Fantastisk kÞreskole! SÃ¥ gode og positive folk i firmaet, hvor stemningen er positiv, med plads til sjov og ballade! En ren fornÞjelse at skulle tage mc kÞrekort ved sÃ¥ professionelle og kompetente me... ãã£ãšèŠã
Hele teamet hos Frisdal KÞreskole, er alt hvad man kan drÞmme om. De er yderst professionelle og er blandt de fÃ¥, der er mere end villige, til at gÃ¥ det ekstra skridt for sine elever. De er ogsÃ¥ b... ãã£ãšèŠã
Jeg har personligt haft to bÞrn igennem hos jer og har yderligere gennem mit arbejde i STU Ãblehaven hjulpet to elever med forskellige personlige udfordringer gennem jeres forlÞb og alle med succes ðª... ãã£ãšèŠã
Jeg vil virkelig anbefale Frisdal KÞreskole. Jeg har kÞrt med Carina og har vÊret oven ud tilfreds. Hun er super dygtig og tager dig med rundt alle de steder, hvor der kan vÊre faldgruber. Hun er... ãã£ãšèŠã
Jeg vil virkelig anbefale FrisdalâŠ
Jeg vil virkelig anbefale Frisdal KÞreskole.
Hun er meget pÊdagogisk, har lang erfaring og er god til at se elevens svaghed og styrker og arbejde ud derfra. Virkelig dygtig kÞrelÊrer!
SeriÞs og professionel kÞreskole
SeriÞs og professionel kÞreskole, som tager eleverne og undervisningen seriÞst. Har taget MC kort, og underviseren har taget sig af alt det praktiske, så man bare skal mÞde op og koncentrere sig om at blive undervist. Og Ingen ekstra udgifter eller tillÊg som man pludselig skal betale.