Besteld; een lens-adapter voor M42 naar Nikon F. Na ontvangst bleek het glas beschadigd, zwarte kit aan binnenzijde glas en de beloofde werking om een M42 lens te gebruiken op mijn Nikon camera, niet... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Heel soms raken er bestellingen zoek bij TNT. Helaas betrof het juist een bestelling voor mij. Daar wordt bij FotoShop Aalten niet moeilijk over gedaan. Na een korte mail-wisseling werd het bestelde a... ãã£ãšèŠã
Wij hebben een achtergrond systeem gekocht vorige week. Zij hebben hem niet verzonden en zonder enige informatie en excuses de bestelling geannuleerd en de betaling teruggestort op onze rekening.... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Gister begin middag de Canon EF 70-200L F4 lens besteld via de website. Ben erg te spreken over de snelle afhandeling, communicatie en verzending. In de COVID-19 tijd, waar we nu in zitten, had ik ver... ãã£ãšèŠã
FotoShopAalten is een dynamisch en sterk groeiend bedrijf gevestigd in de Achterhoek. Wij leveren een compleet assortiment op het gebied van digitalefotografie. Wij zijn met name sterk in de kleine artikelen die u niet zo makkelijk vindt bij de grote l
Dinxperlosestraatweg 124, 7122 JS, Aalten, ãªã©ã³ã
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž2é±é以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Product voldoet aan verwachting en snel geleverd
Ik bestelde twee statieven en pas na betaling kreeg ik een mail dat ze in backorder waren genomen. Ik was juist bij jullie terecht gekomen, omdat ze bij een andere webshop niet uit voorraad leverbaar waren. Dat was dus een domper. De producten zelf zijn in orde, maar dat wist ik al, want het ging om extra exemplaren.
Ik ben zeer tevreden over FotoShop Aalten.
Heb een afstandsbediening besteld voor mijn Canon camera. Deze werd de dag erna al geleverd en GEEN verzendkosten.
Betreft een origineel Canon product tegen een super scherpe prijs.
FotoShop Aalten is beslist een aanrader!
Zeer goede advisering bij een lastige zoektocht naar een passende tas voor een telelens. De tas blijkt perfect te zijn. Dit is de zoveelste zeer positieve ervaring met Fotoshop Aalten: een fotograaf voor fotografen. Zeer aanbevolen!
Perfecte service en vriendelijke verkoper, dank ð
Mooie zoomlens besteld, is gelijk opgestuurd met PostNL (die hem daarop 5 dagen kwijt waren ð), maar steeds goed contact gehad met Fotoshop Aalten. Lens is helemaal super, had volgens de website alleen maar negens, maar is eigenlijk een 10!
Per toeval deze zaak ontdekt ! fantastisch en we gaan hier absoluut vaker shoppen .
Snelle levering en in mijn geval zonder portokosten.
Dat is ook erg fijn.
Betrouwbaar bedrijf. Levert snel en de lens adapter voldoet aan de verwachtingen
Boven alle verwachting de volgende dag bezorgd en dit voor brievenbuspost wat meestal langer duurt.
Hele goede service van Fotoshop Aalten.
Goed bedrijf. Op tijd geleverd wat er besteld is en voor een keurige prijs. Need I say more?
Snelle afhandeling van de order door FotoShop Aalten, maar PostNL heeft er erg lang over gedaan en het pakje voor de voordeur gelegd toen bleek dat we niet thuis waren terwijl wij ervoor hadden moeten tekenen (verzekerd verstuurd)
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã