䌁業情報

1. 家畜飌料販売業者
  2. ペットショップ

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

NordsjÊllands Fuglepark er Danmarks og Nordens stÞrste fuglepark med mere end 2000 fugle fra lidt over 200 arter. Desuden har vi en del mindre pattedyr og en stor samling af krybdyr. Fugleparken er en enestående oplevelse i det smukke NordsjÊlland. En...

• Sodemarksvej 22, 3230, GrÊsted, デンマヌク

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 0ä»¶

レビュヌを曞く

レビュヌの確認を行いたす

Sad lÊnge og tÊnkte over stjernerne

Sad lÊnge og tÊnkte over stjernerne.
Kom frem til 2 stjerner.. vi hyggede os sådanset med det hele..
(Det vi kunne se)
Der var meget tilgroet over alt. Mange af bygningerne var forfaldne. Trods vi ku se på kort der var 2 toiletter var der kun 1.
Et par enkelte af Ênderne haltede.
Min vÊrste oplevelse var kattene. Fair der er katte. Men at killingerne er efterladt mere eller mindre til dem selv. Flere af kattene var gravide. Jeg har forståelse for de hjÊlper på mus og rotter. Men få dem nu neutraliseret og få folk til at indlevere de katte de ville ha dumpet istedetfor.
Nogen af hÞnsene havde ingen vand og gik i hÞjt mudder. Enkelte papegÞjer sad i hjÞrnerne og trykkede sig som ofte er et tegn på stress..
Omgivelser og forholdende for alle dyr kan sagtens forbedres.
Men hyggeligt at se dyrene, den ros skal i ha.. men bedre forhold..

2024幎9月1日

En skuffende oplevelse

En skuffende oplevelse. Det hele var fuldstÊndig tilgroet af hÞjt ukrudt. Både i og udenfor burene.
Rotter lÞb rundt. Virkede meget forfaldent og slet ikke vedligeholdt.
Dog flink dame ved billetsalg.

2024幎7月20日
自発的なレビュヌ

Great family place! We Love it !

I’m not sure why this place has such bad reviews! My family have been visiting this place for more than 10 years and love it.
We are so sad it is being sold/closed and wish the owners all the best for their future adventures and thank them for all their hard work and devotion and for being such great hosts.
This is a great place for kids, with loads of bushy little tunnels to run around safely in. True, sometimes it can be hard to spot some of the birds, but you can go into a big bird house full of some type of beautiful and friendly parrots to feed - they will even land on your hand and eat from your fingers.
Then there are the giant tortoises, snakes, lizards, kangaroos/wallabies, meerkats, goats, peacocks wandering about. And there is a warm indoor rainforest (not huge but big enough) bird room where you have loads of amazing birds walking and flying about freely.
I wish I’d left a review for this place sooner!!!

2024幎3月19日

Dejlig park, men ...

Dejlig park, omend nogle steder lidt tilgroet, og god legeplads til bÞrn, inklusive geder og kaniner. Men Êrgerligt, at faciliteter saasom bÊnke, borde, trampolin og sandkasse ikke holdes rene, saa de kan benyttes. Og toiletterne er helt uhumske, hvilket bare er ulÊkkert. Besynderligt, idet blot nogle faa timers indsats ville kunne gÞre en kÊmpe forskel. Vi var her sidste aar, hvor situationen desvÊrre var den samme. Saa nok sidste gang vi kommer her.

2023幎7月7日

Dont do it!!!

Dont do it!!!
Bestemt ikke pengene vÊrd - jeg var der med 2 bÞrnebÞrn på 2 og 6 år - ca 400 kr og vi var der i 1 time og 45 minutter og det iberegnet 30 minutter hvor vi spiste vores medbragte mad

KEDELIGT som mit meget fugleinteresserede barnebarn sagde - halvdelen af fuglene så vi ikke pga alt for meget og stort bevoksning i voliererne

2023幎6月10日
自発的なレビュヌ

Flotte fugle - hvis man kan finde dem !

Flotte fugle - hvis man kan finde dem. I nogle af de mindre bure er der sÃ¥ meget begroning, at det kun er muligt at se fuglene, hvis de meget gerne vil ses. Kortet som udleveres er ikke opdateret, sÃ¥ det bliver lidt som en skattejagt, hvilket naturligvis kan vÊre spÊndende, men afse god tid, mindre end 3 timer kan ikke gÞre det. Stierne er meget tilgroede af store brÊndenÊlder som giver lidt illusion af regnskov, men de glemmer at udlevere macheter 🀚
Flot flyveshow med store papegÞjer.

2021幎7月6日

IKKE velkommen

SÞrgeligt at man ikke er velkommen i jeres park hvis man er fritaget.
Jeg kan grundet diagnose ikke hverken mulighed for at gå med mundbind eller fremvise test (helt lovligt) og er derfor ikke velkommen hos jer. Det er diskriminerende og en rigtig sÞrgelig retning at gå i. Og så foregår det endda udendÞrs. Det er simpelthen for lavt at forskelsbehandle på den måde, under disse omstÊndigheder...

2021幎5月7日
自発的なレビュヌ

Helt og aldeles fantastisk sted

Helt og aldeles fantastisk sted, som SKAL besÞges!

VIGTIGT: kom inden 12:30 og se deres flotte fugleshow, hvor de helt store araer og kakaduer flyver frit. Det er hele besÞget vÊrd i sig selv blot at se showet!
Showet varierer fra gang til gang, da det er på papegÞjernes prÊmis, men du er garanteret at se de store flotte fugle.

Fugleparken er et idyl uden lige, hvor naturen får lov at vokse, og hvor fuglene kommer i fÞrste rÊkke.

Burene ligner ikke andre zoologiske haver, idet de har bevoksning til dyrenes behov. Det gÞr, at man tager sig tid til at stå og kigge efter fuglene i burene, og man får i langt hÞjere grad deres naturlige adfÊrd at se.

De har også reptiler, som er spÊndende at se, og ved indgangen til parken har de et tropisk fuglehus, hvor du går rundt blandt fuglene.

Jeg glÊder mig allerede til nÊste tur i Fugleparken!

2020幎8月10日
自発的なレビュヌ

Hyggeligt og intimt sted, men lidt tilgroet.

NordsjÊllands Fuglepark er et hyggeligt og intimt sted med en masse, spÊndende fugle, og også lidt andre dyr.
Det er ikke så "velfriseret" som de fleste andre dyreparker, og en del af voliererne er ret tilgroede, så det kan vÊre svÊrt nogle steder at se dyrene. Til gengÊld er der mange flotte og eksotiske dyr.
Har man et par timer eller tre og kan man lide flotte fugle, kan man få en god oplevelse her.

2018幎6月4日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ