Freelance.nl レビュヌ 165

TrustScore 5段階評䟡の3.5

3.6

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち3の評䟡

De site zelf is prima. Ik vind het alleen kwalijk dat veel partijen adverteren met functies die toch detavast/midlance of zelfs ronduit op detacheringsbasis zijn terwijl duidelijk de "alleen fre... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち5の評䟡

Ik maak nu zo'n 2,5 jaar gebruik van Freelance.nl. Al sinds 1985 werk ik als zelfstandige in de ICT en ik heb inmiddels aardig wat ervaring opgedaan met verschillende platformen. Uiteindelijk ben ik m... もっず芋る

5぀星のうち2の評䟡

Het platform werkt op zich goed, maar de kwaliteit van de opdrachten holt achteruit. Het aanbod wordt overspoeld door recruiters en dubbele vacatures van grote partijen. Het lijkt er helaas op dat er... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち4の評䟡

Ik gebruik freelance.nl om in contact te komen met intermediairs. De site werkt goed en is overzichtelijk. Vooral de mogelijkheid om een filter in te stellen en zo een seintje te krijgen bij nieuw gep... もっず芋る

䌁業情報

1. eコマヌス ゜リュヌション提䟛業者
  2. りェブ コラボレヌション プラットフォヌム

圓該䌁業による蚘述

Freelance.nl verbindt als marktleider al bijna 20 jaar freelancers aan organisaties. Op ons platform brengen we zoveel mogelijk verbindingen tot stand, zodat mensen echt gelukkig worden en organisaties sneller groeien. Alle freelancers en organisaties efficiënt verbonden!

連絡先

通垞1カ月以䞊経っおから回答

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Probleemmelding goed opgepakt

Het contact n.a.v. een probleemmelding verliep vlot, netjes en eerlijk. Het is nog niet opgelost, maar toen ik een tussenoplossing voorstelde is daar meteen actie op ondernomen. Ik kon weer even verder!
Nu nog even afwachten op de echte oplossing, maar ik heb er alle vertrouwen in dat die er komt.

2025幎2月20日

Freelance.nl からの回答

Fijn om te horen dat de probleemmelding snel en netjes is opgepakt. We hopen dat de tussenoplossing je verder heeft geholpen. Bedankt voor je geduld en vertrouwen!

5぀星のうち1の評䟡

Betalen om uitgesloten te worden

Vanuit mijn bedrijf heb ik meerdere jaren een account bij freelance.nl. Het laatste jaar noodgedwongen want ik heb te laat opgezegd. Ik heb een behoorlijke CV en heb op veel opdrachten ingeschreven. Het platform is OK maar het functioneert niet goed, althans niet voor mij.

Ik al die jaren heb ik nog nooit een opdracht verkregen via freelance.nl. Heb wel eens in het proces gezeten maar nog nooit een gesprek bij een opdrachtgever gehad. Aan mijn CV ligt het niet. Er wordt maar zelden contact gezocht, men verschuilt zich allemaal achter het schermpje en de knopjes.

Tot mijn ontsteltenis zie ik als betalende klant steeds vaker dit bij opdrachten op het freelance platform: "---Let op: Door de huidige wetgeving rondom de Wet DBA en de aard van de werkzaamheden bieden wij deze opdracht uitsluitend aan op basis van een tijdelijk loondienstverband. Factureren als zzp'er is niet mogelijk, ook niet vanuit je eigen BV. Zzp'ers worden daarom tijdelijk op onze payroll geplaatst---"

Ik betaal voor het platform maar wordt als ondernemer gelijk uitgesloten. Het platform zou nooit en te nimmer op deze manier mogen acteren en deze nep-opdrachten mogen accepteren, maar juist duidelijkheid over de wet DBA moeten verschaffen, ook aan opdrachtgevers. Deze opdrachten zijn geen freelance opdrachten maar een verkapte vacaturestalling of geplaatst door een onwetende opdrachtgever.

Hoe kun je geld verdienen aan de mensen die je gelijk uitsluit en juist een dienstverband injaagt?

Het is mij een raadsel, en dat zeg is als professional (zonder mijn vakgebied te verklappen) die veel organisaties heeft geholpen uit gekke situaties.

Update 25 februari als reactie op:
Payrol is geen ondernemerschap ven de specialist.

Iemand die via payrolling werkt, is geen freelancer maar een werknemer van het payrollbedrijf, dat de loonadministratie en afdrachten regelt. Een freelancer (zzp’er) factureert direct aan opdrachtgevers en moet voldoen aan het urencriterium (minimaal 1.225 uur per jaar) om in aanmerking te komen voor fiscale voordelen. Een freelancer die zich via payrolling laat uitbetalen, verliest zijn zelfstandigheid en voldoet doorgaans niet aan het urencriterium voor ondernemersaftrek.

Voor het platform snap ik de keuze om het zo te doen, maar feitelijk klopt het niet en bevestigt dat het platform helpt echte zelfstandigen (naast de belastingdienst) ook naar grote payrol-bedrijven te drukken door gebrek aan kennis.

oohja het filter, is net nieuwe functionaliteit. Geen dank.

2025幎2月17日
自発的なレビュヌ

Freelance.nl からの回答

Dank voor je uitgebreide feedback. We begrijpen dat het frustrerend kan zijn om als freelancer opdrachten tegen te komen die alleen via payroll of detachering beschikbaar zijn. Vanwege strengere wetgeving kiezen sommige zelfstandigen ervoor om tijdelijk op contractbasis te werken. Omdat we er als freelance platform voor alle zelfstandigen willen zijn, laten we deze opdrachten toe. Bij je zoekopdrachten in het platform kun je overigens payroll- of detacheringsopdrachten uitschakelen, zodat je alleen freelance-opdrachten ziet die bij je passen.

We vinden het jammer om te horen dat het je nog niet gelukt is om een opdracht te vinden. We willen je graag helpen. Neem gerust contact op met ons Customer Happiness Team via service@freelance.nl, dan kijken we samen hoe we je beter kunnen ondersteunen.

Groet,
Team Freelance.nl

5぀星のうち4の評䟡

ik had snel antwoord op mijn vraag via het formulier

ik had snel antwoord op mijn vraag, maar kon het antwoord " uitzetten e-mailnotificaties " niet zelf vinden.

2025幎1月27日

Freelance.nl からの回答

Bedankt voor je feedback! Je kunt je e-mailnotificaties aanpassen door in te loggen, naar ‘Mijn account’ te gaan, op ‘Accountinstellingen’ te klikken en helemaal naar beneden te scrollen. Hopelijk helpt dit!

Goede Customer service

Margreet was bijzonder bereidwillend om mij te assisteren, en mijn verzoeken werden snel uitgezet. Daarnaast was zij helder en beleefd in haar correspondentie

2025幎1月13日

Freelance.nl からの回答

Bedankt voor de positieve feedback! Fijn om te horen dat Margreet je goed heeft kunnen helpen en dat de communicatie helder was.

Perfect serviceafdeling

Perfect serviceafdeling: direct adequate (re)actie en handmatige oplossing voor ontbrekende functionaliteit automatisch formulier.

2024幎11月13日

Freelance.nl からの回答

Bedankt voor je positieve review! We zijn blij dat onze serviceafdeling je naar tevredenheid heeft geholpen.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。