レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Bra utbud och bra priser pÃ¥ Warhammer. Köpte en avbitartÃ¥ng som var skadad vid leverans, men fick svar av kundtjÀnst samma kvÀll. De skickade en ersÀttare direkt nÀsta dag. Det enda negativa jag kan... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Riktigt bra priser, stort utbud och hemsidan Àr superenkel att navigera runt pÃ¥. Frakten gÃ¥r ocksÃ¥ relativt snabbt (min erfarenhet har varit tvÃ¥ dagar frÃ¥n bestÀllning till att leveransen Àr framme).... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

Ett av dom bÀsta utbuden pÃ¥ figurer och rollspelstillbehör i Sverige. Priserna Àr lite ojÀmna, man kan definitivt hitta nÃ¥gra riktigt fantastiska deals, men vissa produkter ligger lÃ¥ngt över vad som À... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Som förstagÃ¥ngskund var jag lite osÀker dÃ¥ recensionerna var fÃ¥. Men med bra priser och en sÀker hemsida vÃ¥gade jag testa. Min produkt anlÀnde tyvÀrr skadad. Ett fel med e-postadressen i kvittot gj... もっず芋る

䌁業情報

1. ホビヌショップ
  2. ゚アブラシ甚品店
  3. コレクタヌズ ショップ
  4. ゲヌム専門店
  5. ミニチュア専門店
  6. トレヌディング カヌド専門店

圓該䌁業による蚘述

Sveriges nya, stora webbutik för brÀdspel, Warhammer miniatyrspel och samlarkort med över 20 års erfarenhet från Norge. Vår kundtjÀnst Àr tillgÀnglig via e-post och svarar senast nÀsta arbetsdag. Vi erbjuder betalning från Svea, dÀr du kan vÀlja mellan faktura, Swish och kortbetalning. Vi skickar varje dag från måndag till fredag. För adresser i södra och mellersta Sverige kan du förvÀnta dig att ditt paket kommer fram inom 1-2 arbetsdagar efter att det har skickats. För andra områden i Sverige varierar leveranstiden från 1-5 arbetsdagar.

4.2

通垞24時間以内に回答

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち5の評䟡

Bra utbud, snabb leverans, dåligt packat

Bra utbud och relativt snabb leverans. Det som drar ned betyget Àr kvalitén på packningen av produkterna. Hade bland annat bestÀllt ett par sprayflaskor och dessa har man tryckt ned i kartongen i ett utrymme som Àr för smalt. Konsekvensen Àr att plastlocket till flaskorna spruckit (högst troligen redan vid packningen) och nÀr leveransen skumpat runt så har det då och då blivit tryck på sjÀlva sprayknappen. Således har en del fÀrg pyst ut under leveransen (luktade rÀtt bra om kartongen nÀr jag öppnade + att man tydligt såg sprat både i resterna av locket samt lite i kartongen. Inte jÀttemycket (jÀmförde vikt med ny spray hemma) så har inte brytt mig om att reklamera då jag behövde (ville) anvÀnda fÀrgen direkt, men tillrÀckligt mycket för att jag troligen vÀnder mig till annan aktör vid nÀsta bestÀllning.

*edit*
Efter denna recension önskade de att jag tog kontakt med dem, vilket jag egentligen inte tÀnkt då jag som sagt Àndå valt att bruka produkten, men gjorde som önskat.
De uppskattade verkligen feedbacken, tog med sig bilderna på packningen för att ta internt, samt skickar ut två nya sprayburkar gratis (vilket jag inte på något sÀtt krÀvt eller efterfrågat, som sagt, valde ju att bruka produkten Àndå och dÀr någonstans kan man ju hÀvda att reklamationsrÀtten Àr förverkad). Så utifrån det förtjÀnar betyget helt klart att höjas, en sån kundsupport stöter man inte på överallt.

2026幎4月9日

Terraspel.se からの回答

Tack för din recension och för att du tar dig tid att ge oss feedback – det uppskattas verkligen!

Det låter dessvÀrre som att din försÀndelse har blivit skadad under transport, vilket såklart inte Àr så det ska vara. Alla våra försÀndelser ska packas försvarligt och ankomma i gott skick, så vi beklagar verkligen att detta inte var din upplevelse denna gång.

Om en försÀndelse skadas under transport ersÀtter eller kompenserar vi alltid för detta. Vi skulle dÀrför gÀrna vilja hjÀlpa dig vidare – kontakta oss pÃ¥ kundservice@terraspel.se, sÃ¥ ser vi till att lösa det pÃ¥ bÀsta möjliga sÀtt 👍

Vi hoppas få möjligheten att ge dig en bÀttre upplevelse nÀsta gång!

5぀星のうち1の評䟡

Första och sista gången jag bestÀller hÀr

Utbudet ser gott ut - men leveransen Àr i snigelfart, och kundservicen fallerar fullstÀndigt. Vad spelar det för roll vad jag kan bestÀlla nÀr varorna inte kommer?

2026幎3月17日

Terraspel.se からの回答

Det var verkligen trÃ¥kigt att lÀsa om din upplevelse – sÃ¥ hÀr ska det sjÀlvklart inte vara.

Vi vill gÀrna se nÀrmare på vad som har hÀnt med din leverans och varför du upplevt att kundservicen inte har fungerat som den ska. Det Àr absolut inte den nivå vi strÀvar efter.

Kontakta oss gÀrna med ditt ordernummer eller den e-postadress som anvÀndes vid bestÀllning, så ska vi göra vårt bÀsta för att reda ut detta så snabbt som möjligt.

5぀星のうち5の評䟡

Bra utbud och bra priser på Warhammer

Bra utbud och bra priser på Warhammer. Köpte en avbitartång som var skadad vid leverans, men fick svar av kundtjÀnst samma kvÀll. De skickade en ersÀttare direkt nÀsta dag.
Det enda negativa jag kan komma på Àr att Speditören Bring inte alltid Àr snabbast i vÀrlden men det Àr inte Terraspels fel.

2026幎2月5日

Terraspel.se からの回答

Stort tack för den fina recensionen och för att du handlar Warhammer hos oss! 💚

Skönt att vi kunde lösa skadad avbitartång direkt med en ersÀttare. NÀr det gÀller Bring har de normalt 2 vardagars leverans till de flesta postnummer, men vi förstår att det ibland kan ta lite lÀngre tid.

Du Àr varmt vÀlkommen tillbaka nÀsta gång du behöver förstÀrkning till hobbybordet!

Toppen kundservice

Toppen kundservice som hjÀlpte mig med alla mina funderingar. Bra utbud av horus heresy böcker till bra priser.

Mina böcker anlÀnde snabbt och utan anmÀrkningar. Kommer att handla hÀr igen.

2026幎1月23日

Terraspel.se からの回答

Stort tack för din fina recension!
HÀrligt att höra att både kundservice, utbud och leverans innfridde förvÀntningarna.
Du Àr varmt vÀlkommen tillbaka nÀsta gång du behöver något till Horus Heresy-hyllan!

5぀星のうち5の評䟡

Snabb leverans och bra paketerat!

Snabb leverans och bra paketerat!

2025幎12月29日

Terraspel.se からの回答

Stort tack för din recension!

HÀrligt att höra att leveransen var snabb och att allt kom fram vÀlpackat. VÀlkommen tillbaka nÀr som helst!

5぀星のうち1の評䟡

Mycket bra utbud, men paketet kommer aldrig fram.

Mycket bra utbud och priser, och jag hade stora förhoppningar. Men bestÀllningen som lades före jul innan sista datum för garanterad julleverans skickades inte förrÀn fyra dagar efter lagd bestÀllning, med ett annat fraktslag Àn vad som hade sagts, och kom inte fram förrÀn 30 dec, då vi redan lÀmnat orten dÀr vi firat jul. Har fått minimal och vÀldigt långsam support, och nu nÀstan tre veckor senare har de Ànnu inte lyckats dirigera om paketet, och vÀgrar skicka en ny order, och vill istÀllet att jag lÀgger en ny bestÀllning för ytterligare egna pengar, för att hoppas på en återbetalning så småningom. Under all kritik. Tills det hÀr Àr löst måste jag avråda från köp från detta företag.

2026幎1月5日

Terraspel.se からの回答

Tack för din feedback – och vi beklagar verkligen att leveransen blev försenad och att paketet kom fram först 30 dec nÀr du redan hade Ã¥kt.

En snabb förtydligande: vi har bara ett fraktalternativ hos oss, sÃ¥ vi har inte valt “fel” fraktsÀtt, men vi förstÃ¥r att det kan ha uppfattats annorlunda och tar med oss att kommunikationen behöver bli tydligare.

Vi har varit i dialog med dig via e-post och erbjudit kompensation. Omdirigeringen har tyvÀrr dragit ut på tiden hos Bring p.g.a. jul och helgdagar, som også har påvirket svarstiderna.

Vi hoppas du blir nöjd med lösningen vi landat i, och att du vill övervÀga att uppdatera omdömet nÀr allt Àr helt klart.

Excellent customer support

Got the wrong size magnets which turned out to be a packaging error from the manufacturer. Custumer support was quick to reach out about the problem and I got a full refund. My only gripe is that the only delivery option available for me is a rather slower courier that takes about a week for deliveries, which inherently is not Terraspels fault.

2025幎12月10日

Hi,

We’re sorry about the wrong magnet size – this was a packaging error from the manufacturer, and we’re glad we could fix it quickly with a full refund.

For most postal codes in Sweden our normal delivery time is about 2 business days, but in some areas the courier can unfortunately take longer.

Thank you for the 4-star rating!

5぀星のうち5の評䟡

Riktigt bra priser och utbud

Riktigt bra priser, stort utbud och hemsidan Àr superenkel att navigera runt på. Frakten går också relativt snabbt (min erfarenhet har varit två dagar från bestÀllning till att leveransen Àr framme). Har aldrig behövt kontakta kundtjÀnsten så kan inte uttala mig om hur den fungerar, men bara det faktum att jag aldrig behövt det Àr ju en positiv sak i sig. Kanonbutik!

2025幎11月7日

Terraspel.se からの回答

Stort tack för den fantastiska recensionen, Mattias!

Vad kul att höra att du Àr nöjd med bÃ¥de priser, utbud och hur smidigt allt fungerar. Vi uppskattar verkligen dina fina ord – och hÃ¥ller helt med, att slippa kontakta kundtjÀnst Àr ofta det bÀsta betyget!

5぀星のうち4の評䟡

Jag hade en tid sökt efter ett spel som

Jag hade en tid sökt efter ett spel som vart slut på marknaden.Nu fick jag det till glÀdje för oss som spelar den hÀr sorts spel!

Terraspel.se からの回答

Tack så mycket för din fina recension, Lise-Lotte!

Vad roligt att du Àntligen hittade spelet hos oss – hoppas ni fÃ¥r mÃ¥nga hÀrliga spelstunder tillsammans!

Snabbt smidigt

Tack för din recension och 5 stjÀrnor! ⭐

HÀrligt att höra att allt gick snabbt och smidigt. VÀlkommen tillbaka! 🎮✚

Perfekt

Billigare Àn alla andra snabba i leverans och riktigt bra sortiment.

Stort tack för dina fina ord och 5 stjÀrnor! ⭐

HÀrligt att höra att du Àr nöjd med pris, leverans och vÃ¥rt sortiment. VÀlkommen tillbaka till oss nÀr som helst! 🎮✚

5぀星のうち5の評䟡

Bra priser och helt okej leverans

Bra priser och helt okej leverans. Obs, företaget finns troligtvis i Danmark. Fortfarande snabb leverans dock. Ca: 2-3 dagar.

2025幎7月29日

Terraspel.se からの回答

Tack för det fina betyget! 😄 Vi har lager i Norge, men alla priser i butiken visas alltid med svensk moms – sÃ¥ inga överraskningar i kassan. Kul att leveransen gick smidigt, och du Àr varmt vÀlkommen tillbaka!

VÀldigt hjÀlpsamma vid kontakt

VÀldigt hjÀlpsamma vid kontakt. Snabb leverans och snabba svar.

2025幎7月18日

Terraspel.se からの回答

Vi blir sÃ¥ glada av sÃ¥na hÀr omdömen! 😄 Stort tack för att du tog dig tid – vi lovar att fortsÀtta leverera snabbt och smidigt!

Rekommenderas

Snabbt leverans, bra pris och trevlig bemötande av kundtjÀnst

2025幎6月16日

Terraspel.se からの回答

Tusen tack! 😄 Snabb leverans, bra pris och trevligt bemötande – det Àr precis sÃ¥ vi vill att det ska kÀnnas att handla hos oss. VÀlkommen tillbaka!

all great

fast delivery, perfect packaging, perfect condition. not much i can say, really

2025幎6月11日

Terraspel.se からの回答

Thank you so much for the great review! 😊 We're thrilled everything arrived fast and in perfect condition. You're always welcome back!

5぀星のうち1の評䟡

Tar vÀldigt lång tid att bestÀlla och dålig support.

Lång leverans tider på produkter i lager. Bring har någon tull-tjÀnst i Jönköping så paketet kan ligga dÀr hur lÀng som helst och du får inge återkoppling från Terraspel som hÀnvisar till Bring och Bring hÀnvisar till terraspel. FYI! du köper från Norge vilket jag hade missat. Mycket ursÀkter och lite kundsupport.

Super besviken!

2025幎7月5日

Terraspel.se からの回答

Tack för att du tog dig tid att lÀmna en recension, Àven om vi så klart Àr ledsna över att du Àr missnöjd med upplevelsen.

Vi vill gÀrna förtydliga att normal leveranstid från vårt lager till svenska postnummer Àr 2 vardagar, och i de flesta fall aktiveras spårningen samma dag som paketet Àr framme vid terminalen i Jönköping.

Det Àr ocksÃ¥ viktigt för oss att sÀga att du som kund aldrig ska behöva kontakta Bring sjÀlv. Om nÃ¥got gÃ¥r fel med en försÀndelse – till exempel förseningar eller skador – sÃ¥ Àr det alltid vi som kontaktar Bring pÃ¥ dina vÀgnar. Vi hÀnvisar aldrig vÃ¥ra kunder vidare utan att först ta ansvar.

Vi beklagar om din upplevelse inte levde upp till våra egna standarder. Du Àr alltid vÀlkommen att höra av dig direkt till vår kundtjÀnst om du vill att vi tittar nÀrmare på ditt Àrende.

5぀星のうち4の評䟡

Förstaköpsupplevelse. Inga problem men paketering kunde varit bÀttre.

Hade sneglat på terraspel tidigare nÀr jag varit på jakt efter Warhammer 40k-figurer att brÀnna pengar på. Hade sett att de hade vissa enheter i lager som det var brist på eller slut hos andra butiker men hade också sett många negativa recensioner.

Men jag chansade. Köpeprocessen var inga problem. BestÀllning blev packad och skickad inom rimlig tid och kom fram utan incidenter.
Dock var det snålt med vaddering i paketet så boxarna låg och skramlade inuti lådan.

För min del skulle jag kunna tÀnka mig att handla hÀr igen.

2025幎6月25日

Terraspel.se からの回答

Stort tack för din Àrliga och nyanserade recension! 😊 Vi Àr glada att höra att köpet gick smidigt och att paketet kom fram utan problem.

Alla försÀndelser från oss ska sjÀlvklart komma fram i fint skick, och vi ersÀtter eller kompenserar alltid produkter som skadas i transport.

Tack för att du gav oss en chans – och varmt vÀlkommen tillbaka nÀr figursuget slÃ¥r till igen! 🎲

Snabbt och smidigt!

2025幎6月10日

Terraspel.se からの回答

Tack för din recension! Snabbt och smidigt Àr precis så vi gillar det också. VÀlkommen tillbaka!

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。