Vi kan kun give vores varmeste anbefalinger efter vores fertilitetsforlÞb. Fra allerfÞrste mÞde blev vi mÞdt af et personale, der fik os til at fÞle os trygge og i de mest professionelle hÊnde... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Vi har haft en meget positiv oplevelse ifm med vores behandling hos Freya Fertility. Vi er altid blevet behandlet meget venligt og er gÃ¥et glade derfra hver eneste gang vi har vÊret til konsultation h... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Tryghed og nÊrvÊr Vi har nu nr. 2 Freya baby pÃ¥ vej efter 1 Êgudtagning og 2 ÊgoplÊgninger. Der har vÊret tid, ro og venlighed hele vejen igennem. Altid tid til spÞrgsmÃ¥l eller fÞlelser der popper... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Vi fik dejlig dreng efter IVF-behandling ved Freya Fertility i 2021 og venter nu vores tredje barn efter et lÊngere behandlingsforlÞb. Vi er blevet mÞdt med stor professionalisme og fokus pÃ¥ detaljern... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Freya Fertility er en moderne fertilitetsklinik beliggende i Herning â centralt i Jylland. Vi tilbyder alle former for fertilitetsbehandling, herunder insemination, IVF, ICSI, TESA/PESA, ROPA, social freezing og Êgdonation. Vi er stolte af vores hÞje succesrater og det faktum, at vi ikke har nogen ventetid â hverken pÃ¥ IVF- behandling eller Êgdonation. Hos os er alle velkomne: heteroseksuelle par, enlige og lesbiske, bÃ¥de fra Danmark og fra udlandet. Udover danske patienter har vi ogsÃ¥ stor erfaring med internationale patienter og tilbyder et forlÞb med tryghed og nÊrvÊr, uanset hvor I kommer fra. Vores tilgang er personlig og fagligt funderet. Vi mÞder jer i ÞjenhÞjde og tilrettelÊgger jeres behandlingsplan i tÊt samarbejde med jer. Hos os er man ikke bare "âet nummer i rÊkken" â vi gÞr en Êre i at skabe tillid, ro og et professionelt forlÞb, hvor jeres behov og Þnsker er i centrum. Vi glÊder os til at byde jer velkommen hos Freya Fertility â hvor hÃ¥b bliver til handling.
OrebygÃ¥rdvej 3, 7400, Herning, ãã³ããŒã¯
Vi kan kun give vores varmeste anbefalinger efter vores fertilitetsforlÞb. Fra allerfÞrste mÞde blev vi mÞdt af et personale, der fik os til at fÞle os trygge og i de mest professionelle hÊnder.
Gennem hele forlÞbet har vi oplevet en helt sÊrlig varme, omsorg og Êgte interesse i os som mennesker â ikke bare som et forlÞb. Vi har fÞlt os set, hÞrt og stÞttet i alle faser, bÃ¥de de nemme og de svÊrere dage.
Det har betydet alverden for os at vÊre omgivet af et team, der ikke bare er dygtige, men som ogsÃ¥ har vÊret med pÃ¥ rejsen sammen med os â og som har heppet pÃ¥ os hele vejen.
I marts kulminerede det hele med det stÞrste, vi kunne Þnske os: vores skÞnne lille dreng.
Tak for jer â I har gjort en kÊmpe forskel i vores liv â€ïž

Freya Fertility ããã®åç
Vi har haft en meget positiv oplevelse ifm med vores behandling hos Freya Fertility. Vi er altid blevet behandlet meget venligt og er gået glade derfra hver eneste gang vi har vÊret til konsultation hos dem. Hvis jeg skulle få brug for samme hjÊlp igen ville jeg ikke tÞve med at kontakte dem igen. Ingen tvivl om det! Og ja, behandlingen virkede efter hensigten og vi glÊder os til nummer 4 melder sin ankomst til sommer :-)

Freya Fertility ããã®åç
Vi fik dejlig dreng efter IVF-behandling ved Freya Fertility i 2021 og venter nu vores tredje barn efter et lÊngere behandlingsforlÞb. Vi er blevet mÞdt med stor professionalisme og fokus på detaljerne, og ikke mindst stor omsorg når vi har kÊmpet og det har vÊret svÊrt. Vi kan kun give Freya Fertility vores bedste anbefalinger.

Freya Fertility ããã®åç
Vi vil klart give vores bedste anbefalinger til Freya - Vi har fÞlt en enorm tryghed hos jer - lige fra den fÞrste samtale. Hele personalet har vist en kÊmpe omsorg, og vi har aldrig vÊret i tvivl om, at vores âbaby-projektâ ogsÃ¥ har betydet noget for jer. Og da vi stod med en positiv graviditetstest, var der heller ingen tvivl om, at det ogsÃ¥ betÞd noget for jer. I skal have den stÞrste tak fra os - nu venter vi bare pÃ¥ at baby ankommer.

Freya Fertility ããã®åç
Helt fantastisk sted. Man fÞler sig så meget set og hÞrt, og det at det er et lille og hyggeligt sted gÞr det bare mere hjemligt. De bedste anbefalinger fra mig. I Þvrigt blev jeg også gravid og venter mit 2. Barn.

Freya Fertility ããã®åç
Efter 8 år forsÞg for at få barn nr 2 og 3 år hos Freya Fertility. Er vi utrolige glade for det lykkes os at få en lille pige.
Tak til Freya Fertility for deres faglige indsats.
Klinikken er god til at få en undersÞgt og prÞve nye behandlinger når det ikke lykkes

Freya Fertility ããã®åç
Efter halvandet års fertilitetsbehandling hos jer, lykkedes det endeligt at blive gravid, og vi står nu med den dejligste lille pige i armene. ViljestÊrk har jeg hÞrt kendetegner Freya babyer.
TUSIND TUSIND tak for jer, og den måde I er på. I har vÊret der for os gennem hele processen og kÊmpet på sidelinjen sammen med os. I fortjener fem stjerner for at vÊre fagligt dygtig, nÊrvÊrende og meget imÞdekommende.
De varmeste og bedste anbefalinger herfra.

Freya Fertility ããã®åç
They are focused on you having a successful fertilisation, and they work hard to achieve it.
That doesn't prevent them from showing understanding of your situation, experiences, and emotions.
I felt supported through all the journey that lasted (for me) about a year, for good and bad. Now I have a lovely daughter, and I'm very thankful.

Freya Fertility ããã®åç
Efter flere Ã¥rs forsÞg pÃ¥ at blive forÊldre, kunne det ikke lade sig gÞre trods min unge alder. Vi kontaktede Freya Fertility og vi blev mÞdt med stor forstÃ¥else, omsorg og professionalisme. Vi har aldrig fÞlt os som âkundeâ, men behandlet som mennesker i en sÃ¥rbar situation.
Vi står nu med vores lille Ellie i armene på 9 måneder, og vi er dem evige taknemlige!
De stÞrste ros og anbefalinger til klinikken <3

Fantastisk sted â€ïž
Kan varmt anbefale Freya Fertility.
Alle er så sÞde og hjÊlpsomme og de er meget dygtige og professionelle.
Det er ikke lykkes for os endnu, men vi skal igang med behandling igen efter sommer.
Vi er helt sikker på vi er det helt rigtigte sted med de behandlinger vi skal igennem.

Freya Fertility ããã®åç
After going through multiple fertility treatments at respected clinics in the UK and even a well-known clinic in Greece, we were beginning to lose hope. No one could help us â until we found Freya Fertility Clinic in Denmark.
From our very first consultation, Tina and her incredible team made us feel heard, cared for, and truly supported. Each treatment we underwent at Freya was tailored with precision and compassion â and unlike anything we experienced before.
Thanks to their expertise, care, and persistence, on February 28th, we welcomed our beautiful baby girl into the world. Words cannot express the depth of our gratitude.
If youâre based in the UK, donât hesitate for a second. There are direct flights from Stansted to Billund several times a day. You can even do a same-day round trip â itâs easier and often cheaper than a train to London.
Thank you again, Tina and the entire Freya team, for making our dream come true. You will always have a special place in our hearts.
â Grateful UK family ðð¶
Madi, Joanna & baby Mia

Tryghed og nÊrvÊr
Vi har nu nr. 2 Freya baby på vej efter 1 Êgudtagning og 2 ÊgoplÊgninger. Der har vÊret tid, ro og venlighed hele vejen igennem. Altid tid til spÞrgsmål eller fÞlelser der popper op. Gode faciliteter, dejlige mennesker. Man fÞler sig velkommen fra fÞrste sekund.

Freya Fertility ããã®åç
Freya Fertility består af et hold af de mest kompetente, dygtige og ikke mindst hjertevarme og forstående mennesker jeg nogensinde har stiftet bekendtskab med.
Vi har vÊret i fertilitetsbehandling i mange år i det offentlige system, og der er det meget tydeligt at du bare er endnu et nummer i kÞen.
Hos Freya ser de mennesket, og de giver sig tid til at lytte til, samt forholder sig til den bagage men har med, og den situation man står i.
Hjertevarmen strÞmmer dig i mÞde hver gang du kommer ind af dÞren, og de kender dig ved navn.
Derudover er de van vittig kompetente til deres arbejde - efter 7 års forsÞg med kunstig befrugtning og 4 aborter, er det nu lykkedes os at blive gravide og vi venter til november;0)
Min hustru og jeg har kun de varmeste anbefalinger at give til Tina og resten af holdet hos Freya Fertility!

Freya Fertility ããã®åç
Fertilitetsbehandling er en hård process, men det hjalp at personalet var så dygtige og stÞttende. Vi fÞlte hele vejen at vi var i gode hÊnder. Kan bestemt anbefale Freya Fertility!

Freya Fertility ããã®åç
Fantastiske og dygtige mennesker hos Freya Fertility! Vi fÞlte os altid velkomne og aldrig som et nummer i rÊkken.. Og efter kun at have vÊret i behandling i lidt over et Ã¥r sÃ¥ lykkedes det i fÞrste oplÊgning og vi stÃ¥r nu med en datter der snart fylder et Ã¥r! Vi kommer helt sikkert tilbage nÃ¥r vi er klar til at skulle i gang med nr.2 âºïž

Freya Fertility ããã®åç
Hurtig Behandling og imÞdekommenhed blev vi sat i gang med behandling , efter selv at have forsÞgt i 8 Ã¥r uden held. Allerede ved fÞrste behandling af enten Ivf eller den anden blev vi gravide med vores andet barn som nu snart bliver et Ã¥r og vi er sÃ¥ taknemmelige for det hele . At vi kun kan anbefale dette fantastiske sted â€ïž

Freya Fertility ããã®åç
Vi blev efter 4,5 år i det offentlige, endelige gravide da vi startede hos Freya.
Vi har nu 2 guldklumper - begge fra ivf behandling ved freya.
Klinikken er virkelig imÞdekommende, det er rart og varmt at vÊre der.
De bedste anbefalinger herfra.

Freya Fertility ããã®åç
Efter at det offentlige ikke kunne tilbyde os flere behandlinger, medmindre det var doner, valgte vi at kontakte Freya Fertility. Her blev vi mÞdt af et super venligt og lyttende personale, hvor man også selv havde indblik i hvordan behandlingerne skulle skride frem. Hvis ikke vi havde valgt Freya Fertility havde vi aldrig fået vores datter, som ikke er doner, men et ICSI barn. Vi er evige taknemmelige for jer, og hvis vi skal have hjÊlp til nr. 2 så kommer vi uden tvivl igen for at få jeres hjÊlp!
Tusinde tak for hjÊlpen med at fÃ¥ vores datter Freja. ð

Freya Fertility ããã®åç
De greb mig i en meget sÃ¥rbar situation efter endt fertilitetsbehandling i det offentlige.. man skal lede lÊnge efter sÃ¥ sÞde og forstÃ¥ende mennesker.. trods de var helt fremmede mennesker i fÞrste mÞde, fÞlte mig sig ikk malplaceret eller akavet pÃ¥ nogen mÃ¥de.. de greb bare en.. jeg fÞlte mig ihvertfald set og hÞrt igennem min rejse til at fÃ¥ min datter.. de udfÞrer mirakler hos Freya, og er brillante til det, og jeg kommer helt sikkert tilbage til nummer 3ððð

Freya Fertility ããã®åç
Vi har haft et hårdt forlÞb med mange op og nedture og endnu flere tårer, men vi har aldrig stået alene! De skÞnne og fantastiske mennesker på Freya har altid vÊret der for os! De var rigtige gode til at vejlede os og altid respekterede vores valg. Takket vÊre Freya har vi en lille, skÞn dreng, som vi har ventet lÊnge på.