She Grows Academy レビュー 87

TrustScore 5段階評価の5

4.9

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Mega goede ervaring, Lisanne denkt graag mee & reageert snel. Door de kennis al meer dan 30 samenwerkingen gehad ondertussen. Heel erg blij met deze stap

5つ星のうち5の評価

Sinds vorig jaar augustus gestart met Lisanne haar UGC cursus, als er iemand duidelijk uitlegt is het Lisanne! Alle ins en outs komen voorbij in haar cursus en ze staat altijd paraat als je vragen... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Dankzij She Grows Academy UGC heb ik niet alleen veel meer vertrouwen gekregen in mezelf als creator, maar ook echt supermooie samenwerkingen binnengehaald. Het programma gaf me precies de tools en mo... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Een paar maanden geleden begonnen met UGC en kwam wat cursussen tegen die een ietwat te grote investering voor mij waren. Toen ik al even bezig was met UGC, kocht ik de guide van Lisanne. Hierin staat... もっと見る

企業情報

1. カウンセラー

当該企業による記述

De She Grows Academy is de plek waar je word opgeleid tot succesvolle UGC Creator. Eigenaresse Lisanne Koning werkt zelf al sinds 2015 als Content Creator op Social media en zal je hierbij begeleiden als Coach. Je zal leren om als UGC Creator een online inkomen te genereren, maar ook in combinatie met andere verdien modellen die hierbij te combineren zijn zoals met affiliate, Digitale Producten en SMM.

連絡先

1つ星

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち5の評価

Lisanne haar cursus is echt mega top

Lisanne haar cursus is echt mega top! Alles is super leuk om naar te kijken!🌸 ik kijk er echt naar uit om locatievrij te zijn en reizen wanneer ik wil en waar ik wil!🌼 I love it!!🌼🌸💕 het heeft me echt summer feelings!🌼🌸

2025年1月29日

Topcursus

De cursus is heel compleet. Wanneer je toch nog vragen hebt is er een WhatsApp Community of kan je Lisanne zelf een bericht sturen! Ik was zelf begonnen en samenwerkingen binnenhalen lukte niet. 4 weken na aanschaf van de cursus heb ik al 8 barter samenwerkingen gedaan en inmiddels bezig met 2 betaalde samenwerkingen.
Dat was niet gelukt zonder de hulp van Lisanne!

2025年1月27日

Echt een aanrader!!

Ik kan niet genoeg benadrukken hoe fijn deze cursus voor mij is geweest. De manier waarop alles tot in de kleinste details wordt uitgelegd, is gewoon uitzonderlijk. Lisanne zorgt ervoor dat je precies begrijpt wat en hoe je het moet doen.
Wat ik ook echt waardeer, is hoe snel ze bereikbaar is en hoe behulpzaam ze is bij al je vragen. Ze denkt altijd in oplossingen en mogelijkheden en geeft je het gevoel dat je echt je UGC doelen kan bereiken. De groepsapp met alle meiden is ook super motiverend en iedereen helpt elkaar, waar nodig is.

Door haar begeleiding heb ik niet alleen meer kennis opgedaan, maar ook het zelfvertrouwen gekregen om stappen te zetten in mijn UGC-reis. Als je op zoek bent naar een cursus die niet alleen inhoudelijk sterk is, maar ook een persoonlijke en ondersteunende aanpak biedt, zou ik niet verder zoeken. Dit is zeker de plek om te starten. Bedankt voor alles Lisanne!!

2024年11月26日

10/10 Ugc Cursus van Lisanne

Zo blij dat ik de cursus bij Lisanne heb gekocht! In haar video’s legt ze duidelijk uit en geeft ze ook templates vrij waardoor je genoeg voorbeelden hebt! Binnen 1 maand 3 samenwerkingen gehad. It’s like a dream comes true 😍 ook is ze altijd te bereiken via whatsapp en geeft ze antwoord op je vragen. Wil je beginnen met ugc? Dan moet je bij Lisanne zijn!

2024年9月27日

Super fijn

Super fijn. Ben inmiddels 1 week bezig als UGC Creator na het zien van de online cursus, heb al 3 betaalde en 3 onbetaalde samenwerkingen binnen!! Heb er onwijs veel aan gehad, en nog steeds, want Lisanne staat altijd voor je klaar 🖤

2024年9月17日

Ik koos voor een echte ervaren coach, Lisanne! ❤️

Lisanne heeft in een korte tijd een hele mooie community opgezet. Ze neemt je graag mee in haar werk. Is goud eerlijk over het werk als een creator. Door haar ervaring en de manier hoe zij coacht en de meiden motiveert zorgt voor een fijne samenwerking. Je hoeft haar maar te appen en dezelfde dag heb je antwoord. Ze kwam mij ook tegemoet door een 1 op 1 call te doen om op die manier de puntjes op de i te zetten. Ik weet in ieder geval dat ik door haar zo erg gegroeid ben in een korte tijd en daar ben ik erg dankbaar voor. So it’s a big yesss for me! Als je twijfelt, bij Lisanne ZEKER doen!❤️

2024年9月5日
5つ星のうち5の評価

De cursus van Lisanne is een aanrader

Ik vond het super spannend om te beginnen aan de UGC creator cursus. Maar ik ben blij dat ik het gedaan heb. De cursus is echt fijn opgezet en alles waar je rekening mee moet houden komt aan bod. Ook is er een super fijne appgroep met alle meiden die bij Lisanne de cursus hebben gedaan. We helpen en supporten elkaar allemaal. Kom je er even niet uit kun je Lisanne appen en ze helpt je overal mee. Ik ben blij dat ik de stap genomen heb en kan iedereen de cursus van Lisanne aanraden

2024年9月1日
5つ星のうち5の評価

Ze geeft me duidelijke orders!

Ik ben gestart met de guide van Lisanne. Dit was voor mij alleen niet wat ik zocht. Ik had meer een coach nodig, ipv alleen leesvoer (het pdf is nog steeds niet uit). Na maanden contact gehad te hebben en veel twijfels (voornamelijk door de prijs), kreeg ik een prachtige kans om goedkoper de cursus aan te schaffen dmv een kortingscode. Ik heb nu toegang tot de hele online academy waar Lisanne alles door middel van filmpjes vertelt en uitlegt. Ik ben iemand die een coach nodig heeft en heb duidelijk gecommuniceerd in naar Lisanne wat ik van haar nodig heb.
Ik kan ten alle tijden Lisanne privé appen. Ze reageert dan zsm. Persoonlijk vind ik het soms best lastig om uren op een antwoord te wachten. Lisanne reageert vaak snel terug en komt ook met extra ideeën. Ze heeft mij geholpen toen ik echt even het spoor bijster was. De eerste huiswerk opdracht. Bedrijven zoeken! Mail adressen in je concepten zetten! Zo kan je dan in 1x je pitch naar bedrijven sturen.
Ondanks dat ik haar UGC guide en haar filmpjes nog steeds niet heb afgerond ben ik erg blij dat ik toch voor de coaching heb gekozen van Lisanne.
Ze helpt me met de mailtjes, pitches, geeft tips om een nog waardevollere deal te creëeren en ik kan haar 24/7 appen. Ik krijg vaak binnen een uur al antwoord. Ik heb een coach nodig die mij echt een schop onder me hol geeft (mag je nog meer doen haha). Maar we zijn al goed op weg! Op naar nog meer mooie samenwerkingen!! En hopelijk ook een samenwerking te krijgen betreft reizen, want dat is waarom ik Lisanne haar coaching mij zo enorm aansprak.

2024年8月8日
5つ星のうち5の評価

De cursus van Lisanne is een aanrader :)

Deze cursus is het helemaal waard. Lisanne helpt je om over je twijfel heen te stappen en neemt je volledig mee in je doel naar UGC creator / influencer. Ik ben zelf net begonnen en de filmpjes sla je snel op omdat ze duidelijk en kort zijn. Ook is deze cursus goed te combineren naast een fulltime baan. We hebben met Lisanne en de meiden een groepsapp zodat we vragen kunnen stellen, tips krijgen en zodat we elkaar kunnen supporten.

2024年7月31日

Hele fijne cursus

Lisanne heeft een mega leuke cursus waar je veel van leert, wat mega duidelijk is en een groepsapp voor al je vragen, gezelligheid, advies, tips en ideeën van andere meiden. Ik ben mega blij dat ik gestart ben met de cursus en ben lekker druk met alle mega toffe samenwerkingen! 🫶🏼 oftewel… dikke aanrader!!! 🤭😉

2024年7月30日
5つ星のうち5の評価

Ik ben helemaal blij met training &…

Ik ben helemaal blij met training & Lisanne!
Dankzij haar tips heb ik al 2 barter deals en 1 betaalde deal en dat terwijl ik nog geen eens de training af heb! De training is zo fijn uitgelegd, zelfs voor iemand die nog van helemaal (zoals mij) niks afweet is het een super fijne training!

2024年7月29日

Bij twijfel doen!

Ik vond het een hele moeiljke stap om te zetten, want wat als het niet lukt…
Toch wou ik verandering en ben ik deze investering aangegaan zonder enige steun van familie. En kijk waar jk nu sta, ik heb nog geen eens mijn portfolio af en ik heb al een inbound gekregen! Lisanne helpt bij alles wat je vraagt en is ook echt eerlijk. Daarnaast helpt ze je om je mindset te veranderen naar een business mindset.

2024年6月26日
5つ星のうち5の評価

Fulltime UGC Cursus - Erg tevreden!

Ik ben tot nu toe erg tevreden over de fulltime cursus. De video’s zijn heel uitgebreid en je krijgt duidelijk uitleg tot in de details. Mocht je verder nog vragen en/of feedback nodig hebben kan je gewoon bij Lisanne terecht. Tot nu toe een hele fijne ervaring dus🤍

2024年6月19日

Erg handige guide

Erg handige guide waarin je niet alleen tips krijgt over ugc maar ook over sociale media. Een goede guide als je net begint met ugc en niet goed weet waar je moet starten :)

2024年6月7日
5つ星のうち5の評価

Heel erg blij met de keuze dat ik de…

Heel erg blij met de keuze dat ik de cursus na twijfelen toch heb gedaan! Alles is heel netjes verdeeld in categorieën en super duidelijk! Echt iets wat ik heel fijn vind🫶🏼 Hele goeie tips en adviezen waar je echt wat aan hebt! En als je nog vragen hebt krijg je super snel en goed reactie. Echt super blij mee! 🤍 Zeker een aanrader.

2024年6月4日
5つ星のうち5の評価

Echt een lieve en toffe meid die heel…

Echt een lieve en toffe meid die heel veel weet uit eigen ervaring.
Je kan haar alles vragen niks is haar te veel. Ik ga binnenkort beginnen aan de UGC Training en heb er kei veel zin.🩷
Ook kunnen we delen in de ap groep en zo van elkaar leren. Hier zie je ook de groei van elkaar super dus!!
Ik ben zeer tevreden en moet nog beginnen kun je nagaan🩷

2024年5月21日

Trustpilot エクスペリエンス