Kolejne szkolenie wyczerpujÄ ce temat, informacje przedstawione w sposób usystematyzowany i niepozostawiajacy ÅŒadnych wÄ tpliwoÅci. Uczenie siÄ od Karoliny jest czystÄ przyjemnoÅciÄ !
Dieta GAPS pomogÅa mi w polepszeniu mojego zdrowia. To dziÄki ogromnej wiedzy, doÅwiadczeniu i peÅnym profesjonaliźmie Karoliny, czujÄ siÄ lepiej. Bardzo pomocne sÄ e-booki, w których znajdujÄ siÄ li... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Wspieram w powrocie do zdrowia, lepszego samopoczucia i energii, pracujÄ c z ProtokoÅem GAPS. DajÄ jasne wskazówki, praktyczne podpowiedzi i przestrzeÅ peÅnÄ zaufania, abyÅ mógÅ spokojnie wsÅuchaÄ siÄ w swoje ciaÅo i wprowadzaÄ zmiany we wÅasnym tempie.
é£çµ¡å
ããŒã©ã³ã
- gaps-guide.com
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Szkolenia u Karoliny
UczestniczyÅam w szkoleniu prowadzonym przez KarolinÄ i jestem zachwyconað€ Jej przyjemny gÅos, wyrozumiaÅoÅÄ i empatia sprawiajÄ , ÅŒe udziaÅ w szkoleniu jest prawdziwÄ przyjemnoÅciÄ . Posiada ogromnÄ wiedzÄ, Temat dotyczyÅ lewatyw, a takie informacje zdecydowanie nie sÄ dostÄpne w Googlach. Polecam! ð
Kolejne szkolenie wyczerpujÄ ce temat
Webinar o lewatywach
Bardzo polecam webinar o lewatywach, Åwietnie przygotowany, mnóstwo bardzo szczegóÅowej wiedzy, przekazanej w przystÄpny sposób, same konkrety. Temat wstydliwy, niepopularny, a jednak warty poznania. Okazuje siÄ, ÅŒe lewatywy sÄ bardzo pomocne w wielu sytuacjach. Zamierzam teÅŒ nadrobiÄ webinar o zaparciach, bo to powiÄ zane, a Pani Karolina przygotowuje swoje szkolenia perfekcyjnie.
Bardzo pomocne szkolenie!
ZAPARCIA
Webinar dotyczÄ
cy zaparÄ zostaÅ przeprowadzony na bardzo wysokim poziomie. Karolina przekazaÅa duÅŒÄ
dawkÄ rzetelnej, praktycznej wiedzy, a wszystkie kluczowe aspekty tematu zostaÅy omówione w sposób kompletny i przystÄpny. Przekaz byÅ czytelny, logicznie uporzÄ
dkowany i Åatwy do zrozumienia, dziÄki czemu materiaÅ okazaÅ siÄ zarówno interesujÄ
cy, jak i bardzo uÅŒyteczny.
Spotkanie w peÅni speÅniÅo moje oczekiwania i stanowi cenne źródÅo informacji dla osób borykajÄ
cych siÄ z problemami ukÅadu pokarmowego. Dodatkowo Karolina jest niezwykle ciepÅÄ
, empatycznÄ
osobÄ
â widaÄ i czuÄ, ÅŒe jej prawdziwym powoÅaniem jest pomaganie ludziom.
GorÄ
co polecam.
Najlepszy program ÅŒywieniowy na polskim rynku.
Kurs âGAPS bez RoÅlinâ to nowoczesne narzÄdzie w walce o zdrowie jelit i umysÅu.
W Åwiecie zdominowanym przez przetworzonÄ
ÅŒywnoÅÄ i coraz powszechniejsze problemy autoimmunologiczne, kurs stworzony przez Monika Holland, a przetÅumaczony na jÄzyk polski przez KarolinÄ Sorn nazwaÅam kompletnym systemem naprawczym dla organizmu.
To unikalny projekt dedykowany osobom, dla których standardowe protokoÅy ÅŒywieniowe okazaÅy siÄ niewystarczajÄ
ce lub zbyt obciÄ
ÅŒajÄ
ce dla wraÅŒliwego ukÅadu pokarmowego.
Monika Holland i Karolina Sorn to cenione specjalistki, których podejÅcie opiera siÄ nie tylko na gÅÄbokiej wiedzy teoretycznej, ale przede wszystkim na ogromnym doÅwiadczeniu praktycznym.
Kurs âNo plant GAPSâ to merytoryczne kompendium wiedzy, które wyjaÅnia mechanizmy dziaÅania âosi jelitowo-mózgowejâ i precyzyjnie instruuje, jak wyeliminowaÄ toksyny i czynniki draÅŒniÄ
ce (czÄsto zawarte nawet w pozornie zdrowych roÅlinach), aby pozwoliÄ Åluzówce jelit na peÅnÄ
regeneracjÄ.
Dlaczego ten kurs jest wyjÄ
tkowy?
Wiele osób na protokole GAPS boryka siÄ z nietolerancjami bÅonnika, lektyn czy szczawianów.
Kurs âGAPS bez RoÅlinâ adresuje te wyzwania, oferujÄ
c:
⢠BezpieczeÅstwo i precyzjÄ: Program prowadzi uczestnika âza rÄkÄâ przez najbardziej leczniczy protokóŠŌywieniowy, minimalizujÄ
c ryzyko bÅÄdów.
⢠Praktyczne rozwiÄ
zania: otrzymujemy gotowe schematy dziaÅania, wskazówki dotyczÄ
ce zakupów oraz techniki przygotowywania posiÅków, które maksymalizujÄ
gÄstoÅÄ odÅŒywczÄ
(wywary, podroby, zdrowe tÅuszcze zwierzÄce).
⢠PrzystepnoÅÄ formy: Platforma i materiaÅy edukacyjne sÄ
przygotowane w sposób przejrzysty i estetyczny, co sprawia, ÅŒe proces nauki staje siÄ przyjemnoÅciÄ
, a nie przykrym obowiÄ
zkiem.
Dla kogo jest ten kurs?
Jest to propozycja idealna dla osób zmagajÄ
cych siÄ z:
⢠CiÄÅŒkimi zaburzeniami trawiennymi (SIBO, choroba LeÅniowskiego-Crohna, IBS).
⢠Problemami neurologicznymi i psychicznymi (autyzm, depresja, mgÅa mózgowa).
⢠Chorobami autoimmunologicznymi, gdzie standardowa dieta eliminacyjna zawiodÅa.
Kurs âGAPS bez RoÅlinâ to oferta dla osób Åwiadomych, które szukajÄ
radykalnej poprawy zdrowia i nie bojÄ
siÄ siÄgnÄ
Ä po narzÄdzia oparte na biologicznych potrzebach ludzkiego organizmu - to inwestycja w odzyskanie energii, jasnoÅci umysÅu i komfortu ÅŒycia.
WspaniaÅy sposób przekazu wiedzy, poÅÄ
czony z bezkompromisowÄ
merytorykÄ
Moniki i Karoliny, sprawia, ÅŒe jest to obecnie najlepszy program tego typu na polskim rynku.
JeÅli Twoje jelita potrzebujÄ
prawdziwego âresetuâ, ten kurs jest odpowiedziÄ
, której szukaÅeÅ - wybierz drogÄ z ekspertem i zacznij swojÄ
podróŌ ku zdrowiu juÅŒ dziÅ!
Polecam z caÅego serca â€ïž
Paulina Podgórska
Ekspercka wiedza i ogromneâŠ
Ekspercka wiedza i ogromne zaangaÅŒowanie! Karolina w swoich materiaÅach (ebooki, webinary) wchodzi bardzo gÅÄboko w temat protokoÅu GAPS, wyjaÅniajÄ c nie tylko co robiÄ, ale przede wszystkim dlaczego! Ostatnie szkolenie o zaparciach byÅo warte kaÅŒdej minuty â merytoryka na najwyÅŒszym poziomie, Åwietnie wytÅumaczone zaleÅŒnoÅci w organizmie i konkretne odpowiedzi na pytania. Bardzo polecam kaÅŒdemu, kto chce Åwiadomie zadbaÄ o swoje zdrowie.
Na webinar o zaparciach czekaÅam zâŠ
Na webinar o zaparciach czekaÅam z niecierpliwoÅciÄ
i nie zawiodÅam siÄ :)
Bardzo mi siÄ podoba zarówno szeroka wiedza, jakÄ
otrzymaÅam, jak i sam przekaz.
A do tego wszystkiego dobra energia prowadzÄ
cej - czuÄ, ÅŒe to osoba, która zgÅÄbia wiedzÄ z pasjÄ
i chÄciÄ
pomocy innym.
Åwietny Åebinar o zaparciach
Åwietny Åebinar o zaparciach. Temat trochÄ wstydliwy ale jakÅŒe ÅŒyciowy i waÅŒny. Kto i gdzie ma szansÄ siÄ o tym poedukowaÄ? Karolina wyczerpujÄ co opowiedziaÅa o przyczynach, skutkach i róŌnych sposobach radzenia sobie z problemem. WaÅŒne uwagi i odniesienia do diet, róŌnych praktyk ÅŒyciowych i wieku pacjentów. DuÅŒa wiedza o problemach u dzieci. Polecam z czystym sumieniem.
Zaparcia bez tajemnic
Zaparcia bez tajemnic. Åwietne spotkanie, ogrom wiedzy przekazany w przystÄpny sposób. ZainteresowaÅo mnie GAPS, na pewno bÄdÄ zgÅÄbiaÄ wiedzÄ. DziÄkujÄ.
DziÄkuje Karolinie za wprowadzenie mnieâŠ
DziÄkuje Karolinie za wprowadzenie mnie na nowo na fazy wstÄpne GAPS. Przy niej czuje siÄ zaopiekowana i peÅna spokoju pomimo swoich niedomagaÅ zdrowotnych.
Dieta GAPS-Opinia
e-booki, w których znajdujÄ
siÄ liczne wskazówki i przepisy do kaÅŒdej fazy diety GAPS. JeÅli masz problemy zdrowotne i nie wiesz jak sobie z nimi poradzic, szczerze zachÄcam do oddania siÄ w rÄcÄ Karoliny.
Zdrowia !
Jestem bardzo wdziÄczna zaâŠ
Jestem bardzo wdziÄczna za tak Åwietne ebooki! Mam caÅy komplet ebooków z przepisami na róŌnorodne dania, ÅÄ
cznie z ebookiem o zakupach "Polowanie na jedzenie".
Dania sÄ
przepyszne. A zbiór tych wszystkich zdrowych i smacznych przepisów bardzo uÅatwia ÅŒycie - dla GAPSowiczów i nie tylko!
Rodzince i znajomym, która nie jest na GAPS, dania teÅŒ bardzo smakujÄ
, sÄ
zaskoczeni, ÅŒe zdrowe jedzenie jest tak pyszne.
NiezaleÅŒnie od tego czy jesteÅ na GAPS, LCHF, standardowej diecie, bardzo polecam ten wyjÄ
tkowy zbiór przepisów!
E-booki - CudeÅka ð«¶
Moja podróŌ z Gaps zaczÄÅa siÄ na pocz 2025 roku. I nie przypuszczaÅam, ze bÄdzie tak SMACZNIE!!!
Dzieki pieknie wydanym e-bookom Karoliny, a mam ich juÅŒ trochÄ, zrobiÅo siÄ jeszcze smaczniej i do tego kolorowo. Nawet nie-Gapsowa czeÅÄ rodziny chwali i zajada siÄ ze smakiem! Polecam wszystkim nie ma co zwlekaÄ!!!
Warsztaty Gaps Start
Polecam wszystkim warsztaty!
Bardzo duÅŒo rzetelnej wiedzy przekazanej w przystÄpny sposób bezpoÅrednio na spotkaniach online oraz w formie prezentacji i materiaÅów pdf do drukowania, ÅÄ
cznie z przepisami i e-bookiem "Polowanie na jedzenie". Pani Karolina jest przemiÅÄ
osobÄ
z wszechstronnÄ
wiedzÄ
, tÅumaczy wszystko prosto, zrozumiale i ciekawie, i nie zostawia pytaÅ bez odpowiedzi nawet po zakoÅczeniu warsztatów.
Jestem wdziÄczna za to, ÅŒe zupeÅnie przypadkiem trafiÅam do pani Karoliny, a moÅŒe to nie przypadek?
Warsztaty
Wszystkie materiaÅy (ebooki czy warsztaty) przygotowane przez paniÄ
KarolinÄ sÄ
czytelne, uporzÄ
dkowane i dopasowane tematycznie, dziÄki czemu Åatwiej jest sobie zaplanowaÄ plan dziaÅania. Ponadto pani Karolina ma ogromnÄ
empatiÄ co uÅatwia nawiÄ
zywanie kontaktu i dzielenie siÄ swoimi problemami.
Jestem teÅŒ mile zaskoczona, ÅŒe mimo, ÅŒe warsztaty juÅŒ siÄ zakoÅczyÅy moÅŒna liczyÄ na jej wsparcie, ze nie pozostawia pytaÅ bez odpowiedzi. To daje poczucie bezpieczeÅstwa przy wprowadzaniu diety w ÅŒycie. PeÅen profesjonalizm ð
KupiÅam e-booka "Polowanie naâŠ
KupiÅam e-booka "Polowanie na jedzenie..." i jestem bardzo pozytywnie zaskoczona iloÅciÄ stron i informacji zawartej w tej publikacji. Cena promocyjna jest bardzo korzystna jak na takÄ obszernÄ i jakoÅciowÄ treÅÄ. Polecam kupiÄ szybciutko :-)
Ebook polowanie na jedzenie strzaÅ w 10!
Ebook polowanie na jedzenie przebiÅ moje oczekiwania. 249 stron ebooka z opisem w jaki sposób szukaÄ i kupowaÄ produkty lokalnie od ekologicznych dostawców. Dodatkowo spis ekologicznych miejsc z dobrÄ jakoÅciowo ÅŒywnoÅciÄ z podziaÅem na województwa. Dodatkowo osobny rozdzial o zakupach online i polecanych miejscach. Super jest to ze oprocz spisu takich miejsc w Polsce to jest tez rozdziaÅ z zebranymi krajami zza granicy! JakoÅÄ na wysokim poziomie! â€ïž
Warsztaty GAPS START
WziÄcie udziaÅu w warsztatach byÅo ÅwietnÄ decyzjÄ . Pani Karolina jest rzetelnie przygotowana, odpowiada na wszystkie dodatkowe pytania. Po zajÄciach uczestnicy otrzymujÄ nagrania oraz dodatkowe materiaÅy, w których jest caÅa masa przepisów, i które mogÄ wydrukowaÄ. E-booki Pani Karoliny zawierajÄ ogromnÄ dawkÄ wiedzy i sÄ napisane w Åatwo przyswajalny sposób. Polecam z caÅego serca!
Polecam !
Pani Karolina bardzo ciekawie przedstawiÅa temat mleka i jego przetworów w spotkania o tytule mleczne (nie)porozumienia. Polecam serdecznie
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã