Kan kun anbefale denne kÞreskole! Det har vÊret et super hyggeligt og trygt forlÞb, og jeg har altid glÊdet mig til kÞretimerne med Mikail. Ahmed og Mikail er virkelig sÞde, tÃ¥lmodige og dygtige, og d... ãã£ãšèŠã
Det er sjÊldent, jeg efterlader en anmeldelse, men efter sÃ¥ godt et forlÞb er det fuldt fortjent. Tusind tak til FÊrdsels KÞreskole for en professionel, lÊrerig og super tryg oplevelse. Man fÞler sig... ãã£ãšèŠã
âïžâïžâïžâïžâïžâšVirkelig god oplevelse! Jeg kan kun sige positive ting om min oplevelse hos FÊrdsels kÞreskole . Fra start til slut fÞlte jeg mig taget godt imod, og hele forlÞbet var prÊget af pro... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Hos FÊrdsels KÞreskole hjÊlper vi dig trygt og sikkert gennem hele kÞrekort forlÞbet. Vi gÞr vores bedste for at ruste dig bedst muligt til at bestå teori- og kÞreprÞven. Vores kÞrelÊrer er nede på jorden og imÞdekommende. KÞreskolen har sine hyggelige lokaler i RÞdovre.
Kirstine Pedersens Vej 7, 2610 , RÞdovre, ãã³ããŒã¯
- 51 73 81 82
- Faerdselskoreskole@gmail.com
- fÊrdselsfÞrstehjÊlp.dk
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
God hele vejen igennem stÞtter altid enâŠ
God hele vejen igennem stÞtter altid en og gÞre det der er bedst for en
En fornÞjelse at tage kÞrekort her
Kan kun anbefale denne kÞreskole! Det har vÊret et super hyggeligt og trygt forlÞb, og jeg har altid glÊdet mig til kÞretimerne med Mikail. Ahmed og Mikail er virkelig sÞde, tålmodige og dygtige, og de tager altid hensyn til den enkelte elev. Tusind tak for et fantastisk forlÞb!
Fantastisk forlÞb fra start til slut
Det er sjÊldent, jeg efterlader en anmeldelse, men efter så godt et forlÞb er det fuldt fortjent. Tusind tak til FÊrdsels KÞreskole for en professionel, lÊrerig og super tryg oplevelse. Man fÞler sig taget rigtig godt imod og klÊdt ordentligt på til prÞverne. Mine varmeste anbefalinger!
Jeg havde et super godt forlÞb hosâŠ
Jeg havde et super godt forlÞb hos kÞreskolen. Alt har vÊret meget struktureret og overskueligt. KÞrelÊrerne er rigtig gode og sÞde, og hjÊlper en til at blive klar prÞverne pÃ¥ den bedste mÃ¥de. KÞreskolen kan klart anbefalesð
Stor anbefaling
Stor anbefaling - Siden forlÞbets start har kÞrelÊrerne altid vÊret hjÊlpsomme og hurtige til at svare på spÞrgsmål. Teoritimerne fÞles ikke lange, som man måske forventer til at starte med. KÞretimerne var som de skulle, og på under intet tidspunkt var jeg i tvivl om at vÊre usikker på vejen. Alt i alt en god oplevelse, der gjorde at jeg bestod teori- og kÞreprÞven i fÞrste hug.
Virkelig godt styr pÃ¥ tingene og de erâŠ
Virkelig godt styr på tingene og de er virkelige sÞde. De for dig selvsikker igennem forlÞbet.
KÊmpe anbefaling
KÊmpe anbefaling til min kÞreskole og isÊr Ahmed!
Virkelig tålmodig, rolig og god til at forklare tingene. Der var altid en god stemning og jeg fÞlte mig tryg hele vejen igennem.
100% anbefalet!!
BEDSTE KÃREKSOLE
Jeg havde en rigtig god oplevelse hos FÊrdsels KÞreskole fra start til slut. Undervisningen var tydelig, struktureret og nem at forstå, og kÞrelÊreren var både tålmodig og professionel. Der var en god og tryg stemning hele vejen igennem, hvilket gjorde det nemmere at lÊre og fÞle sig sikker bag rattet.
Jeg fÞlte mig godt forberedt til både teori og kÞreprÞven, og det gav virkelig pote, jeg bestod begge dele fÞrste gang med 0 fejl.
Jeg kan helt klart anbefale FÊrdsels KÞreskole til andre, der Þnsker et seriÞst, effektivt og trygt forlÞb!
SINDSYG KÃRESKOLE
Fantastisk kÞreskole alt var perfekt den mÃ¥de de underviser pÃ¥ var virkelig god og jeg var til teori prÞven og fordi alt den hjÊlp de gav mig bestod jeg med 0 fejl da de lÊrer dig alt hvad du skal vide. KÞreprÞven fik vi ogsÃ¥ i fÞrste forsÞg og min kÞrelÊrer var virkelig god til at hjÊlpe og han gjorde sÃ¥ man fÞlte sig tilpas og man lÊrte altid noget nyt med ham. De var ogsÃ¥ meget venlige og da man kom tilbÞd de vand og der var en god vibe i lokalet. SINDSYG KÃRESKOLE!!!
12/12âðŸ
Efter en lang rejse siden 2021 med to tidligere kÞreskoler, er jeg endelig kommet i mÃ¥l â og det er takket vÊre denne kÞreskole.
Mine tidligere oplevelser var prÊget af manglende struktur og fremgang, så jeg havde mistet lidt troen på det. Men her blev jeg mÞdt med seriÞsitet, god vejledning og en klar plan.
Jeg manglede kun få kÞretimer, og min kÞrer/teoriprÞve. Med Ahmeds hjÊlp bestod jeg teoriprÞven i fÞrste forsÞg.
Jeg kunne godt have booket kÞreprÞve med det samme, men Ahmed anbefalede nogle ekstra kÞretimer â og det viste sig at vÊre helt afgÞrende.
De ekstra timer gav mig den selvtillid og de fÊrdigheder, jeg havde brug for, og jeg bestod min kÞreprÞve uden problemer.
Den 9. april 2026 blev jeg endelig bilist. Jeg er virkelig taknemmelig for den stÞtte og det engagement, jeg har fået.
Kan klart anbefales!
FÊrdsels KÞreskole
Jeg har haft en super god oplevelse hele vejen igennem hos FÊrdselskÞreskole. Undervisningen var professionel, tryg og lÊrerig. KÞrelÊreren Ahmad er virkelig dygtig, tålmodig og god til at forklare tingene på en måde, der er nem at forstå. Kan klart anbefales!
Fremragende kÞreskole
Fremragende kÞreskole. Jeg skulle generhverve mit kÞrekort og fik den bedste vejledning. Hurtige svar på mine spÞrgsmål og et par rigtig gode kÞretimer inden prÞven. Ahmed er dygtig og rolig.
FÊrdsels KÞreskole er helt perfekt. ð
Jeg havde et mega godt forlÞb
Jeg havde et mega godt forlÞb hos kÞreskolen. Gode, tålmodige og pÊdagogiske kÞrelÊrere, der gjorde alt for, at man bestod.
Alt i alt bare en super god oplevelseâºïž
Kan klart anbefales!
KÃMPE ANBEFALINGâŠ
KÃMPE ANBEFALINGâŠ
Jeg startede forlÞb på FÊrdsels KÞreskole d. 1 December, og blev mÞdt med smil og energi. En professionel og god start på forlÞbet. Igennem forlÞbet blev jeg undervist af Usman, som altid forklarede teorien så alle kunne fÞlge med, han var super effektiv, men stadig enormt behagelig, at blive undervist af. Det resulterer dermed i, at jeg snupper teori-prÞven i fÞrste omgang uden problemer. KÞretimerne var også med Usman, der var han super tålmodig, hjÊlpsom, tryg, og vigtigst af alt hyggelig, at snakke med. Han havde altid gode tips og tricks og var god til, at hjÊlpe en med at blive en god trafikant. Jeg gik altid med, en god mavefornemmelse hjem og faktisk også glad, da Usman altid var sjov, at kÞre med. Så tusinde tak for det hele både til Ahmed og Usman for et ubeklageligt og fantastisk forlÞb.
(Ps bestod kÞre-prÞven i fÞrste forsÞg takket vÊre Usman)
En hyggelig og god oplevelse
Teoriundervisningen var meget god, og der er gode forklaringer og man kan altid give spÞrgsmål og få gode svar. KÞrelÊrerene er meget venlige og pÊdagogisk. Priserne er meget transparente og man bliver ikke pludseligt ramt af forskellige gebyr.
KÞretimerne er også meget gode, og der er fuld fokus på selve kÞrelsen og trÊning på de svÊre veje.
Virkelig god kÞreskole
Virkelig god kÞreskole med en tålmodig og dygtig kÞrelÊrer, Ahmed, som er god til at forklare tingene på en rolig måde. Kan 100% anbefales!
Bestået
Har skiftet kÞreskole, til fÊrdsels hos Ahmed og bestået på 1 hug.
Super oplevelse bestod alt i fÞrste hugâŠ
Super oplevelse bestod alt i fÞrste hug ðð»
Fantastisk kÞreskole!!
Rigtig god kÞreskole - jeg bestod begge prÞver fÞrste gang
Det har vÊret et rigtig godt forlÞb, med professionel vejledning hele vejen igennem. KÞrelÊrerne er rigtig gode og tålmodige. Hvis der er noget man skal arbejde på, så man kan styre det i sit helt eget tempo så man er helt sikker, når man skal til prÞverne.
Generelt et fantastisk forlÞb hos FÊrdsels kÞreskole. 5 ud af 5 stjerner herfra.