レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Zoals altijd waren de foto's op canvas goed gelukt, prima kwaliteit! Deze keer ook heel snel geleverd. De producten zijn altijd goed verpakt. Er zijn vaak goede aanbiedingen. Ik bestel er al mijn... もっず芋る

5぀星のうち2の評䟡

Bezorging van 2 afdrukken op plexiglas ging zeer vlot. Maar daar is alle goeds mee gezegd. De randen van de afdrukken waren beschadigd en tbv de aangeschafte "afstandhoudhouders" bleken er... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち4の評䟡

Prachtige foto, en een ontzettend goed bedrijf een echte aanrader. Enige nadeel heb veel betaald voor een foto op plexiglas omdat mijn zusje dat ook heeft en super mooi lijkt en mooi blijft. Al... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Eerste ervaring n.a.v. een iBood aanbieding (coupon) voor een fotocanvas van 90x60cm. Bestelling en levering verliep prima en zonder problemen. Duidelijke statusupdates via de mail. En het belangrijks... もっず芋る

䌁業情報

通垞24時間以内に回答

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Fotoboeken verdwenen en meer

Jaar geleden via iBood 3 vouchers aangekocht. Vooraf de firma gechecqt: reviews waren op zich positief. Ik besloot er voor te gaan.

Ik begon er in september aan. Op gegeven moment kon ik niet meer in het programma werken : noch op laptop, noch op gsm. Gemaild naar de dienst : probleem werd spoedig opgelost .

Tijd om officieel te bestellen. Via een Poolse dpd kwam het fotoboek aan. Een paar blz los, maar besloot het gerust te laten. Was al blij dat fotoboek goed was na eerdere online problemen.

Ik besloot de andere 2 fotoboeken ook te bestellen. Dan begonnen de echte problemen: ik kreeg 2 identieke fotoboeken geleverd die ik niet besteld had . Na aantonen van de fout, kreeg ik een nieuwe waardebon. Dit ging terug al vlot .

Ik wou dan de 2 correcte fotoboeken bestellen : maar 1 van de 2 boeken was verdwenen ?! Volgens het contactcenter zou ik dit niet opgeslagen hebben en daardoor verdwenen. Hoe komt het dat ik voordien wel kon bestellen en plots niet meer ?? Ik had er heel veel uren en dagen tijd in gestoken, dit leek onmogelijk! Terug Replyen komt dan geen reactie. Een nieuwe mail opstarten. Leest men deze maar half of zo ? Antwoorden ze enkel dat ze zien verkeerde levering geweest is en oplossing ervoor. Dit was m'n vraag niet ! Ik werd gefrustreerd. Telefonisch contact: moeilijk binnen te geraken. Kreeg ik "canvas Company" aan de lijn, zelfde organisatie dus. Bij hen meer reviews over zelfde problemen ik had . Terug van : niet goed opgeslagen, via fotoboek maken terug zichtbaar anders , maar neen hoor. Ze zegt het te melden aan technische dienst. Ik hoor niets meer natuurlijke van hen en besluit maar Nieuwe te maken. Problemen terug met programma : ik kan geen nieuwe fotoboek maken,zit precies vast.
Vraag me niet hoe ik het deed : op gegeven moment krijg ik een scherm met "mijn projecten "van alle gemaakte fotoboeken, dus ook de verdwenen ene. Ik steek die gauw in het winkelmandje.

Deze beide zijn ondertussen perfect aangekomen. Deze X niet gezien welke DPD het was of aparte mail deze verzonden waren.

In "mijn fotoboeken" zitten ze ondertussen ook al terug.

Heel veel gedoe en tijdverlies en idee men niet echt "helpt" bij moeilijke problemen + aparte manier/communicatie van verzendingorganisatie.

Eind goed al goed, maar geen herhaling meer bij deze firma's voor mij in ieder geval.

2026幎3月25日

Fotoproducten からの回答

Bedankt voor je uitgebreide en eerlijke review 😔 Wat vervelend om te horen dat je zoveel problemen hebt ervaren tijdens het bestelproces en dat dit je zoveel tijd en frustratie heeft gekost.

Fijn dat de fotoboeken uiteindelijk goed zijn aangekomen, maar we begrijpen heel goed dat dit traject niet is verlopen zoals je mocht verwachten. We nemen je feedback over het systeem, de communicatie en de ondersteuning serieus en gaan dit intern bespreken.

We kijken graag nog eens met je mee — mocht je dit willen, kun je contact opnemen via review@fotoproducten.nl met je gegevens 🙏 ^Nienke

5぀星のうち2の評䟡

Vlotte bezorging van 2 slechte afdrukken.

De randen van de afdrukken waren beschadigd en tbv de aangeschafte "afstandhoudhouders" bleken er op elke hoek van de afdrukken gaten gestanst (wat niet in de beschrijvijng op de website stond)

Kortom: beschadigde print op geperforeerd plexiglas.
Klantenservice gewoon alle dagen telefonisch onbereikbaar.
Ik heb een keer of 8 op-en-neer gemaild met telkens een andere vrouwennaam (robot?) Steeds standaardteksten en er werden steeds weer foto's gevraagd. Bepaald niet communicatief.
Na de foto's meermaals toegestuurd te hebben hoorde ik niets meer.

Ik was trots op mijn creaties, ze verdienden een mooie print en eenmmooie plaats aan de muur, maar die hebben ze niet gekregen.
Niet voor herhaling vatbaar.

2026幎3月27日

Fotoproducten からの回答

Bedankt voor je uitgebreide review 😔 Wat jammer om te horen dat de afdrukken beschadigd zijn aangekomen en dat dit niet overeenkwam met je verwachtingen. We begrijpen goed hoe teleurstellend dat is, zeker als je trots bent op je foto’s.

Ook vervelend dat het contact daarna niet soepel verliep en je geen reactie meer hebt ontvangen. We kijken dit graag opnieuw voor je na en willen dit netjes oplossen — neem alsjeblieft contact op via review@fotoproducten.nl met je gegevens, dan zorgen we dat het wordt opgepakt 🙏 ^Nienke

5぀星のうち1の評䟡

STAY AWAY!!! AVOID AT ALL COSTS!!!

The product from this website is good. I've been ordering the photobook from this website for many years.
And this year, I've bought a voucher from Ibood for ordering my next photobook.
The "Customer Service" is a Joke
Don't bother trying to contact them. I’ve been calling and emailing for what feels like an eternity, and all I get is deafening silence.

Phone: No one picks up.

Email: Sent into a black hole.

Response time: Non-existent.

How hard is it to check why a voucher isn't working? It’s a simple fix, yet they treat their "loyal" customers like garbage. It’s clear they don't care about you once they have your cash.

TOTAL WASTE OF TIME AND MONEY. I’m done with this place. Unless you want to spend your weeks shouting into a void while they steal your money, GO SOMEWHERE ELSE.

Update, finally I got the photo book, but the quality is really bad, It is already broken after I just open the book ONE time.

2026幎3月1日

Fotoproducten からの回答

We understand this is very frustrating and sincerely apologize for the inconvenience. This is not the experience we aim to provide.

Could you please resend your details, including your voucher information, to review@fotoproducten.nl
? We will look into this as soon as possible and work towards a suitable solution. ^^Foekje

5぀星のうち3の評䟡

Online Fotoboeken verdwenen en weer terug

Vorig jaar een paar fotoboeken besteld bij fotoproducten.nl. Dat ging goed en de kwaliteit was prima. We hebben een tijdlang gewerkt aan een nieuw fotoboek met tekst. Dit boek was plotseling verdwenen. Na een aantal keren contact met de klantenservice via mail en telefonisch is er geen antwoord geweest of het probleem nog zal worden opgelost. Geen terugkoppeling of eraan wordt gewerkt. Conclusie: DE PERSOON DIE DE WEBSITE ONDERHOUDT IS EEN PRUTSER!!
Update 17 maart 2026:
Na het plaatsen van deze review kwam er ineens actie en zijn inmiddels de fotoboeken teruggeplaatst. Hiervoor dank! Jammer dat het zo moeizaam moest gaan.
Update 11 april 2026:
Het fotoboek is inmiddels geleverd en ziet er keurig uit. Ik hoop dat ze nog eens degelijk werk maken van de website met name voor de afhandeling van fotoboeken. Het programma voor het samenstellen van een boek werkt prima.

2026幎2月20日

Fotoproducten からの回答

Wat jammer om te horen dat je fotoboek plotseling is verdwenen en dat je hierover geen duidelijke terugkoppeling hebt ontvangen. We begrijpen goed hoe frustrerend dat moet zijn, zeker als je er veel tijd en moeite in hebt gestoken.

We kijken graag met je mee naar wat er is gebeurd en of we je nog kunnen helpen. Wil je ons een e-mail sturen via review@fotoproducten.nl met wat meer informatie? Dan doen we ons best om samen naar een passende oplossing te kijken. ^Nienke

Zeer tevreden!

Zoals altijd waren de foto's op canvas goed gelukt, prima kwaliteit!
Deze keer ook heel snel geleverd.
De producten zijn altijd goed verpakt.
Er zijn vaak goede aanbiedingen.
Ik bestel er al mijn fotoproducten.

2026幎2月13日

verkeerde fotoboek geleverd gekregen 2020 ipv 2025

Ik heb vorig week een fotoboek besteld (jaar 2025), ik kreeg gisteren een oude fotoboek, die ik ooit bij Fotoproducten besteld had, van het jaar 2020. Ik heb meteen een klacht ingediend. Ik moest eerst een foto sturen van het ontvangen fotoboek, toen moest ik een foto sturen van het fotoboek die ik op verzoek van de servicemedewerker heb vernield " om impact op milieu te beperken en privacy te waarborgen"! Sinds gisteren niks meer van de serviceafdeling gehoor. ik heb net 24 minuten in de wacht gestaan toen ik ze telefonisch geprobeerd te bereiken. Dit is echt slecht. Ik verwacht dat ik zo snel mogelijk reactie krijg op mijn emails en dat ik het fotoboek krijg, waarvoor ik betaalde!

2026幎2月11日

Fotoproducten からの回答

Wat ontzettend vervelend dat u een oud fotoboek uit 2020 heeft ontvangen in plaats van uw bestelling van 2025. We begrijpen heel goed hoe teleurstellend dit is, zeker nadat u meerdere foto’s moest aanleveren en het boek op ons verzoek heeft vernield. Dat u daarna geen reactie meer heeft ontvangen en lang in de wacht heeft gestaan, maakt dit extra frustrerend.

Onze excuses voor deze gang van zaken en het uitblijven van terugkoppeling. Dit is niet de service die u van ons mag verwachten.

Wilt u ons alstublieft mailen via review@fotoproducten.nl met uw ordernummer? Dan kijken we dit met prioriteit voor u na en zorgen we voor een passende oplossing. ^Nienke

5぀星のうち3の評䟡

Foto’s worden te donkerd- te veel contrast

De originele foto’s op het scherm bij het maken van het fotoboek zijn mooi en kleurrijk. Helaas valt dit fotoproduct (boek) erg tegen. Het contrast van de foto’s neemt zodanig toe dat de details in de schaduwkanten verdwijnen en bijna zwart worden.
UPDATE: Fotoproducten heeft kosteloos een nieuw exemplaar van het fotoboek toegestuurd dat van betere beeldkwaliteit is. Een snelle reactie. Waarvoor dank

2026幎1月27日

Fotoproducten からの回答

Wat vervelend om te horen dat het fotoboek niet aan uw verwachtingen voldoet en dat details in de foto’s verloren gaan. Dat is uiteraard niet de ervaring die wij willen bieden. Wilt u ons mailen via review@fotoproducten.nl, zodat we samen kunnen kijken naar een passende oplossing? ^Nienke

5぀星のうち1の評䟡

Fotoboek is te korrelig en te donker

Fotoboek is te korrelig en te donker afgedrukt. Netjes een nieuw boek gekregen maar daar was de kwaliteit nog slechter van. Het leek wel of op een aantal foto’s de inkt bijna op was. Altijd tevreden geweest maar ik ga nu toch op zoek naar een andere leverancier.

2026幎1月21日

Fotoproducten からの回答

Wat jammer om te lezen dat de kwaliteit van het fotoboek dit keer zo tegenviel, zeker omdat je altijd tevreden bent geweest. Dat begrijpen we heel goed. Vervelend dat ook het vervangende exemplaar niet voldeed aan de verwachtingen. We kijken graag of we hier alsnog een passende oplossing voor kunnen bieden. Je kunt ons hiervoor mailen via review@fotoproducten.nl ^Nienke

Wat een ramp zeg

Wat een ramp zeg. Het eerste canvas was beschadigd op meerdere plekken. Kreeg ik een nieuwe opgestuurd, maar daar zaten én beschadigingen op en allerlei bobbels. Echt lelijk.

Mijn vriendin had tegelijkertijd een heel groot canvas besteld, maar ook daar zaten allerlei lelijke hobbels en vegen in. Ook in het canvas dat nog eens nagestuurd werd.

Bizar als je denkt iets meer uit te geven voor een mooi product. Maar deze canvassen wil je echt niet. Al helemaal niet als je dit als cadeau wil geven.

2026幎1月12日

Fotoproducten からの回答

Wat ontzettend vervelend om te lezen dat het meerdere keren mis is gegaan. Beschadigingen en bobbels, zéker bij een product waarvoor je bewust meer betaalt en dat bedoeld is als cadeau, is natuurlijk totaal onacceptabel. We begrijpen heel goed hoe teleurstellend dit voor u en uw vriendin is. Onze excuses daarvoor.

We kijken graag met u mee naar een passende oplossing. Wilt u ons mailen via review@fotoproducten.nl? Dan helpen we u graag verder. ^Nienke

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。