PARK by Karina レビュー 114

TrustScore 5段階評価の4.5

4.7

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

En vildt god oplevelse hos Camilla - og kommer nu fast hos hende som kunde. Der skulle tilløb til at tage til en ny frisør, da jeg flyttede til Aarhus - men jeg fortryder det ikke et sekund. Jeg v... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Havde en rigtig god oplevelse! Fik behandling af Emma med reflekser, glossing og klipning, og Karina kom med gode inputs undervejs. Alle var meget søde og de var meget dygtige. Snakkede med mig omkrin... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Rigtig flot farvning og klipning! Perfekt pandehår og farvning der ser naturlig lyst ud👌🏼 Efter lidt snak frem og tilbage og afprøvning, ramte Camilla helt plet ift. de tanker jeg havde gjort mig... もっと見る

企業情報

1. 美容院
  2. ヘア エクステ技術者
  3. 毛髪製品店
  4. ユニセックス 美容院

当該企業による記述

Hos Frisør Karina har vi en bred vifte af viden og forstår vigtigheden af, at vi hele tiden udvikler os. Karina er uddannet i London, Los Angeles og i Danmark og har arbejdet i udlandet i mere end 10 år, hvoraf de 5 år i Los Angeles, hvor hun har undervist for Goldwell i farveteori, farvekorrektion samt specialfarvning. Karina har endvidere været konkurrencefrisør i London i 5 år, hvor Vidal Sassoon har haft stor indflydelse i form af kurser. Hos Frisør Karina har vi en passioneret nysgerrighed for faget og elsker udviklingen i vores arbejde. Derfor bruger vi som team meget tid på at træne. Salonens filosofi er i bund og grund en meget trænet tilgang til klipninger og farvninger, hvor vi taler meget om, hvad vi hver især ser i vores gæst i stolen, før vi starter en behandling. Salonens filosofi er at sikre en god forudgående dialog for altid at afdække kundens ønsker og muligheder, inden vi starter en behandling. Salonens klippeteknikker er udviklet til at skabe form, personlighed, klædelighed og fremme det bedste i hårets struktur. Vi har både dig og miljøet i fokus, og derfor anvender vi kun de bedste og mest miljøvenlige produkter på markedet.

4.7

ネガティブなレビューに回答していません

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち5の評価

En vildt god oplevelse hos Camilla

En vildt god oplevelse hos Camilla - og kommer nu fast hos hende som kunde.
Der skulle tilløb til at tage til en ny frisør, da jeg flyttede til Aarhus - men jeg fortryder det ikke et sekund. Jeg vil endda gå så langt at sige, at hun er væsentligt bedre end min gamle frisør igennem mange år.

Value for money. Dejlig service og skønne snakke med Camilla. Altid i trygge hænder. Mine varmeste anbefalinger. Ser allerede frem til næste besøg.

2026年2月23日
5つ星のうち5の評価

I had the best makeover at this place

I had the best makeover at this place. From a previous hairdresser appointment, I had a harsh boarder between my own colour and really bad made highlights. I thought there is no way to make it better, but Karina showed me, that it’s possible. My hair looks super healthy now and the maintenance will be low. I couldn’t feel better, after so many bad experiences with other hairdressers.

2026年1月16日

Perfekt service!!!

Perfekt service!!!

Jeg blev mødt af Sarah, som bar et kæmpe smil, og som var en perfekt samtalepartner til alverdens. Alt gik perfekt, og man kunne trygt lukke øjnene uden at frygte en eneste fejl fra Sarahs part. Kæmpe anbefaling herfra, og jeg kommer helt sikkert tilbage de næste mange gange.

2025年12月3日
5つ星のうち5の評価

Dejligste julegave til mig selv ♥️

Den dejligste julegave til mig selv ♥️
Så fik jeg nyt smukt og dejligt hår, blev farvet og klippet af Karina og mit hår er bare så smukt med den flotteste farve og den smukkeste nuance fra en meget mørk og udbrudt bund.

Jeg fik desuden farve bryn og vipper, som kun Karina kan gøre, de er så smukkere og formen er helt fantastisk. Jeg er så glad for mit nye “julehår” en kæmpe tak for det så flotte resultat. Super professionelt ville give seks stjerner hvis jeg kunne ♥️

De Aller varmeste anbefalinger fra mig ♥️

Sanne

2025年12月2日
5つ星のうち5の評価

Første gang hos denne frisør

Første gang hos denne frisør, men har besøgt andre PARK frisører i andre byer og det er altid en god oplevelse!

Fik farvet den lækreste kobberfarve og klippet en smuk frisure hos Lykke, deres juniorstylist, og hun lyttede og forstod alle mine ønsker og kom med så gode input selv. Har aldrig fået et så sindssygt smukt resultat som jeg fik i dag❤️

Udover den gode stemning og gode behandling, har PARK også altid de lækreste produkter😻

2025年10月14日
5つ星のうち5の評価

Dygtig stylist og frisør på Trøjborg

Jeg er blevet klippet mange forskellige steder i Århus men Karina er blevet min go-to. Hun er enormt dygtig til at klippe former og style det der passer godt til ens ansigt, og jeg har haft både kort, page og langt hår. En lille frisør hvor man kommer hinanden ved og altid bliver taget godt imod☺️

2025年9月16日
5つ星のうち5の評価

Sikke en service og ekspertise

Sikke en service og ekspertise! Jeg havde en lidt vild idé om at få farvet mit hår(jeg er sorthåret), det eneste jeg gjorde var at vise et billede, og Karina nailede den 100%! Plus den lækre chokolade og hyldeblomstsaft var alt klasse! Kan 100% anbefales.

2025年10月2日

Første besøg hos Frisør Karina

Første besøg hos Frisør Karina. Selvom salonen er lille er stemning og fagligheden stor. Personalet er søde ved os kunder men bestemt også overfor hinanden. Er super tilfreds med resultatet - og kommer helt sikkert tilbage.

2025年9月12日
5つ星のうち1の評価

Gir man en god anmeldelse, får man 1/2 pris på et hårprodukt ved næste aftale!

Jeg var i salonen for første gang og havde fået tid hos Karina. Hun var en frisør af få ord og så noget mut ud, så jeg indlod ikke en samtale udover, at jeg beskrev, hvilke ønsker jeg havde og hvilke jeg bestemt ikke havde.
Resultatet blev, det jeg bestemt ikke ønskede nemlig rødt skær i mørk farve.
Jeg var senere forbi for at udtrykke min skuffelse og sagde nej til et nyt forsøg!

2025年3月31日

Elsker jeres lille frisørsalon

Elsker jeres lille frisørsalon. Aldrig fået så god farve og klipning før. Mit hår er markant sundere her efter tre klipninger/farvninger. Supergod service, god stemning, professionel og personlig behandling på en gang. Helt klart alle pengene værd. Min mand er også blevet glad for at blive klippet hos jer.

2025年8月14日

Altid tilfreds

Jeg er blevet klippet og fået farvet mit hår i over 5 år hos Karina og går altid derfra meget tilfreds. Både hvad angår klipning, farvning og farvning af øjenvipper. Jeg er blevet klippet og farvet af enten Karina eller Emma og kan stærkt anbefale dem begge.

2025年8月13日
5つ星のうち5の評価

Flot balayage og god service af Sarah

Jeg fik lavet balayage af Sarah, og resultatet blev super flot og naturligt. Hun lyttede virkelig til mine ønsker og bekymringer, og var en stor hjælp og god sparringspartner inden behandlingen – især fordi det var første gang, jeg skulle have farvet hår. Jeg er super tilfreds med både oplevelsen og det endelige resultat. Stor ros til Sarah!

2025年8月7日

Trustpilot エクスペリエンス