Var inde og spise en Frokost d. 3/4-2026 Den fÞrste servering var ok med en kort forklaring til retterne, men den anden blev bare sat ind und noget, og da de sÃ¥ ville tage af bordet igen kom der en... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Ãrgerligt at det ikke rakte til mere end en stjerne denne gang. DÃ¥rlig betjening skal lede lÊnge efter. IsÊr hvis man kommer om eftermiddagen, hvor de lige glemmer at hele personalet holder pause mell... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Frokost d 3/4-2026
Var inde og spise en Frokost d. 3/4-2026
Den fÞrste servering var ok med en kort forklaring til retterne, men den anden blev bare sat ind und noget, og da de så ville tage af bordet igen kom der en og tog en skål, og spurgte så derefter om det var ok at tage det vÊk.
KÞdet i anden servering var der en del sener i og kun det ene stykke var ok.
Fabelagtig mad - forfÊrdelig overnatning/gÊste opfÞrsel
Var på ophold med overnatning. Helt igennem sublim madoplevelse, fantastisk. ***** kÊmpestore stjerner.
DesvÊrre kan der intet positivt siges om overnatningen (derfor lander vi på ***): Omgivelserne er så lydte, at der ikke er grund til at have en dÞr. Hertil er sengene al, al for små, også selvom man overnatter som elskende par (undlader dog elskov, da alle i så fald vil kunne fÞlge med i lÞjerne, hvis der er lyd på).
Vi havde således fornÞjelsen af et 50-års fÞdselsdagsselskab der tilsyneladende kom fra KÞbenhavns Vestegn og intet begreb havde om almindelig pli (opfÞrsel), larmede, råbte, galede lÞs hele natten. Typer man ikke havde lyst til at bede dÊmpe sig. Vi fik dog ca. 3-4 timers sÞvn uden forstyrrelse...
Helt igennem uacceptabelt.
Desuden blev vores kaffe/kage adgang om eftermiddagen også voldsomt forsinket grundet fÞrnÊvnte selskab, i et sådant omfang, at vi hellere havde undvÊret denne del. Så: Tak for kaffe. Kommer ikke forbi til overnatning igen, men gerne til spisning.
Nytårsophold
Hotel Frederiksminde. (Skrevet 2. januar 2026 formiddag)
Nu er der gået godt et dÞgn, siden vi i går formiddags forlod hotellet efter at have fejret nytårsaften der.
Beklager, men det var en lidt trist oplevelse.
For fejret og fejret, for blev der fejret noget? Ja vist, rammerne var sådan set fine nok, selv om hotellet lader meget tilbage af Þnske. Det virker gammelt, hvilket det også er, men slidt. Romantisk? Nej bestemt ikke, men smag og behag er forskellige.
Vi blev vel modtaget i receptionen, fik udleveret nÞgle og vist vejen til vÊrelset, og det var sÃ¥dan set, hvad vi havde af, hvad man kan kalde direkte kontakt med en medarbejder. For samtale kan vel dÃ¥rligt kalde det, nÃ¥r vi kort bliver spurgt ind til, om hvordan vi Þnsker vor kaffe, og senere under middagen den samme âkoldeâ kontakt.
Champagne og Þsters serveret i lokalet ud for spisesalen. Ikke til den annoncerede tid, så tiden inden Kongens nytårstale blev stÊrkt begrÊnset. Normalt spiser man Þsters med hÊnderne direkte fra skallen, som er fuldt med saltvand og/eller en lage. Servietter? Nåh dem havde man da helt glemt.
Tjenerne vimsede rundt som zombier, og vi oplevede det som om, at vi gÊster var mere til besvÊr end godt var, og at de Þnskede sig andre steder hen. Så vi en, der smilede. Tror det faktisk ikke.
På vÊrelset havde ligget en lille fin folder med en velkomst, et menukort og aftenens program, og det var sådan set alt, vi gÊster havde af forholde os til. Sympatisk? Bestemt ikke. Det havde klÊdt stedet, hvis der havde vÊret en fra staben, der havde budt velkommen, gået gennem aftenens program, fortalt om menuen eller vinene. Overhovedet ikke.
Menuen fejlede ikke noget. Bestemt ikke, men den blev serveret, som mange af speciel snacksne i sidste Þjeblik var smidt på en tilfÊldig tallerken, og bragt ind på bordene. Ikke helt forventeligt af en stjerne restaurant.
Servering af vinene var et kapitel for sig. 3 glas ved hver kuvert. Et til vand, et til champagne og et til fÞrste hvidvin. Hurtigt blev de fjernet, når de var tomme, eller nÊsten tomme, og det er forståeligt nok, for aldrig har jeg fået så lidt hÊldt op i et glas, som ledsager til en ret. Jo, som smagsprÞve i et supermarked, men ikke tidligere i nogen restaurant. Bunden blev dårligt dÊkket, og på forespÞrgsel om bare en lille sjat mere, fik vi den besked, at sådan skÊnkede med på en et stjerne restaurant. Tak skÊbne. Hvordan mon du så skÊnker på en tre stjernet? Gnider den fugtigt prop langt kanten?
Fri bar i 2 timer med musik og dans. Musik og dans. Musikken blev leveret af en cd eller lignende gennem en enkelt hÞjttaler gemt bag baren, som kunne holde âomsÊtningenâ nede ved kun at have en til at mixe drinks til gÊsterne, og baren lÞb hurtigt ud af cocktailglas. Hvor svÊrt kan det egentlig vÊre?
Fin champagne, kransekage og festfyrvÊrkeri, men tilbage ved baren var bredt sig en opgivende atmosfÊre.
Natmaden opgav vi.
Nytårsbrunch blev serveret 1. nytårsdag. Smager ordet: nytårsbrunch ikke af noget med forventninger lidt ud over den sÊdvanlige hotelmorgenmadsbuffet? Bestemt.
SjÊldent har vi oplevet en mere kedelig hotelmorgenmadsbuffet, for nytårsbrunch kunne bestemt ikke dÊkke den opdÊkning. Her var bl.a. yoghurt, men hvor var teskeerne til at spise med? Nåh dem havde man da helt glemt.
Jamen, hvor svÊrt kan det vÊre?
Aldrig har vi fÞlt mig så snydt for vores penge.
Må vi diskret anbefale hele hotel- og restaurationsteamet af tage på et studioophold i at kÊrre omkring gÊsterne på Hindsgavl Slot ved Middelfart. De forstår det til fulde, og gÊsterne vender tilbage år efter år.
Med hilsen
Lene og Jan Ejler
PS: Brevet vil også blive sendt til Trustpilot
Skuffende
Skuffende. Middelmådig service, essensmenuen skuffede, og man kunne ikke engang lave et kop kaffe på vÊrelset.
Havde nok forventet noget mere
Havde nok forventet noget mere i kraft af den stjerne hotellet besidder. Maden var bestemt dejlig, men service slet ikke på det niveau man ville forvente ved en Michelin stjerne.
FÞlte også at man var kommet lidt let over et par af retterne, som måske ikke helt var på niveau.
Hotellet er hyggeligt og dejlig atmosfÊre, men mange steder trÊnger det til lidt kÊrlighed. Gulvene knirker så meget at man helt bange for at genere andre gÊster, bare ved at gå på dem.
Dejligt frokost, elendig betjening
Dejligt frokost, elendig betjening.
Maden fejlede ikke noget, smÞrrebrÞdet var småt iforhold til hvad man kan få andre steder til mindre end 165 pr stk, men at vente 25 min på service og servicen hverken spÞrger om man Þnsker drikkevarer til sin frokost eller tager tomme flasker med retur må vÊre helt basisk tjeneroplÊring og så kan det godt vÊre at de ansatte Þnsker sig et andet sted hen men et job er et job og det gjorde de ikke godt nok.
mest groteske ufattelig morgenmad jegâŠ
mest groteske ufattelig morgenmad jeg nogensinde har prÞvet tre skiver ost til tre mennesker et stykke brie ⊠og jeg kunne blive ved har aldrig spist så ufestligt ⊠fÞr,,,,
Vi havde et midtugeophold fra d.25-26
Vi havde et midtugeophold fra d.25-26. juni 2025. Dejlig, lÊkker aftenmenu , men desvÊrre kun tre stjerner, da morgenmaden var den mest spartanske, vi nogensinde har oplevet pÃ¥ et hotel. To stykker af alt lige fra to boller til en kanelsnurre, der var skÃ¥ret over i to. Kaffen var fin, men en tekande med âet tebrev giver ikke en tedrikkerer nogen god kop te.
Bryllup
Den 24 aug. 2024, holdt vi vores bryllup i Frederiksmindes skÞnne lokaler og omgivelser. Vi havde en fantastisk aften, ligesom vi havde Þnsket os. Tjenerne var smilende og imÞdekommende. Maden lige fra forret til natmad, var en smagsoplevelse, med vine som passede perfekt til. Manglede gÊsterne noget og spurgte efter det, kom det med det samme.
Vi, samt de gÊster der overnattede der, sov i skÞnne vÊrelser, som er holdt i den gamle stil. Morgenmaden var også lÊkker.
Skuffende service og en Þdelagt skjorte
Min kone og jeg skulle fejre bryllupsdag med et ophold på Frederiksminde med middag på Essens. Vores ankomst var rodet og ikke sÊrlig venlig. Vi havde bestilt kaffe og kage til kr. 150 pr kuvert. Den blev serveret i et rum hvor det trak og tjenerne rendte igennem hele tiden mellem kÞkken og restaurant. Kagen var et lille glas med gl. Dags Êblekage og stempelpude kaffe. Ikke imponerende. Den ene kop var med skår. Om aftenen fik vi den lille Essensmenu med en vin menu og en saft menu. Maden var fin, men 3 retter havde ost som et kraftigt element der var meget gennemtrÊngende.menuen indeholdt kun en meget lille dessert, hvilket var lidt skuffende. Vin og saft menu var heller ikke imponerende. Kun halvdelen af serveringerne var godt parret med maden. Da kaffen skulle serveres spurgte vi om det var muligt at få noget sÞdt til kaffen. Vi fik tre små sÞde ting. Det blev serveret uden tallerkner og bestik, og kun en vådserviet til at tÞrre fingre med. Den ene af kagerne var en lille kage med et flydende indre. Kagen var for stor til at spise I en mundfuld og vi var ikke blevet 'advaret'om at vÊre forsigtige eller spise den I en mundfuld. Det resulterede i at da jeg bed I kagen sprÞjtede der ud med solbÊr på min hvide skjorte og dugen. Det samme var ved at ske for min kone.Betjeningen var meget uprofessionel i forhold til det skete og gjorde ingenting for at hjÊlpe i denne meget Êrgerlige hÊndelse. Det Þdelagde hele vores aften. Vi gjorde opmÊrksom på dette da vi tjekkede ud, men blev mÞdt med samme ligegyldighed og bedt om at skrive en mail. Mail er blevet sendt og der er svaret fra Frederiksminde at de desvÊrre hverken vil betale en rens eller en ny skjorte. Jeg må sige at det er den absolut vÊrste Michelin oplevelse jeg har haft de sidste 20 år. Trist at man ikke tager sine gÊster mere seriÞst hvis man bevÊger sig på dette gastronomiske niveau.
SkÞnt skÞnt skÞnt
Enormt god oplevelse på Frederiksminde! God mad, flotte omgivelser og Êgte badehotel Vibe på vÊrelserne og i huset.
Fantastisk morgenmad!
Servicen var simpelthen så fin. Der var lige en kvinde med en halvdårlig attitude i receptionen. Men helhedsoplevelsen gjorde helt sikkert op for hende :)
I restauranten var de meget opmÊrksomme på hvor langt vi var nåede og fik timet både vinmenu og alle 18 retter til perfektion!
Personalet var omstillingsparat til at få serveret en hurtig aftenkaffe så man kunne nå en aftendukkert inden solnedgang.
Kan helt klart anbefale Frederiksminde som både hotel og restaurant!
DesvÊrre en skuffelse - god mad og dårlig service!
Vi ankom til frokost, og havde bestilt bord, og fik (pÃ¥ engelsk) anvist et fint bord med udsigt. Blev spurgt om vand og fik menukortet, og derefter skete der ingenting i lang tid, fÞr vi selv mÃ¥tte forsÞge at hidkalde en tjener. De virkede lidt forjagede og upersonlige, og vi mÃ¥tte flere gange selv hidkalde dem. Menukortet til frokost er meget âkortâ - otte forskellige stykker smÞrebrÞd, og menuen kunne kun fÃ¥es mod bestilling dagen fÞr. Som drikkevarer kunne vi vÊlge et glas vin eller Þl, pÃ¥ anmodning fik vi oplyst at vinen var en Chardonnay, fint nok, men vi spurgte om man kunne vÊlge en anden vin, nej det kunne man ikke, det var take it or leave it!
Vi bestilte mad og vin, vinen kom og et meget lille glas blev skÊnket, og den var ikke specielt afkÞlet.
Da fÞrste servering ankom efter noget tid, var den ene servering forkert, det blev rettet med et undskyld, meeeen! Da jeg var fÊrdig med det fÞrste stykke (min kone skulle kun have ét) skulle vi igen selv tilkalde tjeneren.
Maden var helt perfekt, men man betaler også for den! - men servicen lever ikke op til det niveau man forventer, fortravlet, upersonlig, ingen spurgte om det havde vÊret ok, smed bare regningen på bordet, men sagde da pÊnt fortsat god sommer -tak, - men det bliver ikke på Frederiksminde, hvor planen ellers var at afprÞve stedet lidt inden et besÞg i restauranten med stjernestatus.
Var til frokost i dag
Var til frokost i dag. Maden, vinen og omgivelserne er der ikke noget i vejen med, dog kunne vi savne noget venlighed og imÞdekommenhed. Da vi ankom kl. 12 kunne vi tydelig se at vi fik elevatorblikket. Jeg tror ikke at vi er under-dresset, hvis det var det der blev kigget efter. I restauranten have vi dårlig fået sat os fÞr vi skulle bestille maden, og da vi sagde at vi ikke var klar endnu, blev tjeneren nÊrmest fornÊrmet. Vi måtte også selv bede om at få vinkortet, det blev ikke prÊsenteret for os. Lidt Êrgerlig oplevelse, da vi ellers har vÊret meget glade for at komme til frokost på Frederiksminde.
Fantastisk mad
Fantastisk mad det bedste vi har oplevet på Frederiksminde og vi har vÊret der flere gange - helt utrolig lÊkker veltilberedt mad og smuk så tak
Lige kommet hjem fra et fantastikâŠ
Lige kommet hjem fra et fantastik ophold på Frederiksmindekro. Så fint, hyggeligt og dejligt. SkÞnne senge, perfekt morgenmad. FÞler mig helt fornyet efter bare en nat overnatning.
PÃ¥skefrokost. 28/3/2024
PÃ¥skefrokost.. maden var dejlig, og der var rigeligt. Betjeningen var virkelig ringe, der blev glemt det der blev bestilt. PÃ¥skefrokost med en Þl til men ingen Þl glas ð mÃ¥tte spÞrge om de havde snaps, jo da det havde de, men blot det man selv skal spÞrge undrede os meget. Kaffe og dessert var fint, dog kom mÊlken noget senere- skulle efterspÞrge mÊlken 2 gange. Bad om portvin til kaffen samt hvilken portvin de havde. ? 4 glas blev serveret med besked om der var Madeira ð men det var dog portvin og vi fik da ogsÃ¥ lov til at se hvilken portvin det var.. da vi igen spurgte.
Helt basalt, det kunne have vÊret en bedre oplevelse
Forventede bedre oplevelse
Forventede bedre oplevelse: frokost ude pÃ¥ terrasse, borde blev ikke tÞrret af, bestilling blev vÊk sÃ¥ yderligere ventetid, bad om salt hvilket blev âglemtâ, kartoffelmad med hÃ¥rde kartofler uden smag. Fiskefilet var super. Men prisen var i ogsÃ¥ i top.
Sublimt ophold med det hele
Perfekt ophold.
Der er kredset for alle fine deltaljer. Maden er fantastisk og service undervejs kan der ikke sÊttes en finger på.
Anbefaler stedet - eneste minus er den hÞje pris (men kvaliteten kan godt bÊre det)
2 stjerner for den fine udsigt fraâŠ
2 stjerner for den fine udsigt fra restauranten ⊠havde bestilt bord og smÞrrebrÞd 2 dage fÞr til 7 personer. Med det smÞrrebrÞd vi fik til den pris, var ikke til at tro at det var en finere Michelin-restaurant. Det smagte fint, men absolut ikke andet. Kedelig servering og vi havde bestilt kaffe og kage, men der var så ikke kage denne dag så vi fik kaffe og 3 småkager til en uhÞrt hÞj pris. Personalet var sÞde og venlige. Man kan sagtens finde andre bedre og billigere steder at spise 2 stk. smÞrrebrÞd + Þl og kaffe for ca. 500,kr pr person.
Udsigten og det smukke område var absolut det bedste.
Fantastisk middag
Vi havde en overnatning på hotellet og havde valgt Essens menu inkl drikkemenu. Det var formidabelt. Der var flere af retterne som vi vil huske lÊnge efter for deres smag og tekstur. Vinene var sat fortrinligt sammen med retterne. Prisen er i den lidt hÞjere ende og med en MIchelin stjerne forventer man også at det hele sidder lige i skabet og vores forventninger blev ikke gjort til skamme. Vi oplevede en meget venlig og engageret betjening. VÊrelset var hyggeligt i en lidt nostalgisk, bedaget stil, der passer udmÊrket til stedet/arkitekturen. Sengen/madrassen var rigtig god - hovedpuden dog for blÞd. Dejligt med varme i gulvet på det lille fine badevÊrelse og skÞnt med tykke, lÊkre håndklÊder af god kvalitet, der var et godt vandtryk i bruseren og et stort brusehovede - virkeligt rart. Det eneste der trÊkker lidt ned, er en gennemgående lidt mÞffet lugt alle steder, også på vÊrelset. Jeg tÊnker, at der nok for lÊnge siden har vÊret rÞget på vÊrelserne gennem mange år. Det sÊtter sig, uanset hvor meget man lufter ud. Der skal alt tapet, gardiner og tÊpper mv nok udskiftes. Dette gÊlder også for resten af hotellet, hvor gangtÊpper mv også så lidt slidt ud og der hang en gammel mÞf af tidligere tiders stegeos. (lidt som i et gammel forsamlingshus) Der skal nok en ret omfattende renovering til for at komme det til livs. Men alt i alt en rigtig fin oplevelse.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ