En oplysende rigtig fin rundtur i KÞbenhavns gader med kvinder som frontfigurer. En pÃ¥mindelse om at mÊnd har skrevet historien, men at kvinder ogsÃ¥ har levet i alle de Ã¥r der er gÃ¥et. Book en tur de... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
En unik oplevelse venter pÃ¥ dig med Fruentimmerture gennem KÞbenhavn's historie. Dyk ned i fortÊllingerne om stÊrke kvinder, fra fiskerpiger og glÊdespiger til historiske bedrifter, der har formet b... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Horror med happy end/Pigen med nÃ¥len. Det var ikke bare en byvandring, det var en historisk oplevelse med et solidt skud humor og attitude! Vi var afsted pÃ¥ familietur her til aften, og Dorthe â v... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Det var anden gang, jeg var afsted pÃ¥ Fruentimmertur. Denne gang havde jeg manden min- samt min sÞster og hendes mand med. Vi havde en skÞn og meget âintimâ tur da vi kun var fire. Dorte er en dygt... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
- ãããšè¶£å³ã®åäŒ
- äŒæ¥ã€ãã³ã ãµãŒãã¹
- ã«ã«ãã£ãŒãã¢ãŒæäŸæ¥è
- å²åŠäŒ
- 峿žé€š
- ããã ããŒã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Fruentimmerture tager dig med på byvandring rundt i det gamle KÞbenhavn, hvis historie er magelÞs og uden sidestykke. Og kender du ikke KÞbenhavns historie , så er det måske på tide? Den er jo trods alt en del af din DNA ;-) På mine byvandringer er der altid et sÊrligt fokus på kvindernes historie, som ikke hidtil er blevet fortalt, så nu kan både mÊnd og kvinder spejle sig og der er dobbelt så meget at fortÊlle om på firmaturen, jubilÊet, fÞdselsdagen, mandeaftenen, tÞseturen, teambuilding dagen. Vi skrÊddersyer gerne private byvandringer og/eller du kan komme på åbne ture. Chek hjemmesiden Fruentimmerture.dk
é£çµ¡å
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Interessant og underholdende indblik iâŠ
Interessant og underholdende indblik i fortidens kbh..sjove fortÊllinger om hor hurlumhej og handel..
Fantastisk fortÊller med god energi.
Fantastisk fortÊller med god energi.
BlåstrÞmper, RÞdstrÞmper og NetstrÞmper
BlåstrÞmper, RÞdstrÞmper og NetstrÞmper. Fantastisk oplevelse. Vi var en gruppe på 10 personer fra arbejde, som havde tilmeldt os ovenstående tur 1. maj. Virkelig en god oplevelse på alle parametre: underholdning, arkitektur, historie, kvindehistorier
En oplysende rigtig fin rundtur iâŠ
En oplysende rigtig fin rundtur i KÞbenhavns gader med kvinder som frontfigurer. En påmindelse om at mÊnd har skrevet historien, men at kvinder også har levet i alle de år der er gået.
Book en tur det fortryder du ikke ð
Medrivende fruentimmertur med Dorte Persson
En tur gennem det gamle KÞbenhavn med Dorte Persson som formidler er virkelig en rundtur, man ikke glemmer. Dortes store viden og fortÊllekunst, der blev båret af humor og talent for teater gjorde den ekstra mindevÊrdig.

En fabelagtig Fruentimmer byvandring
En fabelagtig Fruentimmer byvandring. Dorte er en super dygtig storyteller med stor historiekendskab, skÊve fortÊllinger og fortalt med både seriÞsitet og humor.
Jeg skal bestemt på flere af Dortes byvandringer.

Fruentimmerture byvandring KÞbenhavn ããã®åç
Fantastisk historieformidling med humor og hygge
Dorte er bare den bedste guide i KÞbenhavns historie! Byvandringerne er altid fulde af spÊndende historier med finurlige koblinger til nutiden, kendte personer og ordsprog, man pludselig ser i et nyt lys. Og fruentimmerture er IKKE kun for fruentimmere, men for ALLE. Mine varmeste anbefalinger!

SkÞn tur
SkÞn tur! Gode historier, godt fortalt. Ikke for kort, ikke for lang - men lige tilpas.
Kan varmt anbefales.

Fruentimmerture byvandring KÞbenhavn ããã®åç
Dejlig tur i KÞbenhavn fyldt med sjoveâŠ
Dejlig tur i KÞbenhavn fyldt med sjove og spÊndende fortÊllinger

Fruentimmerture byvandring KÞbenhavn ããã®åç
Tak for gode byvandringer..
Jeg har nu vÊret på 2 Fruentimmer-ture med Dorte. Begge ture har vÊret en fornÞjelse. Du kan din historie og formidler den på en spÊndende, levende og humoristisk måde. Man går hjem med flere aha-oplevelser og gode historier på fortidens ordsprog og det gamle KÞbenhavn.
Stor anbefaling herfra :)

Super underholdende og anderledesâŠ
Super underholdende og anderledes byvandring. Vi napper helt sikkert nogle flere fortÊllinger. Jette

Fruentimmerture byvandring KÞbenhavn ããã®åç
En fantastisk sjov og lÊrerig oplevelseâŠ
En fantastisk sjov og lÊrerig oplevelse at blive guidet igennem det gamle middelalder - KÞbenhavn og fÃ¥ fortalt et vÊld af spÊndende historiske fortÊllinger om bydele, personer og de udtryk vi stadig bruger i vores sprog og som er opstÃ¥et i KÞbenhavns gamle gader. SÃ
interessant ð..og sÃ¥ med fokus ogsÃ¥ pa kvindernes historie!
Wow ð

Fantastisk tur
Fantastisk tur. Kan varmt anbefalesâïžâïžâïžâïžâïž

Gad godt en tur mere.
God intro, god stemme, gode historier, gode nye vinkler på mit elskede KÞbenhavn. Velsignet af giodt vejr.
Gad godt en tur mere.
Men hvad hed bÞdlen? Det er mit sidste spÞrgsmÃ¥l ð€£

Fruentimmerture byvandring KÞbenhavn ããã®åç
Dorte var en meget kompetent og levendeâŠ
Dorte var en meget kompetent og levende fortÊller, og hun var god til at kombinere fakts og små anekdoter på en måde, så man både fÞlte sig underholdt og oplyst .
Turen hed : â Danner, darlings og dygtige damer â, og kan kun anbefales .

Fruentimmerture byvandring KÞbenhavn ããã®åç
Horror med happy end/Pigen med nålen.
Horror med happy end/Pigen med nålen.
Det var ikke bare en byvandring, det var en historisk oplevelse med et solidt skud humor og attitude! Vi var afsted pÃ¥ familietur her til aften, og Dorthe â vores sprudlende âstory tellerâ, leverede den ene vilde historie efter den anden med bÃ¥de skarphed og charme. Hun havde vores opmÊrksomhed fra fÞrste minut, og det var langt fra tÞrre datoer og stÞvede Ã¥rstal. Der blev grinet, quizâet og kastet om sig med fun facts, vi aldrig anede fandtes om vores egen by. Det var lÊrerigt uden at vÊre belÊrende, og underholdende pÃ¥ den der mÃ¥de, hvor man ikke opdager, man faktisk lÊrer noget. Vi gÞr det helt klart igen! Nye historier, nye grin⊠og mÃ¥ske lidt revanche i quizzen! ;-)

Meget spÊndende og underholdende
Meget spÊndende og underholdende. Gode historier som man ellers ikke lige får. Vi vil gerne komme igen. Hilsen mor og voksen datter

Byvandring âFrem med sjoverenâ
Som led i en fÞdselsdagsgave var vi pÃ¥ Fruentimmertur med overskriften âFrem med sjoverenâ.
Dorthe, du gav os en rigtig sjov formiddag, med gode historier. Du er en fantastisk fortÊller, og vi kommer med garanti igen ð

LÊrerig og sjov tur
Vi var fire veninder afsted på Assistensen med Dorte. Hun er en utrolig god fortÊller, sjov og underholdende og vi var alle meget begejstrede. Vi skal helt sikkert prÞve flere af hendes rundvisninger og giver hende de varmeste anbefalinger.

Fruentimmerture byvandring KÞbenhavn ããã®åç
Kvindehistorie på rundtur i hovedstsden
Se hovedstadens middelalderby gennem fruentimmernes Þjne op gennem tiderne og få en helt anden kvindehistorie end du har hÞrt den fÞr.
STOR anbefaling herfra.

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹