レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Ik had wat issues met slim laden op mijn laadpaal. David heeft me telefonisch bijgestaan en na enkele minuten was alles aktief. Hij heeft me ook nog wat tips gegeven hoe ik tijdens het laden nog mee... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Na aankoop van een woning met zonnepanelen en Ilusmart dongle P1 poort geactiveerd, dongle op wifi geconnecteerd en app geconfigureerd. Er bleek geen data door te komen. 's avonds mail gestuurd. D... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

Stipt en zeer bekwaam team. Twee maal vlotte interventie gehad. Eerste keer owv kapotte cel bij opstart batterij. Tweede keer owv defect in communicatie tussen Ilusmart en omvormer. Jammer dat het mai... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Na eerst zonnepanelen en een batterij gekocht te hebben bij futech kwam ik weer bij futech terecht voor een uitbreiding. Rob heeft alles weer berekend en perfect uitgelegd. De 10de juni gaat alles in... もっず芋る

4.6

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 66ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち5の評䟡

Futech is een zeer betrouwbare onderneming moet goede service na verkoop !!!!!

Deze onderneming is top omdat ze je vanop afstand verder kunnen helpen om de productie van je zonnepanelen omvormer van SMA zichtbaar te maken op de iLusmart app.van harte bedankt om mijn sma omvormer model SB2,5-1VL-40 aan men ilusmart account toe te voegen. Nu kan ik deze productie ook mee opvolgen. Zeer vriendelijke personeel , ze hebben me goed geholpen om alles In orde te brengen. Zeker een aanrader om een aankoop van hun producten te overwegen!!!!

2026幎2月13日
5぀星のうち5の評䟡

De laadpaal voor de auto was “offline”

De laadpaal voor de auto was “offline”, zelf had ik alles zowat uitgeprobeerd dat je zelf kan doen. Dank zij de hulp van het Futech Team (David) hebben we de laadpaal terug online gekregen zonder een fysische interventie, alleen maar door geduldig een voor een alle opties door te nemen.

2026幎1月15日

Hey Luc

Hey Luc

Bedankt voor je geweldige 5-sterrenreview op Google!
Zou je zo vriendelijk willen zijn om dezelfde review ook op Trustpilot te plaatsen?

David van Futech heeft mij weer zeer goed geholpen om een oplossing te vinden voor een reeks van problemen met de omvormer en de communicatie met de iLusmart app. Zeer vriendelijk en met kennis van zaken. Ook voor het geduld tijdens de telefonische interventie ben ik hem dankbaar. Luc

2026幎1月26日

Urbain Naesen

Urbain Naesen
Reeds verschillende keren gebeld met David van Futech om inlichtingen over het instellen van de laadpaal voor de wagen en uitleg over de thuisbatterijen. We werden meermaals op het goede spoor gezet. Is zeer behulpzaam en niettegenstaande we nog niet 100% alles begrijpen mogen we altijd terugbellen.

2026幎1月13日
5぀星のうち5の評䟡

Wij zijn onlangs overgestapt van

Wij zijn onlangs overgestapt van Telenet naar Orange, wat betekende dat al ik al onze toestellen (omvormer, ilubat en ilusmart) terug online moest krijgen. Ik botste geregeld tegen foutmeldingen en het heeft geruime tijd geduurd voor alles weer correct functioneerde.

Tijdens dit hele proces ben ik enorm goed geholpen door D. Telkens wanneer ik hem mailde, kreeg ik snel antwoord of werd ik kort daarna teruggebeld. Hij bleef steeds geduldig, vriendelijk en beleefd, en was altijd bereid om te helpen tot alles in orde was.

Dankzij zijn inzet en professionaliteit is alles uiteindelijk correct opgelost. Een grote dankjewel aan D. van Futech

2026幎1月13日
5぀星のうち1の評䟡

Niet geloven wat ze beloven!

In oktober 2016 zonnepanelen laten leggen door futech. Ze zijn een stuk duurder dan de gemiddelde maar ze beloofde dat alles door hun in orde zou gebracht worden qua aangifte en papierwerk ( wat ze nu nog op hun website promoten) en dit ik zelf niets moest doen. In 2025 een digitale meter laten plaatsen en normaal zou ik recht hebben op een premie van 3650 euro omdat men zonnepanelen van 2016 zijn. Bij aanvraag van premie beweerde Fluvius dat ik helemaal geen zonnepanelen heb en als dat zo was zou ik nog een fixe boete krijgen! Na enkele pogingen om ze zelf aan te geven, wat niet lukte omdat ik nooit de documenten heb gehad die nodig waren dan contact opgenomen met Futech en hebben zij dit in orde gebracht. Omdat de aangifte nu pas is gedaan heb ik geen recht meer op de premie van 3650euro van fluvius. Ik heb met Futech contact gehad hier over en als antwoord krijg ik dan dat ze in januari 2017 me een email zouden gestuurt hebben dat ik de aangifte zelf moet doen! Waar ik men twijfels over heb want ik had helemaal geen documenten om dit te doen en dan nog hadden zij een leesbevesting moeten vragen of opvolgen op zen minst. Maar gewoon de fout op mij steken omdat zij het vergeten zijn.
Boete en premie rond de 5000 euro!
Dus NIET geloven wat ze beloven.

2025幎11月18日
5぀星のうち4の評䟡

door de goede opvolging van mijn installatie

door de goede opvolging van mijn ILucharge, heb ik ook besloten om batterijen te laten installeren door jullie. enig kleine opmerking is dat de keuring telkens een lange tijd inneemt, maar dat is niet jullie fout.
de volgende installatie wordt waarschijnlijk een lucht-water warmtepomp voor een appartement,
wel niet onmiddelijk hoor !!!

2025幎12月18日

snelle interventie

bij de behandeling van mijn ticket werd er alles aan gedaan om me zo snel als mogelijk te helpen. ondanks het druke tijdschema met de eindejaarsperiode werd de ochtend mijn probleem verholpen door een technische interventie.

top service!

2025幎12月18日