Jeg havde booket bord pÃ¥ forhÃ¥nd, men da vi ankom til restauranten, var der total forvirring. Personalet kunne ikke finde min reservation i systemet, selvom jeg viste dem den bekrÊftelse, jeg ha... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Idag var pÃ¥ Fratelli i Odense med mit barnebarn og jeg,vi bestille en STOR TOMAHAWK STEAK.699,-maden blev serveret,og til min store skuffelse var intet varmt jeg pÃ¥peger dette til tjeneren og hun kom... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Har lige holdt min runde fÞdselsdag pÃ¥ Fratelli i Haderslev. Det var en udsÞgt fin oplevelse! Meget venligt personale/chef. Maden var MEGET velsmagende og serveret som Þnsket. Alle mine gÊster gav ud... ãã£ãšèŠã
Super lÊkkert mad! Vi blev betjent af Camilla, og servicen var i top â sÞd, jordnÊr og virkelig imÞdekommende. Det var fÞrste gang, jeg har smagt hjemmelavet italiensk lasagne, og den var fantast... ãã£ãšèŠã
Ristorante Fratelli er en autentisk italiensk restaurant i Haderslev, Kolding, SÞnderborg & Odense â med fokus pÃ¥ de gode kvalitetsrÃ¥varer og den hyggelige stemning.
ãã³ããŒã¯
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 17ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1é±é以å ã«åç
Alt for små portioner desvÊrre, til at for hÞje priser. Man bliver slet ikke mÊt.
Ville indfri SÞnderborg kalender lågen ,fik at vide man skulle kÞbe drikkevarer,det står der ikke på lågen,tjeneren sagde de havde travlt men kunne se nogen kunder,for gudskyld bliv vÊk fra Fratelli i SÞnderborg
Fratelli i Kolding
Dårligste måltid nogensinde, deres portioner er så små at man skulle tro det var en bÞrnemenu, det var sådan jeg blev nÞdt til at spise da jeg kom hjem fordi jeg ikke var blevet mÊt. Meget dårligt i forhold til hvad prisen var. Kommer der ikke igen.
Kolding: Bestilte en pastaret og den kom allerede efter et par minutter, hvilket undrede os. Portionen var lille og man blev langt fra mÊt. Til gengÊld var prisen ikke beskeden. Vi måtte til gengÊld vente mere end en halv time på en Irish Coffee, selvom resten af bordet fik deres dessert serveret efter et par minutter (igen). Da vi kommenterede på den lange ventetid -og at det ville have vÊret rart, hvis alle ved bordet havde fået dessert nogenlunde samtidigt, blev tjeneren sur og fjernede det hele fra bordet igen. Vi kommer ALDRIG igen. Arrogant og uforskammet betjening.
Personalet/tjenerne virkede stresset og nÊrmest ubehÞvlet. Portionerne var meget smÃ¥, hovedretten fik vi efter fÃ¥ minutter ð€ men desserten og kaffen kom med en halv times mellemrum (bliver jo bestilt med henblik pÃ¥ at man skal have det samtidigt)
Kan ikke anbefale (Kolding restauranten)
Til Kolding afd.
Bestilte en laksesalt, hvor laksen var det tÞrreste stykke laks jeg nogen sinde har fået serveret. Desuden var salaten med agurkesalat og syltet rÞdlÞg, med lidt blandet salat, som lige var kommer ud af en pose. Må sige det var ikke nogen god oplevelse. Men de ved godt hvad det skal koste.
Desuden bestilte vi dessert og kaffe.
Desserten kom så fÞrst uden kaffen⊠da vi så havde spist desserten, og ventet i over 20 min - kom kaffen. Den var vi allerede på vej til at afbestille. Da man normalt Þnsker dette på samme tid.
Da vi påpegede dette, blev servitricen så fornÊrmet at kun fjernede det fra vores bord. - ja så hellere hÊlde kaffen ud, end beklage forsinkelsen og give kaffen som undskyld for ventetiden.
Hmmm.. nej der kommer vi ikke igen.
Jeg bestilte to pizzaer, en salat og et hvidlÞgsbrÞd på take away i Kolding. Pizzaerne var seje og brÊndte og nÊsten ingen ost. En meget lille portion salat da skulle have kostet hÞjst 20kr. HvidlÞgsbrÞdet var tÞr og brÊndt.
Det var en meget dårlig oplevelse, at man skulle overveje at få sin resterende penge på gavekortet udbetalt til noget andet.
Har lige vÊret på fratelli i Haderslev ⊠igen, og kun fordi familien lokkede.
4. Gang jeg er blevet skuffet i trÊk!
2 gange har jeg bestilt salat. Alt for lille en salat, kedeligt og tÞrt.
Sidst bestilte jeg så pizza med kartoffel og det var tydeligt at kartoflen var gammel (4-5 dage)
I dag bestilte jeg sÃ¥ en pasta med laks til 155kr. Mega god smag, men kunne have spist 3 af dem! Tog mig i at spise ungernes skorpe og er nu kÞrt hjem og lave aftensmad ð«
DÃ
RLIG og DYR mad. Det er sidste gang jeg kommer der.
Fik laks med råstegte kartofler,
Laksen smagte af fisk ( var ikke frisk), var tÞr, men det vÊrste var kartoflerne⊠de var hele blÞde og melede og var tydeligvis lavet for mange dage siden , og så bare lige skåret i stykker og vendt lidt på grillen. Desuden en flad, blÞd ( gammel ? ) peberfrugt også lige grillet lidt. Maden var faktisk uspiselig, og da vi nÊvnte det for servitricen , sagde hun bare at kÞkkenet undskyldte, men den fulde pris fik vi da lov at betale alligevel .
Det var SIDSTE gang jeg kom der !!!!
Pizzaer: kolde, vi kom fÞr tid men de havde vÊret klar lÊnge (åbenbart).
Personale: uengagerede og slet ikke servicemindede.
Desuden manglede der ananas på vores bÞrnepizza, som vi selvfÞlgelig havde betalt ekstra for.
Byens dårligste pizzaria uden tvivl.
Jeg skulle reservere bord til et selskab på 12 og det kan man ikke i deres formular. Jeg skriver en mail, hvor jeg angiver dato og spÞrger til deres krav om at store selskaber skal bestille samme forret. De svarer på spÞrgsmålet om forret (at det er for at undgå at hele selskabet bestiller f.eks. pizza samtidig og dermed belaster kÞkkenet, så andre ikke kan bestille pizza), men de svarer ikke på reservationsdato. Jeg spÞrger en uge senere om de vil bekrÊfte min reservation og stadig intet svar.
De tager ikke deres telefon i åbningstiden, da de har travlt med kunder ifÞlge telefonsvarer. Udenfor åbningstid melder den bare optaget.
Total dårlig oplevelse og service idag på Fratelli SÞnderborg. Blev jaget vÊk da vi havde sat os udenfor ved et ledig 4 mands bord. Min mand og jeg med 2 hunde. Sur sur Tjener. Så nej ingen aftensmad til os
MEGET dyr salat. Lille portion til en hÞj pris. Kyllingen var ikke frisk lavet men taget direkte fra en pose som kan kÞbes i en alm. butik. Så der spiser jeg aldrig mere-
Var sammen med en veninde og skulle da selvfÞlgelig prÞve restauranten. Bestilte en salat med laks..PÊnt anrettet, men portionen var meget lille til den meget hÞje pris. Udover det, så passer en syltet agurk sig ikke til en fisk. Min veninde bestilte salat med kylling, med med ekstra advokado. 4 tynde små skiver advokadoer var ved salaten og hun måtte betale ekstra for det -15 kr . Heri var der også syltet agurk. Så salaten var ens og lidt underligt sammensat. Så desvÊrre en skuffende oplevelse, til en meget meget dyr pris :-(
Min mand og jeg var på vej til SÞnderjylland fra kbh og skulle have en en bid mad på vejen valget blev fratelli. Og det blev en god oplevelse, virkelig god service, meget smilende tjenere man fÞlte sig meget velkommen. Vi fik pasta og en pizza virkelig lÊkker mad. Her kommer vi gerne forbi igen.
Tak for god service
Har fÞr spist lakse salaten på fratelle, som har vÊret fantastisk. Men i dag var den langt under middel. Bestod af rÞd og almindelig spidskål, 1 gennemskåret Cherry tomat, syltede agurker og syltede rÞdbeder, I ved dem med riller fra glas til 7.95, hjemmesyltede lÞg, og en dressing af udefinerbar kaliber, som efterlod en små grynet hinde i ganen ( mel?) og så et stykke laks. Ingen smag overhovedet,ingen rejer, ingen kaviar,ingen spÊde salatblade. Hvad sker der???
Til gengÊld er prisen hÞj ð
Bestilte bla. en bolognese som takeaway. Da vi kom hjem og åbnede Êskerne, var portionen kun ca. 5 mundfulde. Min dreng på knap 2 år ville umuligt blive mÊt af den. Da jeg tog den fÞrste bid, var den også helt kold og uden smag. Meget skuffende oplevelse.
Helt tomme i blikket, lÞber rundt i huset.
Pasta i frokost portioner, uden oplevelse.
Ellers en flot beliggenhed og pÊnt café lign. indretning. Og uinteressant anretnings mad, uden råvare som ellers stod på deres hjemmeside. Faktisk en kedeligt oplevelse og ringe service.
Jeg bestilte en salat som Take away og normalt er jeg meget tilfreds med maden, men det var fÞrste gang jeg fik en salat derfra.
De havde glemt rejerne og agurkerne var syltede, hvilket der ikke stod noget om. Det smagte slet ikke godt - Þv skuffende oplevelse.