Gamcha レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Vi har lavet det til en tradition at kÞbe uroer til familie og venner, der har fÃ¥et en baby, og vi har nu kÞbt herfra 3 gange. Det er altid gÃ¥et super nemt og hurtigt, og alle gange har der vÊret en... もっず芋る

5぀星のうち2の評䟡

Bestilte til Norge. Varene kostet egentlig rundt 500 nok. Jeg betalte fÞrst ca. 700 nok, hvor det sto at frakt var inkludert. Jeg ble sÃ¥ trukket over 1000 nok fÞr produktet hadde ankommet. Ved hentin... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち5の評䟡

Super hurtigt levering, pÃ¥ trods af jeg blev mÞdt med en besked om der kunne gÃ¥ lÊngere tid grundet barsel. Derudover F A N T A S T I S K service, og lÊkre varer af en super kvalitet. Ikke sidste gang... もっず芋る

䌁業情報

1. 子䟛の店
  2. ベビヌ甚品店

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

HåndvÊrksprodukter lavet med kÊrlighed af de dygtigste og sÞdeste kvinder i Nepal <3

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 4ä»¶

レビュヌを曞く

Fantastisk!

Vi har lavet det til en tradition at kÞbe uroer til familie og venner, der har fået en baby, og vi har nu kÞbt herfra 3 gange. Det er altid gået super nemt og hurtigt, og alle gange har der vÊret en sÞd overraskelse med:)
Fungerer upåklageligt og kan klart anbefale at kÞbe herfra!

2026幎7月29日

BetÊnksom og god service

Bestilte de sÞdeste babygaver fra butikken, og det ankom hurtigt i fineste indpakning og endda med en lille ekstra gave. Man kan se, der er krÊset for detaljen, og at personerne bag har gjort sig umage. Vil helt sikkert bruge dem igen.

2026幎4月23日
5぀星のうち5の評䟡

Fine produkter, som babyer elsker

Vi bestilte den smukkeste uro (som vi gik og ventede på at de fik på lager igen (hvilket den hurtigt kom))!
Vores lille sÞn på 4 måneder elsker den allerede :D
Vi bestilte også en barnevognskÊde fra 2. sortering og jeg kan egentlig nÊsten ikke se hvordan den skulle vÊre 2. sortering, så fin er den :)
Der var også lagt en ekstra lille sÞd filtet bi med - meget betÊnksomt og generÞst
Hurtig afsendelse og fine produkter i lÊkker kvalitet
Alt i alt en skÞn oplevelse at handle fra Gamcha - bliver ikke sidste gang :D

2026幎3月31日

KÊmpe anbefaling her fra

KÊmpe anbefaling her fra, der skete en fejl med noget levering, men alt er bare blevet hÃ¥ndteret til ug, fantastisk kundeservice og fantastisk og imÞde menneske jeg snakkede med♥
Jeg kan varmt anbefale at kÞbe ting der fra kvaliteten er fantastisk og man kan mÊrke der er nusset om tingende 🌟👌🏻😍

2025幎11月11日
5぀星のうち5の評䟡

Fik min bestilling problemfrit og

Fik min bestilling problemfrit og hurtigt og den var sÃ¥ fint pakket ind. Til min store overraskelse, var der nogle smÃ¥ sÞde “ekstra ting” med i pakken og det blev jeg meget glad for. Tingene virker til at vÊre af god kvalitet ogsÃ¥ synes jeg det er meget fint at det er “hÃ¥ndlavet”
Er meget tilfreds og kan sagtens finde på et bestille igen.

2025幎8月5日

Jeg bestilte en uro

Jeg bestilte en uro, men til min Êrgerlige overraskelse lå den ikke i lågen i pakkeboksen.

Jeg vÊlger at kontakte PostNord, og de kan ikke finde min pakke da vi er på 11 dagen, og generelt udviser de utrolig ringe service.
Tilsidst vÊlger jeg at ringe ind til Gamcha - måske de havde fået pakken retur. Det havde de desvÊrre ikke, dog havde jeg i mellemtiden bestilt endnu en uro, da den skulle bruges til gave.

Gamcha fik hele historien med PostNord der havde vÊret elendigt og Gamcha skrev tilbage at jeg hverken skulle tÊnke på den eller bruge tid på den forsvundne pakke - Gamcha ville ikke trÊkke betaling for den nye ordre jeg havde lagt, skrev de.

Virkelig virkelig fed kundeoplevelse! Jeg havde ikke forventet at de ville sende en uden beregning, hvorfor det var en rigtig god oplevelse!

Gaven blev forresten vÊrdsat, sÃ¥ produktet er ogsÃ¥ super fint 👌

2024幎10月24日

Smukkeste uro

Smukkeste uro! Og fineste indpakning med en lille gave.

2024幎6月6日
Gamcha ロゎ

Gamcha からの回答

Hej <3 Tusind tak for din anmeldese. Vi er glade for, at du er glad for din uro <3

5぀星のうち2の評䟡

Ikke bestille til Norge

Bestilte til Norge. Varene kostet egentlig rundt 500 nok. Jeg betalte fÞrst ca. 700 nok, hvor det sto at frakt var inkludert. Jeg ble så trukket over 1000 nok fÞr produktet hadde ankommet. Ved henting av varene måtte jeg betale 300 kr.
Altså, over 1300,- for noe som kostet 500,-.

2024幎6月14日
Gamcha ロゎ

Gamcha からの回答

Hej Cathrine
I Danmark skal vi betale for toldpapirer for at sende vores produkter ud af landet og til Norge, som er de 165dkk inkl fragt, som du har betalt for, da du bestilte. DesvÊrre bestemmer vi ikke hvad tolden pÃ¥ vores varer til Norge koster, og det er derfor ikke os der har opkrÊvet de ekstra gebyrer, du har betalt. Jeg beklager meget den ekstra opkrÊvning i forhold til tolden til Norge ♥

Over alt forventning!

Super hurtigt levering, på trods af jeg blev mÞdt med en besked om der kunne gå lÊngere tid grundet barsel. Derudover F A N T A S T I S K service, og lÊkre varer af en super kvalitet. Ikke sidste gang jeg benytter mig af deres hjemmeside!

2021幎1月15日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス