Gadgethuset.dk レビュヌ 255

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Bestilte en printer, der blev noget forsinket pga. alt det her corona-crap. Det er hvad der sker, men Christopher informerede lÞbende om status, og tilbÞd hver gang at jeg kunne annullere ordren hvis... もっず芋る

Fantastisk service i "fÞr-kÞb" forlÞbet af en DJI drone. Med Christophers egne erfaringer og viden omkring droner blev det forholdsvis meget nemt at tage en beslutning om, hvilken model jeg skulle kÞb... もっず芋る

Fremragende service og leveret som aftalt. Har kÞbt en Anycubic Photon X hos Gadgethuset.dk. Startede med at bestille nogle forkerte reservedele sammen med printeren. Som jeg ringede ind og fik... もっず芋る

䌁業情報

1. 電子機噚店
  2. ギフト ショップ
  3. 暡型店

圓該䌁業による蚘述

Gadgethuset har siden vores start i 2013 fokuseret på af finde nye gadgets, smarte produkter samt go' lir til hus og have - leveret nemt og hurtigt til de rigtige priser. Vi lever af glade kunder og gÞr os hver dag umage for at give vores kunder en fantastisk kÞbsoplevelse og kundeservice.

優良

通垞24時間以内に回答

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 22ä»¶

レビュヌを曞く

han tÊnker mere pÃ¥ penge end at hjÊlpe

han tÊnker mere på penge end at hjÊlpe sine kunder.
syns at det godt nok ikke er okay fÞj siger jeg bare.
jeg er fÊrdig med at kÞbe her fra hvis det er sådan han er i mod sine kunder fÞj

2024幎4月19日

Gadgethuset.dk からの回答

Jeg forstår udemÊrket din frustration over en printer der ikke virker, vi tager os bestemt godt af vores kunder og afhjÊlper naturligvis. Jeg kan se at du nu har oprettet den reklamation som vi har bedt dig om. Vi får naturligvis din printer op at kÞre igen - som jeg har skrevet til dig flere gange. VH Christopher

Gamle varer fra Gadgethuset fÞrte til ekstra omkostning

Jeg skulle bestille nogle batterier til min ene sÞns legetÞj, der bruger to typer af batterier. Det er nogle ret billige batterier til hhv. 15 kr. for den ene pakke og 36 kr. for den anden pakke. Fragten udgÞr derfor en stor del af udgiften. Da ordren ankommer viser det sig, at den ene pakke med batterier er helt gennemtÊrede, og der ryger hvidt pulver fra batterierne ud over det hele, da de åbnes. Det er ikke en sÊrlig god kvalitetssikring og det er tilsyneladende nogle meget gamle produkter med en tilsyneladende langt overskredet salgsdato Gadgethuset forhandler. Herefter retter jeg henvendelse om manglen, og svarer at de ikke kan levere nogen nye batterier, da de ikke lÊngere har dem, og de tilbyder kun at refundere 15 kr. Jeg beder om, at de refunderer fragten også, men de vil så betale halvdelen af fragten. Resultatet er således, at jeg skal kÞbe batterierne et andet sted og så have betalt ekstra fragt fordi Gadgdethuset ikke har styr på deres gamle varer. Det er ikke en gods service, synes jeg. Det er heller ikke i overensstemmelse med kÞbeloven, men for 21 kr. er der nok ikke mange, der vil bruge energi på Gadgethuset.

2023幎5月25日

Hej Asmus.

Som tidligere skrevet til dig adskillige gange, samt som svar på din identiske anmeldelse på Google, beklager vi at det ene sÊt batterier var udlÞbet og vi ikke lÊngere kan skaffe dem.
Vi krediterede naturligvis med det samme og har efterfÞlgende ligeledes krediteret halvdelen af fragten hvilket jeg syntes bestemt er fair og god service.

Vi har naturligvis ikke foretaget os noget der ikke er i overensstemmelse med kÞbeloven.

Vi har tydeligvis forskellige opfattelser af hvad der er fair og god service, men at kalde os inkompetente i din kommunikation med os er helt uhÞrt.

TÊnker iÞvrigt at vi med en kundescore på 9.7 ud af 10 hos e-mÊrket tydeligt fortÊller at mange med god grund er yderst tilfredse med vores service.

Lagervare udgået

Bestilte en oplader, som stod til at vÊre på lager og med 1-2 dages levering.
Da jeg spÞrger til ordren efter 4 dage, får jeg at vide, at varen er udgået og ikke kan leveres.
Jeg bliver tilbudt en anden oplader, men det var ikke en model, jeg kunne bruge.
Så alt i alt en slÞj oplevelse.

2023幎4月12日

Jeg Lars.
Som tidligere nÊvnt var der desvÊrre vÊret en fejl i vores system og den bestilte oplader var udgået. Vi havde sendt dig email omkring problemet, som jeg kan forstå du ikke har modtaget. Jeg har som tidligere nÊvnt også gennemgået vores log og kan ikke se at der skulle vÊre fejl i afsendelsen. Jeg beklager endnu engang og håber du har fundet en oplader du kan bruge.

Fortsat god dag
Christopher

God webshop

God webshop, hurtig ekspedition og meget entusiastisk sÊlger som altid kan svare på spÞrgsmål om produkterne.
Har kÞbt flere ting fra Gadgethuset, sidst en FLSUN 400 3D printer, og er sÊrdeles tilfreds med shoppen.
FLSUN 400 er en virkelig fed printer.

2023幎4月5日
自発的なレビュヌ

Forstår egentlig ikke rigtigt alle de

Forstår egentlig ikke rigtigt alle de dårlige anmeldelser.
Jeg kÞbe D. 17 en 3D printer hos gadgethuset.dk. D. 18 kunne jeg se at den var markeret som ikke på lager. Blev lidt nervÞs og skrev til supporten. 10 min efter havde jeg svar. Jeg var så heldig at have bestilt den sidste. Den lå foran min dÞr D. 19.

Top service og super hurtigt og god levering. Helt bestemt et valg en anden gang.

Ps. 3D printeren printer bare derudaf 🀘

2023幎1月18日
自発的なレビュヌ

Kan ikke bytte eller få penge retur

2023幎1月8日

Hej Dorthe.

Som jeg allerede har skrevet til dig tilbyder vi en fortrydelsesret på 30 dage, altså dobbelt så lang tid som er kravet ved handel på webshops.

Eftersom du har kÞbt din vare i september måned sidste år, er vi langt ud over de 30 dage og tilbyder derfor ikke at du kan få dine penge retur.

VH Christopher Glerup

Personlig, professionel betjening!

Jeg bestilte lidt grejer, og kunne afhente det efter en time. Under afhentningen fik jeg simplethen den fedeste snak med Christopher, om hvordan og hvorledes - sÊrdeles fedt for en ny gut i 3D-print-verdenen. Jeg er SÅ glad for at have hentet grejet, og fÃ¥et den sparring, som kan vÊre svÊr at videreformidle online. Varm anbefaling herfra!

2022幎6月28日

KÞbte en Ender 3 pro i december 21

KÞbte en Ender 3 pro i december 21. DesvÊrre fik jeg en Êldre model med stÞjende stepper drivers. Det er hvad det er - man kunne måske have noteret det i beskrivelsen at det var et restparti fra tidligere.

Da jeg havde en mulig reklamation på printeren oplevede jeg desvÊrre ikke meget velvillighed til at hjÊlpe med at lÞse udfordringen, men i stedet et forsÞg på bare at lukke sagen og blot fralÊgge sig noget ansvar overhovedet. Derfor kun 3 stjerner herfra.

Besvarelse;
Min Ender 3 pro larmer vÊsentligt mere end andres nye. SÃ¥ mÃ¥ det vÊre tilfÊlder jo 😊

Ikke enig. Printeren virker jo ikke helt som den skal. Det er ikke muligt at installere BLTouch pÃ¥ den - der er prÞvet med 2 helt nye originale creality probes - en “plug and play” lÞsning, som begge fejler pÃ¥ samme mÃ¥de.

2022幎3月1日

Gadgethuset.dk からの回答

Printeren er ikke fra et restparti og hverken Ender-3 eller Ender-3 Pro er kendte for at vÊre specielt stÞjsvage hvilket vi ikke angiver specifikt i produktbeskrivelserne. Til gengÊld angives det på de printere som er mere stÞjsvage.

Jeg mener ikke vi fralÊgger os det ansvar - printeren fungerer som den skal.

VH Christopher

Jeg har bestilt en cykelhjelm som

Jeg har bestilt en cykelhjelm som desvÊrre var for stor. Da jeg vil sende den retur går jeg på hjemmesiden for at finde en returlabel. Dette var helt umuligt og deres guide giver ikke meget mening. Cykelhjelmen ligger derfor stadig i sin kasse herhjemme. Det skal vÊre nemt at returnere fÞr jeg gider kÞbe fra hjemmesiden igen.

2022幎1月2日

Gadgethuset.dk からの回答

Tak fordi du har brugt tid på din anmeldelse.

Jeg er ked af du har problemer med finde ud af hvordan du fortryder og returnerer din vare.

BÃ¥de i vores handelsbetingelser og i vores menu finder du direkte link til fortrydelsesformularen.

Du kan også benytte fÞlgende link: www.gadgethuset.dk/fortryd hvor du blot udfylder formularen og efterfÞlgende sender cykelhjelmen inklusiv en kopi af den mail du modtager, når du har udfyldt formularen.

Godt nytår
VH Christopher

Fremragende service og leveret som

Fremragende service og leveret som aftalt.

Har kÞbt en Anycubic Photon X hos Gadgethuset.dk. Startede med at bestille nogle forkerte reservedele sammen med printeren. Som jeg ringede ind og fik rettet.

Da jeg skulle bruge printeren i weekenden skrev og ringede jeg for at få status på levering, jeg har helt sikkert vÊret en "irriterende kunde" men blev mÞdt venligt og oplysende. Og jeg havde printeren på den lovede dag.

Jeg kommer helt sikkert til at handle der igen.

2021幎12月5日

Produkterne = * * * * * (5 stjerner),
Support = Ikke bedÞmt,
RMA/klager = Ikke bedÞmt

2021幎10月12日

Gadgethuset sendte en bombe.

Gadgethuset sendte en bombe.
Jeg bestilte en 3d printer (ender 3 max) alting gik godt til at starte med. Jeg bestilte sÞndag aften og den ankom onsdag. Bygge processen gik fint men da jeg tÊndte printeren sagde den et knald og så begyndte den at ryge og hele min lejlighed begyndte at lugte af popcorn. Efter eksplosionen ringede jeg til dem og fortalte hvad var hent. Jeg fandt ud af at jeg havde gjort noget forkert med powersupply'en fordi jeg ikke havde skiftet fra 115v til 230v. Men powersupply'en (som var det som brÊndte af) var ikke CE godkendt. Det er ret skidt fordi i fÞlge EU lov er det ulovligt at sÊlge elektroniske vare uden CE mÊrkning. Efter to dages frem og tilbage med emails lukkede ham jeg snakkede med sagen selvom det produkt jeg har fået er ulovligt. Ham jeg skrev med sagde at powersupply'en var CE godkendt, men hvis den var det var den ikke sprunget i luften. Jeg har stadig ikke fået en erstatning.

2021幎9月24日

Gadgethuset.dk からの回答

Jeg kan godt forstå hvis man bliver forskrÊkket over en strÞmforsyninger der puffer af, men en bombe er måske en overdrivelse. Garantien dÊkker desvÊrre ikke forkert indstilling af printerens spÊnding og printeren er narturligvis CE godkendt.

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。