FunCenter Aalborg レビュー 54

TrustScore 5段階評価の5

4.8

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Kæmpe tak til Funcenter Aalborg for super professional behandling fra booking til udførsel. Hurtig svar, gode priser, mulighed for ændring og ikke mindst en veludført aften hvor vi følte os i trygge... もっと見る

5つ星のうち4の評価

God service fra start. Jeg bookede et event via mail og selvom jeg havde ændringer både i antal og tidspunkt frem mod dagen var der hele tiden en fra Fun Center klar til at svare hurtigt tilbage på... もっと見る

企業情報

1. アミューズメント センター
  2. リアル脱出ゲーム体験センター
  3. イベント会場
  4. レーザー タグ センター
  5. ペイントボール センター
  6. 射撃練習場

当該企業による記述

FunCenter Aalborg er en oplevelses virksomhed, der tilbyder Escape rooms, Paintball, Lasergame, Skydebane, Kajak polo, Teambuilding og Eventhaller med 38 forskellige aktiviteter.

4.8

この企業は顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Mega godt

Mega godt, god service, sjovt, alt spillede

2024年12月7日

FunCenter Aalborg からの回答

Mange tak for din anmeldelse Julius, vi er super glade for i havde det sjovt. De rosende ord er givet videre til instruktøren

5つ星のうち5の評価

Vi har holdt 2 × 13 års drenge…

Vi har holdt 2 × 13 års drenge fødselsdag og alle havde en super fed dag.
Super service.

2024年11月23日

FunCenter Aalborg からの回答

Mange tak for din anmeldelse - den sætter vi pris på. Jeg har giver de rosende ord videre til mine kollegaer som også havde en fantastisk dag med de unge mennesker. Hilsen Jan Olsen, Indehaver

Rigtig fed firmatur

God service. Personalet var på. Satte gang i underholdningen og sørgede for at alle morede sig.

2024年9月12日

FunCenter Aalborg からの回答

Mange tak for din anmeldelse - vi er rigtig glade for din feedback /Jan Olsen, indehaver

5つ星のうち4の評価

God service fra start

God service fra start.
Jeg bookede et event via mail og selvom jeg havde ændringer både i antal og tidspunkt frem mod dagen var der hele tiden en fra Fun Center klar til at svare hurtigt tilbage på mine mails. Og selvom det var forskellige jeg fik fat i hver gang var der hele tiden styr på min booking hvilket også gjorde at jeg følte mig tryg i at alt var som det skulle være.
En minimal ting (og derfor jeg ikke giver 5 stjerner) er at jeg godt gad at der var lidt mere tydelig beskrivelse af at Lasergame banen er den der også bliver spillet paintball på. Så selvom man får en malerdragt på under lasergame blev tøj og sko/strømper, stadig meget beskidte hvilket vi gerne ville have undgået ved at tage noget på der passed til forholdene. Det var det eneste. Dejligt at kunne købe øl og diverse i pausen og personalet tog så fint imod os.

2024年7月27日

FunCenter Aalborg からの回答

Mange tak for din anmeldelse - beklager den lange svartid her på platformen. Der var gået sommerferie i den.

Hvor er vi glade for dine 4 stjerner, de store roser er videregivet til teamet.

Vi kan sagtens følge dig i at det vil give mening med mere info omkring lasergame banen.

Vi er lige ved at få ny hjemmeside, hvor dette gerne skulle fremgå mere tydeligt både med video, billeder og tekst. Tak for din feedback og input

Alle pengene værd

Vi var en familie på 5 fra 21 - 52 år, og prøvede escape room, fodboldgolf, basket på stribe og golf på stribe. Vi oplevede imødekommende, fleksible, professionelt personale, som var rigtig gode til at formidle og guide os.
Hvis der var kortere vej fra København til Ålborg, så ville vi bestemt komme igen!
Vi tager alle fem hjem med en rigtig god oplevelse!

2024年7月16日

FunCenter Aalborg からの回答

Mange tak for den gode anmeldelse, det sætter vi virkelig pris på - jeg giver de flotte rosende ord videre til Cecilie der var instruktør for jer. Hvor er det bare fedt at læse i hyggede jer, TAK

Jan Olsen, Indehaver

5つ星のうち5の評価

Man tog sig ekstra godt af en der havde behov for det

En stor tak skal lyde til Jan i Funcenteret, som med det samme havde øje for min datter, som ikke havde det så godt på sin blå mandag grundet nogle kammerater holdt hende udenfor. Jan sørgede for, hun kom i nogle gode grupper og holdt øje med hvordan det gik. Han sendte endda sms med opdatering til mig på, hvordan hun havde det. Så et besøg, der startede med tårer i øjnene blev til glade smil og en sjov oplevelse for min datter. Sikken en service.

2024年4月22日

FunCenter Aalborg からの回答

Hvor er jeg glad for at hør det endte med en god blå mandag for din datter. Jeg sætter meget pris på du gav dig tid til at give mig en tilbagemelding og de 5 stjerner, tusinde tak. /Jan Olsen, indehaver

5つ星のうち5の評価

Garanti for skønne oplevelser.

Fantastisk sted med aktiviteter for enhver smag og med kundeservicen i top.
Vi var senest afsted med 4 børn i alderen 9-11 år og både børn og voksne havde en fest.
Jeg har desuden besøgt funcenter tidligere i forbindelse med en polterabend og også det er stedet helt perfekt til.

2024年3月30日

Mange tak for din anmeldelse, den sætter vi meget pris på /Jan Olsen, Indehaver

altid en fed oplevelse

Har altid haft en fed oplevelse - især til de to polterabender jeg har deltaget I her henover foråret :) !

2024年3月9日

FunCenter Aalborg からの回答

Mange tak fordi du gav dig tid til at anmelde os, det sætter vi pris på /Jan Olsen, indehaver

Et fantastisk sted

Et fantastisk sted, hvis du er sikker på at have en sjov og hyggelig dag. Jeg har besøgt centret flere gange. Både med min mand i escaperoom, hvor vi gennemførte uden det endte i en skilsmisse, og i de forskellige haller med en større gruppe venner. Det hele kan varmt anbefales. Servicen er i top og aktiviteterne giver smil på læben, ømme muskler og træner hjernen og samarbejdsevenerne.

2023年8月3日

FunCenter Aalborg からの回答

Hvor er vi glade for det ikke endte i skilsmisse;-) og tak for den gode anmeldelse - vi håber at se jer igen i centret /Jan Olsen, indehaver

Firmatur

Jeg var i Funcenter med mine kolleger. Vi havde så dejlig en dag. Virkelig et godt sted at være sammen på en anden måde. Gæsteservicen var i top! Vi blev guidet hele vejen igennem, og vi gik glade derfra med gode minder og oplevelser.
Vi kommer helt sikkert igen.
Funcenter kan klart anbefales, hvis du har lyst til at lave noget sammen med venner eller kolleger, hvor du bliver "taget i hånden" og de hjælper dig igennem oplevelsen. Om den er, hvor du er fysisk aktiv, eller hvor du skal bruge din hjerne. Så er der noget for alle.

2024年3月8日

FunCenter Aalborg からの回答

Mange tak for den gode anmeldelse - den sætter vi pris på. Tak fordi du gav dig tid til at give feedback /Jan Olsen, indehaver

Dejligt sted

Fantastisk sted med imødekommende, friske, søde og professionelle instruktører. Jeg har prøvet 3 escaperooms samt aktiviteterne i flere af hallerne (ved flere lejligheder). Det er altid en fornøjelse af være i Funcenter, så det kan varmt anbefales herfra.
\\ Niels

2024年3月16日

FunCenter Aalborg からの回答

Mange tak for de flotte ord - det sætter vi stor pris på /Jan Olsen, indehaver

5つ星のうち5の評価

Fantastisk sted med spændende escape…

Fantastisk sted med spændende escape rooms og altid en god atmosfære. Jeg giver Funcenter mine varmeste anbefalinger til både børn og voksne! 😍

2023年10月7日

FunCenter Aalborg からの回答

Mange tak for dine flotte ord og anbefalinger - det sætter vi meget pris på /Jan Olsen, indehaver

5つ星のうち5の評価

Super dejlig dag for hele familien

Vi havde en fantastisk dag med nogle rigtig sjove aktiviteter. Her er aktiviteter for alle aldre og man er sikker på at få rørt lattermusklerne.
Vi havde en utrolig sød værtinde, som gjorde alt for, at vi fik en god dag.
Et ekstra plus er, at man må medbringe sin egen mad og dertil kan købe drikkevarer til fornuftig pris.
Vi kommer bestemt gerne igen :-)

2024年2月22日

FunCenter Aalborg からの回答

Mange tak for din anmeldelse - den er vi rigtig glade for :-)

5つ星のうち5の評価

Fantastisk oplevelse at have…

Fantastisk oplevelse at have teambuilding i FunCenters escaperooms.

Vi deltog 15 personer i forskellige aldersgrupper og alle taler stadig om at komme tilbage og prøve et nyt escaperoom.

Tak for et par super gode timer og instruktører der gjorde det hele fantastisk.

2023年11月14日

FunCenter Aalborg からの回答

Mange tak for den gode anmeldelse Troels, vi er glade for i havde nogle sjove timer i FunCenter og du gav dig tid til at give os feedback. /Jan, Indehaver

5つ星のうち5の評価

Super sjovt i gode omgivelser

2023年11月11日

FunCenter Aalborg からの回答

Mange tak for din anmeldelse, vi er glade for du har haft det sjovt i mit center og fordi du gav dig tid til at anmelde os.

Hilsen Jan Olsen, indehaver :-)

5つ星のうち5の評価

Vi følte os velkommen fra det øjeblik…

Vi følte os velkommen fra det øjeblik vi trådte ind i centeret. Instruktøren var god til at tilpasse konkurrencerne efter det antal vi var.

2023年9月16日

FunCenter Aalborg からの回答

Mange tak for din anmeldelse - den er vi rigtig glade for:-) tak fordi du gav dig tid til at anmelde os /Jan Olsen, indehaver

5つ星のうち5の評価

Fantastisk oplevelse hos Funcenter i…

Fantastisk oplevelse hos Funcenter i Aalborg. Vi blev taget rigtig godt i mod og havde en dejlig dag med lasergame. Vi fik en rundvisning til stor begejstring for vores børn 😊 Vi besøger helt sikkert Funcenter igen en anden gang.
Vi kan varmt anbefale stedet.

2023年7月10日

God oplevelse

Vi holdt fødselsdag for en stor flok 12-13 årige drenge. Vi oplevede hele vejen igennem en rigtig god service- både ift booking og til selve fødselsdagen.
Instruktøren var rigtig god til at instruere og håndtere den store flok drenge 😊
Alle havde en rigtig god oplevelse. Jeg synes, det er en kæmpe fordel, man selv må have mad/kage med 😊

2023年6月22日

FunCenter Aalborg からの回答

Mange tak for din anmeldelse, den sætter vi stor pris på i vores team. Fedt i hyggede jer. /Jan Olsen, indehaver

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。