レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Efter en mail til frankly insure overfÞrte de heldigvis penge tilbage KÞbte en IPhone i greenmind, der skulle fÞlge en gratis mÃ¥ned forsikring med fra Frankly insure. Ikke en abonnementsordning. D... もっず芋る

Jeg har haft en super god oplevelse med Frankly Insure. Det hele gik hurtigt og nemt, og min reparation blev behandlet uden problemer. Jeg fik den hurtigt tilbage igen, og kommunikationen var klar o... もっず芋る

Nemt at tilmelde ved kÞb af ny mobil. MÃ¥nedlig betaling der kan afmeldes anytime. Jeg kom til at afmelde i MobilePay ved en fejl og ringede til kundeservice og fik aktiveret mit abonnement igen med de... もっず芋る

䌁業情報

1. 保険代理店

圓該䌁業による蚘述

Frankly Insure gÞr forsikring nem og forståelig. Vi tilbyder digitale lÞsninger, der er skrÊddersyet til dine behov uden skjulte gebyrer eller bÞvl. Vores mål er at skabe tryghed gennem Êrlig rådgivning og enkel adgang til de rigtige dÊkninger. Hos os får du moderne forsikring med menneskelig kontakt. Tryghed kan gÞres simpelt!

4.4

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

36件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 100に回答しおいたす

通垞1カ月以内に回答

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

Fejl i kommunikation mellem virksomheder

Efter en mail til frankly insure overfÞrte de heldigvis penge tilbage

KÞbte en IPhone i greenmind, der skulle fÞlge en gratis måned forsikring med fra Frankly insure. Ikke en abonnementsordning. Det har Frankly desvÊrre ikke forstået. De har selfÞlgelig at valgt at hÊve penge alligevel.

2026幎2月28日

Det er rent bondefangeri

Det er rent bondefangeri. Jeg kÞber en brugt iPad hos GreenMind. Så fifler de lidt med noget garanti, selvom kÞbelove er gÊldende. I dag ser jeg, at noget der hedder Frankly Insure aps har snablen nede i min Mobilepay. Nu går det nok at har mistet lidt håndÞre, men det er noget svineri!

2026幎3月21日
Frankly Insure ロゎ

Frankly Insure からの回答

Hej Peter,
Vi er kede af at lÊse om din oplevelse og forstår godt, hvis situationen virker frustrerende. Det er bestemt ikke vores intention, at du skal fÞle, at der er blevet oprettet noget uden dit samtykke.
Vi vil meget gerne undersÞge sagen nÊrmere og hjÊlpe dig med at få fuld klarhed over forlÞbet.

Du må meget gerne kontakte os på mail shopper@franklyinsure.com, så vi sammen kan finde en lÞsning.

For god ordens skyld vil vi gÞre opmÊrksom på, at oprettelse af en forsikring via MobilePay krÊver en aktiv accept, hvor man indtaster relevante oplysninger og godkender aftalen i MobilePay appen. Der er tale om et lÞbende abonnement, hvor fÞrste måned ofte er gratis, og betaling derfor fÞrst opkrÊves efter denne periode.

Vi ser frem til at hÞre fra dig og få afklaret situationen.

Venlig hilsen‹
Frankly Insure

Forsikring af bÊrbar computer

Forsikringen af min sÞns bÊrbare computer har flere fordele. For det fÞrste er der ikke en stÞrre ekstra udgift sammen med kÞb af computeren som jo i sig selv er dyr. DernÊst er forsikringen mere fleksibel fordi man betaler et meget lille belÞb hver måned, i stedet for at den udlÞber efter fx et år. Desuden får man meget for pengene, bl.a. en lav selvrisiko

2025幎8月9日

Bedste forsikringsselskab ever 🀞🏻

Jeg havde en rigtig god oplevelse med Frankly Insure. De var imÞdekommende, tydelige i deres kommunikation og tog sig god tid til at besvare mine spÞrgsmål. Jeg fÞlte mig godt behandlet og set som kunde. Elsker at vÊre kunde hos dem, de giver mig ro. Kan varmt anbefales.

Giulia Cheika

2025幎11月27日
自発的なレビュヌ

Frankly lever ok op til deres standard

En lille misforståelse men Frankly lever op til deres standard

2025幎4月15日
Frankly Insure ロゎ

Frankly Insure からの回答

Hi Christoffer

We're sorry to hear about your experience and understand your frustration. We’ve tried reaching out to you and would still love the chance to resolve this with you directly.

Please contact us at shopper@franklyinsure.com or +45 70 60 44 40, so we can look into your case and find a fair solution.

Best regards,
The Frankly Insure Team

Meget fin service.

Meget fin service.
Havde misforstået noget omkring et tilbud på gratis forsikring i en periode, som jeg ikke fik sagt op og ikke havde brug for. Er nu blevet sagt op og penge retur uden problemer. Tak for det.

2025幎6月26日
自発的なレビュヌ

Jeg har tegnet elektronikforsikring hos

Jeg har tegnet elektronikforsikring hos Frankly Insure, og det har vÊret en rigtig god oplevelse indtil videre. Selvom jeg ikke har haft brug for at anmelde en skade, er det rart at vide, at mine enheder er dÊkket, hvis der skulle ske noget.

Alt fra oprettelsen til overblikket over dÊkningen har vÊret enkelt og gennemskueligt. Prisen er fair, og jeg fÞler, at jeg får en solid forsikring uden unÞdvendigt besvÊr.

Kan klart anbefales til andre, der gerne vil have ro i maven omkring deres elektronik!

2025幎6月6日

Rigtig god service

Vi har oplevet, at Frankly Insure har vÊret gode til at lytte til vores problem. Vi har fÞlt at de var til for vores skyld. 2 gange har vi haft skade, som blev fuldt erstattet. Vi skulle blot betale selvrisikoen på 300 kr. Vi kan varmt anbefales Frankly Insure

2025幎4月15日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。