Efter laaang tids overvejelse valgte jeg at investere i en ordentlig snusemÃ¥tte. Den er virkelig alle pengene vÊrd. ("DogLemi AktivitetslegetÞj til Hund - snusetÊppe med indbygget slikkemÃ¥tte") H... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Den bedste kundeservice!! Hurtig levering! Jeg havde bestilt fÃ¥ret Fie hundelegetÞj, men havde fÃ¥et en skorpion i stedet for. Skrev til dem at jeg Þnskede at bytte, sÃ¥ jeg fik den rigtige. De svare... ãã£ãšèŠã
Med en hvalp, som er helt vild med bamser er Furryfriends helt klart en anbefaling vÊrdig. De har et virkelig godt udvalg i forskellige stÞrrelser og materialer ð§ž Derudover er deres lys halsbÃ¥nd... ãã£ãšèŠã
FurryFriends har rigtig gode produkter. Jeg kÞbte en snusemÃ¥tte med mange gemmesteder til godbidder. Min hund er vild med den! KÞbte samtidig en smart hundehule i form af en kasse med rundt indgangs... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
FurryFriends er Danmarks nye kÊledyrsunivers, hvor alle vores firbenede og pelsede venner er i fokus! Vi har på vores webshop et nÞje udvalgt sortiment, herunder produkter som vi selv har udviklet, som f.eks. vores populÊre LED-serie. Vi brÊnder for at levere ikke kun de bedste produkter, men også den bedste kundeservice. FurryFriends.dk - Fordi vi elsker dyr!
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
KÞbte en lÞbeline
KÞbte en lÞbeline. SpÊndet gik hurtigt i stykker. Sendte en mail og fik pengene retur samme dag. Kunne derefter kÞbe en ny, med rabat. Rigtig god service ðâðŠº
Handler gerne her igen
Fint udvalg. Gode priser. Hurtig forsendelse. KÞbe hundekiks og brugte âpasser sammen medâ funktionen og kÞbte en aktivitetsbold. Kiksene passede sÃ¥ ikke ned i bolden-sÃ¥ den funktion virker mÃ¥ske ikke helt sÃ¥ godt
Hurtig levering og min pelsede bamse erâŠ
Hurtig levering og min pelsede bamse er glad.
Mega hurtig levering så super
Meget hurtig levering
Meget hurtig levering, glÊder mig til at prÞve dovnedyret på min lille hvalp som jeg snart får hjem
Super kundeservice!
Lyn hurtig og god service :)
Lyn hurtig og god service :)
Det er ikke sidste gang jeg handler her
*****
Hurtig levering og gode produkter
God og fin hjemmeside.
Fin hjemmeside. Nem at overskue. Hurtig levering. Mange gode produkter.
Varen levede op til videoen set pÃ¥âŠ
Varen levede op til videoen set på facebook.
Fantastisk legetÞj
BÃ¥de godt og skidt
Jeg kÞbte et aktivitetslegetÞj, som fungerer super godt. Men jeg kÞbte også stofhummeren, som desvÊrre kun holdt tre gange, så var den splittet ad. Og jeg har altså bare en lille havaneser, så her holdt kvaliteten ingenlunde.
Hurtig levering og godt produkt
âïžâïžâïžâïžâïž
Derudover er deres lys halsbÃ¥nd til om aftnen geniale. Man kan se hunden langt vÊk fra, samtidig med at den er super nemt at pÃ¥fÞrer inden gÃ¥turen ðð
âïžâïžâïžâïžâïž - vÊrdigt
Virkelig lÊkkert produkt
Efter laaang tids overvejelse valgte jeg at investere i en ordentlig snusemåtte. Den er virkelig alle pengene vÊrd. ("DogLemi AktivitetslegetÞj til Hund - snusetÊppe med indbygget slikkemåtte")
Her nogle måneder efter står den stadig som ny, og så fin stand, trods dagligt brug. Det, at man kan gemme godbidder både rundt imellem lÞkkerne og under dem gÞr, at den også tÞmmes lidt langsommere end andre. :)
LÊkker kvalitet og hurtig leveret :)
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ