レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Fattar faktiskt inte varför alla skriver sÃ¥ dÃ¥liga omdömen. Jag bestÀllde 2 funko pops for ett jÀtte bra pris (99kr styck), dom kom fram efter cirka 2-3 veckor och dom var jÀtte fina och detaljerade.... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

fick spel som inte fungerade, tog en mÃ¥nad för att svara pÃ¥ varje mail som skickades vilket resulterade i ett halvÃ¥rs dialog för att försöka fÃ¥ tillbaks pengarna. till slut lovades det att dom skulle... もっず芋る

5぀星のうち3の評䟡

NÀe hörreni FörbestÀllnigar 150-200 kr dyrare Àn andra stÀllen. SkitdÃ¥liga inbytesvÀrden, alltsÃ¥ de ger en 300 kr för god of war och sÀljer för 600, kom igen.. Man skulle tro att "power to the playe... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Saknar Gamestop i sverige, upplevde inget dåligt från dom nÀr jag var dÀr, hoppas dom kommer tillbaka starkare.

3.4

1぀星

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち1の評䟡

fick spel som inte fungerade

fick spel som inte fungerade, tog en månad för att svara på varje mail som skickades vilket resulterade i ett halvårs dialog för att försöka få tillbaks pengarna.
till slut lovades det att dom skulle återbetala via sitt fakturerings bolag men ca 1 år senare HAR INGA PENGAR KOMMIT. SÅ STOR VARNING FÖR DETTA BLUFFFÖRETAG.

2025幎1月5日
5぀星のうち1の評䟡

Äntligen slut med GameStop!

Vad glad jag blev nÀr jag lÀste att denna kedja Àntligen går under.

Detta kunde de ju dock ha förutspått med tanke på att de Àr dyrare Àn andra spelbutiker, sÀljer begagnatspel dyrare Àn nya spel, beter sig otrevligt och nonchalant mot sina kunder osv.

2020幎2月4日

JÀtte fina funko pops!

Fattar faktiskt inte varför alla skriver så dåliga omdömen. Jag bestÀllde 2 funko pops for ett jÀtte bra pris (99kr styck), dom kom fram efter cirka 2-3 veckor och dom var jÀtte fina och detaljerade. Jag vet inte om det kanske bara Àr problem men andra produkter men dom jag bestÀllde Àr jag jÀtte nöjd med.

2020幎1月31日
5぀星のうち1の評䟡

Game stop köpte upp thinkgeek

Game stop köpte upp thinkgeek, kanske vÀrldens bÀsta sida för geek klÀder och accessoarer. För att sen lÀgga ner den internationella webbshoppen och bara sÀlja ett fåtal produkter på gamestops sida. Bara för att Àga lite rÀttigheter till att sÀlja dessa varumÀrken.

Jag hoppas att game stop kursar internationellt... Bara av den anledningen.
Men av att lÀsa deras recentioner så blir man ju betryggad att det inte ligger så långt bort. Till syntes den sÀmsta spelbutiken som föredrar att blåsa sina kunder.

2020幎1月26日
5぀星のうち2の評䟡

dom fÃ¥r en tvÃ¥ av mig med för att dom

dom får en två av mig med för att dom Àr så dyra på spel
men det som var bra med dom det var att de gick bya in sitt spel mot ett nytt spel till ett billigare pris och bra nÀr det gick köpa begnade spel till billigare priser men sen har det varit svårt att få tag i spel till Àldre spel som till ps3 till exempel och tillbehör och sånt som behövs har varit svårt få tag i i bland har man hittat tillbehör till spelen
blir tråkit om dom går i konkörs då borde den komma till en ny butik som gör samma saker som dom har gjort vi behöver en spel butik i stan

2019幎11月16日

LÀtt sÀmsta webbutiken

LÀtt sÀmsta webbutiken
BestÀllde en vara som inte ens plockades på 11 dagar. Inget meddelande om varför.
HÀr försökt kontakta GameStop men ingen som svarar på mail.
Telefonsupporten består av en telefonsvarare dÀr man lÀmnar sina uppgifter, men ingen återkommer.
MisstÀnker att det handlade om ett saldofel men vet ej sÀkert för ingen har ju hört av sig. Har begÀrt att få hÀva köpet men det var via mail, så nu återstår det att se om det blir några pengar tillbaka.

2018幎10月16日
5぀星のうち2の評䟡

PÃ¥ playstation store kostar det dubellt

På playstation store kostar det dubellt så mindre! Jag köpte need for speed payback på ps store bara för 199 kr och dÀr på gamestop kostar det 700 ! Och de gör rabbat bar på dålig spel eller dom spel som nÀstan inen köper. Eller ibland gör dom på bra spel rabbat! Och dom vill bara att man ska köpa. För dom spelar det ingen roll hur mycket det kostar. Bara att man måste köpa haha! Minecraft kostar bara 169 på ps store och på ganestop köpte jag för 349 kr. Man hittar nÀstan aldrig billiga spel på gamestop. Bara dyra jag troe ni håller med mig!

2018幎8月5日
5぀星のうち3の評䟡

50/50

Håller med att Gamestops priser Àr extremt höga speciellt priserna på begagnade spelen som kostar mer Àn nya inplastade spel. Butiken har genom alla sina år på marknaden varit bra på att lura förÀldrar och små barn på dyra spel och nintendo konsoler. Handlandet på deras webbsida Àr kass. Om man bestÀller ett nytt spel förvÀnta dig aldrig att du kommer få den helt ny och inplastad. Den kommer att komma ganska anvÀnd och i vissa fall med irriterande "Secure Label" klistermÀrket som lÀmnar mÀrket "Void" efter att man tar bort den. Dock skickar dem alla spelen med Postnord MyPack som Àr ett snabbt leverans.

DÀremot något eller det enda som jag tycker Àr bra med Gamestop, ja jag menar verkligen bra Àr förhandsbokningen av spel. Vissa coola spelutgåvor bl.a. steelbooks kan man endast hitta hos dem. Plus om man byter ut utvalda spel från deras lista kan man få 500kr rabatt på spelet man förbokade. IstÀllet att betala den dyra priset på tex. 699kr betalar man 199kr vilket Àr ju prisvÀrd.

2018幎8月2日

Dyrt och kass service

Gick till Uppsalabutiken med barnen (7 och 13 år gamla). Han som jobbade dÀr insisterade på att jag skulle förhandsboka Red Dead Redemption 2, fast jag påpekade flera gånger att vi frÀmst var dÀr för barnens skull. Han fortsatte sedan berÀtta om sina egna spelanekdoter och -bedrifter. Jag ignorerade honom och försökte hjÀlpa barnen att hitta spel de kunde gilla. Till slut hade vi 5 spel - ett från topplistan (Jurassic World) och fyra något Àldre titlar (dock inga begagnade). TÀnkte Àven förhandsboka Spiderman. Ett av spelen vi ville köpa var mÀrkt med reapris, men han talade om att det var fel och att rean var slut på just den titeln. Jag tyckte att prislappen borde gÀlla - sÀrskilt eftersom jag skulle spendera ganska mycket pengar i butiken, men han insisterade. Han ringde Àven sin chef (sade han - han gick undan med telefonen och stÀngde dörren så jag har ingen aning). Efter en stunds dividerande lÀmnade jag alla spelen och gick. Vi åkte till en annan butik och hittade alla titlar utom en till lÀgre pris. Jurassic World var 120 kr (!) billigare hos konkurrenten Àn hos Gamestop. Undvik Gamestop! Det kan låta bra med inbyte av gamla spel, men spelen Àr så dyra att det Àter upp det man tror sig kunna spara. Kass!

2018幎7月29日

SÀmst service

Stod i kö med en person framför en kvart. Två som arbetade men dom pratade mest med varandra istÀllet för att jobba. Var i butiken i GÀvle. Under all kritik. Gick dÀrifrån och bestÀllde spelet från annat stÀlle billigare.

2018幎6月25日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ