Functional Nutrition レビュヌ 419

TrustScore 5段階評䟡の4.5

4.3

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち3の評䟡

Jeg har afprÞvet to produkter: Fruity Iso whey (blÃ¥bÊr og passionsfrugt) og Whey 100 proteinpulver (chocolate, vanilla, ice coffee). Det fÞrste er nemt at rÞre ud, men jeg bryder mig ikke om smagen (... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Jeg har altid kÞbt mit protein pulver igennem Functional Nutrition, og jeg er ALDRIG blevet skuffet! Altid hurtig levering, ofte en lille gave med i pakken og top kvalitet. I december prÞvede vi vari... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Elsker produkterne og leveringen er lynhurtig! De protein bar har virkelig gjort meget godt for min krop og smager fantastisk! Har brugt protein drikken ved operation og kun holde en sund vÊgt. Nu ny... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Functional Nutrition. Super effektivt firma. Du klikker ind pÃ¥ dine ordre, betaler og vÊlger hvor du vil have leveret din ordre. GLS aflever inden for 2 dage og sÃ¥ er det blot at fÃ¥ hentet papkasse... もっず芋る

䌁業情報

1. 食品メヌカヌ
  2. フィットネスず栄逊のサヌビス
  3. 食品補造業者

圓該䌁業による蚘述

Functional Nutrition sÊlges ikke lÊngere online på functionalnutrition.dk Du kan i stedet kÞbe produkterne i et af PureGyms mange centre i Danmark.

連絡先

この䌁業は顧客にレビュヌを䟝頌しおいないため、レビュヌが党䜓の意芋を反映しおいない可胜性がありたす。

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

I er gode med levering

I er gode med levering, men når man er fast kunde hos jer, kunne det vÊre fedt med fri levering :)

2020幎10月26日

Functional Nutrition からの回答

Tusinde tak for de rosende ord, Nina 😊 Vi tager din efterspÞrgsel til os og vil kigge ind i mulighederne.

Mums

LÊkre produkter som både dÊkker proteinbehov og den lille lÊkkersult :)

2020幎10月20日

Functional Nutrition からの回答

Tusinde tak, Lea 😍 Det gÞr os sÃ¥ glade at hÞre!

5぀星のうち3の評䟡

Varen der aldrig kom til mit Þnskede leveringssted.

Bestilte mine vare som jeg plejer, men denne gang skulle min vare leveres et andet sted end på min hjemme adresse. Hvilket jeg udfÞrligt skrev i min ordre. Men resultatet at mine vare blev leveret til min hjemme adresse. Jeg skrev til kunde service og gjorde opmÊrksom på dette. De kunne sagtens se at der var sket en fejl og de vil sende en ny pakke afsted. Med resultatet at den endte også på min hjemme adresse. Kundeservice beklaget mange gange. Så konklusion på dette er at hvis du skal have dine vare på en anden adresse end din betalings adresse , ja så kan du risikerer at varen aldrig kommer til din Þnskede slut destination.

2020幎10月14日

Hej Claus,
Jeg er som sagt rigtig ked af, at du har haft denne oplevelse. Vi har desvÊrre haft enkelte problemer med at vores system ikke sender de rigtige pakkeshop-id afsted og blot kobler ordren op på betalingsadressen. Vi arbejder dog på hÞjtryk for at sÞrge for, at det ikke sker igen og jeg beklager endnu engang for ulejligheden.
De bedste hilsner, Karoline / Functional Nutrition

Helt ok.

Fuld tilfredshed med de produkter jeg bestilte. Hurtig service. 👍

2020幎10月4日

Functional Nutrition からの回答

Det er dejligt at hÞre, Annie 👌 Tusinde tak!

God webside

God webside - og meget hurtig levering

2020幎9月22日

Functional Nutrition からの回答

Tusinde tak, Hanne 🙌 Det er virkelig glade for, at du synes.

5぀星のうち2の評䟡

KÊre functional nutrition,

KÊre functional nutrition,
Har haft min shaker fra jer i få uger måske en måned og låget er nu splittet i to og kan ikke skrues på.

2020幎9月6日

Hej Victor,
Det beklager jeg mange gange. Vi er på sagen i forhold til at få undersÞgt vores shakere nÊrmere. Hvis du har mulighed for at sende en mail til hello@functionalnutrition.dk, så finder vi ud af en lÞsning. De bedste hilsner, Karoline / Functional Nutrition

5぀星のうち5の評䟡

God hjemmeside med vejledning indenfor

God hjemmeside med vejledning indenfor energiprodukter og altid en hjÊlpende hånd, hvis der er behov for det. Smagfulde produkter i forskellig form, og til flere behov. Fair priser og gode tilbud.
Jeg kÞber igen fra Functional Nutrition.

2020幎8月24日

Hej Helle,
Hvor er det dejligt at hÞre 😊 Tusinde tak!

5぀星のうち3の評䟡

Gode produkter og godt udvalg

Gode produkter og godt udvalg! Men pas på med holdbarhed, nogle produkter har MEGET kort holdbarhed efter modtagelse (jeg ser chokolade med kun 4 måneders holdbarhed som kort...)

2020幎8月21日

Hej Andreas,
Vi gÞr altid vores bedste for at oplyse vores kunder om produkter, som har en ekstraordinÊr kort holdbarhed. DesvÊrre har vi ikke kunnet gÞre så meget i dit tilfÊlde, da produktet på kÞbstidspunktet har kunnet holde sig i +4 måneder, som vi ikke anser som kort holdbarhed. Men vi tager selvfÞlgelig din kommentar til os og håber, du har lyst til at handle hos os en anden gang.
De bedste hilsner, Karoline / Functional Nutrition

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス