Super goede klantenservice. Denken mee in oplossingen. Goed bereikbaar. 2 keer iets misgegaan met de bestelling en dit wordt goed opgelost. Zou hier vaker een bestelling plaatsen.
レビュアーのコメントを見てみましょう
Kwaliteit van de foto is mooi maar als je foto beschadigd geleverd wordt zie dan maar iemand te pakken te krijgen. De binnen 24 uur reactie belofte is een belofte van lik m’n vestje. Een kleine... もっと見る
Al meerdere foto’s op aluminium laten zetten, en ook deze is weer heel netjes en snel geleverd,
企業情報
さまざまな外部ソースから提供された情報
Foto Op Aluminium ❤ Kwaliteit + service onafhankelijk beoordeeld met een 10! ❤ VA € 4,39 ❤ Onderdeel van Fotocadeau.nl ✅ Tot 55% ZOMERKORTING
連絡先
ネガティブなレビューの 87%に回答しています
通常24時間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Al meerdere foto’s op aluminium laten…
Super goede klantenservice
Drama klantenservice
De binnen 24 uur reactie belofte is een belofte van lik m’n vestje.
Een kleine week geleden foto’s gestuurd en nog geen reactie ontvangen. Inmiddels ook al tweemaal een klein halfuur in de ‘wacht’ gestaan. Ik ben er bijna van overtuigd dat er alleen een klantenservice in naam bestaat en dat er in werkelijkheid niemand werkt.
Wil je het risico lopen op een beschadigd product en geen oplossing? Bestel dan zeker hier.
Niet te bereiken
Ik heb 2 foto’s op aluminium besteld, de foto’s zouden gecontroleerd worden of de kwaliteit in orde was. Deze waren dus niet in orde helaas kwam ik daar achter toen ze geleverd waren. Ik heb e-mails gestuurd en meerdere keren gebeld maar geen reactie, ook niet na een half uur in de wacht staan. Na een review op de site te schrijven kreeg ik ineens wel een e-mail waarin stond dat ik binnen 2 dagen gecontacteerd zou worden… wederom zijn we nu 1,5 week verder en nog steeds niks. Bizar hoe dit kan…. Mijn advies is niet bestellen bij dit bedrijf. Klantenservice en kwaliteit 👎

Foto op aluminium からの回答
Dit bedrijf is gewoon niet te pakken te…
Dit bedrijf is gewoon niet te pakken te krijgen, via email en telefoon niet.
Ik had een foto gekregen met schade aan de randen, en wilde graag een retour/vervanging regelen. Je kunt ze gewoon niet bereiken. Als ik dit van te voren had geweten had ik er nooit besteld, het ging om een foto met zeer grote sentimentele waarde.

Foto op aluminium からの回答
Niet erg onder de indruk
Niet erg onder de indruk. De foto was verkeerd afgesneden en de communicatie is erg slecht. Je krijgt soms helemaal geen reactie

Foto op aluminium からの回答
Wordt niks geleverd en geen respons
Al 15 dagen op mijn bestelling aan het wachten.
Ik kreeg een mail dat het verstuurd zou zijn maar als ik op de link druk van DHL en op hun site staat er:
We hebben geen zending gevonden
Tevens geen antwoord op de mail en als je belt geen gehoor ?? Een muziekje van 20 minuten pfffffff

Foto op aluminium からの回答
Ontzettend snelle levering en precies…
Ontzettend snelle levering en precies waarop ik hoopte, mooie kwaliteit tegen scherpe prijs. Alleen het ophangsysteem zit er los bij, hopelijk gaat het goed als ik het zelf doe.
Bestel hier je foto's op aluminium!!
We hebben een geweldige ervaring bij dit bedrijf. Een van de twee bestelde foto's kwam binnen met een kleine beschadiging, maar er werd meteen een nieuwe opgestuurd. Ook toen we later nog wat problemen hadden met ophangen, werd er heel goed meegedacht. De klantenservice reageert snel, correct en denkt graag mee. Wij raden het iedereen aan om hier te bestellen als je kwaliteit en service zoekt!!
Echt heel mooi zeer tevreden
Ziet er super mooi uit een snelle levering.
Die kleuren komen heel mooi uit vooral als je de lamp er heel mooi op laat schijnen.
We hadden het geborsteld besteld, en zeker geen spijt van.
Mooie afwerking en goede verpakking ivm verzending
Mooie afwerking, blij mee. En netjes verpakt (hierdoor geen beschadigingen etc.). Fijn.
Great service, good photo quality
I ordered a photo, it arrived fast. However, it was a little was damaged on the corner. I contacted the service and they immediately send me a new one. They were fast and very friendly. Also, the print itself is a very good quality. For this reason I am giving 5 stars.
Mooie kwaliteit foto op aluminium.
Mooie foto binnen gekregen met aanbevolen bevestigings systeem.
Echter 3x losgekomen van de foto en dus flink beschadigd.
Na een aantal keren met de klantenservice gemaild te hebben bleek door een technisch probleem met het ontvangen van de meegestuurde foto.s de klacht niet duidelijk binnen kwam.
Uiteindelijk netjes opgelost en een geheel nieuw exemplaar gekregen.
Na eerder enige frustratie gehad te hebben nu toch zeer tevreden.
De foto is echt van mooie kwaliteit.

Foto op aluminium からの回答
Familiefoto op aluminium besteld met…
Familiefoto op aluminium besteld met 'professionele fotocontrole', helaas werd deze niet scherp geleverd. Foto werd opnieuw afgedrukt en wederom niet scherp. Geld terug kon niet (mocht wel een andere foto laten afdrukken maar ik had nog steeds mijn familiefoto niet)
Zelfde foto bij bedrijf A. laten afdrukken was ik 1 keer scherp. Heel jammer.

Ophangsysteem niet goed!
We kregen de foto op aluminium binnen, maar de linkerhoek was al beetje beschadigd.
Toen we de foto op wilde hangen volgens de instructies viel de foto na een tijdje ineens van de muur. Na zelf plakstrips opgeplakt te hebben en we deze wilde laten drogen, viel het plaatje na 10 minuten drogen al van de foto af zonder het uberhaupt opgehangen te hebben.
Na contact met de klantenservice niet tot een fatsoenlijke oplossing gekomen, jammer..!

Nooit meer!
2 foto’s besteld, waarbij professionele fotocontrole bij gekocht. Aluminium platen kwamen binnen, waarbij de zijkant on afgewerkt waren en wij dit zelf hebben moeten schuren.
1 van de foto’s is veel donkerde uit gevallen dan de aangeleverde foto, waardoor je een bepaald element in de foto bijna niet ziet. Erg jammer maar kan gebeuren.
Bij de tweede plaat, bij het ophangen via het systeem zijn we er achter gekomen dat de plaat krom is. De foto hangt dus niet mooi strak tegen de muur aan, waardoor het een enorm doorn in het oog is en we deze ook niet hebben opgehangen.
Prijs is voordelig, maar de kwaliteit die je voor terug krijgt is echt vreselijk. Nooit meer een bestelling hier!

Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。