nordjylland
På trods af vores navn, så arbejder vi faktisk som fotograf i hele Nordjylland, Vendsyssel og Himmerland. Vores mange års erfaring som fotograf, bryllupsfotograf, familiefotograf og meget meget andet - bringer os hver eneste uge rundt i alle afkroge af Nordjylland; og ingen opgave er for store eller for små - Uanset hvor dine billeder skal tages henne. Vi tager alle typer af billeder, for både private og erhverv.

4.8

優良

TrustScore 5段階評䟡の5

61件のレビュヌ

Super oplevelse og fine billeder!

Vi har nu for anden gang fået taget familiebilleder samt billeder af vores sÞn på 2,5 år. Vi havde en rigtig god oplevelse og fik nogle super fine billeder - og vi tager helt sikkert turen fra Randers til Aalborg igen nÊste gang.

2024幎12月6日

Hejsa Mikkel.

Tusind tak for den flotte anmeldelse - skÞnne familiebilleder vi fik taget :-)

Endnu mere skÞnt at have kunder der kommer langvejs fra for at få taget billeder her i studiet. Tusind tak!

HÃ¥ber vi ses en anden gang :-)

Gode oplevelser

Morten har taget nogle gode billeder af vores lille familie - både hjemme hos os og i hans studie.
Vi er fuldt tilfredse med resultaterne, og synes det er rart med hans fleksibilitet ift tid/sted og gennemskuelige priser, der inkluderer, at man får et antal billeder digitalt, man efterfÞlgende selv kan få fremkaldt.
Vi kan klart anbefale Morten :)

2024幎11月10日

Hejsa Sigrid,

Tusind tak for den flotte anmeldelse! Det betyder virkelig meget!

Det er super skÞnt at have tilbagevendende kunder - der er glad for det man laver!

Endnu en gang tak for anmeldelsen - håber vi ses igen snart :-)

Vores fotograf

Vores fotograf, Morten, var venlig, dygtig og effektiv. Billederne var gode og vi modtog dem endda, redigeret, samme dag som de blev taget. Kan helt klart anbefales!

2024幎9月6日

Hejsa Simun,

Tusind tak for den flotte anmeldelse! Vi er glade for at kunne fotografere jer i går i kridtgraven ved Hasseris.

En skÞn familie du har !

Endnu en gang tak!

Smukke billeder og hurtig levering.

Vi havde Morten til at fotografere vores bryllup den. 27/7. Han var meget behagelig og stille og rolig da vi skulle fotograferes. Han fik taget nogle virkelig smukke billeder. Allerede den 31/7 var billederne leveret.

2024幎7月27日

Hej Malene!

Tusind tak for den flotte anmeldelse! Det var et skÞnt bryllup i havde på Aalborg Rådhus - og en skÞn tur ned i slotsparken!

Jeg er selv super glad for resultatet - og I var skÞnne at arbejde med.

Håber I nÞd dagen - og havde en skÞn dag :-)

Great for international couples!

We had a big group of international guests which the photographer handled brilliantly! If you are an international couple, I would definitely recommend him as he makes it easy and fun for all your international guests!
His work is beautiful and of a very high quality. He also delivers the pictures after only a few days. I definitely recommend him!

2024幎7月27日

Hi Eline,

Thank you so much for your review!

Its was a wonderful wedding in Gunderup Kirke and Rebild - and the weather was great too.

It was a great honor to be your wedding photographer - and to be part of your wedding here in Aalborg Area / Nordjylland.

Thanks for the cooperation - hope you had a wonderful day :-)

Morten kan klart anbefales

Morten kan klart anbefales. Han formår at tage de smukkeste billeder, og man bemÊrker ham nÊrmest ikke til festen, hvilket er en god egenskab som fotograf. Vi fik lynhurtigt vores billeder efter festen, og resultatet var top. Klar anbefaling herfra.

2024幎6月15日

Fantastisk oplevelse

Fuldt ud fantastisk oplevelse med vores bryllupsfotograf, Morten! Billederne er vidunderligt smukke, og Morten formåede at fange alle de magiske Þjeblikke, selvom vejret ikke helt var med os på dagen.
Professionel og venlig service hele vejen igennem - fra fÞrste kontakt til efter vi havde modtaget vores skÞnne billeder. Varm anbefaling herfra!🀩

2024幎6月8日
自発的なレビュヌ

Velfortjente 5 stjerner til Morten!

Velfortjente 5 stjerner til Morten!
Vi har fået taget de skÞnneste billeder af vores to små drenge! Morten var god til at sÞrge for en god og behagelig stemning for os og bÞrnene. Der var god tid - hvilket bare er ekstra nÞdvendigt, når de små hellere vil kravle alle mulige andre steder hen. Samtidigt var Morten hurtig til at forstå, hvilke slags billeder vi satte pris på, og vi har simpelthen fået jordens bedste billeder - og til en ganske fornuftig pris. Og så er det altså luksus at modtage billederne digitalt, så vi selv kan printe alle de eksemplarer vi vil, igen og igen.
Det bliver i hvert fald ikke sidste gang at vi booker en fotografering hos Morten!

2023幎12月15日
自発的なレビュヌ

Tak for hjÊlpen i dag med et nyt

Tak for hjÊlpen i dag med et nyt portrÊtfoto.

2023幎8月29日

Hejsa Helle,

Tusind tak for den fine anmeldelse! Håber håber du får stor fornÞjelse ud af dit nye portrÊtbillede :-)

Ring eller skriv hellere end gerne en anden gang

Fotograf til bryllup 5/8-2023

De stÞrste anbefalinger herfra af Morten som fotograf!
Vi havde fornÞjelsen af Morten hele dagen til vores bryllup. Super nede på jorden da der skulle tages billeder på en lokation og ellers var han den perfekte flue på vÊggen resten af dagen. Vi fik de mest perfekte og naturlige billeder og kunne ikke vÊre mere tilfredse!
Morten var professionel og rar at tale med op til brylluppet og vi fÞlte os i gode hÊnder!
// Nina og Marc

2023幎8月5日

Hejsa Nina og Marc,

Tusind tak for en meget flot anmeldelse og tak for et helt fantastisk bryllup i NÞrresundby og Aalborg. I havde valgt nogle helt fantastiske omgivelser der alt sammen var med til at give en uforglemmelig dag!

Tak for at vÊlge os som bryllupsfotograf!

Morten

Jeg havde en utrolig rar og tryg

Jeg havde en utrolig rar og tryg oplevelse hos Morten! Han er bÃ¥de utrolig professionel, men er samtidig ogsÃ¥ bare meget nede pÃ¥ jorden og er god til, at fÃ¥ en til at fÞle sig afslappet. Det er vigtigt for ham, at billederne bliver som hans kunder Þnsker det, og samtidig ved han ogsÃ¥ bare lige hvad der skal til for at billederne stÃ¥r skarpt og bliver super gode! ☺
Min varmeste anbefaling herfra!

2023幎8月14日

Hejsa Emma,

Tusind tak for den meget flotte anmeldelse - den er vi virkelig glade for!

Tak for de rosende ord om mig som person - og som vores virke som fotograf :-)

Ha en skÞn dag!
Morten

Et godt portrÊtfoto blev skudt til mit

Et godt portrÊtfoto blev skudt til mit CV i sidste uge. Tak for hjÊlpen

2023幎7月4日

Hejsa Basak,

Tak for den flotte anmeldelse! Dejligt at kunne hjÊlpe dig med et nyt portrÊtfoto. Håber det lige kunne peppe ansÞgningen op som håbet.

Sig endelig til en anden gang :-)

God dag
Morten

Morten er en match marker

Morten er en person som man hurtigt bliver tryg ved. En styrke der giver gode afslappende arbejdsbetingelser, fotograf og kunde imellem.
Jeg skulle bruge min billeder til en dating app. En halv time efter de blev uploaded var der flere match!
Jojo, Morten er skam en rigtig dygtig fotograf 🙂

2023幎6月23日

Hejsa!

Tak for den flotte anmeldelse! Den er jeg virkelig glad for!

Dejligt dine portrÊtbilleder faldt i god jord og forhåbentlig har Þget chancerne for at få flere matches :-)

Ha en skÞn dag

KÊmpe kÊmpe ros til Fotograf Aalborg

KÊmpe kÊmpe ros til Fotograf Aalborg! Vi sÞgte en fotograf til vores bryllup maj 2023 der skulle foregå i HjÞrring og Aalborg.

Vi havde en rigitig god dialog fÞr under og efter vielsen og alt hvad der blev lovet blev overholdt. SkÞnne billeder og professionel behandling. Du får vores varmeste anbefalinger, du er en super dygtig bryllupsfotograf og ingen tÞven herfra: skal andre bruge en bryllupsfotograf, så vil vi til enhver tid give vores bedste anbefalinger!

Tak for nogle dejlige billeder og tak for at give os nogle skÞnne minder om vores bryllup.

2023幎5月20日

Hejsa Lars,

Tusind tak for den meget flotte anmeldelse! I havde et skÞnt bryllup og det var nogle skÞnne bryllupsbilleder vi fik i kassen!

Endnu en gang tak for at vÊlge os som bryllupsfotograf til jeres bryllup - uden tvivl en flot og skÞn dag :-)

Superdygtig og professionel fotograf

Jeg kontaktede Fotograf Aalborg for at få taget nogle profilbilleder af mine bÞrn. Morten var meget imÞdekommende og professionel, og han var dygtig til at få bÞrnene til at vÊre på med det samme.
Det blev til nogle virkelig gode billeder, og det gik meget hurtigt.
Morten får de varmeste anbefalinger herfra.

2023幎5月11日

Hejsa Michael,

Tusind tak for den meget flotte anmeldelse! Den er vi super glade for :-)

SkÞnt vi fik nogle skÞnne portrÊtter af dine skÞnne bÞrn! Håber de faldt i god jord :-)

Morten

Jeg vil hermed gerne give Morten mine

Jeg vil hermed gerne give Morten mine varmeste anbefalinger. Jeg skulle bruge nogen portrÊt billeder til en gave og var desvÊrre lidt sent ude, men blev anbefalet Morten som til trods for en travl kalender fik mig presset ind og levere billeder I hÞj kvalitet, til fornuftige penge og til aftalt tid. Hans erfaring og kreativitet sikrede nogen ekstraordinÊrt flotte billeder

Jeg blev behandlet super godt hele vejen igennem, Morten overholdt alle aftaler.

Tak for det gode arbejde og den lynhurtige levering!😀

2022幎11月18日

Hejsa Kristoffer,

Tusind tak for din flotte anmeldelse - jeg er virkelig glad for at kunne hjÊlpe - og at vi fik nogle helt vildt fine billeder ud af det. Jeg er sikker på modtageren af billederne bliver glad for dem :-)

Sig endelig til en anden gang!

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。