4.2

ほが満足

TrustScore 5段階評䟡の4

11件のレビュヌ

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

Fvk har hjulpet mig flere gange

Fvk har hjulpet mig flere gange, sidst da det var koldt, og jeg ikke kunne få varme på mine radiatorer, de vidste lyn hurtigt efter en kort samtale hvad der skulle til, og i lÞbet af 2 timer var det fixet! Kan varmt anbefale FVK

2026幎1月14日

Vi havde Mike fra FVKlima ude og se på

Vi havde Mike fra FVKlima ude og se på både kÞkkenvasken og gulvvarme. SidstnÊvnte har stort set drillet os altid og vi har haft andre vvs firmaer til at se på det, skiftet dele mv uden rigtig held, men en del tusind kroner fattigere.
SÅ kom Mike og fandt ret hurtigt ud af Ã¥rsagen. Og det var oprigtigt en tryg og Êrlig behandling vi fik. Skal vi have vvs-hjÊlp igen, sÃ¥ er det KUN FVKlima, vi ringer til.

2026幎5月8日

LÊk i laden

LÊk i laden

Når man glemmer at tappe vandet af rÞrene og tÊnder for frostsikringen for sent, så er det rigtig godt at kunne ringe til Fremtidens VVS og Klima, som kommer lynhurtigt og får udbedret skaden med et grin og en kÊk bemÊrkning.

2026幎3月11日

Havde Fremtidens VVS og Klima til at

Havde Fremtidens VVS og Klima til at skifte toilet hos min gamle mor der bor på NÞrrebro.
Det var en helt igennem god oplevelse hvor der udover både var tid til en god snak og en kop kaffe med en Êldre kvinde på 85.
Og for lige at gÞre det sidste, blev der fejet og rengjort så alt blev efterladt ligeså pÊnt sommes arbejdets begyndelse.
Prisen inkl. kÞrsel, var oven i kÞbet lavere end de lokale VVS firmaers.

2026幎1月14日
自発的なレビュヌ

Vi havde Mike ude og det var helt

Vi havde Mike ude og det var helt igennem fantastisk service. Aldrig har vi oplevet sÃ¥ grundet og effektiv en hÃ¥ndvÊrker. Med gode forklaringer om anlÊgget og instruktioner vi aldrig har fÃ¥et fÞr trods mange eftersyn af vores fjernvarme. Der er ingen tvivl om vi KUN vil bruge ham fremover. God kommunikation fra start til slut. Og bund Êrlig med hvad der er spild af penge. Ærgerligt at en enkelt negativ oplevelse nu fylder mere end 10 Ã¥rs tilfredse kunder.
SÃ¥dan fungerer anmeldelsessider desvÊrre nogle gange. Men utilfredse kvinder findes desvÊrre alle vegne ☺

2026幎1月26日

Fremtidens VVS og Klima levede på ingen

Fremtidens VVS og Klima levede på ingen måder op til vores forventninger. De skulle skifte et varmelegeme i vores vildmarksbad. Da vi senere fyldte badet, lÞb der vand ud fra samlingerne til varmelegemet. Vi kontaktede firmaet, som mente, det skyldtes skiftet i vejret fra varme til kulde, og at vi skulle betale ekstra for at få det fikset. Deres nÊste besked var direkte sexistisk: "Lidt ligesom kvinder de er svÊre at forudsige. Nej forspil plejer at hjÊlpe på det". Senere fik jeg en besked, som begyndte med "SÞde" for derefter at belÊre mig (fejlagtigt) om vildmarksbade. Jeg skrev, at det var dårlig service, og at de burde have tjekket, at badet virkede, inden de kÞrte. Så toppede de den med at skrive, at jeg "fremover burde have bagt boller og stiller pålÊg til rådighed" for "det er da den mest latterlige og åndssvage besked" de havde hÞrt.
Jeg kunne leve med vÊrkstedshumoren og grovheden, hvis de da så bare havde fikset de utÊtte samlinger...

2026幎1月9日

Kan ikke anbefales

Jeg kan på ingen måde anbefale, at man bruger Fremtidens vvs og klima. @fv_klima
De har sendt en underentrepenÞr ud til en opgave, hvor de har slået min hÊk ihjel.
Jeg er blevet lovet gavekort til nye planter, men intet sker.
Det er 5 mdr siden de har vÊret her, og nu bliver jeg bare ignoreret.

SÃ¥ absolut ingen anbefaling herfra.

Hvis man er interesseret i, at vide hvordan min hÊk er dÞd, så har de hÊldt vandet fra et bwt anlÊg ud i den. Det er hÞj koncentration af saltvand.

2025幎11月5日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ