De site zelf is prima. Ik vind het alleen kwalijk dat veel partijen adverteren met functies die toch detavast/midlance of zelfs ronduit op detacheringsbasis zijn terwijl duidelijk de "alleen fre... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Ik maak nu zo'n 2,5 jaar gebruik van Freelance.nl. Al sinds 1985 werk ik als zelfstandige in de ICT en ik heb inmiddels aardig wat ervaring opgedaan met verschillende platformen. Uiteindelijk ben ik m... ãã£ãšèŠã
Het platform werkt op zich goed, maar de kwaliteit van de opdrachten holt achteruit. Het aanbod wordt overspoeld door recruiters en dubbele vacatures van grote partijen. Het lijkt er helaas op dat er... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Ik gebruik freelance.nl om in contact te komen met intermediairs. De site werkt goed en is overzichtelijk. Vooral de mogelijkheid om een filter in te stellen en zo een seintje te krijgen bij nieuw gep... ãã£ãšèŠã
Freelance.nl verbindt als marktleider al bijna 20 jaar freelancers aan organisaties. Op ons platform brengen we zoveel mogelijk verbindingen tot stand, zodat mensen echt gelukkig worden en organisaties sneller groeien. Alle freelancers en organisaties efficiënt verbonden!
Reyjkjavikstraat 1, 3543 KH, Utrecht, ãªã©ã³ã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1ã«æä»¥äžçµã£ãŠããåç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Bij inloggen en account aanmaken is veel van mijn eerdere ingevulde gegevens verloren gegaan. Wel had ik snel contact met de klantenservice.
De interface voelt oud aan en is niet intuitief: de reacties (het belangrijkste) staan helemaal achteraan.
Wel werkt de mail notificatie goed en was die makkelijk in te stellen. Ook de zoekfunctie werkt goed voor mijn vakgebied.
Wel merk ik meteen dat alleen overheidsinstanties hier hun opdrachten op zetten (in mijn vakgebied) dus vraag me af hoe het loopt met jullie acquisitie/engagement/retentie.

Freelance.nl ããã®åç
Prima platform, binnen een aantal dagen de juiste kandidaat gevonden.

Freelance.nl ããã®åç
Werkt erg snel en we hebben veel reacties ontvangen via het platform. Selectie ging ook erg snel en de responsetijd was kort met de verschillende freelancers.

Freelance.nl ããã®åç
Veel reacties gehad en een goede service ondersteuning vanuit Freelance.nl

Freelance.nl ããã®åç
3 opdrachten geplaatst, waarvan 1 kandidaten uitgenodigd. Op basis daarvan is mijn ervaring dat Freelance geschikt is voor generieke staffuncties en in mindere mate voor functies specifiek voor de sector (woningcorporatie). De site is gebruikersvriendelijk.

Freelance.nl ããã®åç
Fijn bedrijf, goede nette klantenservice.
Ik hoop op een juiste match in de nabije toekomst ð

Freelance.nl ããã®åç
Veel aanbod aan bekwame professionals. Ik vond snel een geschikte Freelancer voor mijn opdracht.

Freelance.nl ããã®åç
Uitvraag online gezet en flink wat waardevolle reacties gekregen.
Handig voor als je opeens een (ICT) klusje wil laten uitvoeren en geen idee hebt hoe en met wie te beginnen.

Goed ondersteund
Duidelijke werkwijze
Makkelijk in gebruik
Snelle reacties

Freelance.nl ããã®åç
Voor ons was het de eerste keer dat we een opdracht plaatsten op Freelance.nl. We werden prettig en goed geholpen door de backoffice.
En het belangrijkste, we hebben via Freelance.nl de kandidaat gevonden voor invulling van de opdracht.

Freelance.nl ããã®åç
Goede kwaliteit van sollicitanten en goede communicatie. Enige puntje van kritiek zijn de beperkte mogelijkheden op technisch vlak.

Freelance.nl ããã®åç
Werkt goed en efficiënt. In zeer korte tijd een aantal goede kandidaten gevonden!

Freelance.nl ããã®åç
Freelance.nl faciliteert het zoekproces erg goed, zowel online als in persoonlijk contact. Hierdoor kregen wij veel reacties op onze uitvraag en uiteindelijk een topper die voor ons aan de slag is gegaan.

Freelance.nl ããã®åç
RSM is erg tevreden over de samenwerking met Freelance. Snel veel en goede kanidaten, afhandeling is perfect.

äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã