Altid fint arbejde
Vi har gennem mange år ringet til fugemand.dk når det drejede sig om fuge-, eller tagarbejde. Og mureropgaver. Altid fint arbejde til en fornuftig pris. Kan varmt anbefales.
Fint arbejde. Vi fik fuget et stort vindue meget nydeligt. Det blev gjort imens vi ikke var hjemme, og der var fint ryddet efter arbejdet. Selv om vi havde bedt om en grå fuge, blev bundfugen lavet i mÞrk brun, for bedre at matche sålbÊnken, hvilket vi ikke havde vÊret opmÊrksomme på, men var glade for. Prisen var fair og arbejdet blev lavet inden for aftalt tid.
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã