レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Fantastisk kÞreskole! SÃ¥ gode og positive folk i firmaet, hvor stemningen er positiv, med plads til sjov og ballade! En ren fornÞjelse at skulle tage mc kÞrekort ved sÃ¥ professionelle og kompetente me... もっず芋る

Hele teamet hos Frisdal KÞreskole, er alt hvad man kan drÞmme om. De er yderst professionelle og er blandt de fÃ¥, der er mere end villige, til at gÃ¥ det ekstra skridt for sine elever. De er ogsÃ¥ b... もっず芋る

Jeg vil virkelig anbefale Frisdal KÞreskole. Jeg har kÞrt med Carina og har vÊret oven ud tilfreds. Hun er super dygtig og tager dig med rundt alle de steder, hvor der kan vÊre faldgruber. Hun er... もっず芋る

䌁業情報

4.6

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

22件のレビュヌ

Tog kort der

Tog kort der , fantastisk oplevelse. Dygtige KÞrelÊre, altid tid til at hjÊlpe. Hyggeligt og sjovt ogsÃ¥ ☀☀🏍🏍

2025幎8月14日

Fantastisk kÞreskole

Jeg har personligt haft to bÞrn igennem hos jer og har yderligere gennem mit arbejde i STU Æblehaven hjulpet to elever med forskellige personlige udfordringer gennem jeres forlÞb og alle med succes 💪 I er SÅ super gode, dygtige, og rummelig
.. kÊmpe ros til jer I gÞr det mega godt allesammen ❀ jeg vender snart tilbage med flere elever 😊

Rigtig god kÞreskole

Rigtig god kÞreskole tog kÞrekort her for omkring 10 Ã¥r siden og hÃ¥ber pÃ¥ at tage motorcykel kÞrekort der indenfor det nÊste Ã¥r ☺👍🏌

KÊmpe anbefaling

Jeg tog mit kÞrekort hos Frisdal kÞreskole tilbage i 2024, jeg havde den bedste oplevelse og kan ikke anbefale andre end dem! De giver tid til hver enkel elev, er sÞde og omsorgsfulde!! Man har altid et godt grin lige meget hvilken kÞrelÊrer man vÊlger

2025幎4月8日
自発的なレビュヌ

Alt hvad man kunne Þnske sig af en kÞreskole

Hele teamet hos Frisdal KÞreskole, er alt hvad man kan drÞmme om. De er yderst professionelle og er blandt de få, der er mere end villige, til at gå det ekstra skridt for sine elever.
De er også blandt de få, der har rigtig god succes med at hjÊlpe elever, der måske måtte have nogle ekstra udfordringer med i bagagen.
Jeg har både vÊret kunde og tilknyttet huset i ca. 15 år, og har altid kun kunne helhjertet anbefale dem.

Én ting der virkelig skinner igennem ved Frisdal KÞreskole er, at de brÊnder for deres fag, og er yderst pasionerede for deres erhverv sÃ¥vel som deres elever.

自発的なレビュヌ

Den fedeste oplevelse at tage kÞrekort

Den fedeste oplevelse at tage kÞrekort ved Frisdahl! Jeg kÞrte med Brian, som er den fedeste og sjoveste gut 😁💪🏌
Alle kÞrelÊre er friske folk, med godt grin og en helvedes masse dÃ¥rlige jokes 😜 dog en masse tÃ¥lmodighed!! Og bare vandvittig dygtig til deres arbejde

2024幎6月10日

Fantastisk kÞreskole!

Fantastisk kÞreskole!
Jeg kan varmt anbefale at tage kÞrekort hos Frisdal KÞreskole. Dygtige, venlige og behagelige kÞrelÊrere skaber en tryg og lÊrerig oplevelse. Derudover er booking af kÞretimer, teoriprÞve og kÞreprÞve hurtig og problemfri. 💪🏻

Tak for en super god oplevelse! 🚗💚

2025幎1月29日
自発的なレビュヌ

En fantastisk oplevelse at tage

En fantastisk oplevelse at tage trailerkort hos Thomas. Thomas er supergod til at give en ro og tro på sig selv, selvom man er nervÞs og tvivler på sig selv efter en rigtig dårlig oplevelse hos en anden kÞrelÊrer, hvor jeg dumpede. Efter 2 lektioner hos Thomas bestod jeg prÞven.

2024幎11月14日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ