Verdens bedste efterskole
Verdens bedste efterskole . Der virkelig ser de unge mennesker med sÊrlige behov og hjÊlper dem videre på livets vej .
Skolen var oprindelig en form for efterskole, men havde fungeret som vandrerhjem, da bestyrelsen overtog grunden. Vinteren 2008 blev skolen vÊsentlig udvidet, takket vÊre donationer fra fonde, og huser i dag 60 elever. Skolen er for elever fra 8. årg...
Gamle Landevej 27B, 4850, StubbekÞbing, ãã³ããŒã¯
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Jeg vil sige min sÞn gik der sidste år et rigtig godt år men 25/26 med ny ledelse er gået fuldstÊndig galt den nye forvalter lever slet ikke op til noget som helst ang ansvar ledelse eller noget andet det er blevet et sted du placerer dit barn uden nogen form for at have styr på det er bÞrn med sÊrlige behov altså en speciel efterskole som de reklamerer med det er meget synd men i stedet for en forbedring er det blevet en håblÞs skole
Kammerat skabet her heldigvis ikke noget med den ledelse at gÞre så det holder 100% for eleverne
SÞrgeligt man skal skrive dette men man bliver nÞd til at advare andre inden de sender deres bÞrn afsted
jeg syndes det er chokerende at lÊse kommetarene her inde og alligevel kommer det overhovedet ikke bag på mig.
jeg kommer til at skrive et lille udpluk i hvordan jeg som mor oplevede, hvor meget opholdet på stubbekÞbing efterskole Þdelagde min datter.
det er dog mange år siden, hun har gået der men jeg tÊnker at vores oplevelse, af skolen ikke skal gå nogens nÊse forbi!
vi valgte stubbekÞbing efterskole fordi vi stolede på at, skole kunne håndtere elever med sÊrlige behov, det er der sikkert også nogen der mener, og det er godt for dem, men det var ikke tilfÊldet her!
min datter havde i mange år lidt af alvorlig sÞvnproblematikker, hvilket vi også som forÊldre gjorde dem opmÊrksom på. det blev der så ikke taget hensyn til, hun blandtandet afvide at hun skulle tage sig sammen, fordi hun simlpelthen ikke kunne sove eller fungere om morgnen til morgensamling, ( grundet sÞvn forstyrrelser ) de slog det hen ved at sige til hende at hun bare var en doven teenager, og skulle lÊre at mÞde op til ,morgensamling, bevares selfÞlgelig skal man lÊre at mÞde til de aftalte tiden, for sådan er den virkelige verden også, når man engang bliver voksen.
men problemet er bare at når hun forsÞgte at tage fat i en lÊre og få snakket om det, ville de ikke tage det seriÞst, hvis hun blev syg fik hun afvide at hun slet ikke måtte forlade vÊrelset, til aftensmad og kunne risikere, ikke at få mad overhoevdet, hvis lÊrene glemte hende.
hendes sÞvnproblemer endte med at hun fik en alvorlig belastings reaktion, og måtte blive behandlet på psykiatrisk afdelig, og var vÊk i 14, dage, da hun så gav udtryk for at hun ville tilbage til sine venner på skolen, valgte vi at lytte på hende og kÞrte ned for at aflevere hende, jeg må indrÞmme jeg havde ret ondt i maven, ved tanken om at skulle sÊtte hende af der nede, men lyttede self også på min datters Þnsker, da hun jo savnede sine kammarater, men det vÊrste ved det her var så da vi lanede på skolen og vi afleverede hende, var der ikke en Eneste lÊre der henvendte sig til os?, hun/vi var totalt usynlige, og det var en ubehagelig oplevelse for både os og vores datter!
jeg er helt med på det er en kristen efterskole men jeg havde da helt klare forventinger om at når man reklamere med at man har speciale i elever med sÊrlige behov, så skal man sgu da også kunne leve bare lidt op det de ting man lover!!
og ik nok med det så var der også straf point for de elever der sover over sig, det vil sige dengang havde de en form for logbog, hvor der bliver sat krydser for hvem der er mÞdt op til morgensamlig og hvem der ikke er, og dem med flest "straf"point skulle arbejde dem af ved at pudse vinduer på skolens grund, eller gÞre rent på fÊlles arealerne, isteddet for at tage fat i problemernes kerne? 'hvorfor sover de over sig? er der noget vi kan gÞre for at du kan mÞde til tiden ved morgen samling?. ' istedet for at straffe dem?? hvornår har straf hjulpet bÞrn? det vÊrste var at de vidste jo godt hun havde de sÞvn problemer og vi havde også gjort opmÊrksom på at hun var begyndt på sovepiller der kan gÞre patienten dÞsig, for det var bivirkningerne ved pillerne, der blev self ikke lyttet.
jeg håber på at de nye lÊrere der er startet i årenes lÞb og den nye forstander, anskuer eleverne på en anden måde, end de gjorde dengang med min datter , for det har da godt nok Þdelagt en masse de efterfÞlgene år, efter afsluttende år på skolen.
jeg hart skulle bruge så mange krÊfter på at oprette hendes selvvÊrd igen, for det der skulle have vÊret de bedste år for hende, blev så bare endnu vÊrre end udganspunktet.
også lige en anden ting det er helt fint man ansÊtter religiÞse lÊrere på skolen, men lÊg nu for pokker religionen lidt mere i baggrunden, end elevernes trivsel, for jo man kan godt leve et fint liv, selvom man ikke selv tror på noget.
dette er vores egne oplevelser fra 2010
Denne her skole er et mareridt for nogen med sÊrlige behov.
Jeg har Autisme og gik på denne her skole i et år, men de voksne er så onde. De gad aldrig at lytte til en undtagen hvis du gjorde dem sure eller sagde noget dumt, det gad min "kontaktperson" på skolen ihvertifald ikke.
De er ligeglade med hvis du er bange for at spise ved andre og gad ikke at Êndre vÊrelses kammerater selvom at du havde det dårligt med dem. Det er endnu vÊrre fordi de siger at de vÊlger en vÊrelses kammerat til en som ville kunne passe sammen med en fÞr du starter der.
De syntes at du er underlig og laver sjov med dig hvis du er bange for edderkopper eller nogle andre "små" ting. Og de kan virkelig ikke lide dig hvis du ikke er kristen og laver igen sjov med dig hvis du tror på andre ting end gud.
Maden er ikke bedre, de lavede virkeligt dÃ¥rligt mad fordi de syntes at de skulle spare penge PÃ
MAD. For en efterskole for sÊrlige behov burde man vide at mad er rigtigt vigtigt. Mange af os spiste nÊsten slet ikke og gik i Netto for at kÞbe ting. Eller gik imod reglerne for at kÞbe pizza.
De sagde altid en aften bÞn, som ikke er en dårlig ting, undtagen da de sagde at man var fortabt og ikke kunne noget i sit liv uden gud. Plus man blev tvunget til at vÊre med selvom man ikke var kisten og bare gerne ville sove.
Jeg fik det så dårligt mens jeg gik på den skole, og jeg ved at jeg ikke er den eneste.
PS. Jeg gik på skolen i 2022, men kan ikke sÊtte datoen til den tid.
Det et dårlig valg og vÊlge den her skole gik der i 2 år og de voksede snakker ikke ordentligt til eleverne lad vÊre med og vÊlg den her skole du for ikke den hjÊlp man skal have og de holder hånden over dem som fejler noget fik skylden for alt selvom jeg ikke gjord noget de er ligeglad med dem som ikke fejler noget de vil heller ikke rigtig hjÊlpe dig i timerne man skulle ikke tro af det er en skole med sÊrlig behov man skulle tro det var et psykisk syg hus og grÊd bare af jeg skulle der ned om sÞndagen
StubbekÞbing efterskole tager ikke mobning alvorligt. De har vÊret direkte medvirkende til at min datter får lyst til selvskade og de har ikke skÊrmet hende fra dem der mobber hende. De har insisteret på at hun skal sidde ved bord og spise sammen med dem og helt afvist at hun kan sidde sammen med de piger hun fungerer rigtig godt med. Det betyder at min datter for angst og lyst til selvskade. Hun kan nu kun sidde på sit vÊrelse og spise nudler fordi hun ikke Þnsker at sidde ved et bord med en giftig stemning. Skolen har giver hende eget vÊrelse nu, men de kan ikke love hende at hun ikke komme til at bo på vÊrelse med dem der mobber hende i fremtiden. Ej heller kan de love hende at hun får lov til at sidde med hendes kammerater og spise i fremtiden. Min datter har fået at vide at " det her har vi altså ikke tid til" når hun er kommet med sin side af historien, og fået at vide det er den " lille misforståelse". Min datter har fÞr oplevet mobning, så dette er ikke en "lille" misforståelse for hende. Mobning starter i det små, og hvis ikke det bliver taget i oplÞbet, får det lov til at lÞbe lÞbsk. Dette er tilfÊldet på denne efterskole. Dette er en efterskole for bÞrn med sÊrlige behov (min datter har autisme), og jeg forventede at man lyttede til bÞrnene på en proaktiv måde og anderkendte deres fÞlelser. Men det er tydeligt at dette ikke er en skole hvor lÊrerne har de kompetencer der skal til, for at arbejde med bÞrn med sÊrlige behov.
Dette er det vÊrste mareridt for en en familie, der har et barn med er sÊrligt behov. Vi meldte vores sÞn ind på efterskolen. Det er en kristen efterskole, vi tÊnkte på, at de vÊrdier er godt for et menneske. Min sÞn har aldrig vÊret så ked af det, da han gik på den efterskole. Ingen omsorg, der blev bankede på en gang om morgen, hvis bÞrnene ikke stod op var der ingen morgenmad. Vi taler her om bÞrn med sÊrlige behov. De statusrapporter der blev skrevet, var usande, meget bekymrrende, forstanderen blev indkaldt til mÞde på kommunen, da statusrapporterne ikke stemte overens med mit barn trivsel på skolen. Mit barn lÞb hjemmefra da han aldrig ville afsted igen på den efterskole. Heldigvis handlede kommunen hurtigt og tog barnet alvorligt. Efter mit barn stoppede så pludseligt, smed efterskolen alle min sÞns vÊrdigenstande ude på lossepladsen. Forstanderen nÊgter at tage dialog med mig, meget ufint. Der mindste er da at sige undskyld samt en erstatning af vores ting. De er nu meldt til tilsynet samt datastyrelse. Dette er så umenneskeligt.
Jeg fået nogle gode venner og det er mit 3 år og jeg kan anbefale at gå på StubbekÞbing Efterskole der nogle sÞde lÊre og en god forstander hvis du har svÊrt med noget kan du få hjÊlp til det og forstanden har en god humÞr
Havde valgt en kristen efterskole, da jeg Þnsker min datter fik et godt Ã¥r med gode venner med kristnevÊrdier. Men der var flere bÞrn med misbrugsproblemer og de bÃ¥de rÞg og drak. Jeg gÞr dem flere gange opmÊrksom pÃ¥ problemet og de ender med at smide min datter ud for en mindre forseelse , da de bliver trÊt af jeg er pÃ¥ nakken af dem ð¢ Ikke en skole for letpÃ¥virkelig unge .
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã