She Grows Academy レビュー 87

TrustScore 5段階評価の5

4.9

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Mega goede ervaring, Lisanne denkt graag mee & reageert snel. Door de kennis al meer dan 30 samenwerkingen gehad ondertussen. Heel erg blij met deze stap

5つ星のうち5の評価

Sinds vorig jaar augustus gestart met Lisanne haar UGC cursus, als er iemand duidelijk uitlegt is het Lisanne! Alle ins en outs komen voorbij in haar cursus en ze staat altijd paraat als je vragen... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Dankzij She Grows Academy UGC heb ik niet alleen veel meer vertrouwen gekregen in mezelf als creator, maar ook echt supermooie samenwerkingen binnengehaald. Het programma gaf me precies de tools en mo... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Een paar maanden geleden begonnen met UGC en kwam wat cursussen tegen die een ietwat te grote investering voor mij waren. Toen ik al even bezig was met UGC, kocht ik de guide van Lisanne. Hierin staat... もっと見る

企業情報

1. カウンセラー

当該企業による記述

De She Grows Academy is de plek waar je word opgeleid tot succesvolle UGC Creator. Eigenaresse Lisanne Koning werkt zelf al sinds 2015 als Content Creator op Social media en zal je hierbij begeleiden als Coach. Je zal leren om als UGC Creator een online inkomen te genereren, maar ook in combinatie met andere verdien modellen die hierbij te combineren zijn zoals met affiliate, Digitale Producten en SMM.

連絡先

1つ星

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Raad het iedereen aan

Een aantal weken geleden de UGC guide van Lisanne aangeschaft! Ik heb super veel hiervan geleerd doordat je stap voor stap wordt meegenomen in hoe het werkt. Super handig voor beginners! Daarnaast is ze een super lieve meid die echt met je meedenkt en je vragen beantwoord. Ik heb echt een top ervaring gehad!

2023年12月5日
5つ星のうち5の評価

Dit is de guide die je nodig hebt!

Dit is de guide die je nodig hebt! Alles is er duidelijk vermeld en het is zeer behulpzaam. UGC is online erg moeilijk uitleg van te vinden en als je iets vindt dan is het vaak maar een klein stukje van wat het nou echt inhoud. Deze guide heeft echt alles erop en er aan! Met Lisanne haar eigen ervaring maakt het de guide compleet. Zeker een aanrader🤍

Quide 🩷

Na een tijdje op internet alles gelezen te hebben en informatie te hebben opgevraagd kwam ik uit bij de Quide van Lisanne. En dit is in 1 woord echt TOP. Staan zoveel waardevolle tips in en de tekst is zo duidelijk uitgelegd! Haal er nog steeds dagelijks stukjes uit om te gebruiken bij mijn UGC journey 🫶🏼
Zeker je geld waard om te kopen!! 🩷

Leerzame guide

Super blij met de leerzame guide!! Lisanne is een ontzettende lieve meid en ze helpt je graag! Daar ben ik enorm dankbaar voor!!

heel tevreden bedankt 🩷

ik ben heel erg tevreden over deze cursus, heb hier enorm veel tips en tricks kunnen uithalen de hulp die zei bied zou iedereen die wilt beginnen met ugc nodig moeten hebben, ze begeleid je op een simpele rustige manier tot een echte UGC creator eens je alles doorgenomen hebt heb je alles info om maar enkel te groeien en te groeien bedankt ! 🩷🥹

2023年12月3日
5つ星のうち5の評価

UGC Guide is een aanrader!!

Na enorm lang rondzoeken online over UGC heb ik de guide gekocht bij Lisanne en ik ben er zo blij mee!!! er staat zoveel informatie in ook over hoe ik mijn socialmedia kan groeien en gewoon echt waardevolle tips die ik nog niet eerder gehoord hebt. Als je twijfelt om te starten met UGC raad ik je echt aan om hiermee te starten want ze staat echt klaar om je te helpen 🙌🏻🩷

2023年11月24日

Topper!

Lisanne had al gelijk vanaf het begin mijn aandacht met haar jarenlange kennis en ervaring! Daarom wilde ik graag een 1-op-1 call bij haar inplannen. Lisanne toont begrip, oprechte interesse en neemt echt de tijd om met je mee te denken. Ook is ze kritisch waar nodig en dat vond ik erg fijn! Erg blij met jou!

2023年11月10日

Hele fijne UGC guide

De full time UGC guide van Lisanne is heel fijn en heeft alles wat je nodig hebt om te beginnen met UGC plus wat extra tips. Buiten de guide kan ik Lisanne ook altijd vragen stellen waar ze snel en behulpzaam op reageert. Echt een top meid!

2023年11月4日

geweldige UGC guide!

Na een tijdje twijfelen had ik toch besloten om de UGC Guide van Lisanne aan te schaffen. En wat ben ik blij met die keuze. Er staat echt super veel uitgebreide informatie in en het is erg overzichtelijk. Daarnaast staat er ook een correct juridisch UGC contract in wat echt super is voor als je wilt starten. Bij vragen kan je altijd terecht bij Lisanne en dat ga ik ook zeker nog doen wanneer ik mijn ''UGC Avontuur'' ook echt ga starten. Echt een aanrader!

2023年11月1日

Een echte aanrader!!

Ik heb echt super veel aan de UGC Guide en coaching van Lisanne. Ik ben echt zoveel meer te weten gekomen door deze guide. Een echte aanrader als je ook wilt beginnen met UGC!

2023年10月31日

1 op 1 coaching

Ik had een 1 op 1 coaching sessie aangevraagd en het heeft me enorm geholpen! Het was snel mogelijk en ik kreeg super goede tips, waardoor ik nu vol vertrouwen ga beginnen. Bedankt!

2023年10月29日

Blij met de guide!

Heel fijn dat ik deze guide ben begonnen. Ik wil graag leren om mijn eigen UGC ervaringen aan te gaan! 💗 Bij vragen op instagram gelijk geholpen. Ben benieuwd waar het mij gaat brengen.

2023年10月17日

Top ervaring

Lisanne heeft me ontzettend goed geholpen met al mijn vragen via Instagram DM. Geen een vraag is te gek en ze neemt oprecht de moeite om met je mee te kijken. Heel fijn :)

2023年10月16日

UGC Guide Lisanne

Lisanne is een leuke, lieve meid met de juiste kennis en expertise als het gaat om UGC. Ik heb onwijs veel geleerd en meegenomen uit haar UGC Guide om door te groeien!

2023年10月15日

Trustpilot エクスペリエンス