䌁業情報

1. 電気工

圓該䌁業による蚘述

Hos frirum el, tilbyder vi el-installationer i alle former indenfor service og smårenoveringer. Hertil laver vi også badevÊrelser, ladestandere og solcelle lÞsninger.

3.5

たあたあ

TrustScore 5段階評䟡の3.5

13件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 50に回答しおいたす

通垞2週間以内に回答

UtilstrÊkkelig forventningsafstemning om omkostninger

Vi kontaktede Frirum El i forbindelse med en overklippet ledning og oplevede en hurtig respons. Selve arbejdet blev udfÞrt uden problemer.
DesvÊrre blev vi overrasket over fakturaen, som jeg efterfÞlgende har fået at vide, lå på et niveau der var 3 gange så hÞjt som for lignende sager. Det skyldtes at opgaven tilsyneladende var blevet takseret som et akutopkald, og der var desuden faktureret to lÊrlingetimer (dog med 50 % rabat). Det havde vÊret Þnskeligt med stÞrre transparens omkring pris og taksering på forhånd.
Samlet set en fagligt tilfredsstillende lÞsning, men med behov for tydeligere kommunikation om omkostninger.

2026幎2月23日

Frirumel からの回答

KÊre Lasse. Tak for din anmeldelse.

Vi tager alle anmeldelser seriÞst, også denne.

Jeg kan dog ikke finde dine oplysninger i vores systemer og er bange for du måske har anmeldt en forkert virksomhed? Jeg bedt om du kan sende flere oplysninger til os gennem trustpilot og dette er du ikke vendt retur på.

Du er velkommen til at kontakte os på info@frirumel.dk eller på 31683810 så vi kan hjÊlpe dig med at få din anmeldelse det korrekte sted hen.

Tak, MVh Rolf, Frirum El ApS

Super service, god komunikkation og hurtig eksekvering.
MontÞr var meget imÞdekommende og hjÊlplsom da jeg manglede både lampeledning og udstyr til opsÊtning af mine lamper. Han havde alt med og fik klaret det hele hurtig og smertefrit.

2026幎1月9日
自発的なレビュヌ

Vi har haft en rigtig god oplevelse med

Vi har haft en rigtig god oplevelse med Frirum El. RÃ¥dgivningen har vÊret fantastisk og meget hjÊlpsom. Arbejdet er udfÞrt professionelt og i hÞj kvalitet – og tilmed til overraskende gode priser, som passer med det der stod pÃ¥ hjemmesiden. Elektrikeren er dygtig, pÃ¥lidelig og meget punktlig. Vi giver vores varmeste anbefalinger!

2025幎9月1日
自発的なレビュヌ

Utrolig dårlig rådgivning og service

Ringede til Frirum El og beskrev jeg meget prÊcist mit problemet: at jeg havde haft en strÞmafbrydelse, og at lysdÊmperen i kÞkkenet derefter ikke virkede.

De sendte en elektriker ud, som gik direkte ind og holdte stikkontakten nede, som lavede et genstart og problemet var lÞst pÃ¥ 10 sekunder. Elektrikeren sagde grinende: “Skal vi ikke bare sige, at det var det for i dag, og sÃ¥ stikker jeg af.” (en hentydning til at vi skulle glemme besÞget).

Herefter modtog jeg en regning på +1000 kr. for en hel times arbejde + diverse ekstra omkostninger.

Jeg har fuld forståelse for, at der faktureres for et et minimumsbesÞg, men i denne situation fÞles det alligevel fuldstÊndig skÊvt, da opgaven kunne vÊre undgået helt med en enkelt vejledning i telefonen. Derudover virker det fuldstÊndig urimeligt at man ikke gÞr opmÊrksom på at der faktureres for en time, så jeg som minimum havde haft mulighed for at have benyttet mig af den tid, som jeg skulle betale for.

Jeg står altid op for at folk skal betales for deres arbejde - men jeg synes dette virker helt skÊvt og som utrolig dårlig rådgivning og service. Kan ikke anbefales.

2025幎8月4日
自発的なレビュヌ

En stjerne fordi han/de laver

En stjerne fordi han/de laver livsfarlig el. Har det sidste 6 måneder (her og der), rettet fejl, fejlfundet, repareret eller helt udskiftet det nedbrÊndte eller fejl dimensioneret el han/de har lavet. Vil ikke anbefale man gÞre brug af dette firma.

2024幎2月1日

Hej Jack.

Vi er selvfÞlgelig kede af anmeldelsen, men vi har aldrig arbejdet for dig eller nogle af dine virksomheder, så jeg tror din anmeldelse er havnet det forkerte sted? Hvis ikke så beklager vi selvfÞlgelig den oplevelse du måtte have haft og håber duhar lyst til at uddybe på en mail eller telefonisk.

Hav en god dag

Fantastisk og professionel hjÊlp fra

Fantastisk og professionel hjÊlp fra frirum el 👍 Vi er mega glade for den hjÊlp og det arbejde de ydede hos os. Utrolig service .......Vil ved nÊste projekt helt klart bruge dem igen....kan klart anbefale dem til alle der har brug for nogen virkelige grundige,professionelle, dygtige og hjÊlpsomme elektrikere.

2023幎6月5日

Bedste service

Fantastisk service! HjÊlp fra start til slut. Kan kun give 5 stjerner og fÃ¥r jeg brug for elektriker igen bliver det Frirumel😉Rolf ringede selvom han bare blev 10-15 min forsinket. Oplyser hele vejen igennem. Alt udfÞrt til punkt og prikke og ingen oprydning efter.

2023幎3月24日

Stor anbefaling herfra!

Frirumel har udbedret en del ulovlige installationer i mit nyindkÞbte hus. De har taget ansvar ift dialog med min ejerskifteforsikring, vÊret super professionelle og lÞst opgaven til perfektion. Vil bestemt ringe til dem nÊste gang jeg får behov for en elektriker.

2023幎1月30日

Professionelt hele vejen igennem

Professionelt hele vejen igennem

Frirum EL har udfÞrt elarbejde i mange former i vores ejerforeningen, kommunikationen med bestyrelsen og udfÞrsel af arbejdet kan der ikke sÊttes en finger på.
Er også begyndt at bruge Frirum EL privat, her får man samme gode oplevelse, kan kun anbefales.

2022幎8月30日

Frirumel からの回答

KÊre Johan. Vi takker mange gange for din/jeres anmeldelse fra Boligforeningen. Det gÞr os glade at i er tilfredse med de ting vi udfÞrer for jer.

Fair pris og god kommunikation

Frirum El har hjulpet mig med nyt strÞm til mit kÞkken. Kommunikationen var god og blev anbefalet en lÞsning der gav mening for mig. De efterlod også mit kÞkken pÊnt og rent efter arbejde var fÊrdigt.

2022幎8月21日

Frirumel からの回答

KÊre Jeanette. Vi takker mange for din anmeldelse. Det gÞr os glade at du er tilfreds med den lÞsning vi har lavet hos dig. Vi glÊder os til nÊste gang vi skal udfÞre en opgave for dig.

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。