ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Zeer slechte kwaliteit naam is haast niet te lezen komt vast bij aliexpress vandaan koop hier NOOIT MEER
Ten eerste duurde bestelling heel lang. Had goudkleurig armbandje besteld met 5 namen. Alles zat er gedraaid aan. Kleur was verschrikkelijk, geen goudkleur, kwaliteit SUPER SLECHT. Klacht neerge... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Zeer slechte kwaliteit naam is haastâŠ
Super slecht
Super slecht! Koop hier niet! Armbandje zo klein dat je nauwelijks de namen ziet en niks foto op hangertje te zien! Schandalig pure oplichting,,
Er wordt mooie reclame gemaakt maar hetâŠ
Er wordt mooie reclame gemaakt maar het is totaal niet wat het lijkt. Je ontvangt iets wat totaal niet lijkt op wat je hebt besteld. Ik had een goudkleurig armbandje besteld met naam, de eerste letter zit een ringetje aan waardoor eigenlijk die letter al wegvalt dus je ziet de naam niet zoals hij hoort. Ook klopt de kleur voor geen meter het lijkt meer verkleurd goud dan mooi goud.
Zeer slechte service/levering/kwaliteit
Zeer slecht bedrijf. Levering duurde heel lang.
Ze stuurden een bevestiging dat mijn pakket onderweg is. Onderweg betekent dat het spoedig bezorgd wordt. Terwijl dit pakket uit China moet komen en ze dit niet vermelden. De prijs is te hoog voor de kwaliteit die je krijgt.Kwaliteit van de namen armband is buitengewoon slecht.
Eigenlijk niet eens 1 ster waard
Eigenlijk niet eens 1 ster waard. Wat een rotzooi. Niet bestellen daar! Hartstikke nep !!
Verkleurt wel !
Verkleurt wel !
Er staat waterbestendig en toch is mijn zilveren bandje helemaal roest geworden na amper 2 maanden !
1 ster is nog teveel!
1 ster is nog teveel!
Ik had een armbandje met 3 namen besteld. Met verzendkosten mee voor â¬42,99
Ik dacht dat het bij hen wel van betere kwaliteit zou zijn, maar ik moest er lang op wachten en de kwaliteit was slecht.
Doordat ik zag dat het door YunExpress geleverd was, weet ik dat het uit China kwam.
Bij Shein kost hetzelfde armband â¬9,18..
DIT ZIJN OPLICHTERS..
DUS NIET HIER KOPEN !!!
Slecht artikel
Een armband besteld met naam , dit zou stainles steel zijn verguld goud. Helaas na 3 maanden een zielig hoopje armband zonder goud laagje Service is ver beneden peil, je betaalt een hoop geld voor troep.Omdat de 30 dagen garantie voorbij waren konden ze niets voor me betekenen behalve 20 % korting op een nieuwe aankoop
Wat heb ik eraan als er niets overblijft van de armband ,terwijl er gezegd werd dat het mooi zou blijven
3 maanden met de armband gedaan en ligt nu in de prullenbak
Wat een verschrikkelijk bedrijf, beloven iets moois maar is waardeloos
Nooit bestellen
Nooit bestellen! Je bent je geld kwijt en je krijgt niks!!!
Temu troep
Leveren duurt heel lang zeker een paar weken. Kreeg toen al argwaan naderhand
kreeg ik toen de tracking binnen van 17track dat uit China komt.
Voor dat geld had ik zelf ook op Temu of Shein kunnen bestellen voor een paar euro ipv â¬40.
Kwaliteit is ook ver te zoeken
Wat een slechte kwaliteit en kleurâŠ
Wat een slechte kwaliteit en kleur goud lijkt wel koper komt gewoon bij zo'n temu of andere websites weg voor 5 euro. Echt jammer dit
Goedkope troep voor veel te veel geld
Goedkope troep voor veel te veel geld. Recensies op eigen site kloppen niet. Lang moeten wachten en uiteindelijk teleurgesteld over de kwaliteit. Zou het niet aanraden!
TROEP
Levertijd duurde erg lang en je wordt gewoon opgelicht met spul dat uit China komt. Lelijke kleur 'goud' en namen lastig te lezen en een dun armbandje. Trap er niet in mensen!
Slechte kwaliteit
Duurde heel lang voor dat ik mijn namen armbanden binnen had blijkbaar komt het uit China, ik had rosé besteld het lijkt op koper heel lelijk. Na 1 dag dragen was het ringetje bij de sluiting al kapot. Aan retourneren doen ze niet mag wat anders uitzoeken maar heb totaal geen vertrouwen in deze partij . LET OP IS DROPSHIPPING!!!!!!!!!!!!!!!!
Op 16 april besteld
Op 16 april besteld, tot heden niks ontvangen. Communicatie via mail is super slecht en je krijgt geen duidelijk antwoord. Bestel hier niks!
Zeer slechte kwaliteit!!!!
Ten eerste duurde bestelling heel lang.
Had goudkleurig armbandje besteld met 5 namen.
Klacht neergelegd en krijg geen geld terug.
Nu neergelegd bij mijn bank afd. creditcard.
Het is chinese meuk en zo ook de verpakking.
NIETS BESTELLEN BIJ DEZE SITE.
Niet bestellen
Niet bestellen, is een complete scam!!!!! Zo simpel is het! Als je bestelt dan ben je je geld kwijt. Advies: snel doorklikken en zoeken naar een ander alternatief.
Ik heb een armbandje besteld voor â¬35
Ik heb een armbandje besteld voor â¬35, waar ik erg lang op heb moeten wachten. Dat accepteerde ik nog, maar toen het armbandje eindelijk aankwam, bleek het in een Temu-verpakking te zitten. Daarna ben ik op Temu gaan kijken en zag ik exact dezelfde fotoâs en hetzelfde model armband voor slechts â¬3,10. Hierdoor voel ik mij behoorlijk opgelicht. Hier bestel ik nooit meer iets.
Niet bestellen.!
Voor moederdag besteld eind april en 25 mei pas ontvangen, komt vanuit China!
Daarnaast is de naam verkeerd gespeld op de armband en wordt er beweerd dat we deze zelf verkeerd aangeleverd hebben, alsof ik niet weet hoe de naam van mijn zoon gespeld wordt!
Louche bedrijf...
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹