äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Ben jij op zoek naar de nieuwste games, controllers, consoles of accessoires? Dan ben je bij Gamekoning aan het juiste adres. Bij ons is de klant koning. Zijn we zelf namelijk ook.
é£çµ¡å
Oudenoord 285b, 3513 EP, Utrecht, ãªã©ã³ã
- support@gamekoning.nl
- gamekoning.nl
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Niet in een dag, maar wel snel
Levering was niet binnen een dag, maar zeer zeker snel genoeg binnen gekregen
kwaliteit
ik had een kabel voor mijn ps4 controller bestelt,
en kreeg die netjes binnen maar de kwaliteit was vrij slecht viel vaak automatisch uit de controller!
Ik had een zwarte controller besteldâŠ
Ik had een zwarte controller besteld maar die is niet geleverd. Daarna heb ik nog een bericht gestuurd waarop ze automatisch antwoorden met: we hopen dit binnen 1 werkdag af te handelen. Ik heb nooit meer iets gehoord van ze. 60 euro kwijt. Ook ik wil tegoed gemaild voor dit reageren ze ook niet op.
Prima gegaan
Prima gegaan. In de middag besteld meteen verstuurd.
Volgende dag in huis. Top!
Ook een goede prijs!
Snelle levering & goede service.
Controllers bestellen ð
Handig voor het bestellen van controllers. Snelle services als er iets misgaat of je vragen hebt. Ik ben een zeer tevreden klant ga zo door!
Top!
Ik heb mijn bestelling (een ps4 controller) besteld rond 22:30 de volgende dag was ie meteen rond twaalven in huis. Ik raad iedereen aan om hier je games controllers concoles etc te kopen!
Er staat voor 23uur besteld morgen inâŠ
Er staat voor 23uur besteld morgen in huis. Helaas moesten we 3 dagen wachten.
Zo een mededeling schept helaas toch verwachting
Jammer dat de zaken zo gaan
Nieuwe controller besteld en vervolgens een aantal dagen niks ontvangen nadat ik een mail had gestuurd waar me bestelling bleef. Vervolgens een aantal dagen later pas een mailtje gehad dat hun een fout hadden gemaakt en kreeg alsnog me bestelling opgestuurd geen excuses of goedmakertje niks zeer jammer weer volgende keer maar weer gewoon bij een normale winkel bestellen dus.

Order niet gekregen
Ik had een zwarte controller besteld maar die is niet geleverd. Daarna heb ik nog een bericht gestuurd waarop ze automatisch antwoorden met: we hopen dit binnen 1 werkdag af te handelen. Ik heb nooit meer iets gehoord van ze. 60 euro kwijt. Bestel hier niks. Bol.com of coolblue als ik u iets mag aan adviseren!

Gamekoning ããã®åç
Erg slechte ervaring met dit bedrijf
Erg slechte ervaring met dit bedrijf! De nieuwe PS4 controller had na drie dagen een afwijking in de besturing. Hierover gemaild. Ik kreeg een retour adres en heb de controller opgestuurd en deze is ook ontvangen (track/trace). Vervolgens niks meer gehoord. Na verschillende e-mails, ingevulde contactformulieren en een bericht via insta geen enkele reactie. Nu dus de controller kwijt en het geld!!!

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ