Virkelig god kvalitet! Jeg bestilte tre print pÃ¥ baggrund af gode illustrationer pÃ¥ hjemmesiden. Nem bestilling og hurtig levering. SÃ¥ hvis man er til rigtig fine gengivelser af gamle kort eller Êldre... ãã£ãšèŠã
KÞbte et meget fint print og fik hurtig hjÊlp, da jeg havde et spÞrgsmÃ¥l til leveringen ð
Flot kvalitet og hurtig levering.
Levede helt op til beskrivelsen
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Gamlestreger.dk er en webshop dedikeret til at genoplive fortidens visuelle kulturarv. Vi kuraterer og udvÊlger de mest Êstetiske og historisk interessante plakater, kort og anskuelsestavler fra arkiver, samlinger og gamle trykserier. Vores udvalg spÊnder fra botaniske illustrationer, biologiske skoletavler og vintage reklamekunst til detaljerede Danmarkskort, bykort, sÞkort og vintage plakater. Hver plakat gennemgår en grundig digital restaurering med branchens bedste vÊrktÞjer - vi retoucherer, farvejusterer og optimerer med respekt for originalens udtryk. Resultatet er et skarpt og trovÊrdigt genoptryk, klar til moderne indretning. Vi trykker på HahnemÌhle kvalitetspapir og leverer direkte til dig.
ãã³ããŒã¯
- kontakt@gamlestreger.dk
- gamlestreger.dk
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
Eksklusive plakater og meget hurtig levering!
Jeg er vild med, at man hos Gamlestreger kan kÞbe plakater, som ikke findes så mange andre steder.
Vi kÞbte 6 plakater, som alle lever helt op til vores forventninger. Flotte tryk og lÊkkert papir.
To flotte plakater og et fint tryk
Fin kvalitet og god kommunikation
Hurtig levering
Hurtig levering. Og produktet lever helt op til forventningerne. Klar anbefaling herfra.
Meget godt og hurtigere
Hurtig levering
Hurtig ekspedering
Meget fin personlig service ð€©