Frosne fastelavnsboller i Fru Lund i Meny i Bogense Tilbud en for 28kr og 2 for 55 kr. Valgte 2 og skulle betale 58 kr. Fik dog de 3 kroner retur efter jeg kommenterede pÃ¥ dette. Da vi kommer h... ãã£ãšèŠã
Har altid kÞbt dejlige rundstykker med salt eller majs til sÞndagsmorgenbordet og ind i mellem velsmagende kage hos Fru Lund i Seden. Altid sÞde og hjÊlpsomme i butikken. Fantastisk brunsviger!!! Kon... ãã£ãšèŠã
DesvÊrre ikke spÊndende Har vÊret vÊk fra byen 5 Ã¥r og husker Fru Lund som sÊlgende dejligt og godt brÞd.. Det var det desvÊrre ikke i dag. Mystisk stemning i butikken i Seden, meget triste forsk... ãã£ãšèŠã
Frosne fastelavnsboller i Seden
KÞbte den 12-2-2026 to fastelavnsboller med flÞde ved Fru Lund i Seden.
Kom hjem og kunne sÃ¥ konstatere at den ene var frossen ð± FlÞden / cremen inde midt i fastelavnsbollen var frossen. Men sÃ¥ kan man jo tÊnke over hvor frisklavet sÃ¥dan en er ð¥Ž
Frosne fastelavnsboller i Fru Lund iâŠ
Frosne fastelavnsboller i Fru Lund i Meny i Bogense
Tilbud en for 28kr og 2 for 55 kr. Valgte 2 og skulle betale 58 kr. Fik dog de 3 kroner retur efter jeg kommenterede på dette.
Da vi kommer hjem og skal sÊtte tÊnderne i sagerne, må vi konstatere at selve bollen var helt tÞr og gik fra hinanden, da man endelig fik gaflen igennem. Selve cremen og flÞden var fossen.
Ikke den beste oplevelse - de blev spist. Men ikke fordi de smagte godt, men fordi de var dyre.
Eeeeeelsker
Elsker fru Lund rundstykker isÊr deres håndvÊrker kÞbt i Bellinge
Dårlig behandling og ingen forståelse.
Nu forstår jeg, hvorfor Fru Lund har så dårlige anmeldelser.
BesÞgte bageriet ved havnen i Odense i dag. Min kone og jeg valgte tilbudet med rundstykke, smÞr, ost og kaffe til 60 kr.
Vi bad om opgradering fra rundstykke til specialbolle og sagde, at vi gerne ville betale merprisen på 4 kr./stk.
Fakta blev, at vi kom til at betale +20 kr./pr. person mere. Jeg spurgte til årsagen, og fik at vide, at det kostede en specialbolle med smÞr og ost.
Tilbudet gjaldt kun for alm. rundstykke, forlÞd det.
Konklusion:
De ville have, at vi betalte 80 kr. i stedet for 60 kr., fordi vi valgte et rundstykke til 4 kr. mere.
Vi forsÞgte at forklare den manglende logik og det vanvittige i, at de ville have os til at betale for 2xrundstykke/smÞr/ost hver, mod kun at få det halve.
Pigen bag disken, der virkede som ansvarlig for butikken, ville ikke forstå problemet, men sagde uden nogen forståelse, at så kunne vi da godt få det, som vi ville. Men der var det for sent!
Ingen forstÃ¥else, ingen rÃ¥dgivning, ingen smil - kun at det var nemmere for dem (âŠ) - sÃ¥ vi gik.
Fanneme uprofessionelt!
SÞde ekspedienter hos Fru Lund.
Kom frem til butikken idag den 25. juni kl. 17.26 blev modtaget med et smil fra en ekspedient som gav sig god tid til mig. Super god service og til Fru Lund til lykke med de sÞde piger i ansÊtter.
Kommer hos Fru Lund jÊvnligt
Kommer hos Fru Lund jÊvnligt, ved havnebadet i Odense. Må indrÞmme at de unge piger der er kommet er ikke sÊrligt servicemindede, ingen smil el venlige. Derudover så kan man sidde udenfor, hvis der ellers er låst op ved stolene, det er der aldrig. Det burde vÊre en fast ting ved åbningen at kÊderne fjernes så man kan sÊtte sig. Da vi bad om at få låst op, var det en meget trÊls attitude vi fik. Det kan simpelthen gÞres bedre. Op med servicen og frem med smilene.
Fru Lund reklamerer på App
Fru Lund reklamerer på App, "Mitbageri"...
RugbrÞd til œ pris onsdag...
Bestilte tirsdag, 5 rugbrÞd, til afhentning onsdag,og sagde til pigen der modtog ordren på Odense Havn, det er jo på tilbud til œ pris..
Så ville prisen vÊre 19,50..
Da jeg hentede onsdag, kostede de 25 kr.... de var ikke med i "Mitbageri" mere, siden 1. april
Da vi skulle bruge rugbrÞdene var jeg nÞd til at kÞbe dem..under brok!!!
Ringede til Tina, ansvarlig leder, i Seden dagen efter, som ville tage sig af sagen...
Reklmanen lå stadig på "Mitbageri" App
Senere blev jeg ringet op af en pige som var i havnegade, som var uforskammet, 27,50 kr var da ligegyldigt..
Nej ikke for en pensionist, og for en der har ret,,,
Hun ville ikke betale pengene retur...
Kommer der ikke mere!!!!!!!!!!! ALDRIG
Da jeg kom hjem, var reklamen der stadig, men er nu slettet den 11. april
igen jeg siger jeg vil gerne kÞbe hvisâŠ
igen jeg siger jeg vil gerne kÞbe hvis varen er fra i dag. jeg kommer hjem varen er sten hård, 100% ikke fra i dag.
Frulundbageri sÊlger gammel vare fra i går, varen er ikke frisk.
skam jer!
Ãn ting plejer at vÊre sikkert
Ãn ting plejer at vÊre sikkert: Der er en god grund til, at en trÊstamme er dyr.
Ved dagens besÞg ved Fru Lund i Meny Korup bemÊrkede jeg straks, at trÊstammerne er blevet både mindre og billigere.
Jeg tog alligevel chancen - desvÊrre.
Det er en helt igennem Êrgerlig oplevelse og der er skiftet til en trÊstamme, som er på prÊcis samme niveau som den billige fra Netto (er endda lige ved at vÊre sikker på at det ER den samme...)
Og dét er så grunde til at bagere taber terrÊn.
I giver os simpelthen efterhånden ikke grund til at stÞtte jer, og betale lidt mere for produkterne.
Jeg kÞbte nogle saltstykker som sÃ¥âŠ
Jeg kÞbte nogle saltstykker som så lovende ud, men de var simpelthen ikke til at tygge flå fra hinanden ,godt jeg ikke har forloren tÊnder så var de rÞget ud af munden.
Hold jer vÊk!!
Har tidl. vÊret ansat i dette forfÊrdelige og uforskammede foretagende. Det hele sejler bag kulisserne, uden nogen form for struktur og elendigt arbejdsmiljÞ. Har aldrig haft en vÊrre chef, som kommer kl 09 for at tage hjem kl 13, velvidende at der er et forfÊrdeligt arbejdsmiljÞ. Kollegaer der bagtaler hinanden og trist stemning er hverdag. Alt dette kan også smages i deres brÞd, kager m.m. som slet ikke er pengene vÊrd og nogle gange er 1-2 dage gammelt. KÞb for guds skyld jeres bagvÊrk et andet sted, og lad vÊr med at stÞt denne lorteforretning!!!
VÊmmelig bismag
Så blev det bekrÊftet. Det er ikke hos Fru Lund man skal handle.
Fik rundstykker i dag. De var tunge og seje, men det vÊrste var en meget ybehsgelig bismag, som vi tidligere har bemÊrket på et formbrÞd.
Trist morgenbrÞdâŠ
KÞbte forskelligt morgenbrÞd hos Bager Lund, som lige har fået et brÞdudsalg hos MENY i Bogense.
BrÞdet var sejt og tungt slet ikke sprÞdt, som man skulle forvente, når det kÞbes tidligt om morgenen. Blev virkelig skuffet, deres brÞd er ikke pengene vÊrd.
HÞj kvalitet og sÞdt personale!
Min mand kÞbte 5 hÃ¥ndvÊrkere de varâŠ
Min mand kÞbte 5 hÃ¥ndvÊrkere de var vÃ¥de nogle steder og brÊndte ovenpÃ¥. Var som gummi at tygge pÃ¥. Det var gammelt brÞd. Ãv, at I kan vÊre det bekendt.
Daggammelt brÞd
Kan jo ikke give nul stjerner. Derfor 1. Aldrig har jeg vÊret så skuffet over et rundstykke. De skriver bla. på deres pose: Der er taget udgangspunkt i traditioner, passion og kvalitet.....
Vi håber du kan se og smage forskellen og vi er meget stolte af vores brÞd....
Se ja. Det ser lÊkkert og sprÞdt ud. MEN....virkeligheden er bare at det er synsbedrag. For det var overhovedet ikke sprÞdt. NÊrmer gummiagtig og nÊsten ikke til at tykke. Vil ikke engang give det til Ênderne med fare for de vil kvÊles i stykkerne. Det mindede mere om brÞd der var daggammelt og i hvertfald ikke noget man ville vÊre stolt af.
TÊnk sig jeg vil hellere kÞbe en pose billige rundstykker i Netto end et "frisk" rundstykke.
Kommer aldrig til at kÞbe et rundstykke fra Fru Lund igen
Fru Lund
Fru Lund, Seden
På brÞdposerne står der blandt andet:
"...et bageri med traditioner for kvalitet og godt bagerhåndvÊrk...
...passion for kvalitet...
Vi håber, at du kan se og smage forskellen..."
KÞbte et brÞd 19. Maj 2023, der smagte daggammelt og som det billige BondebrÞd man kan kÞbe for 5 kr i REMA1000 som ligger 20 meter derfra.
Skorpen var faktisk OK, men brÞdet indeni var halvklÊg i toppen, hvilket for mig betyder at det ikke havde fået den rette varme og tid i ovnen.
Jeg kan desvÊrre ikke "smage forskellen" for der var ingen smag overhovedet.
For os med smagslÞg, er det tydeligt at brÞdet var noget fattigt uden smag, som skyldes at der er brugt en billig brÞdblanding.
Det er tydeligt at det er en dÞende butikskÊde uden den faglige stolthed man finder hos andre fÞdevare-fagfolk.
"Passion", "kvalitet" og "bagerhåndvÊrk" er blot ord der bruges på brÞdposerne, men komplet fravÊrende i det brÞd jeg kÞbte i butikken.
Jeg handler der ikke igen, medmindre de sÊlger ud af inventar eller bygningerne sÊlges på tvang.
Rigtig dårlig brunsviger kagemand
Rigtig dårlig brunsviger kagemand. Bunden var utrolig tÞr og meget tynd og kompakt
Skyggesiden af god kageâŠ
Fint konditori og dygtige bagere, hvor der skjuler sig nogle vanvittige ejere bagved.
Virksomheden kÞrer uden nogle former for retningslinjer eller overenskomster. Ejeren/ejerne kÞrer deres medarbejdere rundt i menagen, manipulere dem og taler ned til dem. Ligemeget om den ansatte er 15 år eller 55.
De snakker grimt om deres ansatte og underholder med tavshedspligtige emner så kunderne i butikken kan hÞre det.
Godt nok har de problemer med FÞdevarestyrelsen, men Arbejdstilsynet burde ogsÃ¥ tage et kig forbiâŠ
Simpelthen den dårligste kundeservice!
Simpelthen den dårligste kundeservice!
Jeg lÊser et opslag pÃ¥ deres facebookside hvor de reklamere for nyt produkt cookie kagemand, hvor der ordret stÃ¥r âSkal bestilles dagen fÞr og til afhentning efter kl.11 eller efter aftaleâ
Jeg ringer til Fru Lund i Seden og forespÞrg en kagemand til imorgen, hvortil pigen i rÞret siger - uha det ved jeg ikke lige kan du ringe om en time og spÞrge vores konditor.
Jeg ringer 2 timer senere hvor den samme pige er i rÊret og siger konditoren ikke er kommet endnu så hun kan ikke tage imod bestillingen!?? Jeg spÞrger hende hvodan jeg så bestiller hvis hun ikke kan tage imod og hun er både flabet og Userviceminded og er slet ikke til at take med da jeg stiller mig undrende!
MÃ¥ske man skulle have droppet nye produkter og istedet koncentrere sig om at yde en god kundeservice FruLund!!!
BehÞver jeg sige jeg endte med at ligge ret på og bestiller nu et helt andet sted!