Jeg har afprÞvet to produkter: Fruity Iso whey (blÃ¥bÊr og passionsfrugt) og Whey 100 proteinpulver (chocolate, vanilla, ice coffee). Det fÞrste er nemt at rÞre ud, men jeg bryder mig ikke om smagen (... ãã£ãšèŠã
Jeg har altid kÞbt mit protein pulver igennem Functional Nutrition, og jeg er ALDRIG blevet skuffet! Altid hurtig levering, ofte en lille gave med i pakken og top kvalitet. I december prÞvede vi vari... ãã£ãšèŠã
Elsker produkterne og leveringen er lynhurtig! De protein bar har virkelig gjort meget godt for min krop og smager fantastisk! Har brugt protein drikken ved operation og kun holde en sund vÊgt. Nu ny... ãã£ãšèŠã
Functional Nutrition. Super effektivt firma. Du klikker ind pÃ¥ dine ordre, betaler og vÊlger hvor du vil have leveret din ordre. GLS aflever inden for 2 dage og sÃ¥ er det blot at fÃ¥ hentet papkasse... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Functional Nutrition sÊlges ikke lÊngere online på functionalnutrition.dk Du kan i stedet kÞbe produkterne i et af PureGyms mange centre i Danmark.
Torveporten 2, 2500, Valby, ãã³ããŒã¯
- functionalnutrition.dk
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
Super kvalitet på produkterne
Super kvalitet på produkterne, hurtig levering, fin pris

Functional Nutrition ããã®åç
Dejligt at man fik tingene hurtigt
Dejligt at man fik tingene hurtigt, god gave man fik med.

I er gode med levering
I er gode med levering, men når man er fast kunde hos jer, kunne det vÊre fedt med fri levering :)

Functional Nutrition ããã®åç
Nem hjemmeside at finde rundt på
God service, nem hjemmeside at finde rundt på og god leveringstid. :)

Functional Nutrition ããã®åç
Varen der aldrig kom til mit Þnskede leveringssted.
Bestilte mine vare som jeg plejer, men denne gang skulle min vare leveres et andet sted end på min hjemme adresse. Hvilket jeg udfÞrligt skrev i min ordre. Men resultatet at mine vare blev leveret til min hjemme adresse. Jeg skrev til kunde service og gjorde opmÊrksom på dette. De kunne sagtens se at der var sket en fejl og de vil sende en ny pakke afsted. Med resultatet at den endte også på min hjemme adresse. Kundeservice beklaget mange gange. Så konklusion på dette er at hvis du skal have dine vare på en anden adresse end din betalings adresse , ja så kan du risikerer at varen aldrig kommer til din Þnskede slut destination.

Functional Nutrition ããã®åç
Super hurtig levering gode produkter

Helt ok.
Fuld tilfredshed med de produkter jeg bestilte. Hurtig service. ð

Functional Nutrition ããã®åç
Gode produkter og hurtig leveringâŠ
Gode produkter og hurtig levering âïžâïžâïžâïžâïž

KÊre functional nutrition,
KÊre functional nutrition,
Har haft min shaker fra jer i få uger måske en måned og låget er nu splittet i to og kan ikke skrues på.

Functional Nutrition ããã®åç
Supergode produkter og fin service

Functional Nutrition ããã®åç
Virkelig lÊkre produkter og mega godâŠ
Virkelig lÊkre produkter og mega god smag. Mums ð

Functional Nutrition ããã®åç
God hjemmeside med vejledning indenforâŠ
God hjemmeside med vejledning indenfor energiprodukter og altid en hjÊlpende hånd, hvis der er behov for det. Smagfulde produkter i forskellig form, og til flere behov. Fair priser og gode tilbud.
Jeg kÞber igen fra Functional Nutrition.

Functional Nutrition ããã®åç
Gode produkter og godt udvalg
Gode produkter og godt udvalg! Men pas på med holdbarhed, nogle produkter har MEGET kort holdbarhed efter modtagelse (jeg ser chokolade med kun 4 måneders holdbarhed som kort...)