Kan varmt anbefales
SÞdeste ejer som svarer på alle spÞrgsmål. Fineste smykker! Nemt at kÞbe og hurtig levering.
Håndlavede smykker med Êgte ferskvandsperler. Lavet i Skanderborg af Nicoline Frank.
Skanderupgade 59, 8660, Skanderborg, ãã³ããŒã¯
Simpelthen så smukke smykker, og ligeså smukt et menneske bag. Fik rigtig god vejledning i forbindelse med mit bryllup, om hvilke kÊder der passede godt til kjolen. Eneste minus er at jeg siden ikke har kunne stoppe med at forelske mig og kÞbe flere smykker.
SkÞn service og smukke smykker! KÞber helt sikkert her igen (har kÞbt to gange i lÞbet af den sidste måned)

Frankjewellery ããã®åç
Fantastisk smukke smykker i super kvalitet. Det er IKKE sidste gang, jeg handler hos Nicoline ð¥°

Frankjewellery ããã®åç
Smukke smykker i virkelig god kvalitet! Man kan mÊrke, at Nicoline brÊnder for sit fag, og at der er lagt kÊrlighed i hvert enkelt smykke. Jeg elsker mine ð