ObsÅuga jest bardzo profesjonalna, kontakt szybki i rzeczowy, a pracownicy naprawdÄ znajÄ siÄ na tym, co robiÄ . Na duÅŒy plus zasÅuguje ich zaangaÅŒowanie â potrafiÄ skutecznie rozwiÄ zaÄ kaÅŒdy problem... ãã£ãšèŠã
UÅŒytkowaÅem fotel gamingowy przez 4 lata (Codziennie po kilka godzin). Poprzez mój bÅÄ d uszkodziÅem podstawÄ fotela, jednakÅŒe dziÄki temu ÅŒe firma produkuje fotele z dobrych materiaÅów i caÅoÅÄ nadal... ãã£ãšèŠã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Profesjonalna obsÅuga przed i po
siÄ na tym, co robiÄ
. Na duÅŒy plus zasÅuguje ich zaangaÅŒowanie â potrafiÄ
skutecznie rozwiÄ
zaÄ kaÅŒdy problem klienta.
WspóÅpraca przebiega na wysokim poziomie, jako uÅŒytkownik 2 foteli od pona 5 lat, zdecydowanie polecam.
WspaniaÅa firma
WspaniaÅa firma która w przypadku uszkodzenia podÅokietnika i fotela natychmiastowo zwróciÅa siÄ z wiadomoÅciÄ zwrotnÄ i zaoferowali mi podÅokietnik za darmo ze wzglÄdu na chÄÄ pomocy uÅŒytkownikowi korzystania z jego fotela w peÅni, dbajÄ o klienta i jego portfel, serdecznie polecam.
Polecam fotel od gamvis jestemâŠ
Polecam fotel od gamvis jestem posiadaczem tego fotela od dÅuÅŒszego czasu brak jakichkolwiek problemów z fotelem jak i supportem
Najwygodniejsze fotele na Åwiecie
Serdecznie polecam, jestem uÅŒytkownikiem tych foteli od wielu lat i polecam je wÅród rodziny i znajomych, fotele sÄ bardzo wygodne, komfortowe, nic siÄ nie wygniata, wszystkie mechanizmy po latach uÅŒytkowania zachowujÄ siÄ Åwietnie, obsÅuga klienta równieÅŒ na najwyÅŒszym poziomie, zawsze chÄtni do pomocy i odpowiadajÄ na wszelkie pytania.
Bardzo profesjonalna firma dbajÄ ca oâŠ
Bardzo profesjonalna firma dbajÄ ca o klienta
Polecenie FIRMY GAMVIS i jej Serwisu
Po trzech latach uÅŒytkowania fotela gamingowego Gamvis ELITE 2.0 XL PRO - Royal Gold uszkodzeniu w podstawie ulegÅo mocowanie jednego z kóÅek.
SkontaktowaÅem siÄ mailowo z producentem GAMVIS z proÅbÄ
o pomoc.
Reakcja ObsÅugi klienta byÅa w peÅni profesjonalna i bardzo szybka. Zaoferowano bezpÅatnÄ
wymianÄ uszkodzonej czÄÅci.
GorÄ
co polecam tÄ FirmÄ. Nie tylko oferujÄ
wysokiej klasy produkty, ale równieÅŒ moÅŒna liczyÄ na szybkÄ
, peÅnÄ
zaangaÅŒowania pomoc z ich strony w razie drobnych kÅopotów.
Profesjonalnie podejÅcie do klienta iâŠ
Profesjonalnie podejÅcie do klienta i szybka realizacja zamówienia. Sam fotel wysokiej jakoÅci i ÅmiaÅo moÅŒe sÅuÅŒyÄ przez wiele lat. Polecam!
Polecam! ObsÅuga na bardzo wysokim poziomie szybko sprawnie i skutecznie.
Staje siÄ ulubionym miejscem do siedzenia.
Fotel uÅŒytkujÄ ponad rok. JakoÅÄ wykonania robi wraÅŒenie. Pozwala na dÅugÄ pracÄ przy komputerze bez bólu pleców a to doceniam ponad wszystko. Firma zapewnia ÅwietnÄ obsÅugÄ i wsparcie.
Polecam !âŠ
Posiadam fotel od kilku lat i sprawdza sie idealnie. WytrzymaÅy oraz materiaÅ dobrej jakoÅci. W razie problemów kontakt z firmÄ wrÄcz natychmiastowy, odrazu moÅŒna uzyskaÄ odpowiedź i pomóc z szczególnÄ dbaÅoÅciÄ o klienta . ÅmiaÅo mogÄ poleciÄ z czystym sumieniem.
Fotel Åwietny zamówiÅem go juÅŒ lataâŠ
Fotel Åwietny zamówiÅem go juÅŒ lata temu i wciÄ ÅŒ speÅnia w peÅni swoje zadanie wciÄ ÅŒ pomimo wieku utrzymujÄ c standard wygody, zastosowanie pasów zamiast deski byÅo Åwietnym rozwiÄ zaniem po czasie nie mam problemów z twardym siedziskiem. ObsÅuga klienta nieziemska, nigdy siÄ nie spotkaÅem z tak przyjaznymi ludźmi i tak super podejÅciem a miaÅem stycznoÅÄ z wieloma dziaÅami od sieciówek które miaÅy problem z nawet pomocÄ czy poradÄ . Polecam fotele poniewaÅŒ trzymajÄ jakoÅÄ i potrafiÄ sÅuÅŒyÄ latami i siÄ nie rozpaÅÄ mimo hardcorowych zastosowaÅ niekiedy :D
Fenomenalna firma ze ÅwietnymiâŠ
Fenomenalna firma ze Åwietnymi produktami, oraz wzorowym podejÅciem do klientów. JakiÅ czas temu zepsuÅ mi siÄ podÅokietnik a firma zaproponowaÅa mi oryginalny za darmo. Bardzo serdecznie polecam!!!
PodejÅcie do klienta i szybka reakcja WOW
ZakupiÅam fotel Gamingowy Gamvis Phantom juÅŒ kilka lat temu (ok 5 lat) i korzystam z niego do dziÅ Jestem bardzo zadowolona zarówno z produktu, jak i obsÅugi klienta. Sam fotel prezentuje siÄ Åwietnie â jest wygodny, solidnie wykonany i dobrze sprawdza siÄ zarówno podczas pracy przy komputerze, jak i grania przez dÅuÅŒszy czas.
Na szczególne wyróŌnienie zasÅuguje jednak podejÅcie firmy do klienta. W moim przypadku pojawiÅa siÄ potrzeba wymiany jednej z czÄÅci i zostaÅam bardzo pozytywnie zaskoczona. Firma bez problemu zaoferowaÅa kupno tej jednej czÄÅci bez koniecznoÅci kupna caÅego nowego fotela.
Szybka reakcja, bezproblemowy kontakt i realna chÄÄ pomocy pokazujÄ
, ÅŒe marka naprawdÄ dba o swoich klientów â a to dziÅ niestety nie jest standard.
Zdecydowanie polecam zarówno produkt, jak i firmÄ. ð
Dobre produkty i wspaniale wsparcie techniczne.
d uszkodziÅem podstawÄ fotela, jednakÅŒe dziÄki temu ÅŒe firma produkuje fotele z dobrych materiaÅów i caÅoÅÄ nadal wyglÄ
da na prawie jak nowe to postanowiÅem wymieniÄ samÄ
podstawÄ. Firma Gamvis posiada czÄÅci zamienne i bardzo szybko zaÅatwia jej wysyÅkÄ.
Ogólnie firma godna polecenia. Oby tak dalej!
KrzesÅo Phantom, Opinia.
KrzesÅo Phantom sÅuÅŒy mi bez problemowo, gdzie korzystam z niego codziennie od niemal 3 lat. SpÄdzam przy biurku po kilka godzin dziennie i stwierdzam, ÅŒe ÅŒadnego bólu pleców nie odczuwam. Mechanizm regulacji dziaÅa pÅynnie, a poduszki lÄdźwiowa i zagÅówkowa robiÄ ÅwietnÄ robotÄ. Po wystÄ pieniu usterki skontaktowaÅem siÄ z supportem, który bardzo szybko odpowiedziaÅ na mojÄ wiadomoÅÄ, gdzie zaproponowaÅ wysÅanie nowej czÄÅci w bardzo dobrej ofercie. GorÄ co polecam kaÅŒdemu, kto szuka solidnego i wygodnego fotela.
Pierwszy fotel Gamvis zakupiÅem 5 latâŠ
Pierwszy fotel Gamvis zakupiÅem 5 lat temu. SÄ
 to produkty, które wyglÄ
dajÄ
efektownie, jednoczeÅnie dziaÅajÄ
i sprawdzajÄ
 siÄ latami. Wspomniany fotel do dziÅ wyglÄ
da jak nowy. Ostatnio zepsuÅ siÄ, a mimo wszystko Gamvis zaoferowaÅ darmowÄ
naprawÄ.
DokupiÅem kolejne sztuki do nowego domu - nawet nie rozglÄ
dajÄ
c siÄÂ za alternatywami.
Bardzo dobry produkt - polecam
Åwietna firma
Åwietna firma. Od ponad 4 lat posiadam krzesÅo tej firmy i sprawuje siÄ super. Gdy popsuÅa siÄ jedna czÄÅÄ (po takim czasie to nic zÅego) firma zaproponowaÅa nowÄ bez dodatkowych kosztów, jedynie musiaÅem zapÅaciÄ za wysyÅkÄ. ByÅem bardzo pozytywnie zaskoczony. Polecam w 100%!
ZakupiÅem 2 fotele dla mÅodocianychâŠ
ZakupiÅem 2 fotele dla mÅodocianych graczy. Po przykrych doÅwiadczeniach z innymi producentami, fotele Gamvis sprawujÄ
siÄ znakomicie, skoÅczyÅy siÄ narzekania na uszkodzone siedzisko, koÅa lub oparcie.
GorÄ
co polecam!
Polecam z czystym sumieniem firmÄâŠ
Polecam z czystym sumieniem firmÄ Gamvis.KupiÅem 3 fotele z serii phantom do biura i w tej cenie wtedy ok 800zÅ nic lepszego na rynku nie znalazÅem.JeÅŒeli chodzi o stosunek jakoÅci do ceny sÄ bezkonkurencyjni a czÄsto teÅŒ majÄ dobre ceny promocyjne.
Kiepska jakoÅÄ i bezprawne ÅŒÄ dania zapÅaty przy gwarancji
KupiÅem krzesÅo za prawie 800zÅ, po niecaÅym roku siÅownik przestaÅ funkcjonowaÄ, podkÅokietnik lataÅ.
Firma po uznaniu gwarancji próbowaÅa wymusiÄ ode mnie 20 zÅ tzw. 'opÅaty logistycznej' za zwrot naprawionego sprzÄtu. Jest to sprzeczne z ich wÅasnÄ
kartÄ
gwarancyjnÄ
. Dopiero po moim stanowczym sprzeciwie i wskazaniu konkretnych paragrafów, firma 'nagle' wycofaÅa siÄ z ÅŒÄ
dania i wysÅaÅa paczkÄ za darmo. Ile osób, które nie znajÄ
swoich praw, zapÅaciÅo ten nienaleÅŒny haracz?
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã