Full kontroll på effektledd og smart lading!
Appen fungerer meget bra til strømstyring og å holde seg under angitt effektledd! Sparer penger hver måned på nettleien og lading av bilen på gunstige tidspunkt
最近のレビュー依頼の記録はありません
この企業は最近、顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
ネガティブなレビューの 100%に回答しています
通常1カ月以上経ってから回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Gode produkter, men totalt elendig kundeservice. De svarer ikke på skriftlige henvendelser, ei heller på gjentatte purringer (5 henvendelser). Ikke svarer de på telefon. De var gode før konkursen. Etter dette - strykkarakter! Jeg har ikke noe valg annet enn å si opp abonement og bytte til annen løsning.

futurehome.no からの回答
Hadde et produkt fra Futurehome, og uten mitt samtykke, så pushet futurehome en oppdatering som gjorde at produktet jeg eier, som jeg har kjøpt og betalt for i sin helhet, ikke lenger virker, med mindre jeg betaler dem en subscription fee på over 1000 kr per år.
Jeg ble ikke informert om dette ved kjøp, fordi det ikke var policy ved kjøp. Men hindrer dette Futurehome og bryte Norsk lov og rane oss kunder for penger? Nei.
Ikke kjøp noe fra Futurehome.

futurehome.no からの回答
Hadde det gått an å gitt null, så hadde de fått det. Makan til søppelselskap og dårlig service skal du lete lenge etter. Går ikke an å få tak i de på telefon, og å si opp abonnement på annen måte enn via telefon går ikke. Morsomt, om en synes slike ting passer i kategorien.

futurehome.no からの回答
Går ikke å skru av automatikk uten å abonnere. Ræva….

futurehome.no からの回答
Om jeg kunne valgt omigjen så hadde jeg ikke valgt futurehome. Finn heller strømstyring som funker, men ikke koster 1200,- pr år.

futurehome.no からの回答
min tidligere anmeldelse ble dessverre fjernet, men dette selskapet holder produktene de har solgt som gissel hvis en ikke betaler månedelig sum.
Oppdatering: som dere alle kan se i svaret fra futurehome, så forventer da futurehome at grunnet deres tidligere dårlige finansielle avgjørelser at kunden skal betale en månedlig sum for et produkt som allerede er betalt for. Det at de prøver å endre på denne anmeldelsen ved å sette spørsmål ved bruk av ordet "gissel" i stedet for å rette opp i feilene sine gjør det ganske klart å tydelig hvor de står hen i forhold til kundeservice.
Hvis noen fortsatt er i tvil om de skal benytte seg av futurehome sine tjenester vil jeg referere til forbrukerrådets youtube video angående "enshittification".

futurehome.no からの回答
Kjøpte dette 1 dag før de ble slått konkurs. Ikke imponert over de «nye eierne som forventer 1200,- pr år for at jeg skal bruke mitt kjøpte produkt. ( det skjer ikke at jeg betaler) Eneste positive anmeldelser her er fra ansatte og gründere. Styr unna. Unngå grådigheten til disse. De er nok konkurs igjen snart.
Ustabil hub, dårlig support og nekter å ta reklamasjonsansvar for produkter som ikke virker skikkelig. Appen føles også som noe som bare er halvferdig.
Etter at de nærmest over natten tvinger kundene til å betale 1200kr årlig (som i tillegg må forhåndsbetales) for å i det hele tatt kunne bruke utstyret som man allerede har betalt tusenvis av kroner for er all troverdighet og tilitt borte.
Legg også merke til at de eneste gode anmeldelsene er skrevet av Viktoria Hafredal, salgssjef i Futurehome, like etter at de gikk på konkurs og startet opp på ny, og av Erik Stokkeland (grunnlegger og tidligere leder i FH). Kanskje disse ikke er helt nøytrale og uten egeninterresser?
Unngå Futurehome for alt du kan. Værre smarthusløsning skal du lete lenge etter. Ufattelig vanskelig å legge til enheter og får du det til kan du være trygg på at de ramler snart ut igjen. Dårlig støtte av enheter, elendig support, og nesten aldri oppdateringer. Virker som et døende produkt. IKKE brukt Futrehome.
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。
Trustpilot におけるレビュー プロセスの詳細についてはこちらをご覧ください。