Gamledanskefilmfamiliehygge レビュヌ

3. Smart Shop
  4. ビデオ専門店
  5. 映画・ビデオ制䜜業者

圓該䌁業による蚘述

Webshop - Gamledanskefilmfamiliehygge.dk er en online shop med Salg af danske filmklassiker på dvd vi sender alle ugens dage også I weekenden inden kl 21 efter vi har modtaget bestilling levering 1-3 dage bedst med prisen også med levering. Vi får hele tiden nye filmklassiker hjem på lager. Vi har et Stort Udvalg af danske dvd film og Flotte PortrÊt tegninger af danske skuespiller. Vi sender alle ugens dage også lÞrdag-sÞndag inden kl 21 vi pakker varen med det samme når ordren er modtaget og vi sender hverdag inden kl 21. Vi sender altid med forskring på vores vare og som virksomhed webshop med salg er der selvfÞlgelig returret på alle nye film i folie så lÊnge folie ikke er brudt er der 14 dages returret. Brugt film er der også returret på inden for 14 dage hvis de af en eller anden grund ikke kan afspilles (Der kan dog forkomme almindelige brugsspore på dvd,en) da de jo er brugte. Vi sÊtter stor pris på tilfredes kunder i vores webshop. Vi er en af de billigeste webshop,s på nettet med danske dvd film. Vi er momsregistert hos skat. Men da vi bare er et lille firma tager vi ikke moms af vores vare så man spar altså også moms hos os. vi startet vores lille online firma i 2021. vi Þnsker alle vores kunder en rigtig god handle hos os - i vores webshop på www.gamledanskefilmfamiliehygge.dk

優良

レビュヌを曞く

レビュヌの確認を行いたす

Kan varmt anbefale

Kan varmt anbefale gamledanskefilmfamiliehygge.dk
Rigtigt god pris, hurtig levering.
Og så var der lige et lille stykke slik med i pakken.
Det er sku da hyggeligt, og god stil💪

2023幎12月21日

KÊre Patrick..

Tusind tak for din anmeldelse - den sÊtter vi stor pris på.

Det varmer rigtig meget at lÊse om din tilfredshed med vores leverance, og handelsforlÞbet og vores hurtige Levering. Det er prÊcis den tilfredshed, du sidder tilbage med, vi Þnsker for alle vores kunder.

Forventningens glÊde er stÞrst

Forventningens glÊde er stÞrst, når den bliver belÞnnet (!) - Tak :)

2023幎6月12日

Gamledanskefilmfamiliehygge からの回答

Tak for din anbefaling på trustpilot..

BjÞrn
Gamledanskefilmfamiliehygge.dk

jeg handler altid hos

jeg handler altid hos gamledanskefilmfamiliehygge.dk der finder man mange gode danske film til gode priser og fin service og hurtig levering. kan varmt anbefale at handle der MVH Carsten Bech

2023幎4月6日

KÊre Carsten

Meget tilfreds.

Er meget tilfreds med hele handelsforlÞbet.

Hurtig respons og hurtig levering.

Ikke sidste gang at jeg handler her.

2023幎1月27日

KÊre Ole

Har kÞbt flere gange

Har kÞbt flere gange. Altid venlig og hurtig betjening. Absolut ikke sidste gang vi handler her..... Tak for jeres altid tålmodighed og venlige svar til en pensionist der ikke al tid kan finde ud af det..... Godt I er til... tak

2022幎10月30日

Hej 1000 tak for din anmeldelse om os den varmer i hjertet

Vi gÞr alt hvad vi kan for at tilfredsstille vores kunder med at yde den beste service

Moto er vores kunder glade og tilfredse er vi ogsÃ¥ tak endnu engang for jers tillid til vores shop pÃ¥ www.gamledanskefilmfamiliehygge.dk 🀝

Kan klart anbefales

Har handlet flere gange og har kun vÊret yderst tilfreds.
Fin, god, nem og overskuelig hjemmeside, med mange gode titler til yderst rimelige priser.
Altid god kommunikation og fin service.
Filmene er altid i orden - mange i ubrudt folie.
Hurtig levering.
Jeg kan kun anbefale at handle her og jeg vender gerne tilbage.

2021幎9月9日

Gamledanskefilmfamiliehygge からの回答

Tak fordi du valgte og handle hos os og vi sÊtter pris pÃ¥ din anbefaling af vores shop og vare 🀝

gamledanskefilmfamiliehygge.dk 🍿🇩🇰

KÞbt til gave

KÞbt til gave. Har ikke hÞrt eller set dem endnu. Men fin hurtig levering .

2021幎8月26日

Gamledanskefilmfamiliehygge からの回答

Tak fordi du valgte og handle hos os..det glÊder os du er tilfreds med dit kÞb 🍿🎬

gamledanskefilmfamiliehygge.dk 🇩🇰

Jeg vil gerne give jer et stort 5 tal

Jeg vil gerne give jer et stort 5 tal for en god service fra jer nu kh Hanne

2021幎8月4日

Gamledanskefilmfamiliehygge からの回答

Tak for din anmeldelse, Vi er glad for du valgte og handle hos os og håber at handle med dig igen.

www.gamledanskefilmfamiliehygge.dk - https://familiehygge-dvd-shoppen.dk

Meget fin betjening

Meget fin betjening, bortset fra at jeg 2 gange har vÊret udsat for at adressen var forkert. Det betÞd at jeg ikke fik sendt filmene hjem men skulle selv afhente dem ved en cykelforhandler som også havde post. I havde nu alligevel sendt den forkert, jeg bor i nr 6 og i havde sent til nr 1.. Men ok det kan jo smutte i farten. Ps Nr 1 eksisterer ikke, den blok blev revet ned for at gÞre plads til Letbanen. Mvh Laila

2021幎7月26日

Gamledanskefilmfamiliehygge からの回答

Hej tak for din feedback..
Forstår ikke helt du skriver at vi har sendt forkert da vi sender til den adresse som er opgivet i ordren om men skal ha sendt som hjemmelevering eller til pakkeshop.

Kan kun klart anbefale

Kan kun klart anbefale at handle her hos denne net butik

2021幎7月18日

Gamledanskefilmfamiliehygge からの回答

Tak for handlen og din feedback

Nem hjemmeside at finde rundt i

Nem hjemmeside at finde rundt i
FÃ¥r hurtigt det man har bestilt
Er fuldt ud tilfreds 😊

2021幎6月22日

Gamledanskefilmfamiliehygge からの回答

Tak for din anmeldelse, Vi er glad for du valgte og handle hos os.

Hurtig forsendelse og tydelig

Hurtig forsendelse og tydelig kommunikation .

2021幎6月5日

Gamledanskefilmfamiliehygge からの回答

Tak for din anmeldelse og fordi du valgte og handle hos os vi håber og handle med dig igen.

Godt udvalg

Godt udvalg, lave priser, hurtig forsÊndelse.

2021幎6月3日

www.gamledanskefilmfamiliehygge.dk

Stort udvalg af film til meget rimelige

Stort udvalg af film til meget rimelige priser.. forsendelsen sker hurtigt og du har dine film indenfor den leveringstid der loves. Varm anbefaling herfra og handler her gerne igen i fremtiden

2021幎5月29日

Gamledanskefilmfamiliehygge からの回答

Tak for den flotte anbefaling og vi er glade for du er tilfreds med din oplevelse som kunde hos os.
Gamledanskefilmfamiliehygge