レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Morten er en virkelig dygtig fotograf, som hjalp os med at fÃ¥ taget portrÊtbilleder af vores lille familie, der skulle bruges til bÃ¥de barnedÃ¥b og gaver til vores forÊldres sÞlvbryllup. Han er pÃ¥ unde... もっず芋る

Vi brugte Morten fra Fotograf Aalborg til billeder til barnedÃ¥b, og vi kunne ikke vÊre mere tilfredse. Morten er utrolig professionel, god til at lÊse situationen og hurtig til at fange de bedste o... もっず芋る

Morten fotograferede til vores bryllup den 20.09.2025. Han er professionel og falder naturligt ind som "fluen pÃ¥ vÊggen". Vi har modtaget nogle fine billeder, som vi kan mindes dagen ved fremover. Fo... もっず芋る

䌁業が回答したした

Vi har vÊret fin tilfredse med fotografen, som fulgte vores Þnsker. Fotografen var dejlig afslappet og faldt godt ind i "baggrunden".

䌁業が回答したした

5. 写真通
  6. ブラむダル カメラマン

Fotograf Aalborg に぀いお

圓該䌁業による蚘述

Blandt de bedst anmeldte fotografer i Nordjylland

Vi er din fotograf i Aalborg - uanset om du skal bruge en bryllupsfotograf til bryllupsbilleder, en portrÊtfotograf til portrÊtbilleder af dig selv, din familie, dine ansatte - eller andre du holder af ... eller noget helt tredje!
Vores mere end 15 års erfaring som professionel fotograf har gjort os ekstremt alsidige, og har derfor arbejdet med en lang rÊkke forskellige kunder og opgaver - til din fordel. Ingen opgaver er for små - eller for store til os.
Vi arbejder ikke bare i Aalborg - men i hele Nordjylland - og dermed naturligvis og HjÞrring, Frederikshavn, BrÞnderslev, Hobro, SÊby, Aars, Skagen, StÞvring, Svenstrup, Hirtshals, Aabybro, Nibe og Hadsund - og de mange fantastiske små byer rundt omkring dem!

Bryllupsfotograf Aalborg
Årligt er vi sÃ¥ heldige at have mere end 20 bryllupper som bryllupsfotograf - og har haft den Êre i over 15 Ã¥r. Det giver over 300 vellykkede bryllupper, og er dermed blandt Nordjyllands mest erfarne bryllupsfotografer. Vi tager billeder af alle typer og stÞrrelser af bryllupper - lige fra de helt smÃ¥ rÃ¥dhusbryllupper til bryllupper der varer hele dagen - fra vielse til og med brudevalsen. Uanset hvad jeres Þnsker er til jeres bryllup - sÃ¥ vil vi hellere end gerne hjÊlpe jer, med jeres store dag.

Bryllupsfotograf Nordjylland
Vi arbejder naturligvis ikke kun i Aalborg - vi arbejder som bryllupsfotograf nordjylland - og har gjort det i mere.

PortrÊtfotograf Aalborg
Mangler du et nyt portrÊtbillede af dig selv, dine ansatte, din familie eller noget helt tredje - så tÞv ikke med at tage fat i os. Vi har rigtig mange års erfaring som portrÊtfotograf og leverer hver eneste dag billeder til CV, LinkedIN, medarbejderportrÊtter, familiebilleder og meget meget mere!

Fotograf Nordjylland
På trods af vores navn, så arbejder vi faktisk som fotograf i hele Nordjylland, Vendsyssel og Himmerland. Vores mange års erfaring som fotograf, bryllupsfotograf, familiefotograf og meget meget andet - bringer os hver eneste uge rundt i alle afkroge af Nordjylland; og ingen opgave er for store eller for små - Uanset hvor dine billeder skal tages henne. Vi tager alle typer af billeder, for både private og erhverv.

4.8

優良

TrustScore 5段階評䟡の5

61件のレビュヌ

LÊkre billeder til erhvervscase

Vi skulle have taget billeder af en biograf som vi havde vÊret med til at lave, og på trods af det mÞrke miljÞ blev billederne virkelig flotte.

2022幎11月21日

Hejsa,

Tusind tak for den flotte anmeldelse - jeg er super glad for at du kunne bruge case-billederne omkring jeres ekstremt flotte arbejde!

Tak for tilliden, jeg håber at kunne hjÊlpe en anden gang når I skal bruge en fotograf i Nordjylland :-)

Den dejligste bryllupsdag i trygge

Den dejligste bryllupsdag i trygge hÊnder! For med Mortens mange Ã¥rs erfaring og hyggelige gemyt, kunne vi ikke andet end at lÊne os tilbage og nyde vores store dag i lÞrdags! Fra fÞrste kontakt var Morten professionel og effektiv. Da vi nÊrmede os dagen, tog Morten kontakt, vi aftalte de sidste detaljer og planen var klar og gennemskuelig 💪🏌 Under hele forlÞbet var der god kemi, vi forstod hinanden og vi fÞlte os trygge! PÃ¥ bryllupsdagen var Morten med fra kirke til vals, og allerede tirsdag (3 dage efter), modtog vi de smukkeste billeder fra den mest vidunderlige dag! At der var fanget SÅ mange billeder fra dagen, forstÃ¥r vi stadig ikke, for vi lagde slet ikke mÊrke til, at Morten var der (pÃ¥ den fede mÃ¥de).

SÃ¥ skal du bruge en hyggelig og mega dygtig forograf med hjerte pÃ¥ det dette sted, sÃ¥ book Morten med det samme 🫶🏌📞👌🏌💛

2022幎10月1日

Hej Kristine!

Tusind tak for den super flotte anmelde for jeres bryllup på Hotel Scheelsminde her i Aalborg! En fuldstÊndig fantastisk dag som var super velplanlagt og ekstremt godt udfÞrt af alle parter der var med.

Det var en kÊmpe stor fornÞjelse at vÊre en del af jeres store dag - tak for at vÊlge mig til at måtte forevige jeres dag - og skÞnt billederne faldt i god jord :-)

Endnu en gang tusind tak for de flotte ord.

Virkelig fin oplevelse

Virkelig fin oplevelse. Hurtig og god kommunikation hele vejen, fik billeder fra vores jubilÊum, afholdt fredag, allerede mandagen efter, og der var nogle meget fine billeder, selvom det var en svÊr opgave med mÞrkt lokale og langbord tÊt op ad en vÊg. Upåklageligt.

2022幎4月12日

Hejsa Stine,

Tusind tak for den flotte anmeldelse! Jeg er glad for at jeg måtte deltage til jeres hyggelige jubilÊum!

Skriv eller ring endelig en anden gang, hvis I står og skal bruge en fotograf i Aalborg - jeg hjÊlper hellere end gerne :-)

God oplevelse hyggelig fotosession med

God oplevelse hyggelig fotosession med familien i weekenden. Kan anbefales.

2021幎12月3日

Hejsa Rene,

Tusind tak for din anmeldelse - jeg er super glad for at I var tilfreds med oplevelse, og at vi fik nogle fantastiske portrÊtfoto og familiefoto her ud af vores session den weekend.

Ha' en fantastisk dag!

Bryllupsfotograf Aalborg

Vi valgte Fotograf Aalborg i sommers da vi skulle bruge en bryllupsfotograf i Aalborg til vores bryllup i aug i år. Tusind tak for 220 meget flotte bryllupsbilleder :-)

2021幎11月12日

Hej Kristian og Mette,

Tusind tak for de flotte ord - jeg er super glad for at må ha' vÊret med som bryllupsfotograf til jeres bryllup her i Aalborg i sommers. Jeg er super glad for at I var glade for billederne - håber I får meget gavn af dem!

Endnu en gang tak for at vÊlge os som jeres fotograf til jeres bryllup! Tak for samarbejdet og tilliden!

God dag til jer begge

Tak for hjÊlpen med nyt profilbillede

Tak for hjÊlpen med nyt profilbillede og familiebillede i dag. De sad lige i skabet :)

2021幎11月10日

Hejsa Sebastian,

Tusind tak for den flotte anmeldelse - og tak for besÞget i morges! Jeg er super glad for at du er glad for dine / jeres nye portrÊtfotos og familiebilleder!

Jeg håber du får gavn af billederne :-)

Endnu en gang tak for at vÊlge os!

Morten tog billeder til vores bryllup

Morten tog billeder til vores bryllup og det var bare en super god oplevelse. Alle billederne blev meget flotte og helt naturlige, netop som vi Þnskede det. Stor anbefaling herfra ⭐⭐⭐⭐⭐

2021幎11月6日

Hejsa Ann-Louise,

Tusind tusind tak for den meget flotte anmeldelse - og ikke mindst samarbejdet omkring jeres bryllup i Hobro! I have valgt nogle skÞnne rammer :-)

Jeg er rigtig glad for at I er glade for bryllupsbillederne - og at vi har ramt den stemning / stil som vi snakkede om :-)

Hils!

...og igen tak :-)

Af hjertet TAK!

Vi har fÃ¥et taget de fineste billeder til vores Bryllup. Morten har vÊret hel fantastisk til at fange de magiske Þjeblikke der var gennem dagen! KÊmpe anbefaling herfra 🙏🏌

2021幎10月15日

Rar og venlig

Rar, venlig, og fanger det rigtige Þjeblik!

2021幎9月12日

Hejsa Kasper,

Tak for sidst i lÞrdags! Og tak for den flotte anmeldelse :-)

Morten er super dygtig fotograf!

Jeg fik taget nogle billeder til dating profil, sociale medier mm.

Mega fed location i det fri med natur og udsigt ud over Aalborg, kniv skarpe billeder.

Jeg fik allerede billederne samme dag.

Er fuldt ud tilfreds, kan kun anbefale ham!

2021幎7月24日

Hejsa Mikkel,

Tusind tak for den flotte anmeldelse! Vi er glade for at kunne hjÊlpe :-)

God dag til dig og dine!

God betjening

God betjening. Fik billederne samme eftermiddag. Ikke noget at sÊtte fingeren på :0)

2021幎7月9日

Hejsa Jane,

Tusind tak for den flotte anmeldelse - glad for du er glad for dine portrÊtfotos :-)

god dag :-)

5 ud af 5

En rigtig god oplevelse i LÞrdags d. 12/6-2021 til vores bryllup i Aalborg og efterfÞlgende i Svenstrup. Flotte billeder og en rigtig god behandling og vejledning fra start til slut. Billederne fik vi torsdagen efter.

Skal andre bruge en bryllupsfotograf i Aalborg kan i sagtens anbefales.

2021幎6月29日

Hejsa Line,

Tusind tak for den flotte anmeldelse - og tak for at måtte vÊre bryllupsfotograf til jeres store dag. Mange skÞnne Þjeblikke og mange skÞnne billeder!

Hils Kim :-)

Rigtig fed session med billeder i

Rigtig fed session med billeder i forskellig stilart til CV'et. Her fik jeg lidt forskelligt at vÊlge imellem, så at jeg alt efter jobsÞgningen kunne udvÊlge det rette billede til formålet - Og win win: så landede jeg da ligeledes drÞmmejobbet, hvor at der blev stÊrkt komplimenteret på energien i CV'et og ansÞgningen. Så et godt billede er bestemt alle pengene vÊrd!

2021幎6月21日

Hejsa Louise,

Tusind tak for den flotte anmeldelse! Dejligt at måtte tage nogle skÞnne billeder til dit CV - og tillykke med drÞmmejobbet :o)

...og tak for at sende andre min retning ude i byen :-)!

Ring eller skriv endelig en anden gang, hvis jeg kan hjÊlpe med det mindste!

Vi har vÊret fin tilfredse med

2021幎6月11日

Hejsa Nina,

Tusind tak for din anmeldelse - og tak for at vÊre med til jeres store dag. SkÞn dag i skÞnne omgivelser.

Professionel bryllupsfotograf

I forbindelse med vores bryllup fik vi taget en rÊkke fantastiske billeder fÞr, under og efter vielsen.

Vi oplevede en meget professionel fotograf, der har sans for at fange de sÊrlige Þjeblikke på kameratet.

Stor tilfredshed med Fotograf Aalborg, som varmt kan anbefales!

2021幎5月21日

Hejsa Annette,

Tusind tak for din anmeldelse! Dejligt at I er glade for billederne fra jeres bryllup - en skÞn dag, med mange gode Þjeblikke :-)

Super dygtig!

Morten er super nice og super dygtig - så man kan ganske enkelt ikke forvente mere!

2021幎2月12日

Hejsa Christian,

Tusind tak for din anmeldelse! Dejligt vi kunne hjÊlpe endnu en gang :-)

Kan varmt anbefale

Kan varmt anbefale. Vi fik taget familie billeder og nÊsten alle billederne var super gode - altså hvor vi alle 4 og 2 hunde så godt ud på samme tid. Det er en bedrift i sig selv :) EfterfÞlgende har vi haft nogle Þnsker mht stÞrrelse/ pixels og her har vi KUN mÞdt imÞdekommenhed og hjÊlpsomhed.
Så tÞv ikke med at vÊlge denne fotograf ! :)

2020幎12月12日

Hejsa Malene,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Dejligt at vi kunne vÊre med til at forevige jeres familie.

Sig hellere end gerne til en anden god gang.

Professionel behandling i lÞrdags med

Professionel behandling i lÞrdags med vores familiebilleder der var leveret tirsdag aften ... Det er bare iorden!

2020幎11月17日

Hejsa SÞndergaard,

Tusind tak for din anmeldelse - dejligt I var glade for resultatet.

Sig endelig til en anden god gang, hvis I får brug for en fotograf. Vi hjÊlper hellere end gerne :-)

Professionel og effektiv

Professionel og effektiv. Bookede Morten om torsdagen til portrÊt fotografering om fredagen. Fredag aften havde jeg mine flotte billeder pr. mail.
Morten er god til at finde rette lokation til portrÊt fotografering, således du ikke bare får den kedelige hvide baggrund.

2020幎11月8日

Hejsa Gitte,

Tusind tak for den flotte anmeldelse - dejligt at du er glad for resultatet. Sig endelig til en anden gang hvis vi skal hjÊlpe til :-)

Jeg fik i fredags taget portrÊtbilleder

Jeg fik i fredags taget portrÊtbilleder til LinkedIN og diverse sociale medier da jeg står for at sÞge nye udfordringer. Meget professionel behandling, en rigtig god pris og billederne lå klar allerede mandag morgen.

2020幎8月19日

Hejsa Pernille,

Tusind tak for din anmeldelse - dejligt du var glad for resultatet. Vi hjÊlper hellere end gerne en anden gang, hvis du skal bruge en fotograf :-)

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。