Mammut hair gÞr lige det jeg har behov for - skjuler en meget synlig hovedbund i mit tynde hÃ¥r. :-) Og sÃ¥ er det sÃ¥ tiltalende at der ingen kunstige farvestoffer og andre tilsÊtningsstoffer er i pro... ãã£ãšèŠã
Produktet lever ikke op til mine forventninger. Der er lavet gode reklamer, der viser, at produktet bÃ¥de giver farve og dÊkker lidt tyndere omrÃ¥der, men jeg synes hÞjst at produktet giver lidt fylde/v... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Giver âïžâïžâïžâïžâïž Har idag modtaget 2 forskellige farver af Mammut Hair HÃ¥rfiber og jeg er KÃMPE MEGA fan. Jeg har i flere Ã¥r eftersÞgt et produkt som bliver hvor det er, ikke fedter og se... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Fik en plakat hjem (en fÞdselsdagsgave til datteren) der var Þdelagt under foldning eller pakning. Kontakte Katrine og hun sendte straks en ny uden omkostninger - det er service ððŒ Ikke sidste gang... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Mammut Hair Products er hårfibre, der skjuler dit hårtab. Hårfibrene er lavet af indfarvet bomuld og indeholder ingen syntetiske farvestoffer eller kemikalier, ingen kunstige tilsÊtningsstoffer og konserveringsmidler, og ingen animalske ingredienser. Hårfibrene binder sig til håret og dÊkker hovedbunden, så håret synes mere fyldigt. Hårfibrene holder hele dagen og kan nemt vaskes ud igen med ganske almindelig shampoo.
Ãstergade 22, 1., 6400, SÞnderborg, ãã³ããŒã¯
- 22190001
- info@mammuthair.dk
- mammuthair.dk
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
Kan varmt anbefales.Giver fylde tilâŠ
Kan varmt anbefales.Giver fylde til håret.
Mammut hair gÞr lige det jeg har behovâŠ
Mammut hair gÞr lige det jeg har behov for - skjuler en meget synlig hovedbund i mit tynde hår. :-)
Og så er det så tiltalende at der ingen kunstige farvestoffer og andre tilsÊtningsstoffer er i produktet. Men heldigvis er min håndvask ikke hvid ...:-D
Godt produkt ..det holder hvad detâŠ
Godt produkt ..det holder hvad det lover - jeg har en hvirvl i baghovedet som har drillet den kan jeg skjule med hårfiber ..man skal lige give lidt tid til at blive dus med det - så fungerer det.

Mammut Hair Products - HÃ¥rfibre ããã®åç
Dette har gjort en kÊmpestor forskel iâŠ
Dette har gjort en kÊmpestor forskel i min hverdag , det virker og er nemt at bruge. Der ud virkelig god vejledning og kundeservice

Mammut Hair Products - HÃ¥rfibre ããã®åç
Er blevet virkelig glad for detteâŠ
Er blevet virkelig glad for dette produkt, har også, brugt det på ferie og det skåner min hovedbund for ikke at blive solbrÊndt

Mammut Hair Products - HÃ¥rfibre ããã®åç
Giver fylde men ikke farve âŠ
Produktet lever ikke op til mine forventninger. Der er lavet gode reklamer, der viser, at produktet både giver farve og dÊkker lidt tyndere områder, men jeg synes hÞjst at produktet giver lidt fylde/volume. Det er som om det hurtigt forsvinder i håret med mindre man bruger 1/2 flaske pr gang. Andre produkter til samme pris gÞr det meget bedre.

Wow!
En kvindelig kollega anbefalede produktet. Jeg har ligesom hende tabt en del hår pga stress og fÞdsler og prÞvet diverse hårkure, kosttilskud og olier. Det har hjulpet en smule men slet ikke nok ift at jeg er ked af at jeg kan se min hovedbund ret tydeligt i skarpt lys. Jeg har lige hentet pakken og prÞvet det for fÞrste gang. Wow!!!⊠det er fuldstÊndig som man ser på videoerne, meget hurtig effekt med få drys. Det ser så naturligt ud. Jeg er imponeret! Det var dog lidt svÊrt at fordele på kanten af hår grÊnsen ved tindingerne så nu har jeg lige bestilt en hår kam fra hjemmesiden som er beregnet til det. Så det vil jeg klart anbefale hvis man skal bruge produktet ved hårgrÊnsen.
HÃ¥ber I fortsÊtter mange Ã¥r endnu med at sÊlge sidde produkter og hvis I en dag overvejer at lukke sÃ¥ skal jeg liiiige nÃ¥ at kÞbe nok produkter til et helt livs forbrugðð

LÞgn
Absolut det vÊrste produkt; ikke andet end talkum pudder i farver. Spild af tid og penge
Hvis jeg kunne give 6 stjerner
Hvis jeg kunne give 6 stjerner, så gjorde jeg det. Er superglad for produktet.
Som 74 Ã¥rig er mit hÃ¥r blevet tyndt og hvirvlen endnu mere stridâŠ.men Mammut hÃ¥rfibre har klaret dette problem til min fulde tilfredshed. Jeg var sÃ¥ heldig at kunne finde en forhandler i fornuftig afstand fra min bopÊl. Hun vejledte mig i hvilken farve jeg skulle bruge og nu vil jeg prÞve at overtale min frisÞr til ogsÃ¥ at blive forhandler. Der er vist flere i min omgangskreds som kunne blive forelsket i dette produkt.
Jeg siger bare âprÞv det, prÞv detâ I bliver ikke skuffede.
Hilsen en glad bruger

Mammut Hair Products - HÃ¥rfibre ããã®åç
Et mirakel - og så er det dansk
Et mirakel af et produktð
Min sÞn forÊrede det til mig og jeg er så henrykt. Det lÞser mit problem ved tyndt hår og synlighed af hovedbunden.
NÃ¥r jeg drysser lidt hÃ¥r-fibre pÃ¥ de udsatte steder fÞler jeg mig godt tilpas bagefter fordi jeg ikke skal tÊnke pÃ¥ det mere, for det âsamlerâ hÃ¥ret.
Min varmeste anbefaling!

Mammut Hair Products - HÃ¥rfibre ããã®åç
Fantastisk produkt- kÞbt i grå
Fantastisk produkt- kÞbt i grå. Det er det bedste produkt jeg har prÞvet.
Det skal opleves. Min varmeste anbefaling. Holder lÊnge.
Produktet holder hvad det lover,er nemâŠ
Produktet holder hvad det lover,er nem at bruge ,hurtig levering,kan virkelig anbefalesð

Virkelig godt produkt
Virkelig godt produkt, jeg er yderst tilfreds ððð

Fantastisk produkt!
Simpelthen et fantastisk produkt!
Det er overraskende hvor godt det virker.
Kan helt klart anbefales.

Et skÞnt produktð
Er en kvinde i overgangsalderen og mit hÃ¥r er blevet tyndt. Jeg har fÃ¥et helt hvidt hÃ¥r, men bruger den grÃ¥, da den giver lidt dybde til mit eget hvide hÃ¥r. Det er et fantastisk produkt og kamuflere fuldstÊndig det tynde hÃ¥r. ðªðªðªð

Mammut Hair Products - HÃ¥rfibre ããã®åç
Fantastisk nÃ¥r jeg egentlig burde farveâŠ
Fantastisk nÃ¥r jeg egentlig burde farve hÃ¥ret, men ikke gider ð

Fedt produkt
Det virker fantastisk! Jeg blander brun og grå, og så passer det med min hårfarve. Mit hår ser meget kraftigere ud, og folk spÞrger mig, hvad jeg dog har gjort?! Nemt og hurtigt at bruge, og leveringen kommer også altid hurtigt. Jeg er blevet fast kunde!

Meget positiv over resultatet
Grundet overgangsalder er mit ellers kraftige hår, udtyndet, så man ser min hovedbund ret tydeligt. Har nu prÞvet produktet 1 gang og er meget positiv overrasket.

Super god kundeservice
Jeg fortrÞd mit kÞb uden at det havde med produktet at gÞre. På trods af, at jeg havde overskredet retur fristen med 11 dage var det intet problem at returnere varen - det kalder jeg super god kundeservice! Vh Stella Madsen

Mammut Hair Products - HÃ¥rfibre ããã®åç
Alle vil haâ glÊde af dette fantastiske produkt
Alle vil haâ glÊde af dette fantastiske produkt ! Tykt eller tyndt hÃ¥r !
For er der nogen som ikke kender til hvirvler ?
Mit hår bliver ligefrem tyndet hos frisÞren, men jeg har isÊr én stor hvirvel, som skiller mit hår så man kan se hovedbunden.
Lidt drys, hovedbunden er dÊkket og hvirvlen opdages faktisk ikke.
Jeg sparer enormt meget tid med en ulige kamp.
Fantastisk produkt !