Katastrof upplevelse samband en bekants barn födelsedag vi kom med glÀdje gick med ledsna och bekymrad vi gick inte i tid sitt rum och vÀntade flera timmar efter de kom och klagade oss för att slÀppa... ãã£ãšèŠã
Vi var dÀr en mÃ¥ndag vilket innebar att vi nÀstan hade leklandet för oss sjÀlva dom första timmarna. Mitt treÃ¥riga barnbarn tyckte det var fantastiskt roligt i fyra timmar. Jag tyckte dÀremot att viss... ãã£ãšèŠã
Bursdagsfeiring pÃ¥ Funplays Billingstad er helt forferdelig. Skittent, vi ble inke Þnsket velkommen, smÃ¥ matporsjoner som kom sent, vi mÃ¥tte nÊrmest tvinge dem til Ã¥ sette fram isen vi hadde betalt fo... ãã£ãšèŠã
SÀmsta leklandet jag har varit pÃ¥. Extremt Àckligt och smutsigt överallt och ser ut som det var evigheter sedan det stÀdades. Bollhavet Àr ju en klass för sig... Ãverallt Àr nÃ¥got trasigt, studsmat... ãã£ãšèŠã
KÊre [funplays],
KÊre [funplays],
Jeg skriver til jer for at udtrykke min dybe utilfredshed med den service, vi modtog under vores nylige besÞg hos jer den [23.06]. Vores oplevelse var desvÊrre langt under forventet standard, og jeg fÞler mig nÞdsaget til at dele vores erfaring med jer i håb om, at der kan blive taget passende handling.
FÞrst og fremmest var personalet på stedet utroligt uengagerede og uvillige til at hjÊlpe. Flere gange forsÞgte vi at få assistance, men blev ignoreret eller afvist på en måde, som jeg finder helt uacceptabel for et sted, der skal vÊre familievenligt og trygt for bÞrn.
Situationen blev endnu mere alvorlig, da min datter blev slået af en anden besÞgende. Jeg henvendte mig straks til personalet for at få hjÊlp til at finde ud af, hvem der havde gjort det, men blev mÞdt med en fuldstÊndig mangel på empati og vilje til at assistere. Ingen forsÞgte at finde den ansvarlige person eller hjÊlpe min datter med at fÞle sig tryg igen.
Det er fuldstÊndigt uacceptabelt, at et sted, der er designet til at vÊre sikkert og sjovt for bÞrn, ikke tager sådanne situationer alvorligt. Denne hÊndelse har efterladt min datter skrÊmt og utryg ved at besÞge lignende steder i fremtiden, hvilket er dybt bekymrende.
Jeg forventer en omgående forklaring på, hvorfor vi modtog så dårlig service, og hvad I vil gÞre for at sikre, at dette ikke sker igen. Desuden vil jeg gerne vide, hvilke skridt I vil tage for at sikre, at alle bÞrn er trygge og godt beskyttet under deres besÞg hos jer.
Jeg ser frem til at hÞre fra jer snarest muligt.
Helt umÃ¥delig klamt og direkteâŠ
Helt umådelig klamt og direkte sundhedsskadeligt!
Der var 10 cm lag stÞv og snavs under trampolinerne, toiletterne var lukkede og slukkede. Alt lys slukket oven på. Alt klistret, gammelt, forladt og gulvene er klistrede og vildt ulÊkre. Fy for den!!!!
Kalas Àr inget att hålla dÀr
Kalas Àr inget att hålla dÀr. Det Àr inte kalas, du får låna ett rum helt enkelt, ingen musik, ingenting.
Inget Àr förberett, barnen får vÀnta över 40 minuter på maten. VÀljer man glass så Àr det en liten bÀgare med halvsmÀlt glass som serveras.
Nu hade dom ett kalas erbjudande med 25% på kalaset.
Det ni missar att sÀga att ni rÀknar strumporna vid betalningen men som ej rÀknas in i det förstnÀmnda priset vid bokning .
Som ni alltså sedan lÀgger till och påstår att rabatten Àr att dom kostar 10 kronor stycket istÀllet för 30 trots att det ej står med i kalas paketet från början.
Det Àr 20 :- per strumpa. 25% på 3000 spÀnn Àr inte 200 kronor.
Helt vansinnigt. DESSUTOM så Àr det oengagerad medarbetare.
Kalaset Àr INTE förberett, maten som sagt innan får man vÀnta på i 40 minuter EFTER att kalaset har börjat, ingen musik, ingen kalas feeling what so ever. Dom stÀller saften på bordet, en liten skål med glass alternativt maten som man som sagt måste vÀnta på Ànnu lÀngre och sen Àr det avklarat. Ni har mycket att lÀra från Leos lekland. Aldrig aldrig aldrig med kalas på Funplays. Helt vÀrdelöst. Det var det och inte vÀrt pengarna.
Gå inte på erbjudandet.
Blev samma med ett kalas vi sjÀlva var bjudna på veckan efter så detta Àr genomgående deras service.
Klamt og uhygiejnisk
Funplays Ballerup. Priserne er skruet i vejret, det koster 259,- for et barn og 29,- pr. Voksen. Standard er faldet helt vildt siden overtaglsen. Det vÊrste er at der er direkte klamt! Det ser ud som om der aldrig bliver gjort rent, toiletterne er mÞgbeskidte, gÊlder vÊgge, gylve, toiletter og vaskeð€¢ der ligger madrester ryndt omkring i bÞrneland, og gulvet var sÃ¥ beskidt, at jeg valgte bare for sjov at kÞre en vÃ¥dserviet henover, den var SORT der lÃ¥ hvad jeg vil gÊtte pÃ¥ var chokoladekage rester over det hele, sofaerne var sÃ¥ beskidte at man ikke havde lyst til at sÊtte sig ned. Vi henvendte os til personalet, som bare sagde "ja det er selvfÞlgelig ikke op til vores standarder" hvor efter der blev vendt Þjne. Vores 14 mÃ¥neder gamle datter fik ikke love at kravle i bÞrneland. Simpelthen for KLAMT. Vi kommer ikke tilbage!
Hej jeg synes jeres priser er megetâŠ
Hej jeg synes jeres priser er meget dyre og for 2 bÞrn er der nÊsten 600 kr da vi os kÞbte strÞmper, jeg synes det Êrgerligt for en mor enten er enlig eller på su og skal betale for stor en belÞb der burde vÊre rabat til su forÊldre eller sÞskenderabat, SelvfÞlgelig alle bÞrn vil opleve og lege de forskellige steder med deres venner og familie. Eventyrfabrikken var meget bedre og bÞrnene savner de elektriske ting bagerste del håber i kommer tilbage med det, Håber i tÊnker over det, det vil glÊde os tak
Alt for dyrt
Alt for dyrt. Kommer ikke igen fÞr prisen er sat ned. 249 kr. pr. Barn for 2 timers leg.
Alndelige gÊster mÃ¥tte ikke kÞbeâŠ
Alndelige gÊster måtte ikke kÞbe slushice da maskinerne var reserveret til selskaber... Dårlig kaffe. Mange forlystelser er i stykker eller misvedligeholdt.
De burde skamme sig
Stedet for en stjerne fordi ungerne trods alt hyggede sigâŠ
Men Êrligt talt, det koster 199kr for et barn at komme ind og nu betaler man sÃ¥ ogsÃ¥ for de voksne! 29kr bevares, men det gjorde man ikke tidligere.. FÃ¥r man sÃ¥ noget udover, eller som minimum bare der samme for den dyre entre? NEJ, for det fÞrste er flere af tingene lukket af og det opdager man fÞrst nÃ¥r man ER kommet ind! Uacceptabelt! Deres system var nede sÃ¥ man skulle betale med mobilepay og det er selvklart ikke noget problem, men eftersom man der stÃ¥r og snakker med personalet der burde de haâ fortalt om nedlukningerne, eller som minimum haâ givet nedslag i prisen! Toiletterne er lukket ovenpÃ¥ og dem men blev henvist til nedenunder lignede en svinesti.. SeriÞst, vi var der til Ã¥bnings tid og ikke mange mennesker benyttede stedet denne dag, sÃ¥ hvordan kan man overhovedet Ã¥bne et sted med sÃ¥ klamme toiletter??? Vi kÞbte ingenting i caféen for det havde ruineret os totaltð De unge mennesker der var pÃ¥ arbejde sad med deres mobiler og det sender altsÃ¥ bare et forkert signal nÃ¥r stedet ser ud som det gÞr⊠Alt i alt en super dÃ¥rlig oplevelse-de burde skamme sig!
Rigtig hyggelig dag i Funplays ballerupâŠ
Rigtig hyggelig dag i Funplays ballerup
Tak for god service
Hilsen Ballerup HÃ¥ndbold U9 piger
Lav noget andet med ungerne
Priserne er helt horible.
Legelandet er faldefÊrdigt og ikke vedligeholdt. Intet nyt der kunne argumemtere for prisstigningen. TvÊrtimod har man fjernet dele af aktiviteterne.
Personalet er uhÞflige og komplet ligeglade med kunderne.
Vi kom fÞr i tiden i eventyrfabrikken, men funplay, det er sidste gang.
Tidligere eventyrs fabrikken.
Tidligere eventyrs fabrikken.
Stedet er ikke vedligeholdt, priserne er skruet op og nu koster voksende også penge, de har fjernet alt det elektriske og informere ikke om det men siger det under ombygning men man skal alligevel betale fuld pris selv om de har fjernet hele den bagerste del. Stedet bliver ikke gjort rent som de skriver det pisse ulÊkkert og langsomt ved at forfalde med Þdelagt skum beskyttelse. Jeg kommer der ikke mere efter det opkÞbt. I gamle dage var der kaffe ad libitum til 36 nu koster en kop 39. Vanvittige priser når stedet ikke bliver vedligeholdt og ting er fjernet eller ikke virker
Funplays Ballerupð€š (tidligereâŠ
Funplays Ballerupð€š (tidligere eventyrfabrikken)
1 stjerne og den fÃ¥r de udelukket fordi mine bÞrn havde en fest, hvilket jo klart er det vigtigste nÃ¥r man vÊlger at tage i legeland, men hold k⊠jeg synes i den grad det er at tage râŠ. pÃ¥ folk at jeg skal betale 219 kr pr barn mod 159 normalt fordi det er dagene fÞr pÃ¥skeð€¬ 1 capri sunne jeg normalt kÞber 10 stk af for 24 kr, koster 21 kr for 1 i funplays, 1kop kaffe, hvor jeg vil skyde pÃ¥ at der var 1 dl i resten var skum til 39 fâŠâŠ kr! Og sÃ¥dan var det med alle priserne!!!!! SÃ¥ udover at jeg betaler hÞjre pris for at komme ind i et legeland hvor der ogsÃ¥ er flere mennesker pga helligedage, og umiddelbart ikke mere personale end normalt, eftersom det tog timer at stÃ¥ i kÞ, dÃ¥rlig service beskidte gulve og toiletter, det eneste positive for os som voksne var at toiletpapiret ikke var 1 lags og at man ikke kun fik 1 stk af gangenð€š Det kostede mig i alt lige knap 1000kr for 2 voksne og 2 bÞrn med mad, og drikke og en isð¡Jeg er da glad for at mine andre bÞrn er sÃ¥ store nu, at de ikke vil med i legeland𥵠hvilket jo er komplet sygt at rippe folk pÃ¥ den mÃ¥deðð»ð€¬ SÃ¥ Þnsker du at tage i legeland og have en hyggelig dag med dine bÞrn, sÃ¥ tjek lige nettet for hvor det er billigst og hvad du fÃ¥r for dine pengeâ€ïž
Funplays Hyllinge Meget dårlig service
Funplays Hyllinge Meget dårlig service.
Legelandet er helt ny men personale er så dårlige.
Vi måtte vente i lang tid ved billetbetaling men der var i ngen personale.
Så går vi til restaursnten hvir vi bliver mÞdt af en uhÞflig medarbejder der oplyser os at vi ikke kan spise da vi ikke har kÊbt billeter.
Barnet sad og ventede ved et spisebord i restauranten hvor en anden medarbejder kommer og oplyser at vi ikke må vÊre der da vi ikke har betalt billeter.
Ingen af de to medarbejder vil oplyse os hvor vi kan kÞbe billeterne.
Vå går tilbage til kassen hvor villeterne kÞbes og her er der fortsat ingen medarbejder til at betjene os.
Vi kalder på personalet fra restauranten men de reagerer slet ikke, vi blev totalt ignoreret.
Så går vi tilbage til restauranten til en tredje medarbejder hvor en tredje medarbejder og hun oplyste os at vi kan kÞbe billeterne hos hende i restauranten.
Funplays i Hyllinge i Sverige er nyåbnet for 2 dage siden og der er masser gode faciliteter til bÞrn.
KÊre Funplays, jeres uhÞflige og uforskammet personale skrÊmmer kunderne vÊk med deres opfÞrsel.