Vi havde inviteret familie og venner til brunch i anledning af vores sÞlvbryllup. à rsagen til at vi valgte RÞnnede Kro er, at vi ALDRIG er blevet skuffede derude. Vi havde de mest vidunderlige tjener... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Som fast stamkunde er det en fornÞjelse at spise pÃ¥ den lokale kro og vÊre vidne til et konstant skyhÞjt niveau ! Stemningen er hyggelig men high-end hvor hvid dug og hÞjt service giver fÞlelse af M... ãã£ãšèŠã
Var til min fasters 80 Ã¥rs fÞdselsdag, og er dybt skuffet pÃ¥ hendes vegne. Forretten/LÊkker laks. Hovedretten/ kolde kartofler/koldt kÞd/kold pebersovs, som aldrig havde set et peberkorn, kold skysovs... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
NÃ¥r man ankommer til RÞnnede Kro, lÊgger man som det fÞrste mÊrke til roen i lokalerne. Der er ikke fyldt op med borde, sÃ¥ man sidder klemt sammen i et lille lokale â der er derimod godt med plads, hvilket skaber de perfekte rammer for at gÊsterne kan fÃ¥ en hyggelig aften fuld af nÊrvÊr med deres nÊrmeste. Det mest fantastiske er den alsidighed kÞkkenet byder pÃ¥. Den ene dag kan gÊsten komme og spise en af vores âklassikereâ â en saftig bÞf eller en helstegt, sprÞd rÞdspÊtte â og ugen efter kan man komme for at afprÞve en af vores smÃ¥ âgourmetretterâ, som man mÃ¥ske sÃ¥ sig lun pÃ¥ gangen forinden, da den blev serveret ved bordet ved siden af.
é£çµ¡å
éåžž24æé以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Altid en fornÞjelse og god oplevelse
Altid en fornÞjelse og god oplevelse. - Mad, stemning og omgivelse, alle tiders!
SÞlvbryllup
Vi havde inviteret familie og venner til brunch i anledning af vores sÞlvbryllup. Ã
rsagen til at vi valgte RÞnnede Kro er, at vi ALDRIG er blevet skuffede derude. Vi havde de mest vidunderlige tjenere, der serverede pragtfuld mad.
Vi har spist på RÞnnede Kro adskillige gange som både inviterede og inviterende. Vi kommer igen.
Madder jiuw
FÞrst, stedet er jo fint og tjenerne rare og har vÊret der fÞr om aftenen og vÊret tilfreds og derfor glÊder jeg mig til komme der og forventningen er stor, starter med pariserbÞf og den er ok men så napper jeg en torskerogn på brÞd og der må jeg sige at smagslÞst og med 100 sikkerhed ikke frisk men tÞr torskerogn som er ekstrem ligegyldig og op ingen måde pengene vÊrd 150 kr ca , ja det sku at rÞve folk og jeg smagte også hÞnsesalat og fladfisk og Êrligt det fanme på ingen måde iorden, smager på ingen måde frisk og på ingen måde godt 150 kr for noget som K salat med sikkerhed laver bedre. Min mening er at det ikke er friske varer enten tÞrre eller våde og billigt indkÞbt eller virkelig dårligt tilberedt og lavet så jeg må sige mine forventninger til det ellers finde sted er på det sted at kommer der ikke mere og vil råde folk til kÞbe ihvertfald madder eller ingredienserne til madder i netto og så spare frokost pengene.
Kan nu se jeres redigeret svar , jeg kan jo ikke sidde sige til tjeneren maden er nÊr klam men kom med en kÊk bemÊrkning til tjeneren som jeg betalte til som med sin attitude tilkendegav hvad jeg mente og Êrligt jeg ikke ude på svine til , jeg vil blot give min helt reelle mening til kende om det og at i dÊkker jer ind i stedet for tage til jer er helt uden sidestykke for der ingen tvivl om at det mad som omtales var i nÊrheden af klamt fremfor lÊkkert , hvis det sådan man skal ligge det op

RÞnnede Kro ããã®åç
Vi skulle invitere svigermor pÃ¥âŠ
Vi skulle invitere svigermor på frokost.
Vi fik smÞrrebrÞd hÞnsesalat smagte af ren pickles der var ikke meget der smagte af det man forbinder med hÞnsesalat, karse var der nok af på alle madderne. Rejer m Êg der står håndpillet og jeg skal ikke sige om de håndpillet men de var ikke frisk pillet og de var lunken. Fik paneret fladfisk med remoulade den var så vandet og uden smag og iskold og virkelig kedelig. Så var der torskerogn den var ok men ikke med en smag hvor man tÊnkte den var god. PariserbÞf var ok men alt i alt var maden virkelig smagslÞs
Kan se i svaret at man spidser os af med sige vi gav udtryk for alt var som det skal vÊre til det vil jeg sige at man prÞver vaske hÊnder, da vi på en pÊn måde prÞvede sige at maden ikke havde meget smag og udover det også snakkede om da tjeneren kom at hÞnsesalaten smagte mere af pickles end hÞns og at fisken smagte af vand. Udover det sagde min svigermor også at rejerne var lune og vandet var lunken som vi fik på bordet. Men tjeneren var en ung fyr så hvordan skulle han lige tage kritikken. Synd I ikke kan kende kritikken men jeg tÊnker heller ikke i smagte min mad.

RÞnnede Kro ããã®åç
Var forbi til frokost i form afâŠ
Var forbi til frokost i form af smÞrrebrÞd. Bestilte âRugmelstegt fladfisk med grov remoulade og citronâ. Fladfisk giver jo ikke megen viden om det er rÞdspÊtte, skrubbe, sÞtunge eller noget helt fjerde. Smagte udemÊrket men ville vÊre rart at vide hvilken fisk der blev serveret?! DernÊst âRoastbeef med pickles, peberrod og friteret lÞgâ ogsÃ¥ udemÊrket og med frisk og stÊrk peberrod. FÊlles for begge stykker var iskoldt rugbrÞd, hvilket Þdelagde lidt af fornÞjelsen. Servicen var med et smil af personalet.
Det bedste sted jeg har spist
Det bedste sted jeg har spist, eller ihvertfald i top 3/5.
Kun ros fra mig og de andre 5 i selskabet
Den mest sÞde, hÞflige og kompetente betjening man kan få. En rigtig god oplevelse som vi sent vil glemme, et sted der vil stå hÞjt på vores Þnske seddel til fremtidige resturant besÞg.
Frokostaftale i dag pÃ¥ RÞnnede Kro medâŠ
Frokostaftale i dag på RÞnnede Kro med veninde. Dejlig mad og sÞd betjening. Jeg kommer helt sikkert igen.
Vi var pÃ¥ frokost besÞg helt fraâŠ
Vi var på frokost besÞg helt fra Jylland og blev bestemt ikke skuffede. SjÊldent har jeg vÊret et sted hvor alle parametre blev opfyldt. Der er ikke en finger at sÊtte på noget. Tusind tak til jer for en fantastisk oplevelse.
Alt i alt en ikke rar oplevelse
Alt i alt en ikke rar oplevelse.
Min stegte rÞdspÊtte, hvilken blev serveret som den sidste i selskabet viste sig at ikke at vÊre frisk.
Jeg har nu haft opkastninger hele aftenen efter besÞget på RÞnnede Kro.
Resten af selskabet var glade for deres mad, men min Þdelagde simpelthen min appetit og jeg kunne ikke tÊnke på at prÞve en ny fisk selv om kroen tilbÞd at tilberede en ny, da de godt kunne se at den fÞrste ikke var i orden.
Jeg fik min juice gratis, men måtte stadig betale for en uspiselig fisk.
Oplevelsen fik mig til at fÞle mig mindre velkommen end resten af selskabet der var etniske danskere.

LÊkker mad, super betjening
Jeg, min mor, hendes kusine og min gode veninde var til frokost på RÞnnede Kro i går og det var bestemt en super positiv oplevelse. Selvom vi kom en halv time for tideligt fik vi plads med det samme. Kroen er super hyggelig og maden var lÊkker. Betjeningen var enestående, så vi kommer bestemt tilbage.
Tusinde tak for en dejlig frokost.
god mad
god mad, stemning og atmosfÊre.
SÊrligt tjeneren Frej sÞrgede for at vi fik en helt fantastisk aften.
Vi kommer helt sikkert snart igen
Vi var to der skulle have en ribeye ogâŠ
Vi var to der skulle have en ribeye og en wienersnitzel ribeye total uspiselig wienersnitzel nogenlunde
Bryllup på kroen
Vi holdte vores bryllup på kroen, hvilket gik over al forventning! Personalet, var klar og imÞdekommende. Meget servicemindet på at vores dag skulle vÊre speciel.
Maden var dejlig som altid. Vi fik family style til hovedret som passede utroligt godt til de sultne mÊnd! ð€
Jeg kan til hver en tid anbefale rÞnnede kro som destination! De er så behjÊlpsomme med hvad som helst du skulle vÊre i tvivl om!!
Som fast stamkunde er det en fornÞjelseâŠ
Som fast stamkunde er det en fornÞjelse at spise på den lokale kro og vÊre vidne til et konstant skyhÞjt niveau ! Stemningen er hyggelig men high-end hvor hvid dug og hÞjt service giver fÞlelse af Michelin :)
Maden er som altid helt fantastisk, hvor vi valgte bÞf bearnaise. Håndskårne fritter, fantastisk lÊkker bearnaise og en udsÞgt ribeye er måske SjÊllands bedste udgave af denne klassisker :)
På vinkortet er der rig mulighed til at vÊlge, her fik vi et par gode glas rÞd (zinfandel og Pinot noir).
Dejlig mad
Vi kÞbte Påskefrokost ud af huset til fire personer. Maden var rigelig, og den smagte skÞnt. Vi kommer igen!
Henrik Leth Pedersen
Super nytårsmenu
Tak for en meget lÊkker, elegant og sÊrdeles velsmagende nytårsmenu, som gjorde stor lykke for fire dage siden.
MedfÞlgende vejledning (som lignede det fineste menukort) var grundigt og let forståeligt, tilberedningen enkel, alt fint pakket i papÊsker, ingen skåle etc., som skulle returneres.
Mvh Lars Jensen
Tak for at spilde min tid.
Hej RÞnnede Kro
jeg havde fået et gavekort til RÞnne kro
så jeg går ind på deres hjemmeside og booker et bord til 2 og for en pop up på frem på at Det er blevet booket.
Kommer derned og får at vide at der ikke er booket plads der jeg skriver modtaget en SMS og en e-mail.
Jeg går stÊrkt ud fra at man har booket et bord nå det popper frem som information på hjemmesiden .
Jeg har kÞrt hele vejen fra KÞbenhavn for at måtte kÞre et andet sted hen på SjÊlland for at spise.
Tak for de 100 kilometer og det gavekort jeg ikke har fået brugt.
Jeg får nok aldrig brugt det gavekort så de får pengene direkte i lommen den deciderede svindel.
Tak for at spilde min tid.

RÞnnede Kro ããã®åç
Brunch, som jeg gerne kommer igen for at spise
Vi bor langt vÊk, men havde fået anbefalet kroen. Meget, meget lÊkker brunch af hÞjkvalitets råvarer. Ret fornuftig pris i forhold til den hÞje kvalitet. Yderst smukke, lyse og Êstetiske lokaler og oveni det hele meget sÞd og effektiv betjening. Det kÞrer man gerne 70 km for at opleve igen!
Mvh Charlotte BÃŒlow
Smuk gammel kro som er renoveret medâŠ
Smuk gammel kro som er renoveret med nÊnsom hånd. Uanset om man nyder brunch, frokost eller middag, så er der tale om himmelsk velsmag baseret på de bedste råvarer. Betjeningen er imÞdekommende og professionel. Vores varmeste anbefaling.
FANTASTISK service
Dårlige anmeldelser som ligger flere år tilbage. Det kan på ingen måder måle sig med maden og den service der finder sted på rÞnnede kro. En oplevelse der i den grad skal opleves igen. God mad og fantastisn service.
Vi kommer igen.
Hilsen Peer og Yasmin