Efter laaang tids overvejelse valgte jeg at investere i en ordentlig snusemÃ¥tte. Den er virkelig alle pengene vÊrd. ("DogLemi AktivitetslegetÞj til Hund - snusetÊppe med indbygget slikkemÃ¥tte") H... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Den bedste kundeservice!! Hurtig levering! Jeg havde bestilt fÃ¥ret Fie hundelegetÞj, men havde fÃ¥et en skorpion i stedet for. Skrev til dem at jeg Þnskede at bytte, sÃ¥ jeg fik den rigtige. De svare... ãã£ãšèŠã
Med en hvalp, som er helt vild med bamser er Furryfriends helt klart en anbefaling vÊrdig. De har et virkelig godt udvalg i forskellige stÞrrelser og materialer ð§ž Derudover er deres lys halsbÃ¥nd... ãã£ãšèŠã
FurryFriends har rigtig gode produkter. Jeg kÞbte en snusemÃ¥tte med mange gemmesteder til godbidder. Min hund er vild med den! KÞbte samtidig en smart hundehule i form af en kasse med rundt indgangs... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
FurryFriends er Danmarks nye kÊledyrsunivers, hvor alle vores firbenede og pelsede venner er i fokus! Vi har på vores webshop et nÞje udvalgt sortiment, herunder produkter som vi selv har udviklet, som f.eks. vores populÊre LED-serie. Vi brÊnder for at levere ikke kun de bedste produkter, men også den bedste kundeservice. FurryFriends.dk - Fordi vi elsker dyr!
é£çµ¡å
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Lever op til min forventninger ððŒâŠ
Lever op til min forventninger ððŒ hurtig levering
Super fin aktivitets hummer ..âŠ
Super fin aktivitets hummer ....min hund elsker at finde godbidder i den.
Fin leveringstid
Fint sÊdebetrÊk
Hurtig levering og meget fint sÊdebetrÊk til bagsÊde i bil. Der er forstÊrkninger ved syning i ophÊng, så håber det holder til min Berner Sennen som er en stor hund.
Hummeren er den bedste
Hummeren er vores Gauchos yndlings legetÞj ð
Men det er nr 2 hummer !!!!
Den fÞrste har jeg syet så mange gange og den var tilsidst så ulÊkker , da jeg ikke vovede at lÊgge den i vaskemaskinen
SÃ¥ â hvis I kunne lave den i noget andet materiale sÃ¥ den bedre kunne modstÃ¥ de skarpe hundetÊnder !!!
Hurtig levering og produkter i top
Hurtig levering og produkter i top. Hvad mere kan man Þnske sigðð»
Fin service. Gode produkter
LÊkre produkter og super service
LÊkre produkter og super service. Der manglede et produkt i min forsendelse, men der blev lynhurtigt svaret på min henvendelse og det manglende produkt hurtigt pakket og sendt. Jeg fik mulighed for at tilfÞje nogle produkter til den ekstra forsendelse og modtog ovenikÞbet en rabatkode på forsendelsen så min "nye" ordre blev fragtfri. Ikke sidste gang jeg bestiller produkter herfra :-)
jeg kÞbte en furry hat til min emoâŠ
jeg kÞbte en furry hat til min emo datter fordi hun var rigtig ked af det men så da den kom var det den forkerte furry hat og så lÞb hun hjemmefra
Dumt navn
Da jeg hÞrte at der var en furry butik nÊr mig kom jeg lÞbene pÃ¥ alle fire, men da jeg ankom var der ingen furries men kun sure medarbejdere. NAVNET ER EN STOR FED LÃGN

FurryFriends.dk ããã®åç
Varen blev hurtig leveret og produktet lever op til mine forventninger .
Kan anbefale at handle ved denne webshop
KÊmpefan af vores slowfeeder stativ
Elsker hvor sÞde de er og hvor hurtige pakkerne kommer! Desuden elsker elsker elsker vi vores madstativ med en slowfeeder og anti-splash vandskål. Derudover er vores Golden mega glad for hans aktiveringslegetÞjsbamser (hummeren og skildpadden). KÊmpe anbefaling herfra!
Jeg har bestilt et justerbart stativâŠ
Jeg har bestilt et justerbart stativ til vores hundemad. Vi er enormt glade for det, kvaliteten er god og den er nem at rengÞre ð« Hurtig levering og god service! Kan varmt anbefales!!!!!!
Manglende kommunikation
Jeg bestilte varer og modtog kun delvist. Der har ingen forklaring vÊret herpå, andet end et % på min fÞlgeseddel og fÞrst da jeg selv rettede henvendelse, fik jeg refunderet belÞbet for den manglende vare.
Det er lidt en underlig forretningsstil.
Men de varer jeg modtog var fine dog.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ