Fruentimmerture byvandring KÞbenhavn レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

En oplysende rigtig fin rundtur i KÞbenhavns gader med kvinder som frontfigurer. En pÃ¥mindelse om at mÊnd har skrevet historien, men at kvinder ogsÃ¥ har levet i alle de Ã¥r der er gÃ¥et. Book en tur de... もっず芋る

En unik oplevelse venter pÃ¥ dig med Fruentimmerture gennem KÞbenhavn's historie. Dyk ned i fortÊllingerne om stÊrke kvinder, fra fiskerpiger og glÊdespiger til historiske bedrifter, der har formet b... もっず芋る

䌁業が回答したした

Horror med happy end/Pigen med nÃ¥len. Det var ikke bare en byvandring, det var en historisk oplevelse med et solidt skud humor og attitude! Vi var afsted pÃ¥ familietur her til aften, og Dorthe – v... もっず芋る

䌁業が回答したした

Det var anden gang, jeg var afsted pÃ¥ Fruentimmertur. Denne gang havde jeg manden min- samt min sÞster og hendes mand med. Vi havde en skÞn og meget “intim” tur da vi kun var fire. Dorte er en dygt... もっず芋る

䌁業情報

1. プロず趣味の協䌚
  2. 䌁業むベント サヌビス
  3. カルチャヌツアヌ提䟛業者
  4. 史孊䌚
  5. 図曞通
  6. プロムナヌド

圓該䌁業による蚘述

Fruentimmerture tager dig med på byvandring rundt i det gamle KÞbenhavn, hvis historie er magelÞs og uden sidestykke. Og kender du ikke KÞbenhavns historie , så er det måske på tide? Den er jo trods alt en del af din DNA ;-) På mine byvandringer er der altid et sÊrligt fokus på kvindernes historie, som ikke hidtil er blevet fortalt, så nu kan både mÊnd og kvinder spejle sig og der er dobbelt så meget at fortÊlle om på firmaturen, jubilÊet, fÞdselsdagen, mandeaftenen, tÞseturen, teambuilding dagen. Vi skrÊddersyer gerne private byvandringer og/eller du kan komme på åbne ture. Chek hjemmesiden Fruentimmerture.dk

優良

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 14ä»¶

レビュヌを曞く

Medrivende fruentimmertur med Dorte Persson

En tur gennem det gamle KÞbenhavn med Dorte Persson som formidler er virkelig en rundtur, man ikke glemmer. Dortes store viden og fortÊllekunst, der blev båret af humor og talent for teater gjorde den ekstra mindevÊrdig.

2026幎3月28日

Fruentimmerture byvandring KÞbenhavn からの回答

Tak for din fine anmeldelse - jeg håber vi ses en anden gang :-)

En fabelagtig Fruentimmer byvandring

En fabelagtig Fruentimmer byvandring. Dorte er en super dygtig storyteller med stor historiekendskab, skÊve fortÊllinger og fortalt med både seriÞsitet og humor.
Jeg skal bestemt på flere af Dortes byvandringer.

2026幎2月28日

Fruentimmerture byvandring KÞbenhavn からの回答

Hvor er det bare godt at hÞre - vi ses. Tusind tak !

Fantastisk historieformidling med humor og hygge

Dorte er bare den bedste guide i KÞbenhavns historie! Byvandringerne er altid fulde af spÊndende historier med finurlige koblinger til nutiden, kendte personer og ordsprog, man pludselig ser i et nyt lys. Og fruentimmerture er IKKE kun for fruentimmere, men for ALLE. Mine varmeste anbefalinger!

2026幎2月14日

Fruentimmerture byvandring KÞbenhavn からの回答

Wow hvor skÞnt at hÞre ... spred enelig budskabet blandt dine venner. Vi ses :-)

SkÞn tur

SkÞn tur! Gode historier, godt fortalt. Ikke for kort, ikke for lang - men lige tilpas.
Kan varmt anbefales.

2026幎1月23日

tusind tak :-)

Tak for gode byvandringer..

Jeg har nu vÊret på 2 Fruentimmer-ture med Dorte. Begge ture har vÊret en fornÞjelse. Du kan din historie og formidler den på en spÊndende, levende og humoristisk måde. Man går hjem med flere aha-oplevelser og gode historier på fortidens ordsprog og det gamle KÞbenhavn.
Stor anbefaling herfra :)

2025幎9月15日

Og måske vi ses på denn 3 tur? Tusind tak

En fantastisk sjov og lÊrerig oplevelse

En fantastisk sjov og lÊrerig oplevelse at blive guidet igennem det gamle middelalder - KÞbenhavn og fÃ¥ fortalt et vÊld af spÊndende historiske fortÊllinger om bydele, personer og de udtryk vi stadig bruger i vores sprog og som er opstÃ¥et i KÞbenhavns gamle gader. SÅ interessant 👏..og sÃ¥ med fokus ogsÃ¥ pa kvindernes historie!
Wow 👍

2025幎8月23日

Fruentimmerture byvandring KÞbenhavn からの回答

Hej Kirsten Tak for din feedback - så dejligt at du kan lide byens fortÊllinger og forstår at vÊrdsÊtte såvel det sproglige som det sÊrlige perspektiv på kvindernes fortÊllinger. SkÞÞnt at vÊre guide for dig og dine, jeg håber i havde en rigtig dejlig dag .

Fantastisk tur

Fantastisk tur. Kan varmt anbefales⭐⭐⭐⭐⭐

2025幎8月9日

Tak Yvonne :-)

Gad godt en tur mere.

God intro, god stemme, gode historier, gode nye vinkler på mit elskede KÞbenhavn. Velsignet af giodt vejr.
Gad godt en tur mere.
Men hvad hed bÞdlen? Det er mit sidste spÞrgsmÃ¥l 🀣

2025幎8月8日

Fruentimmerture byvandring KÞbenhavn からの回答

Ja nemlig "dit elskede KÞbenhavn". Det er skÞnt med tilhÞrsfÞlelse til sin by. Tak for roserne Maja og du er SÅ velkommen. Jeg har 9 ture du kan vÊlge imellem , sÃ¥ mon ikke vi ses :-) BÞddelen hed sigurd den Grusomme og havde klap fÃ¥r Þjet og lus i skindpelsen ;-)))

Dorte var en meget kompetent og levende

Dorte var en meget kompetent og levende fortÊller, og hun var god til at kombinere fakts og små anekdoter på en måde, så man både fÞlte sig underholdt og oplyst .
Turen hed : “ Danner, darlings og dygtige damer “, og kan kun anbefales .

2025幎7月5日

Fruentimmerture byvandring KÞbenhavn からの回答

KÊre Heidi - tak for din anbefaling , det glÊder mig meget at du fik noget godt ud af turen :-)

Horror med happy end/Pigen med nålen.

Horror med happy end/Pigen med nålen.

Det var ikke bare en byvandring, det var en historisk oplevelse med et solidt skud humor og attitude! Vi var afsted pÃ¥ familietur her til aften, og Dorthe – vores sprudlende ‘story teller’, leverede den ene vilde historie efter den anden med bÃ¥de skarphed og charme. Hun havde vores opmÊrksomhed fra fÞrste minut, og det var langt fra tÞrre datoer og stÞvede Ã¥rstal. Der blev grinet, quiz’et og kastet om sig med fun facts, vi aldrig anede fandtes om vores egen by. Det var lÊrerigt uden at vÊre belÊrende, og underholdende pÃ¥ den der mÃ¥de, hvor man ikke opdager, man faktisk lÊrer noget. Vi gÞr det helt klart igen! Nye historier, nye grin
 og mÃ¥ske lidt revanche i quizzen! ;-)

2025幎6月25日

Fruentimmerture byvandring KÞbenhavn からの回答

Hej Camilla ... juhu tak for skÞnne ord , fedt at du fik KÞbenhavn ind under huden :-)

Meget spÊndende og underholdende

Meget spÊndende og underholdende. Gode historier som man ellers ikke lige får. Vi vil gerne komme igen. Hilsen mor og voksen datter

2025幎6月25日

Fruentimmerture byvandring KÞbenhavn からの回答

Hej Sophie - tak for din feedback. Jeg elsker mor og datter gÊster :-)

Byvandring “Frem med sjoveren”

Som led i en fÞdselsdagsgave var vi pÃ¥ Fruentimmertur med overskriften “Frem med sjoveren”.
Dorthe, du gav os en rigtig sjov formiddag, med gode historier. Du er en fantastisk fortÊller, og vi kommer med garanti igen 👏

2025幎5月16日

Fruentimmerture byvandring KÞbenhavn からの回答

Tusind tak for de fine ord - jeg glÊder mig til at se jer igen :-)

LÊrerig og sjov tur

Vi var fire veninder afsted på Assistensen med Dorte. Hun er en utrolig god fortÊller, sjov og underholdende og vi var alle meget begejstrede. Vi skal helt sikkert prÞve flere af hendes rundvisninger og giver hende de varmeste anbefalinger.

2025幎5月3日

Fruentimmerture byvandring KÞbenhavn からの回答

Super dejligt at i nÞd turen. Tak for din feedback :-)

Kvindehistorie på rundtur i hovedstsden

Se hovedstadens middelalderby gennem fruentimmernes Þjne op gennem tiderne og få en helt anden kvindehistorie end du har hÞrt den fÞr.
STOR anbefaling herfra.

2025幎4月26日

Fruentimmerture byvandring KÞbenhavn からの回答

Tusind tak Lotte , for at give mig gode ord med på vejen:-)

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。