Varan jag fick var inte ok , men det var lätt att få kontakt med fyndonline, de löste problemet på ett mycket proffsigt sätt ,och vänligt bemötande, Jag kommer att handla från dem fler gånger ,
レビュアーのコメントを見てみましょう
Vi köpte två produkter/projekt från FyndOnline. Tyvärr fungerar ingen av dem som utlovat. Kvaliteten är mycket låg och motsvarar inte beskrivningen. Det största problemet är att det saknas funge... もっと見る
企業が回答しました
Riktigt bra företag och kanon kundsupport, Beställde en Mini Pro 2 Miniprojektor och den fungerar jätte bra jag är supernöjd
De problem som uppstod vid leveransen av mina beställda varor löstes smidigt. Fick en positiv känsla för företaget. Roy.
ネガティブなレビューの 50%に回答しています
通常24時間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Beställde projektor
Beställde projektor. Bra produk, snabb leverans och bra kundservice!
Vi köpte två produkter/projekt från…
Det största problemet är att det saknas fungerande kundtjänst. Vi har försökt kontakta företaget flera gånger, både via meddelanden och andra kontaktvägar, utan att få något svar alls.
På grund av bristande kvalitet och avsaknad av kundsupport kan jag tyvärr inte rekommendera denna onlinebutik.

Fyndonline からの回答
Bra service o snabb leverans!
Riktigt bra företag och kanon…
Kanon kundservice!
Billigt plast skräp och fel produkt
Jag köpte en ångtvätt men den stämde inte alls med beskrivningen på bilderna och reklamen, fel material, saknades delar, fel effekt kortare kabel än på bilderna och minst 3 ggr dyrare än andra ställen.
Bra bemötande.
De problem som uppstod vid leveransen av mina beställda varor löstes smidigt.
Fick en positiv känsla för företaget.
Roy.
Bra bemötande
Jag kommer att handla från dem fler gånger ,
Rekommenderas!
Varan jag beställde levererades utan problem men var tyvärr defekt. Jag hörde av mig till Fyndonline och fick riktigt bra hjälp. Allt gick smidigt, bemötandet var trevligt och problemet löste sig utan krångel. Rekommenderas!
Nöjd med min vara 😍
Snabb leverans bästa priserna
Bara positivt om Fyndonline
Vara enligt beskrivning och förväntningarna. Snabb leverans.
Produkten motsvarade förväntningarna…
Produkten motsvarade förväntningarna och kontakten med kundsupport gick smidigt.
Väldigt nöjd med kvaliteten på…
Väldigt nöjd med kvaliteten på produkten jag köpte.
Mycket bra och väl bemötande…
Mycket bra och väl bemötande kundservice. Jag är mycket nöjd med min produkt och kan rekommendera fyndonline
Försökte få majl kontakt med dem men…
Försökte få majl kontakt med dem men har inte fått svar ännu. Tog 3 veckor för paketet att komma. Skulle tycka de mer värt att beställa själv från t.ex Temu
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。