garnius.se レビュー

TrustScore 5段階評価の4

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Bästa garnaffären online för hemleverans Beställde garner från Garnius och när jag tittade i PostNord appen så var mitt paket på väg till serviceställe.Kontaktade Garnius och genast fick jag svaret a... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Jag beställde garn till en tröja men när jag fick min beställning saknades ett nystan. Jag tog tog kontakt med kundtjänst via deras hemsida, fyllde i ett formulär om vad som levererats och vad som sa... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Fick leveransen dagen efter jag lade beställningen! Jag har varit en kund hos Garnius i tre år nu och det har aldrig gått såpass snabbt. Och jag betalade inte extra för prioritering. Vill lägga til... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Hittade en tröja jag tänkte beställa till, enl annonsen på facebook kostade från 219 men på hemsidan från 389. Inte kul att bli så lurad! Går heller inte att få kontakt med dom via mail, dom svarar i... もっと見る

企業情報

1. 編み物店
  2. ホビーショップ

当該企業による記述

SVERIGES STORA GARNBUTIK ONLINE 🧡 Upptäck vårt stora utbud av garn och stickatillbehör på Garnius.se! 🌟 Låga priser 🌟 Stort urvalg 🌟 Snabb leverans

ほぼ満足

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 44

レビューを書く

Under all kritik

Beställde ett stickkit på en barntröja med tillhörande mössa. Mönstret visade sig vara på norska, vilket inte framgår någonstans på den svenska hemsidan. Så första kontakten är i slutet av november, och jag får efter ett par dagar en ordlista.
Beställde storlek efter tabell länkad till mönstret på hemsidan. När jag fick hem paketet var det helt andra mått i mönstret. Det var en barntröja, där största storleken var till 10 år. Min son är 10, men ganska storväxt, så tröjan hade blivit för liten. De rekommenderar att ta vuxenstorlek och skickar nytt mönster. Den filen går inte att öppna, så ny kontakt. Får ännu ett mönster som faktiskt går att öppna och uppmanas meddela hur många extra nystan jag behöver, samt färg och parti. (Som jag redan uppgett en gång innan…)
Möstret på vuxentröjan ser helt annorlunda ut och kommer dessutom att bli alldeles för stor, så får väl försöka räkna om på något vis. Frågar om hjälp med det, men det går inte att få.
Dom konstaterar att dom inte har samma färgparti på lagret för tillfället, men att det med lite tur kan komma in igen och ber mig lägga en order.
Priset för 3 nystan med frakt var nästan halva priset av hela stickkitet! Då blev jag lack på riktigt och kände att jag bara ville skita i alltihopa! Det har blivit fel pga fel på deras hemsida, antingen vill jag ha en retur eller att de skall göra något på det priset?!
Jag fick till sist löfte om att få det fraktfritt och retur nämnde de inte ens som alternativ.
La beställningen, men då det inte fanns något meddelandefält att fylla i önskat partinummer fick jag maila… igen…
Och eftersom de bara svarar på ett mail varannan dag, i bästa fall efter ett dygn, så var det ju givet hur det skulle gå. För säga vad man vill, men leveransbekräftelsen kom snabbt. Efter 40 minuter!
Synd att inte kundtjänsten jobbar likadant.
Efter åtskilliga mail, har det nu alltså gått 30 dagar och ärendet är NÄSTAN löst, sånär som på återbetalningen av fraktavgiften.
Att sonens tröja och mössa blir färdiga till hans födelsedag kan jag ju bara fetglömma. Om jag nånsin får räknat om mönstret rätt…
Om jag nånsin kommer att beställa från Garnius igen…. 🤣🤣🤣🤣 Nope!
Om de ändrat storlekstabellerna som var fel… Nope!

2022年12月28日

Hei Victoria,

Dette var ikke kjekt å lese, vi må bare beklage at vi har hatt feil istørrelsetabell som har skapt problemer for strikkeprosjektet ditt!

Vi ønsker gjerne å ordne opp i saken! Om du har mulighet setter vi stor pris på at du tar kontakt med oss, slik at vi får sett på saken på ny☺️

Hører fra deg!

5つ星のうち5の評価

Super bra garn snabb leverans, svarar snabbt på mail jag är supernöjd med Garnius.

Tycker allt funkar jättebra, köper Vikinggarn Sportsragg super bra garn. Snabb leverans har även mailat dit snabbt svar fick jag. Tack all duktig personal för ert perfekta jobb.

2022年12月6日

garnius.se からの回答

Hei Charlott, tusen takk for din tilbakemelding! Det er alltid kjekt å høre positive tilbakemeldinger😃

5つ星のうち1の評価

Beställde garn till en tröja med…

Beställde garn till en tröja med mönster. Garnet kom via posten och mönstret fick man per Mail. Det som inte framgick var att mönstret var på norska. Inte helt lätt att tyda. Kontakta Garnius om att få mönstret översatt eftersom det var vad jag som kund förväntat mig eftersom inget annat angavs. Fick få svar att det inte fanns utan fick ett antal norska ord relaterade till stickning översatta. Ingen större hjälp. Mycket besviken och tycker det är dåligt att det inte framkommer i deras hemsida och annons att mönstret var på ett annat språk.

2022年11月25日

Hei Titti,

Tusen takk for din tilbakemelding, dette skal vi såklart ta videre!
Vi ønsker at våre kunder skal være fornøyd med det de kjøper hos oss.

5つ星のうち1の評価

Simpelthen den dårligste kundeservice…

Simpelthen den dårligste kundeservice jeg har været ude for. De gør sig ikke engang den ulejlighed at svare
på mail.😖

2022年11月28日

Hei Yvonne,

Dette var ikke kjekt å lese, under større kampanjeperioder/stor pågang kan det være litt lengre svartid. Vi beklager ulempen det kan ha medført, og håper det har ordnet seg! ☺️

5つ星のうち1の評価

Same misstake again and again

Once again... you failed to deliver to the right adress.... Last time I had to cancel the order because I can't walk across town to get my parcel. This time will be the same though you obviously can't read what your customers write in the adress field.... I gave you a chance this time but you failed again.

2022年11月29日

Hi Michelle,

First of all, we have to apologize. I have tried to look up your case, and see that you have sorted it out?

We have systems for reading addresses, so unfortunately an error may have occurred in the system here. I hope it worked out for you and thanks for the feedback! We clearly do not want such errors to occur!

5つ星のうち5の評価

Fick mitt mönster 2 dagar efter…

Fick mitt mönster 2 dagar efter garnleverans. Så härligt garn , bara älskar det och så bra mönster😊❤️

2022年10月13日

garnius.se からの回答

Hei Pia, så kjekt å høre at du var fornøyd🥰 Det setter vi stor pris på!

5つ星のうち1の評価

Avråder starkt från detta företag!

1. En del beskrivningar finns bara på Norska. Men det får man inte veta förrän man handlat och fått varorna. I en butik som verkar i Sverige på svenska så ska man kunna förvänta sig att beskrivingarna finns på svenska. I annat fall ska det tydligt framgå så att man kan välja något annat. Det står inte ett dugg om det någonstans.

2. De använder samma beskrivningar till olika garner. Beställer du ett kit kan resultatet se helt annorlunda ut än det gör på bilden för att de satt till ett annat garn. I mitt fall fick jag en beskrivning, och när jag påtalade att resultatet inte stämde med bilden sa de att jag fått fel beskriving. Fick en ny. Som var exakt likadan som den första, det enda som var utbytt var namnet på garnet. Kommer ingen vart med med kundtjänst, trots att de medgett att dessa två garner har helt olika egenskaper och struktur. (Soft Merino och Sterk Alpakka)

3. Kundtjänst finns bara norska. De är mycket svåra att kommunicera med och det har inte bara med språket att göra. Mycket svårt att få raka svar och de undviker och bortförklarar. Jag upplever att de inte lyssnar, inte bryr sig, inte läser. Och jag har verkligen försökt. Måååånga mejl blev det.

4. Leveranstiden var bra. Men vad hjälper det, jag känner mig blåst på över 600 kronor, trött på att stånga huvudet i väggen. Jag råder er att handla någon annanstans, det här företaget bryr sig inte ett dugg om sina kunder.

2022年9月15日

Hei Anette,

Dessverre så leverte ikke flere av våre leverandører oppskrifter på svensk. Vi har startet et samarbeid med flere av de for å få oppskriftene på svensk. Dessverre tar det litt lang tid å få oversatt flere tusen oppskrifter.

Jeg har prøvd å sjekke opp i saken din, hvis jeg har funnet rett handler dette om Aagot svart. Her ser jeg at det har skjedd en feil i alle ledd. Vi ønsker gjerne å ordne opp i saken, fint om du kan kontakt med vår kundeserivce!

Per nå har vi kun norsk kundeservice, det er korrekt. Vi ønsker ikke at det skal være en negativ opplevelse med oss selv om det kan være en språkbarriere.

Vi håper vi kan ordne opp i saken, og venter på svar fra deg!

5つ星のうち1の評価

Försökt kontakta på angiven kundservice…

Försökt kontakta på angiven kundservice Mail adress men mejlet studsar har fått utlämningsavi på en order som vi aldrig beställt med utlämningsställe 13 mil härifrån helt värdelöst och skulle verkligen inte rekommendera att ha med en sådan leverantör att göra oseriöst och verkar som att grejen är att kunna debitera för en retur frakt

2022年9月6日

Hei Magnus,

Jeg har prøvd å sjekke opp i saken din, men klarer ikke å finne saken. Som jeg kan forstå kan det virke som noen har registrert feil mailadresse/telefonnummer når de har bestilt slik at du har mottatt sporing til en annen kunde. Dessverre kan slike mennesklige feil skje og det er ikke noe vi kan styre.

Håper det har ordnet seg for din del, hvis ikke kan du ta kontakt med oss på kundservice@garnius.se

5つ星のうち4の評価

En bättre bedömning efter felet har åtgärdats

Kanske blir det en bättre bedömning framöver… och det blir det idag, 2/8:
Leveranstiden var bra! Inom några få dagar fick jag min beställning. Tyvärr saknades hälften och jag meddelade detta direkt till kundtjänsten. Eftersom det var ett fel tycker jag att man borde ha ett intresse att åtgärda detta omgående. En dag har gått, än så länge har jag inte fått svar.
AKTUALISERING: Sen fick jag svar av kundtjänsten och garnet som saknades skickades omgående utan extra frakta gift. Det var bra tycker jag - tack så mycket!

2022年7月25日

garnius.se からの回答

Hej, Det var tråkigt att höra att du har fått ett fel i leveransen 😥 Hoppas du nu har fått hjälp av vår kundtjänst.
Vi svarar på alla förfrågningar inom 48 timmar alla vardagar. De finns tillgängliga på telefon om du vill :-)

5つ星のうち3の評価

Väldigt lång leveranstid

Väldigt lång leveranstid de gånger jag beställt tyvärr. Men i övrigt bra! Stort utbud och bra priser.

2022年6月9日

Hej Carolina,
Tack för din feedback. Det är synd att läsa att du har upplevt en lång leveranstid från oss. Det bör ta från 3-6 arbetsdagar från det att din beställning är packad tills du har den. Kul att du uppskattar vårt utbud och priser 😊

5つ星のうち1の評価

Beställde ett garnpaket till en tröja

Beställde ett garnpaket till en tröja. Beställde 27 garnnystan och fick 6 garnnystan som var fel färg. Betalade tyvärr innan jag hade öppnat paketet. Tog kontakt med Garnius och skrev vad som hade hänt. De säger att jag ska skicka tillbaka de sex nystan och efter det ska jag få mina pengar tillbaka. Har inte alls varit hjälpsamma. Har hållit på i 14 dagar och mailat dem. Hur ska man kunna lita på att man får tillbaka sina pengar. Så dåligt hanterat. Svarar bara på norska. Den 24/5 har fortfarande inte fått något garn och de säger att det är slut i lagret.

2022年5月7日

Hej Janet
Vi är verkligen ledsna över att det blev fel med din beställning hos oss. Så ska det inte gå till. Vi förstår att du har en dialog med vår kundservice, och vi hoppas att du får dina varor så snart som möjligt efter att vi har dem i lager. Vi beklagar verkligen det inträffade!

Perfekt!

Perfekt!! Supersnabb och perfekt leverans.

2022年1月30日

garnius.se からの回答

Hej Birgitta, Vi är mycket tacksamma för din feedback, vi uppskatter verkligen att du hor av dig 🤩

5つ星のうち5の評価

Snabb leverans, snabba på att svara på frågor. Trevligt bemötande och fint sortiment. Rekommenderar den varmt!

2021年12月4日

Hej Pernilla,
Vi är mycket tacksamma för din feedback, vi uppskattar verkligen att du hör av dig🥰

Bara att rekommendera!

Fantastiskt bemötande av företagets kundtjänst - snabbt, vänligt och generöst. Dessutom snabb leverans av välpaketerade varor.

2021年7月2日

Hej Kicki,
Vi är mycket tacksamma för din feedback, vi uppskattar verkligen att du hör av dig😍

5つ星のうち5の評価

Mycket trevlig o hjälpsam personal i…

Mycket trevlig o hjälpsam personal i kundservice. Snabb leverans och väldigt bra paketerat. Rekommenderas varmt

2021年6月14日

garnius.se からの回答

Tusen tack för din feedback, vi uppskattar verkligen att du hör av dig 🥰

Aldrig mer

Mitt tidigare inlägg togs bort.
Tyvärr oseriöst företag. Egoister. Giriga och lurar. Hjälper inte till ifall något har blivit fel. Pluss såg till att mitt förra inlägg blev borttaget. Aldrig mer!

2021年5月24日

garnius.se からの回答

Vi strävar alltid efter att ge bästa service till våra kunder, och vi ber om ursäkt om du har haft en annan upplevelse, och tackar för din feedback.

Vi tar aldrig bort den feedback vi får, så här måste tyvärr ett tekniskt fel ha inträffat😔 Nu vet jag inte vad ditt fall handlar om, eftersom det inte finns något annat inlägg..

Om du vill att vi ska följa upp ditt fall närmare är du välkommen att kontakta vår kundtjänst: kundservice@garnius.se.

Trustpilot エクスペリエンス

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。