Byvandring i København レビュー

TrustScore 5段階評価の5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Byens baggårde 2.0 10/7 Det var en utroligt dejlig tur rundt til de mange flotte og specielle baggårde. John er med sin entusiasme og store fortælleglæde med til at gøre sine tilhørere meget opmærkso... もっと見る

5つ星のうち4の評価

Virkelig god byvandring med Bente, som var vores fantastiske guide. Vi fik meget ud af turen og lærte nye spændende ting om Københavns gader, stræder og baggårde. Bente var meget en inspirerende, dygt... もっと見る

企業情報

1. 観光ツアー代理店
  2. カルチャーツアー提供業者
  3. 野外活動の主催者
  4. 高齢者センター
  5. 観光案内所

当該企業による記述

Vores smukke hovedstad, er fuld af fantastiske historier, som hver på sin måde skaber den by og dynamik, som millioner af turister hvert år ønsker at være en del af. Jeg elsker at gå på opdagelse i byens skjulte kroge, glemte baggårde, finde anekdoter og historiske særheder frem, som jeg glæder mig til at dele med Jer.

連絡先

過去12か月のレビュー数: 212

レビューを書く

Byens baggårde 2.0

Byens baggårde 2.0
10/7 Det var en utroligt dejlig tur rundt til de mange flotte og specielle baggårde. John er med sin entusiasme og store fortælleglæde med til at gøre sine tilhørere meget opmærksomme på både de store linjer og de små detaljer. Han evner at holde sine gæsters medvirken fanget hele vejen rundt.

2026年7月10日

Byvandring i København からの回答

Godt at høre, Anna Margrethe!

5つ星のうち5の評価

Personlig og interessant tur om forlystelserne på Frederiksberg

Rundviseren fortalte levende og uden manuskript. Da han kender det hele så godt, blev det en meget personlig og interessant rundvisning. Han var åben for spørgsmål og fortalte også gerne derudfra. Afslutning med meget lækkert smørrebrød på “Frederik en Vl”.
Turen kan stærkt anbefales.

2026年7月9日

Byvandring i København からの回答

Hvor er vi glade for at høre det, Henny - tak!

En rigtig god oplevelse

En rigtig god oplevelse
Vi havde en dejlig tur med Mia som guide - meget interessante steder, gode fortællinger. Mia har en god fortælle evne, der tydeligt er funderet på en god og bred baggrundsviden.

Mange tak, Berit!

5つ星のうち5の評価

En hyggelig og god oplevelse

En hyggelig og god oplevelse at være med på byvandring. Vores guide Mia var meget engageret og delte ud af hendes store viden om de gamle baggårde m.m.
Denne tur kan helt klart anbefales.

Byvandring i København からの回答

Det er vi meget glade for at høre, Frieda!

Dette var min 2

Dette var min 2. tur med John som guide igennem København. Jeg anbefaler på det varmeste turen rundt i det København som jeg tror jeg kender, men hvor der er en del baggårde og lommer som jeg ikke anede eksistensen af. John er en fabelagtig historiefortæller udi relevante facts og uden at fortabe sig i for mange detaljer. Han taler højt og tydeligt.

Byvandring i København からの回答

Lige som det skal være - tusinde tak for din flotte feed back, Susie!

5つ星のうち1の評価

Da vi var mange

Da vi var mange , kunne jeg ikke rigtig høre var det blev sagde . Fik ikke noget ud af det og valgte at forlade turen. 👎😢

Byvandring i København からの回答

Kære Jenny. Det er vi naturligvis rigtig kede ad at høre. Vi er sikre på, at du nævnte det til guiden og i øvrigt stillede dig helt op ved siden af hende. Alligevel vil vi gerne tilbyde dig at komme med på en anden tur - med en anden guide, du måske bedre kan høre. Kontakt os derfor venligst på vores e-mail: info@byvandring-i-kbh.dk så vi kan finde en dato sammen som passer dig. Vi ser frem til at kunne give dig en god oplevelse!

Fantastisk

Fantastisk planlagt, hvor man får set og oplevet meget, hvad man har passeret gennem mange år. Sproget var flydende og med humor. For os en så stor oplevelse at vi er med på "del 2", som fortsætter ugen efter, hvor første del endte.

Byvandring i København からの回答

Kære S.E. Andersen. Det er vi meget glade for at høre!

5つ星のうち4の評価

God tur med en meget indlevende guide

God tur med en meget indlevende guide, der kendte sit stof og fortalte med så smittende begejstring, at jeg fik lyst til selv at bore mere ned i historien omkring Carlsberg.

2026年6月29日

Dejligt at høre, Ingelise

5つ星のうち5の評価

Hyggelig og interessant tur med den bedste guide

Som altid en rigtig dejlig oplevelse med min favorit guide Thomas Warburg. Denne gang var det Christianshavn rundt Virkelig hyggelig og meget interessant tur
Thomas har så meget at fortælle og han gør det på en yderst behagelig måde
Glæder mig til næste gang

Byvandring i København からの回答

Ja, Thomas er super dygtig. Mon du har været med på alle hans ture hos os: Kulørte Kødbyen, Jernbanebyen, og indimellem, Carlsbergbyen?

Rigtig fin tur

Rigtig fin tur, hvor vores guide Thomas(?) delte ud af sin viden om Christianshavns spændende historie.

2026年7月4日

Byvandring i København からの回答

Kære Grethe. Ja, Thomas kan sit kram. Tak for din anmeldelse!

5つ星のうち5の評価

Thomas var en rigtig go fortæller

Thomas var en rigtig go fortæller, var opmærksom på alle var med og ikke stod i vejen for trafikken. Ydermere var han rigtig god til at finde skyggepladser til os, så vi på nok årets varmeste dag kunne få en pause fra solen mens han fortalt historier.

2026年6月20日

Byvandring i København からの回答

Kære Jane. Ja, det var en meget varm dag! Dejligt, at I nød turen!

God og spændende byvandring

God og spændende byvandring: Charmerende Christianshavn.
Super guide - Thomas - som gjorde min mand og jeg klogere på mange ting.
Vi kunne virkelig høre, hvor meget Thomas brænder for disse byvandringer.
Han var super god til at få alle samlet hvert sted, inden han gik i gang med at fortælle 👍.

2026年6月27日

Mange tak, Lone

5つ星のうち5の評価

Vi var med Bente rundt i Københavns…

Vi var med Bente rundt i Københavns gemte gyder og pragtfulde passager - og vi havde en fantastisk tur!
Bente var en fantastisk formidler og delte mange gode historier undervejs. Vi kommer helt sikkert til også at prøve de andre ture!

2026年6月25日

Dejligt at høre, Kristina

5つ星のうち5の評価

Annette var en utrolig dygtig formidler…

Annette var en utrolig dygtig formidler og historiefortæller. Vi var desværre forsinket grundet trafikudfordringer, men Annette gav sig tid bagefter til at fortælle om det vi havde misset, og så kunne vi selv gå ruten.

2026年6月20日

Byvandring i København からの回答

Godt, det lykkedes, at finde resten af gruppen!

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。