企業が回答しました
Min hund älskar maten. Jag älskar konceptet, från idé till slutprodukt. Hemsidan är busenkel för att räkna ut hur mycket just din hund behöver och vad det sedan kostar. Varierad och god,... もっと見る
企業が回答しました
Förutom att min hund gillar maten skarpt så är jag så otroligt glad och nöjd med den alltid så snabba återkopplingen jag fått på frågor via mail! Är så glad jag hittade Frank&Maggies! Min kräsna mat... もっと見る
企業が回答しました
Frank & Maggie’s provides freshly cooked meals for your dog, lovingly prepared from scratch in our kitchen in Saltsjö-Boo. Our mission is to give your best friend nutritious, homemade-quality food – while making it quick, easy, and convenient for you as a dog owner.
Sprängarvägen 3, 132 38, Saltsjö-Boo, スウェーデン
Utmärkt mat!
Alla sorterna!
Men vad gör man med en som inte äter?
Har testat alla era trix samt ytterligare några?

Frank & Maggie's からの回答
Toppen mat! Min lilla Russkiy toy Betty älskar maten! Hon är annars en kräsen tjej som inte varit så jätte glad i mat, men den här maten är hon tokigt glad i!

Frank & Maggie's からの回答
Trevlig och tillmötesgående personal i kundtjänst med snabb återkoppling. Vår hund älskar maten, äter den med fisk/lax. Toppen helt enkelt.

Frank & Maggie's からの回答
Fantastiskt foder som verkligen har sin plats i dagens samhälle. Älskar allt med fodret, svenskt (på riktigt!!), närproducerat, färskt, inga konstiga tillsatser, hemleverans, mm. Jag som velat ge hemlagad mat men inte vågat mig på fastande direkt för detta foder. Ett bra utbud med variation. Hundarna älskar det! Otroligt bra kundservice.

Frank & Maggie's からの回答
Hej! Fick min startbox idag för att prova på. Min hund Maya älskade maten och blev helt till sig. Mayas första portion var den med kyckling. Wing me up tror jag den hette. Så fräscht och fina förpackningar. Så mycket bättre än den färdiga hundmat som finns i mataffären. Kommer definitivt beställa mer ifrån er. Tack hälsar hunden Maya!

Frank & Maggie's からの回答
Den upplevelsen är va jag ser att min hund älskar eran mat jätte mycket. Ni har bra näring i maten hälsosam alltså bra blandning.

Frank & Maggie's からの回答
Väldigt bra och genomtänkt mat som den lille kräsne mumsade i sej och mår bra av. Bra hjälp och bemötande. Extra plus för förpackningen dessutom.

Frank & Maggie's からの回答
Smidigt att beställa, att man hela tiden visste var i kedjan beställningen befann sig.

Frank & Maggie's からの回答
Är så glad jag hittade Frank&Maggies! Min kräsna matstruliga lilla hund har börjat bete sig mer normalt vid matstunderna. Så toppbetyg på allt!

Frank & Maggie's からの回答
Jag fick möjlighet att få leverenser varannan månad isf varje. Så jag slipper ta itu och slänga en ganska onödigt stor kartong varje månad.
Jag fick bra info när maten skulle komma med vänliga epost rapporter.

Frank & Maggie's からの回答
Bra hundfoder och bra service.Bra förpackningar och bara lägga dem i frysen.Bra upplägg helt enkelt.

Min hund älskar maten.
Jag älskar konceptet, från idé till slutprodukt.
Varierad och god, enligt hunden, mat med bra kvalitet utan en massa konserveringsmedel, spannmål, socker eller annan dålig utfyllnad.
Enkel leverans ända fram till dörren med den frysta maten.
Enklare och bättre kan det verkligen inte bli.

Frank & Maggie's からの回答
Helt FANTASTISKT företag rakt igenom.
Nr.1 Vi har kämpat med vår maltipoo’s mat i 4 år.. fukteksem, kliande, rinniga ögon, röd mage osv osv och testat allt, inte ens annallergenic foder har fungerat bra. Sen vi bytte till Frank and maggies Dovhjort mat har ALLA hennes symptom försvunnit och hennes päls är så fluffig och glansig. Så otroligt tacksam att vi hittat något som funkar och det känns så bra att ge henne mat av bra kvalite som hon mår bra av. Maten kan absolut vara dyrare än vanliga torrfoder men med tanke på mängden gånger vi varit hos veterinären och behövt köpa olika krämer och grejer för att behandla alla hennes symptom, så kan man säga att det lönar sig kostnadsmässigt i längden och är så värt det att slippa stressa med hennes hälsa.
2. Hon ÄLSKAR sin mat. Vi värmer den åt henne och hon är helt tokig i den. Enda Nackdelen är att hon börjat väcka oss 06.00 varje morgon för att hon vill ha sin frukost ;) vilket är otroligt med tanke på hur vi tidigare fått tvinga i henne maten.
Nr.3 efter kastraktion så var vi rädda att mollie skulle gå upp i vikt men i samband med att vi bytt till denna mat så har hon istället gått ner lite i vikt efter operationen och behåller en perfekt vikt med den rekommendation vi fick när vi skapade hennes plan på hemsidan.
Nr4. Ägarna av Frank & Maggie och deras kundservice år helt otroliga. Vi har fått så mycket hjälp med olika förfrågningar vi haft i samband med bytet av foder och med betalningar och dem har verkligen gjort allt och lite till för att skapa en behaglig kundupplevelse. Helt underbara och så Trevliga och tillmötesgående.
Kan inte rekommendera deras mat och tjänst mer. Jag berättar om den till alla hundägare jag känner och jag hoppas ni förstår hur stort detta kommer att bli! Grattis👏
Våra hundar förtjänar bra mat som hjälper dem att behålla hälsan länge och må bra i sina små kroppar. Vi är så nöjda!!
Varma Hälsningar,
Luna

Frank & Maggie's からの回答
Bra mat för min hund, bra kontakt med kundtjänst. Prenumerationen fungerar topen!

Frank & Maggie's からの回答
Jättebra mat som håller hög klass.
Min hund älskar den och har blivit av med alla de problem hon tidigare haft pga matallergi.
Kundservicen hos Frank&Maggies är skolboksexempel på hur man ska jobba med kundvård.
Enda negativa är frakten som är lite dyr men fördelarna är så stora att det uppväger detta 100 gånger om.

Vovven verkar nöjdare o gladare av maten från Frank & Maggies

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。