Personalen Àr super trevliga ochâŠ
Personalen Àr super trevliga och vÀldigt professionella.
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Personalen Àr super trevliga och vÀldigt professionella.
Trevlig personal och bra utfört arbete. Kommer anvÀnda dom igen nÀr vi ska renovera tvÀttstugan om något år.
Vi har inte fått den information vi behövt för att kunna fatta riktiga beslut, t ex att en 90cm duschdörr i verkligheten bara Àr drygt 80cm.
De har sagt att de utfört arbetsuppgifter som de bevisligen inte gjort. -Ett innertak de lovat ta bort.
Arbete som skulle ta max 3 veckor, avslutades efter 12 veckor.
De har inte lagat skador som de orsakat i intilliggande rum, på flera veckor, vi sa slutligen ifrån att de inte lÀngre har tilltrÀde dit.
De har vid minst ett tillfÀlle slÀppt in mÀnniskor i vårt hus, som inte var hÀr för arbete.
De har sagt att de ska komma, men sedan inte dykt upp många gånger.
De har sagt att de har produkterna hemma (flera gånger), sedan Àndrat sig till att de Àr slut hos deras leverantör, så efterfrågad produkt existerar inte (frostade duschvÀggar).
Trots mycket tydligt fel, har de installerat en deffekt duschvÀgg som vi fick reklamera.
De har skapat omfattande merarbete för oss.
Elektrikern, som inte tillhör företaget utan Àr inhyrd från annan firma, gjorde ett bra jobb. I övrigt Àr vi vÀldigt besvikna.