Fri BikeShop レビュヌ

7,569
TrustScore 5段階評䟡の4

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Advarsel om Østerbro-butikken med opdate Sagen handler om et defekt display . Vi har 3 Ã¥rs udvidet garanti plus BikeSmart-abonnement, men butikken pÃ¥stÃ¥r direkte pÃ¥ mail, at vi kun har 2 Ã¥r -... もっず芋る

I Fribike shop Bornholm gik jeg nervÞs ind i butikken og ville finde mig en MTB. Her mÞdte jeg sÊlgeren Vilfred. Hans ro og store tÃ¥lmodig, samt positive og opmuntrende mÃ¥de at gribe mig pÃ¥, gjorde a... もっず芋る

Bedste service jeg har fÃ¥et lÊnge. Virkeligt rart med en der ved hvad han taler om. Jeg har endeligt fundet en cykelbutik jeg Þnsker at handle med igen. Stor ros til Fri Bikeshop Taastrup hovedgade. K... もっず芋る

䌁業が回答したした

5 meget velfortjente stjerner. Bestilte en cykel i weekenden, og allerede mandag aften blev den leveret 100% samlet pÃ¥ hjemmeadressen. De andre forhandlere vi kiggede pÃ¥ leverede kun 85% samlet,... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. 自転車屋
  2. バむク アクセサリヌ専門店
  3. 自転車レンタル サヌビス
  4. 自転車修理店

Fri BikeShop に぀いお

圓該䌁業による蚘述

Fri BikeShop er Danmarks stÞrste kÊde af cykelforretninger, og har butikker fordelt over hele landet. Vi er altid interesserede i, at du får den bedste oplevelse hos os, om det er i en af vores butikker eller online på fribikeshop.dk. FÊlles for vores kÊde er, at vi tilbyder den hÞjeste faglighed inden for cykler, og altid står klar med produktfagligviden, samt et stort smil for at hjÊlpe dig med at finde den helt rette cykel.

Kunden i centrum

Om du befinder dig i butikken eller online, sÃ¥ er vores helt store fokus at have dig i centrum. Det bÊrer vores kundeservice ogsÃ¥ prÊg af, hvor du altid kan spÞrger om hjÊlp, hvad end det omhandler produktspecifikationer eller info om en af vores butikker. Vi sidder klar pÃ¥ telefon, mail og chat mandag til fredag fra 09.00 – 16.00, sÃ¥ vi i god dialog kan hjÊlpe dig videre og finde en god lÞsning.

Fri BikeSmart

Hos Fri BikeShop holder vi dig godt kÞrende, bÃ¥de fÞr, under og efter dit kÞb. TilkÞber du Fri BikeSmart med din cykel fÃ¥r du fri adgang til al service, lige fra eftersyn og kÊdestramning, til lapning og justering af cyklen i 3 Ã¥r. Efter to Ã¥r kan du endda ogsÃ¥ bytte din Fri BikeSmart-cykel til en helt ny – vi tilbagekÞber den gamle cykel af dig, sÃ¥ lÊnge du kÞber en ny Fri BikeSmart-cykel med en ny 3-Ã¥rig aftale.

PopulÊre kategorier

圓該䌁業による蚘述

LandsdÊkkende service
Med Fri BikeShop's landsdÊkkende butiksnet med over 90 butikker har du altid god service inden for rÊkkevidde.
100% Klargjorte cykler
Alle cykler bestilt på fribikeshop.dk bliver samlet og klargjort af en af vores dygtige og udlÊrte mekanikere på vores professionelle vÊrksted.
Rentefri delbetaling
0 kr. udbetaling, renter og gebyrer. Hos Fri BikeShop kan du kÞbe ny cykel til dig selv eller hele familien på én gang og betale over 10 eller 20 måneder. Kom ind til din Fri BikeShop butik og start en Fri Konto i dag.
Serviceordning
Med din nye cykel fÞlger desuden en fordelagtig serviceordning. Du får et servicehÊfte med 4 eftersyn, hvoraf det fÞrste er gratis. Når du bruger vores professionelle vÊrksted til de nÊste 3 eftersyn, udvider vi din reklamationsret til 3 år.

ほが満足

すべおのレビュヌ

(7,569)

過去12か月のレビュヌ数: 922ä»¶

レビュヌを曞く

Pas på med Østerbro fri bike

Advarsel om Østerbro-butikken med opdate
Sagen handler om et defekt display . Vi har 3 års udvidet garanti
plus BikeSmart-abonnement, men butikken påstår direkte på mail, at vi kun har 2 år - og endda, at vi slet ikke har garanti på hele elvÊrket. Alt er selvfÞlgelig dokumenteret. Alligevel forsÞger de at krÊve 330 kr. pr. komponent plus arbejdslÞn for at fejlfinde fejlen.

Vi vandt over Østerbro butikken ved NÊvnenes Hus ved klagenummer - 1078373
Og fik fuldmedhold og gratis reparation

De fortÊller efterfÞlgende i en mail at vi ikke er velkommen i butikken mere.

2026幎9月28日
自発的なレビュヌ

At finde glÊde igen ved at cykle

I Fribike shop Bornholm gik jeg nervÞs ind i butikken og ville finde mig en MTB. Her mÞdte jeg sÊlgeren Vilfred. Hans ro og store tålmodig, samt positive og opmuntrende måde at gribe mig på, gjorde at jeg kom afsted med min nye cykel med troen på at jeg nok skulle komme til at holde af at cykle igen. - Med flere samtaler med Vildfred i butikken fik jeg også skaffet mig cykeltÞj, og oveni min nye racercykel. - Så kÊmpe tak til Vildfred! For at give mig troen på at jeg sagtens kunne komme i gang med cykelsporten med både min MTB og Racer af mÊrket Giant.
Jeg nyder at komme på banerne i skoven og suse afsted på landevejene.

2026幎8月24日

God vejledning om produkt

Super vejledning om produktet (gravel sko) venlig og imÞdekommende og onlineprisen faldt pÃ¥ dagen ud til min store tilfredshed 😀

2026幎9月24日

Tak for de flotte ord.
Det glÊder os, at du havde en god oplevelse og fik den vejledning, du havde brug for. Vi sÊtter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse, og vi håber, du bliver rigtig glad for dine nye gravelsko.

2026幎9月8日

Fri BikeShop からの回答

Tak for din anmeldelse. Det glÊder os at hÞre, at du har haft en god oplevelse hos os.

Fri BikeShop Kundeservice

Jeg er godt tilfreds med handlen hos

Jeg er godt tilfreds med handlen hos dem. De er imÞdekommende, jeg kommer altid tilbage til jer

2026幎9月23日

Fri BikeShop からの回答

Tak for din anmeldelse. Det glÊder os at hÞre, at du er glad for din oplevelse hos os. Vi ser frem til at byde dig velkommen igen.

Fri BikeShop Kundeservice

Ringe service og unÞdigt bÞvl ved simpelt hjulskift

Jeg kÞbte en Scott elcykel med centermotor til over 20k. hos Fri Bikeshop. Da jeg her nogle år senere skal have skiftet baghjulet, starter et bureaukratisk mareridt.
​Jeg kÞrte forbi to forskellige Fri Bikeshop-butikker med cyklen, men begge steder lÞd beskeden, at den skulle indleveres to gange – én gang for overhovedet at finde ud af, hvad de skulle bruge, og én gang for selve reparationen. Selvom cyklen er kÞbt i kÊden - endda samme butik - , hvor de har faktura og stelnummer liggende i systemet.
​For at gÞre en aktiv indsats for at fÃ¥ det lÞst hurtigt og slippe for at undvÊre cyklen to gange, henvendte jeg mig i en tredje butik. Her viste jeg blot cyklen frem, hvorefter de bestilte et hjul hjem uden at mÃ¥le noget op. Men da cyklen endelig stod pÃ¥ vÊrkstedet pÃ¥ den i dag, ringede de: De havde bestilt forkerte reservedele, og arbejdet udskydes nu til nÊste uge.
​Det er et rent mekanisk hjul uden motor pÃ¥ en mÊrkevarecykel. Det er under al kritik, at man selv skal rende tre butikker pÃ¥ dÞrene, og at de ikke engang kan bestille den korrekte del hjem, nÃ¥r man personligt mÞder op og viser cyklen. Det er simpelthen utroligt, at de servicerer Scott sÃ¥ dÃ¥rligt.
---
Har nu fået cyklen tilbage. Efter at jeg kom hjem gik det op for mig at vÊrkstedet har skiftet eger og fÊlgen. Dvs at jeg stadig kÞrer med samme nav som tidligere.... Suk, hvad skal man stille op? Det var jo ikke det vi aftalte...

2026幎9月23日

Odense Middelfartvej. SeriÞs betjening fornuftige priser og super service

2026幎9月19日

Hej Kristian.

Det glÊder os at hÞre, at du har haft en god oplevelse hos vores butik på Middelfartvej i Odense :)

Fri BikeShop

Bedste service jeg har fået lÊnge

Bedste service jeg har fået lÊnge. Virkeligt rart med en der ved hvad han taler om. Jeg har endeligt fundet en cykelbutik jeg Þnsker at handle med igen. Stor ros til Fri Bikeshop Taastrup hovedgade. KÊmpe anbefaling herfra.

2026幎9月18日

Hej Michael.
Tak for din flotte anmeldelse.

Det glÊder os rigtig meget at hÞre, at du har fået en serviceoplevelse, der har gjort så stort et indtryk. God rådgivning og kompetent vejledning er noget, vi vÊgter hÞjt, og det er dejligt at hÞre, at du har fundet en cykelbutik, du har lyst til at vende tilbage til.
Tak for de pÊne ord og den store anbefaling!

Venlig betjening,fint at handle

Venlig betjening,fint at handle her,professionelt og dejlig tÊt på. Godt indtryk af denne butik efter fÞrste handel her.

2026幎9月12日

Hej Mogens.
Det glÊder os at hÞre, at du fik en god oplevelse med venlig og professionel betjening. Ekstra skÞnt, at fÞrste handel gav et godt indtryk. Vi håber at se dig igen! :)

Fri BikeShop

Jeg har handlet hos fri bikeshop flere

Jeg har handlet hos fri bikeshop flere gange. Hver gang har jeg vÊret tilfreds. God vejledning og god service.

2026幎7月3日

Hej Kirsten.
Tak for din flotte anmeldelse :)
Det glÊder os at hÞre, at du har vÊret tilfreds hver gang, du har handlet hos os. God service og god vejledning er noget, vi sÊtter stor pris på at kunne levere.

Så sÞde og imÞdekommende

Så sÞde og imÞdekommende. Hurtig service og virkelig venlige

2026幎9月21日

Hej :)
Det glÊder os at hÞre, at du oplevede både hurtig service og en venlig modtagelse.

Fri BikeShop

en meget fin service fra slagelse

en meget fin service fra slagelse hentet cykel og leveret,meget hÞflig betjening af ung dame, kan nemt anbefale dem i slagelse

2026幎9月17日

Hej Hanne.

Det glÊder os at hÞre, at du har haft en god oplevelse med både afhentning og levering af din cykel, og at du blev mÞdt af venlig og hÞflig service undervejs. Tak for anbefalingen og for at tage dig tid til at dele din oplevelse :)

Fri BikeShop

Rigtig god service og venlig vejledning

Rigtig god service og venlig vejledning til bestilling af cykelnÞgle, idet teknikken drillede.
Stor tak til Fri Bike Shop på Tårnvej i RÞdovre

2026幎6月17日

Hej Birgitte.

Det glÊder os at hÞre, at du fik god hjÊlp og vejledning i forbindelse med bestillingen af din cykelnÞgle, også selvom teknikken drillede lidt undervejs :)

Eftersyn, service

Efter kÞb og klargÞring lÞsnede kÞrecomputer sig... og efter 1. Service er skrue + mÞtrik faldet af på noget til bremsen... skal nu gå resten igennem, for stoler ikke på deres service

2026幎9月19日

Hej Erik.

Vi er kede af at hÞre, at du har haft den oplevelse. Det er naturligvis ikke meningen, at du skal sidde tilbage med usikkerhed omkring kvaliteten af det arbejde, der er udfÞrt på din cykel.

Vi vil gerne opfordre dig til at kontakte den butik, der har serviceret cyklen, så de får mulighed for at gennemgå sagen og sikre, at alt er, som det skal vÊre.